Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok erken birakmak zorunda kalmis. Emmezse sut de azaliyor kimisinde. Is yerinde de sagamiyordur. Evde olsa yeniden emmeye alistirir, sut de gelirdi ama bu sartlarda zor

Kız vermeyin daha çok küçük :)

Bizim minik de subatin ilk haftasi gelecek kismetse. Heyecani sardi simdiden. Sinav gecsin de adanaya geceyim:)
Hayırdır kaptanim yegen falan mi

Abla annem bana 4 aylıkken başlamış bişi olmaz diye veriyor beni dinlemiyorlar :) işin tuafı bizim bebiş mamayıda sevmiyor puf yapıyor
Ahh bu ananenler:) annemin lafına baksaydım bizimkide mamaciydi belki şimdi emmiyordu bile. Ne diyeyim Maviş :)

Kız vermeyin daha çok küçük :)

Hayırdır kaptanim yegen falan mi

Ahh bu ananenler:) annemin lafına baksaydım bizimkide mamaciydi belki şimdi emmiyordu bile. Ne diyeyim Maviş :)
Haklısın vallaha ben kızıyorum anneme yaaa beni 10 aylıkken 11 kilo yapmış obez mi yapacan çocuğu diyorum :)

Olsun güzelim geç diye bişey yok hep burdayız bu hafta yaparım teşekkürler
Rica ederim ablişimm bende yapacağım bu hafta inşallah

Ya kızlar fikrinizi almak istiyorum spor konusunda şimdi jillian yapanlarımız var aramızda yaaa bende jilliana başlasam mı diye düşünüyorum ama hafta sonu ek sporu zor yapıyorum sadece yürüyüşle yetiniyorum :) sizce jilliana şimdi başlayayımmı yoksa kiloma 2-3 kilo kala mı başlayayım şuan 65.2 kiloyum hedefim 60 ama hedefimden sonrada dahada düşmeyi düşünüyorum sizce napayım :))

Hayat şartları işte benim annemde çalışıyorMuş anne yok süt yok pirinç mamasıyla büyümüşüz şimdi sindirim sorunlarıyla uğraşıyoruz benim sıpa 2 sene emdi
Benim annemin de bir kaç aylıkken sütü kesilmiş korkudan bende emememişim... Sebep olanlar utansın

Bence bekleme mavişim, hemen başla :)

Beni
Hayat şartları işte benim annemde çalışıyorMuş anne yok süt yok pirinç mamasıyla büyümüşüz şimdi sindirim sorunlarıyla uğraşıyoruz benim sıpa 2 sene emdi
Benim çocuklar hazır mamayla büyüdüler( ne yaptıysam olmadı doyuramadım, umarım büyüyünce bi sağlık sorunu yaşamazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…