Ablacım işe ne zaman başlıyorsun?
Çok güzel bir Türk filmi hele şarkılar etkisinden kurtulamayacaksınonu seçmeye calısıyorum canım var mı önerin?
Türk filmi pek izlemem ama aklıma unutursam fısılda geldi onu izlemedim hala ben
onerilere acıgım her turlu
Görürsün sen kolay lokmayi
Ver coşkuyu ver coşkuyu :))Bastir ablam:) Goster onlara kim daha iyiymis:)
Rahata alışmış Kıyamam süt azaldığı zor birde dediğin gibi biberona alışmış 6 ay bari emebilseymiş3-4 hafta öyle yaptı ama bir süre sonra onuda kabul etmiyor kuzum alışmış biberondan lıkır lıkır gelmesine zorlanıyor galiba emmesi
Cok erken birakmak zorunda kalmis. Emmezse sut de azaliyor kimisinde. Is yerinde de sagamiyordur. Evde olsa yeniden emmeye alistirir, sut de gelirdi ama bu sartlarda zor
Kız vermeyin daha çok küçük :)Aynen ablacım bide bankada çalıştığı için baya zor oluyor ablacım sağlıklı olsunda inşallah annemde öyle internetten bakıyor anne sütüne en yakın şeyleri araştırıyor yoğurt, avakado, muz, kivi, hurma yediriyor yulaf kepeği bile yiyor :) çorba felan yapıyor onun içinede atıyor yulaf kepeğini:)
Hayırdır kaptanim yegen falan miBizim minik de subatin ilk haftasi gelecek kismetse. Heyecani sardi simdiden. Sinav gecsin de adanaya geceyim:)
Ahh bu ananenler:) annemin lafına baksaydım bizimkide mamaciydi belki şimdi emmiyordu bile. Ne diyeyim Maviş :)Abla annem bana 4 aylıkken başlamış bişi olmaz diye veriyor beni dinlemiyorlar :) işin tuafı bizim bebiş mamayıda sevmiyor puf yapıyor
Hayırlısı olsun ablacım... Miniğiniz de sağlıcakla doğsun inşallah2-4 ay arasi surer canim.
Aynen keşke emseydiRahata alışmış Kıyamam süt azaldığı zor birde dediğin gibi biberona alışmış 6 ay bari emebilseymiş
Olsun güzelim geç diye bişey yok hep burdayız bu hafta yaparım teşekkürlerEki Görüntüle 1739509
@Hayaller35 ablacım biraz geç kaldım amaödem attırıcı çay diye vermiş diyetisyen yengeme
Haklısın vallaha ben kızıyorum anneme yaaa beni 10 aylıkken 11 kilo yapmış obez mi yapacan çocuğu diyorum :)Kız vermeyin daha çok küçük :)
Hayırdır kaptanim yegen falan mi
Ahh bu ananenler:) annemin lafına baksaydım bizimkide mamaciydi belki şimdi emmiyordu bile. Ne diyeyim Maviş :)
Kız vermeyin daha çok küçük :)
Hayırdır kaptanim yegen falan mi
Ahh bu ananenler:) annemin lafına baksaydım bizimkide mamaciydi belki şimdi emmiyordu bile. Ne diyeyim Maviş :)
Hayırlısı olsun ablacım... Miniğiniz de sağlıcakla doğsun inşallah
Hayat şartları işte benim annemde çalışıyorMuş anne yok süt yok pirinç mamasıyla büyümüşüz şimdi sindirim sorunlarıyla uğraşıyoruz benim sıpa 2 sene emdiAynen keşke emseydiücretsiz izinede ayrılamadı şuara parayada ihtiyaçları var
Rica ederim ablişimm bende yapacağım bu hafta inşallahOlsun güzelim geç diye bişey yok hep burdayız bu hafta yaparım teşekkürler
Benim annemin de bir kaç aylıkken sütü kesilmiş korkudanHayat şartları işte benim annemde çalışıyorMuş anne yok süt yok pirinç mamasıyla büyümüşüz şimdi sindirim sorunlarıyla uğraşıyoruz benim sıpa 2 sene emdi
Yemen mi geliyor demetçim ne heyecan vardır benimkiminde düğünü olsa da teyze olsam hele bide kız olsa ay yerim ben onuAmin insallah:)
Aynen öyle ablacımmHayat şartları işte benim annemde çalışıyorMuş anne yok süt yok pirinç mamasıyla büyümüşüz şimdi sindirim sorunlarıyla uğraşıyoruz benim sıpa 2 sene emdi
Bence bekleme mavişim, hemen başla :)Rica ederim ablişimm bende yapacağım bu hafta inşallah
Ya kızlar fikrinizi almak istiyorum spor konusunda şimdi jillian yapanlarımız var aramızda yaaa bende jilliana başlasam mı diye düşünüyorum ama hafta sonu ek sporu zor yapıyorum sadece yürüyüşle yetiniyorum :) sizce jilliana şimdi başlayayımmı yoksa kiloma 2-3 kilo kala mı başlayayım şuan 65.2 kiloyum hedefim 60 ama hedefimden sonrada dahada düşmeyi düşünüyorum sizce napayım :))
Benim çocuklar hazır mamayla büyüdülerHayat şartları işte benim annemde çalışıyorMuş anne yok süt yok pirinç mamasıyla büyümüşüz şimdi sindirim sorunlarıyla uğraşıyoruz benim sıpa 2 sene emdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?