püffff yahu arkadaş ne zor işler bunlar yaaa bir taraftan zayıflamaya çalışırken öteki taraf şişiriyor :) neyse gülüm yaa inş öyle uzunca sürmez hayırrlısıylada bebeğini alırsın kucağınaAmin canim insallah... Yok kiz pek takmiyorum zaten :) Napalim alirsak veririz yine :)
Catlamadigi icin sanslisin, vücut cok sıkı oluncada catlamalar yirtilmalar oluyor. O yüzden bol bol yaglanmak gerek :)
Gülüm doktor hamilelik öncesinden bahsetti, hamilelikte zaten kilo aliyorsun da bu tüp bebek asamasinda da aliyormussun. Hormon igneleri seni sisiriyormus, istemedigin kadar ödem oluyormus falan filan :)
Kem Kum haklisin:)
Bekletmediler hiç şimdiye kadar ins yine Bekletmediler
Ebrusum hayırlısı kiz takma kafana cok:)
Doktorum da bana demişti kolların zayıf kilo alırsan çatlayabilir diye çok korkmustum kilo aldim tabiki ama catlamadi:)
bende çayımı aldım geldimm hiç fırsat bulamıyorum ya şu düğünü bir atlatsam hayırlısıyla egzersizi aksattım şu günlerde
62-63 olsam yetecek bana ablacim, o da öyle ucuk bir hedef degil, basaracagim insallah :)Birden aldin ya gulum, adet de olursan cabuk gider diye 60 dedim. 65.3 tun en son. Ne verirsen kar:)
Amin gülüm insallah, Rabbim tez vakitte sana, saadetime ve isteyen herkese nasip etsin insallah ♥püffff yahu arkadaş ne zor işler bunlar yaaa bir taraftan zayıflamaya çalışırken öteki taraf şişiriyor :) neyse gülüm yaa inş öyle uzunca sürmez hayırrlısıylada bebeğini alırsın kucağına
hazırlık yemeklerine yardım ettim kendi evimin yemek ütü bulaşık bu saat oldu 1 saate kalmaz kuaföre koşucam dün çok güzeldi millet nasıl şaşırdı kaldı bu halime abla ne resimler çektim amaYarini bekliyorum ben, dugunu unuttum hic:)
62-63 olsam yetecek bana ablacim, o da öyle ucuk bir hedef degil, basaracagim insallah :)
Amin gülüm insallah, Rabbim tez vakitte sana, saadetime ve isteyen herkese nasip etsin insallah ♥
inş gülüm benimde yarın randevu rabbim hakkımızda en hayırlısını nasip etsin62-63 olsam yetecek bana ablacim, o da öyle ucuk bir hedef degil, basaracagim insallah :)
Amin gülüm insallah, Rabbim tez vakitte sana, saadetime ve isteyen herkese nasip etsin insallah ♥
hazırlık yemeklerine yardım ettim kendi evimin yemek ütü bulaşık bu saat oldu 1 saate kalmaz kuaföre koşucam dün çok güzeldi millet nasıl şaşırdı kaldı bu halime abla ne resimler çektim amabugün daha da güzel olur inş dün çok eğlendim yarını da bir taraftan bekliyorum ama bu kez dr ne serüvene süriklicek eve nasıl gelicem hayalini bile kurmuyorum artık
Insallah ablamYaparsin sen. Cok guzel bir nedenin de var. Onun mutluluguyla ucar gider:)
yarin mübarek gün, insallah hayirli haberler alirsin bitaneminş gülüm benimde yarın randevu rabbim hakkımızda en hayırlısını nasip etsin
hayata karşı pozitifimde tedaviye karşı negatifim abla bir türlü yıldızımız barışmadıOyle dusunme kuzum. Doktorun sana yardim etmek icin elinden geleni yapiyordur/yapacaktir. Pozitif ol gulum.
inşallah gülümmmInsallah ablam
yarin mübarek gün, insallah hayirli haberler alirsin bitanem
hayata karşı pozitifimde tedaviye karşı negatifim abla bir türlü yıldızımız barışmadıartık yarın ola hayrola diyorum
öyle tabi ablacımm rabbim neylerse güzel eyler ona sığınıyoruz hepimizzSukredelim ki dermansiz bir dert degil bir tanem. Doktorlar da araci zaten. Rabbim nasip edecekse, birsey sebep olur. Bol bol dua et.
Okudum gülüm bi yazmaya fırsat bulamadım ama çok şükür hallolmuş:)Sağol gülüm ay dün ne mahçubiyet yaşadım
Canım kilona 87 demiştin yanlış hatırlamıyorsam yanlış mı yazdın acaba:) tekrardan hoşgeldin ve inşallah güzel kilolar veririz birlikte canım:))hoşbulduk canım
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : obur kedi
İsim (İsteğe Bağlı ): Melek
Yaşınız : 25
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: -
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz : 1,70
Kilonuz: 98,5
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : hep kiloluydum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? : çok fazla nedenim var, artık beni hayattan bile koparttı
Hmm artık düzeni oturtalım ve güzel kilolar verelim şekerimmKuzum dün islerim vardi evde sonrada uyumus kalmisim
Kilolar son kez bir hatira fotografi icin gülümsesin :)Hmm artık düzeni oturtalım ve güzel kilolar verelim şekerimm
:) canım sen sağlıklı ol tedavinde güzel mutlu sonuç versinde biz hep buralardayız:))Kilolar son kez bir hatira fotografi icin gülümsesin :)
Çok sağol ablacım akşam eve gidince hazırlayayım :)Mavibocuk bugün posta aldım ender Saraç bişeyler yazmış işine yarar mı bak canımEki Görüntüle 1738067 Eki Görüntüle 1738069
Amin insallah, Rabbim cümlemize saglik sihhat versin Mervisim... :***:) canım sen sağlıklı ol tedavinde güzel mutlu sonuç versinde biz hep buralardayız:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?