- 20 Eylül 2012
- 22.127
- 89.215
- 798
rica ederim canim :)Tesekkurler kaptanim. Pc gecince bakacagim
bende bendeeeee :)Carsambayi iple cekiyorum
sanada ablacigim :)Günaydın kızlar bol hareketli bir gün olması dileğiyle sağlıkla kalın
canim egzersizlere yeni basladin o cikan arti egzersiz artisidir, endise etme aynen devam et bu azimle :)Kaptanım Günaydın çok morelim bozuk biliyorum kızıyosun ama biyerde yanlışmı yapıyorum çünkü hiç kaçamak yapmayıp okadar dikkatli yememe rağmen artı çıkıyorum lütfen yardım et
cok sevindim canim dahada iyi haberlerini alacagiz insallah:)Yeni konuştum iyiymiş şükür bugün yürütecekler bakalım, damarlar stenti kabul etmiştir inşallah. Dünki performansın süperdi bu arada maaşallah:)) Gerçi busede iyi rakipti karşında:)
sanada guzelim :)Gunaydin kizlarr
Mutlu hafif bir gün diliyorumm
canimmm benim emziriyorsun sen herseyden az az yemen normal, sutlusun sen..Aaa yarı hemsehrim:)) ben sevmiyorum arabasini:)
Yani kasiyorum kendimi az yiyorum aferin diyorum kendime siz boyle soyleyince sasiriyoorum:)
Hoşgeldin canim
Gözünüz aydın çiçeğim
Günaydın kızlar kaptanın kahvesini kacirmisim birazdan bende yapayım bir kahve:)
bizde seni sevdigimizden, nazimiz geciyor diye arada takiliyoruz :)
sagol mavisim :)
ablacim suphen mi vardi fit bir citir oluyorsun :)Günaydin kizlar sabah spora gittim iki hafta tatildiya spor ögretmeni kilo vermissin dedi ay cok mutlu oldum okulda acildi sabah 5000 adim attim nihayet yasasin yasasin sizler nasilsiniz kizlar
ben sayiyorum canimin ici:)Kimse beni rakipten saymıyor sanırım kaptanım
nasil oldu ablacim kkzin, alci ne zamana cikacak?Dün gelemedim yine kızımla dışarı çıktık geldik kolu alcili hala ya banyo falan yaptırdım. Sonrada elimde örgü diziye daldım. Dünkü menümü yazayım
Dün sabah 1 dilim tam buğday ekmeği tereyağında omlet zeytin ıhlamur
Sade kahve cennet hurması
Akşam Yarım tavuklu dürüm ayran
Ara yarım muz form çayı
Su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş 100 zıplama
sen ne oruyorsun :)
aaa hadi gozunaydin canim :)kızlarrrrrrrrr sabah bir uyandım elbise kurumuş boyanan yer geri beyazlamışşşş elbise eski haline döndüüüüü
ahh takimin en cok kilosu sabit olan kisisi benim heralde :))Sabit yok canim. 2 gunun vardi. Eksi gorecegiz yarin:)
canim lacivertle altin sarisi, pudra rengi cok guzel gidiyor.Tamamdır kaptanım
Hala elbise derdimi çözemedim. Fikrinizi alayım. Kış günü kıyafet ayarlamak en sıkıntılı işim hep üşüyen biri olarak.
Düğün ya da kına için Lacivert elbiseye ne renk corap ve ayakkabı canta kombinleyeyim?
Düğün ya da kına için lacivert elbise aldım hangisinde giyersem artık. Diğer gün ne giycem. Abiye falan giyemem düğünde. Yani giyilebilir kendi ailem olsa abiye giymeyi düşünebilirdim ama nişanlımın çekirdek ailesi dışında ailesini pek tahmin edemiyorum. Çekirdek ailede de abiye giyecek kimse yok. Düğünde beni görmeyen ilk defa görecek bi sürü akrabalarıda görmüş olcak iyice ortada olmak istemiyorum abiye giyip. Sade şık olayım oh mis ama ne giycem ben yaaaaa
ben altin sarisi ayakkabi ve cantayla kombinlemistim:)
canim kiloyu 10 kilo fazla yazmissin sanki :)hoşbuldum
bende bir leslie yapayım geleyim, tartı neden bu kadar gösterdi anlamadım, en son 85.1 çıkmıştım,
3 gündür dozu çok kaçırdım aslında, ama neredeyse 4 kilo gelmiş nasıl mümkün olur ?
neyse soru sormak yok az laf çok hareket
hadi insallah 1 ay sonraya hayirli haberler Ebrusum :)Randevum vardi abla, uzun sürünce anca geldim :)
hicbir ameliyat kolay degil canim ama gecip gidecek insallah..E zor tabi bi sure yurumicek sonrada koltuk degnegi ile iki uc ay surer d3di dr
ay sorma Busem bende tatlilara, boreklere yeme sansim olsa hic hayir demeem :)Ozge yemek ne guzel de mi? O etli ekmekler o tatlilar hamurisleri fast foodlar ama iste bunlarin bizde yaptigi bagimlilik alkol gibi sigara gibi. Ben bunu soyleyince kiziyorlar. Aslinda gibi degil cook daha tehlikeli alkol ve sigaradan. Nasil vazgecmeli bilmem. Bak kac aydir almamaya ozen gösteriyorum hamurisi vs ama bugun hadi desem bi tepsi boregi yerim kiz. Yazik bize
evet yaa erkeklerin hastaligi cok zor, ama boyle dusunup kendini strese sokma.Ya nazlanmayan erkek yok en tas kalplisi hasta olunca kaprisli kediye dönüyor
Kolayca atlatacagiz diye dusun canim ...
rica ederim :)Ozgecim eline saglik
ben 20dk da mezdeke acip oynadim oglusumla :)Vuhuuu sen demeti gecmissin ben ucuncu mu oldum simdi yaaaaa demet baska egzersiz yapti miydi ki
rica ederiiimmm efemmm :)Tesekkurler ozge eline saglik
hadi hayirlisi guzelim :)Evet ablacim onun icindi randevum, sigortadan dolayi önümüzde ki ay yapilacak tüp bebek islemi. Kilo almaya hazirlayacakmisim kendimi dedi doktor
ayy birde kitap okuyarak, kadinlar kulubune yazi yazarak cevirdim o halimle attim size farki , korkun carsambadan :))Iyiyim superim, carsambayi iple cekiyorum. Gordun mu ozge bize fark atmis
eheeheh rakiplere korku salmisim :)Evet masallah valla o jiliana benziyo zaten demet pek sansimiz yok
dogru valla siz km soylemeseydiniz yapmazdim bu kadar :)Km biliyoruz diye boyle oldu. Sen 32 demeseydin ben 26 da birakirdim. Ozge de o kadar yapmazdi, sen kazanirdin. Gel carsamba gel
zil caldi deyince ogrenci gunlerimden bir panikleme sardi beni :))Zil caldi kizlar gorusuruz
ooo bende isterim :)Eki Görüntüle 1737971
Buyrun kızlar tarcinli sıcak sut:)
Kaptanim yanindakilerin miktarı iyimi?:)
Ebrusum takma kafana hadi hayırlısı:)
iyi eglenceler guzelim :)bugün gülüm
asya fistikkkk olduuu :)hazırlık yemeklerine yardım ettim kendi evimin yemek ütü bulaşık bu saat oldu 1 saate kalmaz kuaföre koşucam dün çok güzeldi millet nasıl şaşırdı kaldı bu halime abla ne resimler çektim amabugün daha da güzel olur inş dün çok eğlendim yarını da bir taraftan bekliyorum ama bu kez dr ne serüvene süriklicek eve nasıl gelicem hayalini bile kurmuyorum artık
hadi guzel haberler insallah..inş gülüm benimde yarın randevu rabbim hakkımızda en hayırlısını nasip etsin
Hay Allah herkes hasta cok gecmis olsun canim, dikkat et kendine..canim insallah en kisa sürede iyilesir kuzun .bende hastayim iki gündür daha bu gün kafami kaldirabildim hastalik cekmek zor insallah Allah tüm hastalara sifa versin
oyyyy bu ne datluu masallaaah :)
ablam galeta yemeyeydin iyiydi :)Bende menümü yazayım unutmadan.
Sabah yarım dilim tam buğday ekmeği peynir zeytin nescafe
Ara 3 galeta küçük boy sade nescafe
Akşam ton balıklı salata yarım dilim tam buğday ekmeği
yeşilçay
Sade kahve içicem
Su 2 lt yi geçti
Spor 1 saat yürüyüş ve jj zıplama falan yapıcam akşam
ben bu hafta hep artiydim 300gra sukrettim bugun :)Kizlar bildirimim
Gecen hafta :67,8
Bu hafta:67,5
Yüzde:0,44
Hedef :66,9
hic yoktan iyidir diyorum
tebrikler ablacim:)
vaaaaay alkislar seyhan ablaya gidiyorr :)Menüm
Sahur:bir muz müsli süt
Iftar:yogurt corbasi et sote bol salata iki catal kepekli makarna yesilcay özlüyorum gün icinde keratayi su az ama daha icerim
Spor:5000 adim jillian 2.level son gün
Sabah bir saat jimnastiksporumu begendim
cok gecmis olsun, bol bol dinlenin..dün size yazdıktan sonra iyice kötüleştim eşim gelince acile gittik ağır bir grip geçiriyorsun dedi, akşama sabah ilaç aldım şimdi biraz daha iyiyim ilaçları alınca iyi etki geçmeye başlıyınca yine kötüleşiyorum, amam bize hastalık yasak bücürler perişan olur yoksa
çok çok geçmiş olsun
yok herkes fotograf paylasmiyor, isteyenler :)tebrik ederim
kilo bildirimini resimli mi yapıyoruz ben biraz zor yaparım
gülmeyin ama buraya resim yüklemeyi bilmiyorum
iyiyiz cok sukur, sen nasilsin canim ?Iyi canım sen nasılsın oğluş nasıl daha iyimi