evet inşallah kalıcı olur iki haftada bir kg olduYarim kg vermissin ablacigim tebrikler
Yerim o bıdığı ben12 dev adam sarkisini actim cosuyoruz oglumla, zafer kutlamalariiii
Kahvaltı
1 muz
Öğle
Yok
Ara
1 ayran
Akşam
salata
Tirit
70 dk yürüyüş
Bugün yoğun bir gündü öğlen yemek yeme fırsatım olmadı akşamda durduramadım kendimi resmen
Gündüz aç bırakmıcam kendimi. İş yerine bu gibi günler için ceviz,badem falan bırakayım diyorum. Mantıklı dimi canım.Odul ogunun olsun canim. Bu hafta baska kacamak yapmadan devam edersin:)
Tebrik ederim kızlar muhteşemsiniz :)Sonuclar arkadaslar, tebrik ederim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/page-1658
Hııııı :))Zafer 4. takimin
Tebrik ederim abla :)ben ancak giriyorum dünden beri giremedim öncelikle sabah kalktığımda gözlerime inanamadım 77 geldim inşallah yarında aynı görürüm
perşembe sabah haşlanmış yumurta üç dilim peynir domates brokoli marul iki yaprak maydanoz beş sap üç çay
öğlenbir avuç karışık çerez mandalina
akşam bir lahmacun ayran iki lt su spor yapamadım
bugün sabah haşlanmış yumurta iki dilim peynir beş zeytin üç çay sade kahve
üzümlü çerez karışımı bir avuç
çok az bulgur pilavı az sebzeli tavuk bir kase yoğurt
bitki çayı içeceğim mekik ve ip atlama 30 ve 50 yapacağım su ikiyi geçemiyorum
menüleri biraz geç verdim kusura bakmayın
Maşallah Allah uzun ömürler versin kuzuya :)3 gün sonra 5 ayı bitecek kuzum :)) yumaşağı yiyebiliyor kuzum :)
Çok tatlısınız Özgem :))12 dev adam sarkisini actim cosuyoruz oglumla, zafer kutlamalariiii
Evet abla malesef 1 aydır sağıp içiriyoruz ama artık sütte gelmiyor malesef5 aylik mi birakti enmeyi canim?
Amin cümlemizinkine kuzum :)Tebrik ederim abla :)
Maşallah Allah uzun ömürler versin kuzuya :)
İyi seyirler cano, hangi filme bakacaksın?iyi geceler fıstıklar. Bu hafta daha da azimli olalım birinci yine olalım.
Ben film izlemeye kaçıyorum görüşürüz. Aburcubursuz filmler bana
onu seçmeye calısıyorum canım var mı önerin?İyi seyirler cano, hangi filme bakacaksın?
Canım çocuk ne kadar emerse süt o kadar gelir.pes etmesin ablan mama devam sutu falan vermesinler.bizim diğer başlıkta aynısı oldu birine bebek aç kalınca emmeye başladı deneyin.Evet abla malesef 1 aydır sağıp içiriyoruz ama artık sütte gelmiyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?