Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçmiş ne kadar çok geçmiş yaa anca bitirdim.
Iyiyim canım çok şükür sen nasılsın. Bu gece gündüz farkı iyi olmuyor sen geliyosun biz gidiyoruz.
Ne zaman cikacak alci kismetse ablacigim?
Dr 1 hafta 10 gün yeter dedi annemle kardeşim 2 hafta cikarma dediler bugün 2 hafta doldu ama yarın akşam cikarayim diyorum okulda dikkat etmez falan.
Hoşgeldin canım bende yıllardır buralardayım 77.5 den 64.5 olup mezun oldum ama şimdi 67 / 68 civariyim liste dışı yarisip 60 a inmek hedefim.

Aramiza hosgeldin canim, en kisa zamanda kilolarindan kurtulup hayata sıkı sıkı tutunmani dilerim

Ozge yemek ne guzel de mi? O etli ekmekler o tatlilar hamurisleri fast foodlar ama iste bunlarin bizde yaptigi bagimlilik alkol gibi sigara gibi. Ben bunu soyleyince kiziyorlar. Aslinda gibi degil cook daha tehlikeli alkol ve sigaradan. Nasil vazgecmeli bilmem. Bak kac aydir almamaya ozen gösteriyorum hamurisi vs ama bugun hadi desem bi tepsi boregi yerim kiz. Yazik bize

Hos geldin melek beraberce guzel guzel verelim kilolarimizi iyi ki geldin :)

Ozgecim eline saglik

Yarisirken zevkli sonucu ne olursa olsun. Dun o kadar spor yapinca bugun kendimi cok iyi ve dinc hissediyorum. Zamanim olsa ah ya bekarken yapmamisim da simdi yaniyorum

Tesekkurler ozge eline saglik

Yarin wc gitmeden bildirim yapma canim. Hopla zipla, elinden geleni yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…