Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

onu seçmeye calısıyorum canım var mı önerin?
Türk filmi pek izlemem ama aklıma unutursam fısılda geldi onu izlemedim hala ben
onerilere acıgım her turlu
Biraz eski ama sinemada seyredip çok beğendiğim drag me to hell filmine bak eğer seyretmediysen :)
Kocan kadar konuşa da bakabilirsin. O senin dediğini bilmiyorum :)

Kuzum bizim bebek erken doğdu baya küçüktü bizimkiler kıyamadı malesef bende hep diyorum emzir diye ablam emzirmeye çalışınca basıyor çığlığı sonra ablamda emzirmiyor malesef bide işe başladıgı içinde sıkıntı oldu malesef

Gündüz aç bırakmıcam kendimi. İş yerine bu gibi günler için ceviz,badem falan bırakayım diyorum. Mantıklı dimi canım.

Onunla beraber ayran ya da sut de icebilirsin. Guzel bir ogun olur canim. Evden aperatif birseyler de goturebilirsin:)

Cok erken birakmak zorunda kalmis. Emmezse sut de azaliyor kimisinde. Is yerinde de sagamiyordur. Evde olsa yeniden emmeye alistirir, sut de gelirdi ama bu sartlarda zor
Aynen ablacım bide bankada çalıştığı için baya zor oluyor ablacım sağlıklı olsunda inşallah annemde öyle internetten bakıyor anne sütüne en yakın şeyleri araştırıyor yoğurt, avakado, muz, kivi, hurma yediriyor yulaf kepeği bile yiyor :) çorba felan yapıyor onun içinede atıyor yulaf kepeğini:)

Erken kuzum daha. Suan mama verip sonra devam sutu ve ek gida ile takviye etmesi lazim. 6 ayi dolmadan vermeseniz keske.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…