Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

püffff yahu arkadaş ne zor işler bunlar yaaa bir taraftan zayıflamaya çalışırken öteki taraf şişiriyor :) neyse gülüm yaa inş öyle uzunca sürmez hayırrlısıylada bebeğini alırsın kucağına

Benim minigin 2 yas asisi kaldi bir. Kontrolunde o da olur biter. Cmrt gidiyoruz biz genelde o yuzden randevusuz cok yogun oluyor. Hafta ici sabah dedigin gibi beklemezsiniz.

Birden aldin ya gulum, adet de olursan cabuk gider diye 60 dedim. 65.3 tun en son. Ne verirsen kar:)
62-63 olsam yetecek bana ablacim, o da öyle ucuk bir hedef degil, basaracagim insallah :)
Amin gülüm insallah, Rabbim tez vakitte sana, saadetime ve isteyen herkese nasip etsin insallah ♥

Yarini bekliyorum ben, dugunu unuttum hic:)
hazırlık yemeklerine yardım ettim kendi evimin yemek ütü bulaşık bu saat oldu 1 saate kalmaz kuaföre koşucam dün çok güzeldi millet nasıl şaşırdı kaldı bu halime abla ne resimler çektim ama bugün daha da güzel olur inş dün çok eğlendim yarını da bir taraftan bekliyorum ama bu kez dr ne serüvene süriklicek eve nasıl gelicem hayalini bile kurmuyorum artık

62-63 olsam yetecek bana ablacim, o da öyle ucuk bir hedef degil, basaracagim insallah :)

Amin gülüm insallah, Rabbim tez vakitte sana, saadetime ve isteyen herkese nasip etsin insallah ♥

Yaparsin sen. Cok guzel bir nedenin de var. Onun mutluluguyla ucar gider:)

inş gülüm benimde yarın randevu rabbim hakkımızda en hayırlısını nasip etsin

Oyle dusunme kuzum. Doktorun sana yardim etmek icin elinden geleni yapiyordur/yapacaktir. Pozitif ol gulum.

hayata karşı pozitifimde tedaviye karşı negatifim abla bir türlü yıldızımız barışmadı artık yarın ola hayrola diyorum

Sukredelim ki dermansiz bir dert degil bir tanem. Doktorlar da araci zaten. Rabbim nasip edecekse, birsey sebep olur. Bol bol dua et.

Sağol gülüm ay dün ne mahçubiyet yaşadım
Okudum gülüm bi yazmaya fırsat bulamadım ama çok şükür hallolmuş:)
Canım kilona 87 demiştin yanlış hatırlamıyorsam yanlış mı yazdın acaba:) tekrardan hoşgeldin ve inşallah güzel kilolar veririz birlikte canım:))
Kuzum dün islerim vardi evde sonrada uyumus kalmisim
Hmm artık düzeni oturtalım ve güzel kilolar verelim şekerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…