Iyiyim canım çok şükür sen nasılsın. Bu gece gündüz farkı iyi olmuyor sen geliyosun biz gidiyoruz.kizarikliklar aynen duruyor canim ama 1 haftadan once sonmez demisti zaten doktor..
insallah canim benim :)
ankara tam karasal iklim kisin donarsin, yazin yanar:)
ama alanya ya gelin dim cayinda enfes bir yemege goturelim sizi:)
hic ihmal edermiyim sizi, Pakalyayumurtayi aksam duzeltirim, hawar ablayida ekleyecegim:)
+300deyim yarin sabit cikayim insallah, dun sporumu yaptim hemen gitti 300gr.
seninde iyi ollmana cook seindim canim :)
arada benlede yaris benide sevindir:)
keske arada da biraraya gelsek, cay kahve icip sohbet etsek
canim hamilelikten ziyade yasla metabolizmamiz yavasliyor
canim duzeninize donersiniz hic merak etme, hastaniz iyilessinde insallah...
oyyy kacamak varmis ben onu bu aksam duzeltyim :)
Hay Allah cok gecmis olsun canim ya, insallah sIkIntisiz atlatirsiniz, acil sifalar diliyorum Busecim..
toparliyor teyzesi cok sukur:)
Bozulan duzen eskiye doner canim benim, hic stres yapma, 1 haftaya toparlanacaksiniz insallah.
ahhh ya bende bir kresim ya da cocuklar icin kapali bir oyun parkim olsun istiyorum:)
ne guzel olmus:)
yap ablam ohh misss:)
bende geleyim:)
canim agri kesici al, gozunaydin, eksilir cumaya kadar kilolar :)
Hay Allah 1tane meyve, yada salatalik falan yesen canim..
aaaa sok oldum nasil gorucuymus onlar oyle, kapidan gelmisler:)
ee kizimiz fistik gibi isteyeni cok olur, normal mavisim:)
utuyu parayla yapmak:)
fena fikir degil, kumas pantalon ve gomlek utulemekten mahvoldum:)
tebrikler gonca ablam, nasilsin, ozledim yahu seni??
vay hayiiiiiin kahvecii:)
olsun tadi mis gibidir:)
benide ziyarete gel bekliyorum:)
beni istemeye geldiklerinde esimde, kayinvalidemde, gorumcemde amerikadaydi:))
kahve bile iciremedim esime icimde kaldi:)
aaaa elbisenin durumu ne oldu gulum duzeldi mi??
yedik doyduk sukur canim :)
oyle oluyor vallahi, onlar iyi olsunda...
gecmis olsun ablacim, bugun menun daha guzel:)
sonuncu olamazsinn Busemmm ohh nooooooo :)
okidok bana uygun carsamba:)
Dr 1 hafta 10 gün yeter dedi annemle kardeşim 2 hafta cikarma dediler bugün 2 hafta doldu ama yarın akşam cikarayim diyorum okulda dikkat etmez falan.Ne zaman cikacak alci kismetse ablacigim?
Hoşgeldin canım bende yıllardır buralardayım 77.5 den 64.5 olup mezun oldum ama şimdi 67 / 68 civariyim liste dışı yarisip 60 a inmek hedefim.hoşbulduk canım
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : obur kedi
İsim (İsteğe Bağlı ): Melek
Yaşınız : 25
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: -
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz : 1,70
Kilonuz: 98,5
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : hep kiloluydum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? : çok fazla nedenim var, artık beni hayattan bile koparttı
Aramiza hosgeldin canim, en kisa zamanda kilolarindan kurtulup hayata sıkı sıkı tutunmani dilerimhoşbulduk canım
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : obur kedi
İsim (İsteğe Bağlı ): Melek
Yaşınız : 25
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: -
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz : 1,70
Kilonuz: 98,5
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : hep kiloluydum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? : çok fazla nedenim var, artık beni hayattan bile koparttı
E zor tabi bi sure yurumicek sonrada koltuk degnegi ile iki uc ay surer d3di drGeçmiş olsun canım zor ameliyatmı
@Saadetim33 im tbr kuzum , dün whatsaptan bakıp söylemiştim ondan dolayı güzelim yoksa niye yok sayayım. Rakip olarak hepinizde aynı hırs ve azim var ben hariçS shrrr seçtim çok yiyor diye onuda prensesi kurtarıyor yine geride kalıyorum
Ozge yemek ne guzel de mi? O etli ekmekler o tatlilar hamurisleri fast foodlar ama iste bunlarin bizde yaptigi bagimlilik alkol gibi sigara gibi. Ben bunu soyleyince kiziyorlar. Aslinda gibi degil cook daha tehlikeli alkol ve sigaradan. Nasil vazgecmeli bilmem. Bak kac aydir almamaya ozen gösteriyorum hamurisi vs ama bugun hadi desem bi tepsi boregi yerim kiz. Yazik bizeAh teyzem cok uzulmustur, emanet ne de olsa, siz onun icini ferahlatin canimm.
cocuk bu durmuyorlar ki yerlerinde...
Biz mayisin basinda Ankarayaya geliyoruz genelde.
Haziranida Alanyada geciriyoruz:)
muzlar,etli ekmekler,irmik helvalari, simitler abbboooovvv :)
sagol canim benim ufo gormus masum koylu gibi bir saldirdim ki baliklara :)
Beni kayinpederim, esimin halalari, amcalari, enisteleri vs vs sulalenin geri kalan hepsi topluca gelip istediler:)
Damat da kamerayla katildi istemeye:)
Haaa birde enistenle babam anlasamadilar, babam riza gostermedi diye kandirdik esimi:))
Adamcagiz ecel terleri doktu sakamiz yuzunden :)
Ayni bennnn:)
canim hayirlisiyla, gonlune sinenle guzel bir evlilik yaparsin ins kuzum:)
Burdada konyali bir arkadasim sagolsun arada yapar bize arabsi corbasi pek guzel oluyor:)
Etli ekmegide konyada yemistimm immmmmm nefisti:)
Dikkat et kuzum kolestrolde duzene girsin..
evet canim iyi olur:)
ee hani bugunku menu??
Geçmiş olsun simdiden işin zor be canım:)E zor tabi bi sure yurumicek sonrada koltuk degnegi ile iki uc ay surer d3di dr
Ebruş senin dr islerin bugunlerde degil miydi onun randecusu muRandevum vardi abla, uzun sürünce anca geldim :)
Ya nazlanmayan erkek yok en tas kalplisi hasta olunca kaprisli kediye dönüyorGeçmiş olsun simdiden işin zor be canım:)
Bizimki olsa nazlanir da nazlanir:)
Hos geldin melek beraberce guzel guzel verelim kilolarimizi iyi ki geldin :)merhaba kızlar, geç oldu sanırım o yüzden kimse yok..
Aranıza çağırdığınız için teşekkür ederim, 7. takımda başladım aslında ama biraz motive kaybedici durumlar oldu, oraya 91 le başladım 1 ay kadar önce, 85 e düşmüştüm ama bu cuma 87 küsür çıkabilirim...
adım melek, kotonda müdür yardımcısıyım,çalışma saatlerim çok uyumsuz buraya ama vakit ayırabiliyorum.
hedefim 60, bekarım, yaşım 25...
şimdilik bu kadar ^^
Ozgecim eline saglikCARSAMBA GUNKU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler :)
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.
[TD][/td]
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe belindamm - - - - - hawar - - - - - Slm09 - - zey zey - - - Hayaller35 - saricicek123 - - - - MUAF - - gogo2405 - - - Mavibocuk - E-brulim - - - - - D3S1R3 - seyhan77 - haeshin MUAF MUAF - yawrukush - Saadetim33 - shrr - asya_01 -
[TD]_Simurg_[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[/td]
Vuhuuu sen demeti gecmissin ben ucuncu mu oldum simdi yaaaaa demet baska egzersiz yapti miydi kiCARSAMBA GUNKU BISIKLET EGZERSIZIMEki Görüntüle 1737688 Eki Görüntüle 1737689 Eki Görüntüle 1737690
20.46 miles (distance)
20.46 miles =32.927 kilometers
64 dakika
750 kalori
Yarisirken zevkli sonucu ne olursa olsun. Dun o kadar spor yapinca bugun kendimi cok iyi ve dinc hissediyorum. Zamanim olsa ah ya bekarken yapmamisim da simdi yaniyorumGunaydin guzeller:) @Yawrukush iyi uykular gulum, Allah rahatlik versin
Hek menu hem egzersiz olarak hafif gecirelim, bol su icip tuzdan uzak duralim yarin yuzumuz gulsun:)
haeshin yapmadim workout sen kazandin gulum Bezelyeleri de secip oglanin tabagina koydum, yemedim guzelim.
@obur kedi hos geldin canim:)
Tesekkurler ozge eline saglikHAFTALIK EGZERSIZLER
1)Ilk egzersizimiz omuzlar icin toplam 30 kez tekrarliyoruz canlar.Su sisesi, dumbbell ya da hic bir alet kullanmadan yapabilirsiniz.
2)Diger egzersizimiz kalca, basen ve bacaklar icin her bacagimiz icin 15er kez tekrarliyoruz.
3)Diger egzersizimiz bel kaslarimizi guclendirmek icin, 30 kez tekrarliyoruz.
4)Bu egzersizimizde karin kaslarimiz icin her iki bacagimizida 20 kez tekrarliyoruz.
5)Yapabilenler icin bir super karin egzersizi daha, zorlanirsaniz yapmayiniz canlar:) Bu egzersizde her yone 10ar kez tekrarlaniyor.
6)Son egzersizimizde epeydir ara verdigimiz sinav, gogusler, omuzlar ve kollarimiz icin.20 kez tekrarliyoruz:)
https://www.youtube.com/watch?v=T_7s7UpNbWg
Kolay gelsin bol ter atmalar
EheYeni konuştum iyiymiş şükür bugün yürütecekler bakalım, damarlar stenti kabul etmiştir inşallah. Dünki performansın süperdi bu arada maaşallah:)) Gerçi busede iyi rakipti karşında:)
Hadi hadi sen her gun yapiyoosun ben bi gun yaptim senden daha dinlenmis durumdaydim senin egzersiZ hizina yetismek zor. Calismaya basla o zaman yarisalim :)))Cok sukur, gozumuz aydin canim. Darisi taburcu olmasina:)
Buse de saadet de gecti beni
Cig pirasa da iyi oluyor bak cok seviyor cocuklarYesil soganin beyaz kismini ver eline canim:)
Kesin inceldin abla jilian yapiyosun bitirince de birakma artik ya bize foto atsana jilian oncesi halini gorduk sonrasini da gorelim kizlar jiliancilar hepinize diyorumInsallah canim tartida pek fark yok ama inceldim galiba
Gözün aydin:)
Wc ye bi gitsem kesin eksi cikarim da gelmiyor:)
Canım kis günü ne gidersen giy dugunse söz konusu usuyorsun yeni kuzenimin dugunu oldu -10 du hava ama oynamaktan kosusturmaktan anlamadım usudugumu takı eve gelinceye kadar:)
Benim siyahti elbisem basite kaçtım siyah stiletto ten çorap giydim çıktım siyah corapda denedim hoşuma gitmedi.
Lacivert in tonu nasıl bilmiyorum ama ten ayakkabı olabilir kolayca bulursun.tonunu gore cok sey olabilir aslinda vaktin varsa gez dolaş benim çocukla mümkün olmadı pek hemen halletmeye cslistim:)
Saadet kiz senle de bi gun ayarlayip kapisalim bu hafta olmaz ama dur sen durKimse beni rakipten saymıyor sanırım kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?