Ben daha önce ne yaşadın bilemiyorum ebrucum ama düşük yapmak çok zor çünkü çok istiyorsun benimde başıma geldi lütfen azmini ve umudunu yitirmeTüp bebek şubatta yapılacak gülüm, tarih belli değil regl ne zaman gelirse o zaman başlayacağız. Eskiden böyle değildim, amaan hamileysem hamileyim der deli gibi spor yapardım, jillian, koşu, jj hepsi vardı. Düşükten beri beni hep bir şey geri çekiyor.
Kıyamam ah şu regli ne önemli olay geç kaldımı insan yiyo bi doktora gitsen mavişimOlmadım abla 18 gün geçtikeşke o olsa
Aynen vallaha yaa şimdiden bi o derdim kalmıştı sanki abla ya ne komik oldum bu aralar ben:))
Geçmiş olsun canım hayırlısı ile atlatın inşallahYok once yatis oluyor sonra kullanilacak malzemelerin ihalesi oluyor ondan bir iki gun once yatis yapiliyor. Ameliyati bir an önce olsun insallah. Tesekkur ederim.
Bu halı saha yüzünden ameliyat olmak zorunda olan kaçıncı arkadaş eşi bilemiyorum.canım bunu yaşayan çok kadın var lütfen üzülme bir daha adını anmaz zira etrafımda duyduklarım bu defteri kapatmış.senin için zor süreç allah kolaylık versin annenede çok geçmiş olsun umarım önemli bişi değildirKizlar hepinizin gecmis olsun dileklerinize tesekkur ederim biraz zor olacak butun duzenimiz degisecek. Cocuuklar carsamba gunleri evde artik esim goturuyordu o gun. Diger sabahlar ben goturcem cocuklari sabah arabada buraya giriyorsum artik yokum :) uf yogurtlari kim yapacak annem de yapamiyogece cocuklar mama isteyince yalniz olacagim hepsinden onemlisi de ben cok fena oluyorum esim hasta olunca bi de hastaneye yatircam cok kiziyorum cok gitti hali sahada sakatladi kendini. Bi atlataydik ameliyati.
Yarasın kas olsun canımYarım saat Plates birazda oynadım
Hayırlı geceler
iyiyim demetcim sen nasılsın ben böyle arada giriyorum kusuruma bakmayın yarında kızımla annem gelecek giremeyebilirimIyi aksamlar ablacigim. Nasilsin?:)
buse çok geçmiş olsun allah kolaylık versin annenler o yüzden mi geldiKizlar hepinizin gecmis olsun dileklerinize tesekkur ederim biraz zor olacak butun duzenimiz degisecek. Cocuuklar carsamba gunleri evde artik esim goturuyordu o gun. Diger sabahlar ben goturcem cocuklari sabah arabada buraya giriyorsum artik yokum :) uf yogurtlari kim yapacak annem de yapamiyogece cocuklar mama isteyince yalniz olacagim hepsinden onemlisi de ben cok fena oluyorum esim hasta olunca bi de hastaneye yatircam cok kiziyorum cok gitti hali sahada sakatladi kendini. Bi atlataydik ameliyati.
Kizlar hepinizin gecmis olsun dileklerinize tesekkur ederim biraz zor olacak butun duzenimiz degisecek. Cocuuklar carsamba gunleri evde artik esim goturuyordu o gun. Diger sabahlar ben goturcem cocuklari sabah arabada buraya giriyorsum artik yokum :) uf yogurtlari kim yapacak annem de yapamiyogece cocuklar mama isteyince yalniz olacagim hepsinden onemlisi de ben cok fena oluyorum esim hasta olunca bi de hastaneye yatircam cok kiziyorum cok gitti hali sahada sakatladi kendini. Bi atlataydik ameliyati.
Sen anlatirken b3n dinlendim ne guzel uyumussunuz
Burasıda kapalı yağdı yağacak
Bu gece bende 10 saat uyumuşum hastalıktan ama bahaneyle dinlenmişim
Dikkat et canım bu mevsimlerde avm lerde mikrop kaynıyor boşver bizde hafta sonu anca cafe ye gidiyorux ev daha rahat oluyo
Sen daha regl olmadım demi maviş kesin onun ağrısıdır
Dedim gitti mavişim acı gerçekler :)
Herkes de oluyor ablacım ama kiminle tek tük kiminde mübarek Adana Seyhan boru hattı gibi :))))))))
Gözün aydin canm kurtuldun pil derdinden :)))
Neyin var mavişim regl mi olacaksın?
İlk defa böyle bişi oldu zaten kuzum yaaaNiye o kadar gecikmiş maviş? 18 gün biraz fazla değil mi?
Annemde öyle diyor da bakayımCok gecikmis gercekten. Bir doktora gorunsen artik mavisimMavibocuk
Haklısınız canlarım gitmek mantıklıda ne zaman gidebilirim bilemiyorumBencedeMavibocuk ihmal etme gülüm.
Bu gidişle öyle olcak ablacımKıyamam ah şu regli ne önemli olay geç kaldımı insan yiyo bi doktora gitsen mavişim
Makarna yeme ablacımmm onun yerine sebze yesen muhteşem olurduMenüm Sabah 2 dilim ekmek Peynirli yumurta Lorlu salata 7 zeytin çay
Öğle 5 kaşık peynirli makarna
Ara 3 kuru kayısı 1 dilim armut az çerez
Akşam 1 tabak taze fasulye 1 dilim ekmek 1 salatalık turşusu 2 kaşık yoğurt
Su 2 litre
Spor 45 dk leslie
Kızlar Tunaydin
Bugün sebze meyve alışverişi yapmamız lazım eşim ayakkabıya bakacakmis ama bulunduğumuz ilde domuz gribi çıkmış çocuğu avm ye goturesim yok hiç pinpiriklendim(
Evi topladım bur supurge çekerim asıl temizligi yarın yaparım
Kahvemi içiyorum Su anda.
Kızlarr nasılsınız nasıl gidiyor pazarınız :)) yaa benim karnımda bir ağrı var ama anlamadım acaba hastamı olacam diyorum ama bişi yok :)
Yaaa hamama gidemedik annemler geliyor esim yarin hastaneye yatacakmis aradilar hastaneden. Sansa bakneyse sağlık olsun da gideriz yine. Iyi geçiyodur pazariniz umarim ben yemek yaptim oturdum simdi birazdan gelir annemler
Tamm canım en kısa zamanda gidecem inşallah
off türkiyenin çeşitli yerlerine yayilmis malesef aman dikkatli olun
kuzum 18 gun fazla bi doktora gitsen sokturuxu ilac verir
canim öncelikle cok geçmiş olsun insallah rahat gecer senin icinde esin icinde
birde hamami cok severimmm
Hayırlısı olsun gülüm, bazen insan çok rahat oluyor bazende bazı sebepler yüzünden takıyorsun.Kafanı meşgul et canım benim biraz. Başka şeylere yoğunlaş. Rabbim almış Rabbim verir geri. İnanıyorum bebisleriniz sizi bekliyor bu sene :)
Niye o kadar gecikti acaba? Bir doktora görünseydin bitanemOlmadım abla 18 gün geçtikeşke o olsa
Aynen vallaha yaa şimdiden bi o derdim kalmıştı sanki abla ya ne komik oldum bu aralar ben:))
Kuzum tam kafam dağılıyor öyle bir şey oluyor ki içime acaba düşüyor. Adetim gelseydi yine bu kadar takmazdım. Yarın test yapacağım, bir şey çıkmazsa jilliana başlıyorum :)Gülüm bence kafanı dağıtmak için bir yerden başla. Benimde kafamda hep böyle sorular vardı hatta jilliana başlarken bile ya olursa ya bilmem şöyle böyle derken bitirdim bak.hem şubatta adım atacaksın hayırlısıyla. Belki bebiş fit bir anne ister annesi ♥
Ablam Allah yardımcın olsun, kolay atlatırsınız inşallah bu süreci.Kizlar hepinizin gecmis olsun dileklerinize tesekkur ederim biraz zor olacak butun duzenimiz degisecek. Cocuuklar carsamba gunleri evde artik esim goturuyordu o gun. Diger sabahlar ben goturcem cocuklari sabah arabada buraya giriyorsum artik yokum :) uf yogurtlari kim yapacak annem de yapamiyogece cocuklar mama isteyince yalniz olacagim hepsinden onemlisi de ben cok fena oluyorum esim hasta olunca bi de hastaneye yatircam cok kiziyorum cok gitti hali sahada sakatladi kendini. Bi atlataydik ameliyati.
Boş değil ablacım, hani insanın kendine bile söylemek istemediği şeyler olur ya kafasına sokmamak için, işte öyle :) yarın toparlanıyorum söz...Nasıl yani boş can sıkıntısımı yoksa biri bişey mi yaptı depresyon mu yoksa noldu ebruş derdini söylemeyen derman bulamazmış
Sen bu kadar tatlı sorarsında ben yapmazmıyım :)Kesin adetten insanın psikolojisini bozuyor depresyon yapıyor herşey sinirime dokunuyor dünya üstüme geliyor hiç birşey bana zevk vermiyor gibi değil mi olunca geçecek ebruş biraz bize takıl motive olmaya çalış tatlım olmaz mı
Umudum tam Allah'a şükür ablacım, Rabbim imanımızı imtihanımızdan güçlü eylesin hep... Bana yarına kadar müsade, yarın aranıza toparlanmış olarak döneceğim :)Ben daha önce ne yaşadın bilemiyorum ebrucum ama düşük yapmak çok zor çünkü çok istiyorsun benimde başıma geldi lütfen azmini ve umudunu yitirme
Ah derece almasak da olur Busem bir kotarabilseydik su durumu:)Eline saglik ozgecim ev maratonunda amaciniza uygun dereceler alirsiniz umarim. Basarilar :) ev aldiktan sonra ku hafta sonlari bol bol dinlenirsiniz tatlim zaten tasinma yerlesme yorgunlugu baya suruyor:)
Hamama bende bayilirim, ohh saunada varmis ama bu sefer gidememissiniz, bir dahakine bol bol keselenmeler :)Kizlar iyi pazarlar @D3S1R3 bisikletteyim çarşambaya antrenman :)
Bugun hayatımda ilk defa hamama gidecegim bi arkadas israrla goturmek istiyordu bu gun ist3 o gun :) bakalim merak içindeyim .
Sauna da varmis ama o konuda tereddutteyim.
Gorusuruz yine keselenmis halimle.de bi taryilayim diyorum
patates cezasi :)Amin canım, çok sağol :)
Patatesten ilk cezamı almışım, hayırlı uğurlu olsun
Bizde hava kapalı, resmi görünce içim açıldıı :)
Cok sukur canim daha iyi olmana cok sevindim :)Herkese merhaba kızlar bugün 12 ye kadar uyumuşum bir iyi gelmiş kendimi daha iyi hissediyorum artık boğaz ağrım da hafifledi ama ilaçlar yüzünden mi hastalıktan mı yine artıdayım umarım yarına düşerim
Geçmiş olsun canım bugün yaparsın sporunu
Cok zor gercekten bugun 2 ev daha gorduk birini begenedik, digerinin yeri ve bahcesi cok guzel ama ici coook harabeydi yani evi alip icini bastan yapmak gerekli bakalim ne olacak ...Kolay gelsin canım zor işler ev almak yeni bi düzen kurmak inşallah tez zamanda aradığınızı bulursunuz
Tek basima, oglumla, her turlu halay itinayla cekilir:)Hayırlı pazarlar kızlar...
Ben varımı yoğumu sana yatırıyorum abla, ona göre çalış :)))
Özgem benim hafızam zayıfbenim hayatta aklıma gelmez listeye ekleyip paylaşmak
Tek başına damat halayı mı çekiyorsun kuzum :)))) benim adam alıştı artık, yadırgamıyor :))
Hepinizden özür diliyorumkafamı meşgul eden başka şeyler var o yüzden burayı boşladım.
Ay kıyamam ben ona :)
Daha iyi olmana sevindim ablacım :)
Canim aman haa dikkat edin, Allah korusun...Bakalim babannesine birakayim onların evine avm çok yakın ağlarda 5 dk da ordayiz:)
Bekliyoruz canim tatili 4 gozle :)merhaba arkadaşlar saatlerdir işlerle uğraşıyorum bu hafta çok yoğun olacam
ama tatilde umarım size ve kendime çok ca zaman ayırabilirim
Pazar iste simdi pazar olmus ablacim :)Mutfagi temizledim cam sildim evi topladim makineye camasir koydum bitti yenisini koydum bugün pazar degilmiydi yahu
Hay Allah ne cabuk oldu hastaneye yatis canim, insallah saglikla, kolayca atlatirsiniz ameliyati.Yaaa hamama gidemedik annemler geliyor esim yarin hastaneye yatacakmis aradilar hastaneden. Sansa bakneyse sağlık olsun da gideriz yine. Iyi geçiyodur pazariniz umarim ben yemek yaptim oturdum simdi birazdan gelir annemler
Asyacim menulerin 5 yildizli pekiyo aliyor benden :)kızlar menümü yazayım
sabah
yarım çay bardağı lor
5 zeytin
1 köz biber
1 salatalık
yeşilçay
ara
1 elma
1 sade türk kahvesi
öğle 2 parça tavuk
biraz salata
ara
bitkiçayı
ara
bitkiçayı
akşam
1 tabak kabak
salata
su 2 lt
spor 30 dk tempolu yürüyüş,40 yarım mekik,40 karın kası hareketi
Afiyet olsun cicegim ooohh :)Metabolizmamı hızlandırayım :))Eki Görüntüle 1740432
eheeh ailecek hobimiz, ama sorma kiz bugun ne zorlandik tam evi detayli inceliyoruz, oglan hop kosuyor bahceye..Yawrukush kız hobi mi edindiniz karı koca :) Allah içinize sindirsin ev için gülüm insallh istediğiniz evi alırsınız kuzum Akın paşa da kosturur içinde :)
Ya kuzum cok gecikti bir hormonlarina vs baktirsan mavisim, ihmal etme..Inşallah canım vallaha adette geçikti inşallah o olur :) pandifle geziyorum evde:))
Canim insallah sIkIntisiz atlatirsiniz bu donemi, yorucu olacak elbet ama esin sagligina kavussunda..Yok once yatis oluyor sonra kullanilacak malzemelerin ihalesi oluyor ondan bir iki gun once yatis yapiliyor. Ameliyati bir an önce olsun insallah. Tesekkur ederim.
Annenler, gorumcen yardim ederler canim, stres yapma.Kizlar hepinizin gecmis olsun dileklerinize tesekkur ederim biraz zor olacak butun duzenimiz degisecek. Cocuuklar carsamba gunleri evde artik esim goturuyordu o gun. Diger sabahlar ben goturcem cocuklari sabah arabada buraya giriyorsum artik yokum :) uf yogurtlari kim yapacak annem de yapamiyogece cocuklar mama isteyince yalniz olacagim hepsinden onemlisi de ben cok fena oluyorum esim hasta olunca bi de hastaneye yatircam cok kiziyorum cok gitti hali sahada sakatladi kendini. Bi atlataydik ameliyati.
Ah derece almasak da olur Busem bir kotarabilseydik su durumu:)
Haftasonlari dinlenme miiii , bizim oglanla mi :)
Hamama bende bayilirim, ohh saunada varmis ama bu sefer gidememissiniz, bir dahakine bol bol keselenmeler :)
patates cezasi :)
Cok sukur canim daha iyi olmana cok sevindim :)
Cok zor gercekten bugun 2 ev daha gorduk birini begenedik, digerinin yeri ve bahcesi cok guzel ama ici coook harabeydi yani evi alip icini bastan yapmak gerekli bakalim ne olacak ...
Tek basima, oglumla, her turlu halay itinayla cekilir:)
Canim sende insallah kendini aha iyi hissedersin, Allah icine ferahliklar versin kuzum...
Canim aman haa dikkat edin, Allah korusun...
Bekliyoruz canim tatili 4 gozle :)
Pazar iste simdi pazar olmus ablacim :)
Ev hanimlarinin pazari:)
Hay Allah ne cabuk oldu hastaneye yatis canim, insallah saglikla, kolayca atlatirsiniz ameliyati.
Allah yardimciniz olsun...
Asyacim menulerin 5 yildizli pekiyo aliyor benden :)
Afiyet olsun cicegim ooohh :)
eheeh ailecek hobimiz, ama sorma kiz bugun ne zorlandik tam evi detayli inceliyoruz, oglan hop kosuyor bahceye..
Bir odaya giriyoruz oglan kosuyor salona
Allahim esim arabaya kitlesek mi napsak bu oglani dedi en son:)
Vallahi bizi cileden cikardi kuzummm...
Ya kuzum cok gecikti bir hormonlarina vs baktirsan mavisim, ihmal etme..
Canim insallah sIkIntisiz atlatirsiniz bu donemi, yorucu olacak elbet ama esin sagligina kavussunda..
Kuzularinda cok uslu olur seni hic uzmerler insallah canim..
Annenler, gorumcen yardim ederler canim, stres yapma.
Kalabalaikla hemen gecer gider insallah.
Zorlandigin, yoruldugun yerde yardim iste yakinlarindan..
Gececek hic merak etme...
Slm09 ablacim sen nasilsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?