Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Buyrun kızlar tarcinli sıcak sut:)
Kaptanim yanindakilerin miktarı iyimi?:)
Evet ablacim onun icindi randevum, sigortadan dolayi önümüzde ki ay yapilacak tüp bebek islemi. Kilo almaya hazirlayacakmisim kendimi dedi doktor
Ebrusum takma kafana hadi hayırlısı:)

görürsun canim neden göremeyesin hadi biraz zorladi diyelim metobolizmayi sasirtiriz

Bu arada bu sabah tartıdaki rakam mutlu etti beni şişlik mişlik yok. Cuma sendromuna yakalanıp yarın bu kilodan fazla çıkarsam oturup ağlıcam

bu sabah eksi ciktiysa bugunde hafif gecirirsen sorun olmaz sanmam kuzum bu aksam sporda yaoma sislik yapacak seylerde yeme ohh gitsin kilolarr

kızlarrrrrrrrr sabah bir uyandım elbise kurumuş boyanan yer geri beyazlamışşşş elbise eski haline döndüüüüü

hadi bakalim gözün aydin canim

canim lacivert bi elbisesi olan biri olarakkk
siyahla kombinledim pudra rengiyle kombinledim sen istersen altin ve gümüş vede ten rengiylede kombinleyebilirsin ten rengi corap giy mutlaka abarti sac makyaj yapma bence

hosgeldin melekcimm

Evet ablacim onun icindi randevum, sigortadan dolayi önümüzde ki ay yapilacak tüp bebek islemi. Kilo almaya hazirlayacakmisim kendimi dedi doktor

caniminici hersey gonlunce olsun. saglikli bi sekilde saglikli bebegini kucagina alda kilolar verilir bi sekilde

Iyi canim, afiyet olsun:) Okudun degil mi? Wc cikmadan bildirim yok:)
Okudum kaptanim:) bu tarti yüzünden cuma günleri eşimle kahvalti yapmıyorum kızı sabahtan yanıma alıyorum allah ne verdiyse emziriyorum sabah sabah bi seferberlik sorma:) wc yide bekliyorum gelmediyse acıktigim için tartıliyorum hemen yarın birde Asımız var bakalım artık.

Bunca sikintiya girme nedenini sen benden iyi biliyorsun:) Kacamaksiz olsaydi menulerin hic zahmete girmeden eksi gorurdun tartida zaten. Hic bana kizma

Asi kolay gecer insallah. Randevu alsaydin, bekletiyorlar yoksa.

Doktor da hazirlan demis, artik kurtulusun yok. 60 ol kuzum:)
Insallah ablacim da 1 ay icinde biraz zor, fazla ucuk düsünmeyelim :)
Eki Görüntüle 1737971

Buyrun kızlar tarcinli sıcak sut:)
Kaptanim yanindakilerin miktarı iyimi?:)

Ebrusum takma kafana hadi hayırlısı:)
Afiyet olsun seherim, harika gözüküyor :)
caniminici hersey gonlunce olsun. saglikli bi sekilde saglikli bebegini kucagina alda kilolar verilir bi sekilde
Amin zeynebim cümlemizin insallah. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Bunca sikintiya girme nedenini sen benden iyi biliyorsun:) Kacamaksiz olsaydi menulerin hic zahmete girmeden eksi gorurdun tartida zaten. Hic bana kizma

Asi kolay gecer insallah. Randevu alsaydin, bekletiyorlar yoksa.
Kem Kum haklisin:)
Bekletmediler hiç şimdiye kadar ins yine Bekletmediler

Ebrusum hayırlısı kiz takma kafana cok:)
Doktorum da bana demişti kolların zayıf kilo alırsan çatlayabilir diye çok korkmustum kilo aldim tabiki ama catlamadi:)

Aynen onu demek istedi ablacim, demek ki bu ay elimden gelenin daha fazlasini yapmam gerekiyor :)
Hayirlisi olsun ablacim, Allahin izniyle olsun da gec olmasi önemli degil.
hımm şimdi anladım gülüm de dr da mübarek baştan kesimini kesmiş almazsın bence takılma sen y-aynı düzende devam et yeter o belki kimileri hominigırtlak yapıyor ya ondan dolayı demiştir

Amin canim insallah... Yok kiz pek takmiyorum zaten :) Napalim alirsak veririz yine :)
Catlamadigi icin sanslisin, vücut cok sıkı oluncada catlamalar yirtilmalar oluyor. O yüzden bol bol yaglanmak gerek :)
hımm şimdi anladım gülüm de dr da mübarek baştan kesimini kesmiş almazsın bence takılma sen y-aynı düzende devam et yeter o belki kimileri hominigırtlak yapıyor ya ondan dolayı demiştir
Gülüm doktor hamilelik öncesinden bahsetti, hamilelikte zaten kilo aliyorsun da bu tüp bebek asamasinda da aliyormussun. Hormon igneleri seni sisiriyormus, istemedigin kadar ödem oluyormus falan filan :)

Insallah ablacim da 1 ay icinde biraz zor, fazla ucuk düsünmeyelim :)

Afiyet olsun seherim, harika gözüküyor :)

Amin zeynebim cümlemizin insallah. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Birden aldin ya gulum, adet de olursan cabuk gider diye 60 dedim. 65.3 tun en son. Ne verirsen kar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…