Benim göbek adim cakalHer turlu sikistiriyoruz da tatlilikla kaciyorsun tum baskilardan
Benim göbek adim cakal
Ebrusum takma kafana hadi hayırlısı:)Evet ablacim onun icindi randevum, sigortadan dolayi önümüzde ki ay yapilacak tüp bebek islemi. Kilo almaya hazirlayacakmisim kendimi dedi doktor
Eki Görüntüle 1737971
Buyrun kızlar tarcinli sıcak sut:)
Kaptanim yanindakilerin miktarı iyimi?:)
Ebrusum takma kafana hadi hayırlısı:)
Zil caldi kizlar gorusuruz
Takılıp kaldım 63 kiloda 62 ucundan gösterdi kayboldu haftaya 62'yi vucudum iyice kabullenir inşallah, 10 yıl olacak garip unuttu tabiHele 62 altını hiç görmedim gerçekten merak ediyorum düşer mi diye. Yani artık veremem diyede arada düşünmüyor değilim :)) Bakalım Ocak sonu diye kendimce hedef koydum ama inşallah hemencik gelir
Bu arada bu sabah tartıdaki rakam mutlu etti beni şişlik mişlik yok. Cuma sendromuna yakalanıp yarın bu kilodan fazla çıkarsam oturup ağlıcam
kızlarrrrrrrrr sabah bir uyandım elbise kurumuş boyanan yer geri beyazlamışşşş elbise eski haline döndüüüüü
Tamamdır kaptanım
Hala elbise derdimi çözemedim. Fikrinizi alayım. Kış günü kıyafet ayarlamak en sıkıntılı işim hep üşüyen biri olarak.
Düğün ya da kına için Lacivert elbiseye ne renk corap ve ayakkabı canta kombinleyeyim?
Düğün ya da kına için lacivert elbise aldım hangisinde giyersem artık. Diğer gün ne giycem. Abiye falan giyemem düğünde. Yani giyilebilir kendi ailem olsa abiye giymeyi düşünebilirdim ama nişanlımın çekirdek ailesi dışında ailesini pek tahmin edemiyorum. Çekirdek ailede de abiye giyecek kimse yok. Düğünde beni görmeyen ilk defa görecek bi sürü akrabalarıda görmüş olcak iyice ortada olmak istemiyorum abiye giyip. Sade şık olayım oh mis ama ne giycem ben yaaaaa
hoşbulduk canım
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : obur kedi
İsim (İsteğe Bağlı ): Melek
Yaşınız : 25
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: -
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz : 1,70
Kilonuz: 98,5
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : hep kiloluydum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? : çok fazla nedenim var, artık beni hayattan bile koparttı
Evet ablacim onun icindi randevum, sigortadan dolayi önümüzde ki ay yapilacak tüp bebek islemi. Kilo almaya hazirlayacakmisim kendimi dedi doktor
Okudum kaptanim:) bu tarti yüzünden cuma günleri eşimle kahvalti yapmıyorum kızı sabahtan yanıma alıyorum allah ne verdiyse emziriyorum sabah sabah bi seferberlik sorma:) wc yide bekliyorum gelmediyse acıktigim için tartıliyorum hemen yarın birde Asımız var bakalım artık.Iyi canim, afiyet olsun:) Okudun degil mi? Wc cikmadan bildirim yok:)
Okudum kaptanim:) bu tarti yüzünden cuma günleri eşimle kahvalti yapmıyorum kızı sabahtan yanıma alıyorum allah ne verdiyse emziriyorum sabah sabah bi seferberlik sorma:) wc yide bekliyorum gelmediyse acıktigim için tartıliyorum hemen yarın birde Asımız var bakalım artık.
Insallah ablacim da 1 ay icinde biraz zor, fazla ucuk düsünmeyelim :)Doktor da hazirlan demis, artik kurtulusun yok. 60 ol kuzum:)
Afiyet olsun seherim, harika gözüküyor :)Eki Görüntüle 1737971
Amin zeynebim cümlemizin insallah. Allah isteyen herkese nasip etsin.caniminici hersey gonlunce olsun. saglikli bi sekilde saglikli bebegini kucagina alda kilolar verilir bi sekilde
neden öyle bişey dedi ki gülümmEvet ablacim onun icindi randevum, sigortadan dolayi önümüzde ki ay yapilacak tüp bebek islemi. Kilo almaya hazirlayacakmisim kendimi dedi doktor
Kem Kum haklisin:)Bunca sikintiya girme nedenini sen benden iyi biliyorsun:) Kacamaksiz olsaydi menulerin hic zahmete girmeden eksi gorurdun tartida zaten. Hic bana kizma
Asi kolay gecer insallah. Randevu alsaydin, bekletiyorlar yoksa.
hımm şimdi anladım gülüm de dr da mübarek baştan kesimini kesmiş almazsın bence takılma sen y-aynı düzende devam et yeter o belki kimileri hominigırtlak yapıyor ya ondan dolayı demiştirAynen onu demek istedi ablacim, demek ki bu ay elimden gelenin daha fazlasini yapmam gerekiyor :)
Hayirlisi olsun ablacim, Allahin izniyle olsun da gec olmasi önemli degil.
bende çayımı aldım geldimm hiç fırsat bulamıyorum ya şu düğünü bir atlatsam hayırlısıyla egzersizi aksattım şu günlerdeYesil cay saati, afiyet olsun:)
Insallah ablacim da 1 ay icinde biraz zor, fazla ucuk düsünmeyelim :)
Afiyet olsun seherim, harika gözüküyor :)
Amin zeynebim cümlemizin insallah. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Düğün ne zaman asyabende çayımı aldım geldimm hiç fırsat bulamıyorum ya şu düğünü bir atlatsam hayırlısıyla egzersizi aksattım şu günlerde
bugün gülümDüğün ne zaman asya
Afiyet olsun canim cok nefis gorunuyorEki Görüntüle 1737971
Amin canim insallah... Yok kiz pek takmiyorum zaten :) Napalim alirsak veririz yine :)Kem Kum haklisin:)
Bekletmediler hiç şimdiye kadar ins yine Bekletmediler
Ebrusum hayırlısı kiz takma kafana cok:)
Doktorum da bana demişti kolların zayıf kilo alırsan çatlayabilir diye çok korkmustum kilo aldim tabiki ama catlamadi:)
Gülüm doktor hamilelik öncesinden bahsetti, hamilelikte zaten kilo aliyorsun da bu tüp bebek asamasinda da aliyormussun. Hormon igneleri seni sisiriyormus, istemedigin kadar ödem oluyormus falan filan :)hımm şimdi anladım gülüm de dr da mübarek baştan kesimini kesmiş almazsın bence takılma sen y-aynı düzende devam et yeter o belki kimileri hominigırtlak yapıyor ya ondan dolayı demiştir
Insallah ablacim da 1 ay icinde biraz zor, fazla ucuk düsünmeyelim :)
Afiyet olsun seherim, harika gözüküyor :)
Amin zeynebim cümlemizin insallah. Allah isteyen herkese nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?