hoşbuldum
bende bir leslie yapayım geleyim, tartı neden bu kadar gösterdi anlamadım, en son 85.1 çıkmıştım,
3 gündür dozu çok kaçırdım aslında, ama neredeyse 4 kilo gelmiş nasıl mümkün olur ?
neyse soru sormak yok az laf çok hareket
Randevum vardi abla, uzun sürünce anca geldim :)
Evet ablacim onun icindi randevum, sigortadan dolayi önümüzde ki ay yapilacak tüp bebek islemi. Kilo almaya hazirlayacakmisim kendimi dedi doktorEbruş senin dr islerin bugunlerde degil miydi onun randecusu mu
Kizlar merhaba anca acabildim ogleye kadar cocuklar ogle okulda toplanti ders simdi dersim bos bi gecmise bakayim iyisinizdir umarim. Ben cok iyiyim:)
Aa evet watsaptan attik fotolari ben zaten gozum donmus sekilde demeti gecmeye calisiyordum gorseydin halimi seni saymaz miyim kiz askolsun. Ama dur sen kendin kasindin simmmdi saadet dusunsuuunnn!!!Kimse beni rakipten saymıyor sanırım kaptanım
Evet masallah valla o jiliana benziyo zaten demet pek sansimiz yokIyiyim superim, carsambayi iple cekiyorum. Gordun mu ozge bize fark atmis
Yani bu ay düzenli dengeli beslen spor yap biraz zayifla daha da alacaksin demek istemis hayirlisi olsun ebrusum gec olsun guc olmasin :)Evet ablacim onun icindi randevum, sigortadan dolayi önümüzde ki ay yapilacak tüp bebek islemi. Kilo almaya hazirlayacakmisim kendimi dedi doktor
Vuhuuu sen demeti gecmissin ben ucuncu mu oldum simdi yaaaaa demet baska egzersiz yapti miydi ki
Ne guzel gun gecirmissin kizinla masallah benimkiler de buyuse takilsak kizkizaDün gelemedim yine kızımla dışarı çıktık geldik kolu alcili hala ya banyo falan yaptırdım. Sonrada elimde örgü diziye daldım. Dünkü menümü yazayım
Dün sabah 1 dilim tam buğday ekmeği tereyağında omlet zeytin ıhlamur
Sade kahve cennet hurması
Akşam Yarım tavuklu dürüm ayran
Ara yarım muz form çayı
Su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş 100 zıplama
Hadi hadi sen her gun yapiyoosun ben bi gun yaptim senden daha dinlenmis durumdaydim senin egzersiZ hizina yetismek zor. Calismaya basla o zaman yarisalim :)))
Evet ablacim onun icindi randevum, sigortadan dolayi önümüzde ki ay yapilacak tüp bebek islemi. Kilo almaya hazirlayacakmisim kendimi dedi doktor
Aynen onu demek istedi ablacim, demek ki bu ay elimden gelenin daha fazlasini yapmam gerekiyor :)Yani bu ay düzenli dengeli beslen spor yap biraz zayifla daha da alacaksin demek istemis hayirlisi olsun ebrusum gec olsun guc olmasin :)
Yok ablacim hormon ignelerinden dolayi kilo almaya hazirlikli ol dedi.Nasil ne anlamadim. Kilo mu al dedi doktor?
Evet masallah valla o jiliana benziyo zaten demet pek sansimiz yok
Yok ablacim hormon ignelerinden dolayi kilo almaya hazirlikli ol dedi.
Evet ablacim subatta yapilacak, bu ay sigorta islemleri yetismiyor o yüzden...Subata mi dedi?
Evet ablacim subatta yapilacak, bu ay sigorta islemleri yetismiyor o yüzden...
Vardir bunda da bir hayir
Aynen öyle :) adet olsamda asil kilom ortaya ciksa, ona göre sikistirma islemlerine baslarsiniz :)Seni sikistiracak 1 ayimiz daha var demek ki:)
Aynen öyle :) adet olsamda asil kilom ortaya ciksa, ona göre sikistirma islemlerine baslarsiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?