Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Daha yeni yaptım yaa cezamııı cezaya doymuyorum resmenn

Canim her ogunde 1 dilim ekmek yiyebilirsin.
Patates direk nisasta yani seker, hergun tuketme.
Biskuvide diyet biskuvi tuket eger aralarda cay , kahvnin yanina istiyorsan.
Masadan sakin doymadan kalkma, sebze,et,balik,tavuk bunlari doyasiya ye.
Hergun 1 tanede meyveni ye.
Ama ogunlerini salatayla bollastir, salata tuketmiyorsun.
Yada sebze at firina o sekilde tuket:)

Anladım canım :)
Aslında konu yemek falan değil de.. iştahım yok.. aklım sürekli nişanlımda, aç olduğum halde sofraya oturup ilk lokmada doyduğum oluyor, zorla yemeğe çalıştığım.. yemeği zorla yiyorum canım hiçbirşey istemiyorken, meyve falan hiç yiyemem..
bugün de nasıl oldu bisküvi yedim bilmiyorum, tam birşey yemek istiyorum nişanlım aklıma geliyor yeme isteğim gidiyor, başka nasıl anlatılır durumum bilmiyorum ama öyle işte..

Hay Allah ama yapma boyle, hasta olursan nisanlinda uzulur bak..
Kac ay yapacak canim askerligini, inan ki sayili gun cabuk geciyor.
Hem bu ozlemler bile guzel biliyor musun...

elini korkak alıştırma canımm :))
Hakettimmm :))
:)

Iyi geceler canim ben yemek hazirlamaya dalmisim ancak cevap yazabildim :)

İyi geceler deyip gidemedim ama halaa burdayımm :)))
Merak ettim orda saat kaç ? :))

1 yıl yapacak canım..
Elimde değil gerçekten.. Bu benim güya toparlanmış halim :))
Farkındayım aslında güzel olduğunun, biraz daha zamana ihtiyacım var galiba..
Daha konuşamadım, bir sesini duysamm, merak da ediyorum yeri nasıl diye, babası gidecek yanına önümüzdeki hafta, gidip gelsin iyi haberlerini alayım da o zaman rahatlarım belki..

Canım sayılı gün çabuk geçecek inşallah, Allah kavuşturacak sizi ve bu son ayrılığınız olacak... İnşallah sesini de duyarsında için bir nebze rahat eder.

haeshin ablacım eşinin Allah yardımcısı olsun, ameliyatı iyi geçer inşallah.

Gunaydin canlar, keyifli bir hafta olsun insallah:) Yawrukush iyi uykular guzelim, Allah rahatlik versin

Ben bir kahve icip hazirlanacagim. Ilceye gidecegim basvuru icin bugun. Oglen donmus olurum sanirim
Afiyet olsun ablacım, işlerin rast gitsin

İnşallah güzel şeyler çıkar kuzum jilliana gerek kalmaz

Gunaydin canlar, keyifli bir hafta olsun insallah:) Yawrukush iyi uykular guzelim, Allah rahatlik versin

Ben bir kahve icip hazirlanacagim. Ilceye gidecegim basvuru icin bugun. Oglen donmus olurum sanirim
Günaydın ablacim ♥ kolay gelsin

Herkese Günaydın dün 3 te uyandım bide ne göreyim mutfak halısı ıslak hem nasıl damacana delinmiş akşam koyarken farketmedik tabi 10 lt sini halı bi güzel içmiş ay gece onla uğraştım 1 saat sinirlerim oynadı dışarıda yağmur yaş nası kuracak bu halı çok uykusuzlum başım ağrıdı az daha yatayım kalkınca düşünücem

hahah bizde güzel dinlendik tatlim ama epeyde yoruldukk

gecmis olsun canim benim

ay cok şükür
Sağol güzelim
Sen nasıl iyi hissetceksen öyle olsun ebruş toparlan gel bekliyoruz
Bulunur canım azimli sin maaşallah ben eşya değiştirelim dedim ama öyle kaldı totomuzu kaldırıp yapamadık daha yağmur yaş soğuk hep bahanemiz var bahara kaldı artık :))

Spor yapmıştım makarna cezasımı aldım ben canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…