Biraz eski ama sinemada seyredip çok beğendiğim drag me to hell filmine bak eğer seyretmediysen :)onu seçmeye calısıyorum canım var mı önerin?
Türk filmi pek izlemem ama aklıma unutursam fısılda geldi onu izlemedim hala ben
onerilere acıgım her turlu
Sende iyiki varsın bitanemaaa iyi hatırlattın drag me to helli indirmişim var mış zaten
İyki varsın kuzum:*
Evet abla malesef 1 aydır sağıp içiriyoruz ama artık sütte gelmiyor malesef
Kuzum bizim bebek erken doğdu baya küçüktü bizimkiler kıyamadı malesefCanım çocuk ne kadar emerse süt o kadar gelir.pes etmesin ablan mama devam sutu falan vermesinler.bizim diğer başlıkta aynısı oldu birine bebek aç kalınca emmeye başladı deneyin.
Keşke ilk 6 ay hicbirsey vermeseydiniz suya bile gerek yok cunku
Evet ablacım 3.5 aylıkken işe başladı ablamIse mi basladi kuzum ablan neden sagiyorsunuz?
Gündüz aç bırakmıcam kendimi. İş yerine bu gibi günler için ceviz,badem falan bırakayım diyorum. Mantıklı dimi canım.
Evet ablacım 3.5 aylıkken işe başladı ablam
Aynen ablacım bide bankada çalıştığı için baya zor oluyor ablacım sağlıklı olsunda inşallah annemde öyle internetten bakıyor anne sütüne en yakın şeyleri araştırıyor yoğurt, avakado, muz, kivi, hurma yediriyor yulaf kepeği bile yiyor :) çorba felan yapıyor onun içinede atıyor yulaf kepeğini:)Cok erken birakmak zorunda kalmis. Emmezse sut de azaliyor kimisinde. Is yerinde de sagamiyordur. Evde olsa yeniden emmeye alistirir, sut de gelirdi ama bu sartlarda zor
Teşekkürler canımBol ter atmalar canim:)
Aman hastalıktan kurtuldunuz ya oda düzene girer canımsagol guzelim hepimixin daim olsun:)
cok sukur canim iyilesti oglum ama uyku duzenimiz allak bullak oldu
Gunduz emmeyen bebekleri gece emziriyorlar uyku arasında oda denenebilir kaptanim
3-4 hafta öyle yaptı ama bir süre sonra onuda kabul etmiyor kuzum alışmış biberondan lıkır lıkır gelmesine zorlanıyor galiba emmesiGunduz emmeyen bebekleri gece emziriyorlar uyku arasında oda denenebilir kaptanim
Çok tebrik ederim arkadaşlar.oğlumun en sevdiği film ezbere biliyoruz yaniZafer 4. takimin
Aynen ablacım bide bankada çalıştığı için baya zor oluyor ablacım sağlıklı olsunda inşallah annemde öyle internetten bakıyor anne sütüne en yakın şeyleri araştırıyor yoğurt, avakado, muz, kivi, hurma yediriyor yulaf kepeği bile yiyor :) çorba felan yapıyor onun içinede atıyor yulaf kepeğini:)
Ablacım işe ne zaman başlıyorsun?Bizim minik de subatin ilk haftasi gelecek kismetse. Heyecani sardi simdiden. Sinav gecsin de adanaya geceyim:)
Abla annem bana 4 aylıkken başlamış bişi olmaz diye veriyor beni dinlemiyorlar :) işin tuafı bizim bebiş mamayıda sevmiyor puf yapıyorErken kuzum daha. Suan mama verip sonra devam sutu ve ek gida ile takviye etmesi lazim. 6 ayi dolmadan vermeseniz keske.
Sağlıklıca doğsun inşallah ablacım :))Bizim minik de subatin ilk haftasi gelecek kismetse. Heyecani sardi simdiden. Sinav gecsin de adanaya geceyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?