Daha yeni yaptım yaa cezamıııTUM CITIRLARIN DIKKATINE
Canlarim takim kaptanimiz ve yardimcilarimizin ortak karari ile;
Bu haftadan itibaren mazeretsiz bir sekilde menu ve sporlarimizi 3 gun ustuste yazmazsak 1 sari kart, 3 kez sari kart alirsak da 1 kirmizi kart alacagiz.Kirmizi kart aldigimizda eger yeni uyeysek listeye alinmama, listede bulunan uyeysek de listeden cikartilma durumlari uygulanacaktir.
Sari kart alan uyelerimiz tum hafta boyunca duzenli olarak menu ve sporlarini yazarlarsa sari kartlari silinecektir.Lutfen menu ve egzersizlerimizi yazmayi unutmayalim
Haftalik egzersizlerimiz 17211. sayfadadir.
PAZAR GUNKU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler :)
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.
[TD][/td]
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe belindamm - - - - hawar - - - - Slm09 - - - - AKovser - - - - - zey zey - - - - - - Hayaller35 MUAF - - - - saricicek123 - - - - gogo2405 - - - - - Mavibocuk - - - - D3S1R3 - - - - seyhan77 - - - - haeshin - - - - yawrukush - - - - Saadetim33 - - - - shrr - - - - asya_01 - - - -
[TD]_Simurg_[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[/td]
Canim her ogunde 1 dilim ekmek yiyebilirsin.Yemeği bayağı azalttığım için sorun etmiyorum patatesi de.. hergün yiyorum neredeyse..
Normalde menüm
Sabahları yiyemiyorum
Öğlen normal 1 porsiyon yemek (tek çeşit olur genelde) + 4-5 dilim buğday ekmeği + turşu (turşusuz yemeğim yok diyebilirimm :))
Akşam da aynen öğlen gibi
aralarda ve de en önemlisi akşam yediğim abur cuburu yaz yaz bitiremem herhaldee :))
pazartesiden önce böyle besleniyordum, yani normal yemeğim bu, pazartesiden bu yana bugünkü gibi genelde menüm, tabi bisküvi olmadann :)) ilk defa zorlamadan diyet yapıyorum, yemek ayırmadan, önemli olan pazartesi 58.1 kilo iken bu gün 56.5 çıktım :)) diyet yaparken hep kaçmak istedim patatesten ama bu sefer kaçmıyorum :))
Belki zarar diyetime ama :))
ama patates yemissin kuzum, biskuvi yemissin :)Daha yeni yaptım yaa cezamıııcezaya doymuyorum resmenn
ablacim super otesiydi :)Evet canım Eskişehir
Su gibi geçer inşallah canım.
Annen bütün dişlerinimi implant yaptırdı.
Hakkında hayırlısı olsun canım.
Kahvaltı güzelmiş brunch gibi.
Canim her ogunde 1 dilim ekmek yiyebilirsin.
Patates direk nisasta yani seker, hergun tuketme.
Biskuvide diyet biskuvi tuket eger aralarda cay , kahvnin yanina istiyorsan.
Masadan sakin doymadan kalkma, sebze,et,balik,tavuk bunlari doyasiya ye.
Hergun 1 tanede meyveni ye.
Ama ogunlerini salatayla bollastir, salata tuketmiyorsun.
Yada sebze at firina o sekilde tuket:)
ama patates yemissin kuzum, biskuvi yemissin :)
Hay Allah ama yapma boyle, hasta olursan nisanlinda uzulur bak..Anladım canım :)
Aslında konu yemek falan değil de.. iştahım yok.. aklım sürekli nişanlımda, aç olduğum halde sofraya oturup ilk lokmada doyduğum oluyor, zorla yemeğe çalıştığım.. yemeği zorla yiyorum canım hiçbirşey istemiyorken, meyve falan hiç yiyemem..
bugün de nasıl oldu bisküvi yedim bilmiyorum, tam birşey yemek istiyorum nişanlım aklıma geliyor yeme isteğim gidiyor, başka nasıl anlatılır durumum bilmiyorum ama öyle işte..
:)elini korkak alıştırma canımm :))
Hakettimmm :))
Iyi geceler canim ben yemek hazirlamaya dalmisim ancak cevap yazabildim :)İyi geceler :)
Hay Allah ama yapma boyle, hasta olursan nisanlinda uzulur bak..
Kac ay yapacak canim askerligini, inan ki sayili gun cabuk geciyor.
Hem bu ozlemler bile guzel biliyor musun...
:)
Iyi geceler canim ben yemek hazirlamaya dalmisim ancak cevap yazabildim :)
Canım sayılı gün çabuk geçecek inşallah, Allah kavuşturacak sizi ve bu son ayrılığınız olacak... İnşallah sesini de duyarsında için bir nebze rahat eder.İyi geceler deyip gidemedim ama halaa burdayımm :)))
Merak ettim orda saat kaç ? :))
1 yıl yapacak canım..
Elimde değil gerçekten.. Bu benim güya toparlanmış halim :))
Farkındayım aslında güzel olduğunun, biraz daha zamana ihtiyacım var galiba..
Daha konuşamadım, bir sesini duysamm, merak da ediyorum yeri nasıl diye, babası gidecek yanına önümüzdeki hafta, gidip gelsin iyi haberlerini alayım da o zaman rahatlarım belki..
Afiyet olsun ablacım, işlerin rast gitsinGunaydin canlar, keyifli bir hafta olsun insallah:)Yawrukush iyi uykular guzelim, Allah rahatlik versin
Ben bir kahve icip hazirlanacagim. Ilceye gidecegim basvuru icin bugun. Oglen donmus olurum sanirim
İnşallah güzel şeyler çıkar kuzum jilliana gerek kalmazHayırlısı olsun gülüm, bazen insan çok rahat oluyor bazende bazı sebepler yüzünden takıyorsun.
Niye o kadar gecikti acaba? Bir doktora görünseydin bitanem
Kuzum tam kafam dağılıyor öyle bir şey oluyor ki içime acaba düşüyor. Adetim gelseydi yine bu kadar takmazdım. Yarın test yapacağım, bir şey çıkmazsa jilliana başlıyorum :)
Ablam Allah yardımcın olsun, kolay atlatırsınız inşallah bu süreci.
Boş değil ablacım, hani insanın kendine bile söylemek istemediği şeyler olur ya kafasına sokmamak için, işte öyle :) yarın toparlanıyorum söz...
İYİKİ VARSINIZ KIZLAR
Sen bu kadar tatlı sorarsında ben yapmazmıyım :)
Umudum tam Allah'a şükür ablacım, Rabbim imanımızı imtihanımızdan güçlü eylesin hep... Bana yarına kadar müsade, yarın aranıza toparlanmış olarak döneceğim :)
Günaydın ablacim ♥ kolay gelsinGunaydin canlar, keyifli bir hafta olsun insallah:)Yawrukush iyi uykular guzelim, Allah rahatlik versin
Ben bir kahve icip hazirlanacagim. Ilceye gidecegim basvuru icin bugun. Oglen donmus olurum sanirim
Hayirlisi olsun Saadetimİnşallah güzel şeyler çıkar kuzum jilliana gerek kalmaz
Sağol güzelim
hahah bizde güzel dinlendik tatlim ama epeyde yoruldukk
gecmis olsun canim benim
ay cok şükür
Sen nasıl iyi hissetceksen öyle olsun ebruş toparlan gel bekliyoruzHayırlısı olsun gülüm, bazen insan çok rahat oluyor bazende bazı sebepler yüzünden takıyorsun.
Niye o kadar gecikti acaba? Bir doktora görünseydin bitanem
Kuzum tam kafam dağılıyor öyle bir şey oluyor ki içime acaba düşüyor. Adetim gelseydi yine bu kadar takmazdım. Yarın test yapacağım, bir şey çıkmazsa jilliana başlıyorum :)
Ablam Allah yardımcın olsun, kolay atlatırsınız inşallah bu süreci.
Boş değil ablacım, hani insanın kendine bile söylemek istemediği şeyler olur ya kafasına sokmamak için, işte öyle :) yarın toparlanıyorum söz...
İYİKİ VARSINIZ KIZLAR
Sen bu kadar tatlı sorarsında ben yapmazmıyım :)
Umudum tam Allah'a şükür ablacım, Rabbim imanımızı imtihanımızdan güçlü eylesin hep... Bana yarına kadar müsade, yarın aranıza toparlanmış olarak döneceğim :)
Bulunur canım azimli sin maaşallah ben eşya değiştirelim dedim ama öyle kaldı totomuzu kaldırıp yapamadık daha yağmur yaş soğuk hep bahanemiz var bahara kaldı artık :))Ah derece almasak da olur Busem bir kotarabilseydik su durumu:)
Haftasonlari dinlenme miiii , bizim oglanla mi :)
Hamama bende bayilirim, ohh saunada varmis ama bu sefer gidememissiniz, bir dahakine bol bol keselenmeler :)
patates cezasi :)
Cok sukur canim daha iyi olmana cok sevindim :)
Cok zor gercekten bugun 2 ev daha gorduk birini begenedik, digerinin yeri ve bahcesi cok guzel ama ici coook harabeydi yani evi alip icini bastan yapmak gerekli bakalim ne olacak ...
Tek basima, oglumla, her turlu halay itinayla cekilir:)
Canim sende insallah kendini aha iyi hissedersin, Allah icine ferahliklar versin kuzum...
Canim aman haa dikkat edin, Allah korusun...
Bekliyoruz canim tatili 4 gozle :)
Pazar iste simdi pazar olmus ablacim :)
Ev hanimlarinin pazari:)
Hay Allah ne cabuk oldu hastaneye yatis canim, insallah saglikla, kolayca atlatirsiniz ameliyati.
Allah yardimciniz olsun...
Asyacim menulerin 5 yildizli pekiyo aliyor benden :)
Afiyet olsun cicegim ooohh :)
eheeh ailecek hobimiz, ama sorma kiz bugun ne zorlandik tam evi detayli inceliyoruz, oglan hop kosuyor bahceye..
Bir odaya giriyoruz oglan kosuyor salona
Allahim esim arabaya kitlesek mi napsak bu oglani dedi en son:)
Vallahi bizi cileden cikardi kuzummm...
Ya kuzum cok gecikti bir hormonlarina vs baktirsan mavisim, ihmal etme..
Canim insallah sIkIntisiz atlatirsiniz bu donemi, yorucu olacak elbet ama esin sagligina kavussunda..
Kuzularinda cok uslu olur seni hic uzmerler insallah canim..
Annenler, gorumcen yardim ederler canim, stres yapma.
Kalabalaikla hemen gecer gider insallah.
Zorlandigin, yoruldugun yerde yardim iste yakinlarindan..
Gececek hic merak etme...
@Slm09 ablacim sen nasilsin?
Spor yapmıştım makarna cezasımı aldım ben canımTUM CITIRLARIN DIKKATINE
Canlarim takim kaptanimiz ve yardimcilarimizin ortak karari ile;
Bu haftadan itibaren mazeretsiz bir sekilde menu ve sporlarimizi 3 gun ustuste yazmazsak 1 sari kart, 3 kez sari kart alirsak da 1 kirmizi kart alacagiz.Kirmizi kart aldigimizda eger yeni uyeysek listeye alinmama, listede bulunan uyeysek de listeden cikartilma durumlari uygulanacaktir.
Sari kart alan uyelerimiz tum hafta boyunca duzenli olarak menu ve sporlarini yazarlarsa sari kartlari silinecektir.Lutfen menu ve egzersizlerimizi yazmayi unutmayalim
Haftalik egzersizlerimiz 17211. sayfadadir.
PAZAR GUNKU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler :)
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.
[TD][/td]
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe belindamm - - - - hawar - - - - Slm09 - - - - AKovser - - - - - zey zey - - - - - - Hayaller35 MUAF - - - - saricicek123 - - - - gogo2405 - - - - Mavibocuk - - - - D3S1R3 - - - - seyhan77 - - - - haeshin - - - - yawrukush - - - - Saadetim33 - - - - shrr - - - - asya_01 - - - -
[TD]_Simurg_[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[/td]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?