Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben daha önce ne yaşadın bilemiyorum ebrucum ama düşük yapmak çok zor çünkü çok istiyorsun benimde başıma geldi lütfen azmini ve umudunu yitirme

Bu halı saha yüzünden ameliyat olmak zorunda olan kaçıncı arkadaş eşi bilemiyorum.canım bunu yaşayan çok kadın var lütfen üzülme bir daha adını anmaz zira etrafımda duyduklarım bu defteri kapatmış.senin için zor süreç allah kolaylık versin annenede çok geçmiş olsun umarım önemli bişi değildir

buse çok geçmiş olsun allah kolaylık versin annenler o yüzden mi geldi

çok çok geçmiş olsun hastalıkla ve aynı anda çocuklarla uğraşmak çok zor, allah kolaylık versin

Sen anlatirken b3n dinlendim ne guzel uyumussunuz

hahah bizde güzel dinlendik tatlim ama epeyde yoruldukk

gecmis olsun canim benim

ay cok şükür

Niye o kadar gecikmiş maviş? 18 gün biraz fazla değil mi?
İlk defa böyle bişi oldu zaten kuzum yaaa annemde ablamda geçikti hadi onlar evli annem ameliyat oldu felan desem ben niye olmadım şaşırıyorum bakalım ne zaman gelcek :)
Cok gecikmis gercekten. Bir doktora gorunsen artik mavisim Mavibocuk
Annemde öyle diyor da bakayım
Bencede Mavibocuk ihmal etme gülüm.
Haklısınız canlarım gitmek mantıklıda ne zaman gidebilirim bilemiyorum

Kıyamam ah şu regli ne önemli olay geç kaldımı insan yiyo bi doktora gitsen mavişim
Bu gidişle öyle olcak ablacım
Makarna yeme ablacımmm onun yerine sebze yesen muhteşem olurdu

off türkiyenin çeşitli yerlerine yayilmis malesef aman dikkatli olun

Kızlarr nasılsınız nasıl gidiyor pazarınız :)) yaa benim karnımda bir ağrı var ama anlamadım acaba hastamı olacam diyorum ama bişi yok :)

kuzum 18 gun fazla bi doktora gitsen sokturuxu ilac verir

Yaaa hamama gidemedik annemler geliyor esim yarin hastaneye yatacakmis aradilar hastaneden. Sansa bak neyse sağlık olsun da gideriz yine. Iyi geçiyodur pazariniz umarim ben yemek yaptim oturdum simdi birazdan gelir annemler

canim öncelikle cok geçmiş olsun insallah rahat gecer senin icinde esin icinde
birde hamami cok severimmm

Tamm canım en kısa zamanda gidecem inşallah

Kafanı meşgul et canım benim biraz. Başka şeylere yoğunlaş. Rabbim almış Rabbim verir geri. İnanıyorum bebisleriniz sizi bekliyor bu sene :)
Hayırlısı olsun gülüm, bazen insan çok rahat oluyor bazende bazı sebepler yüzünden takıyorsun.
Olmadım abla 18 gün geçti keşke o olsa

Aynen vallaha yaa şimdiden bi o derdim kalmıştı sanki abla ya ne komik oldum bu aralar ben:))
Niye o kadar gecikti acaba? Bir doktora görünseydin bitanem
Kuzum tam kafam dağılıyor öyle bir şey oluyor ki içime acaba düşüyor. Adetim gelseydi yine bu kadar takmazdım. Yarın test yapacağım, bir şey çıkmazsa jilliana başlıyorum :)
Ablam Allah yardımcın olsun, kolay atlatırsınız inşallah bu süreci.

Nasıl yani boş can sıkıntısımı yoksa biri bişey mi yaptı depresyon mu yoksa noldu ebruş derdini söylemeyen derman bulamazmış
Boş değil ablacım, hani insanın kendine bile söylemek istemediği şeyler olur ya kafasına sokmamak için, işte öyle :) yarın toparlanıyorum söz...

İYİKİ VARSINIZ KIZLAR

Sen bu kadar tatlı sorarsında ben yapmazmıyım :)
Ben daha önce ne yaşadın bilemiyorum ebrucum ama düşük yapmak çok zor çünkü çok istiyorsun benimde başıma geldi lütfen azmini ve umudunu yitirme
Umudum tam Allah'a şükür ablacım, Rabbim imanımızı imtihanımızdan güçlü eylesin hep... Bana yarına kadar müsade, yarın aranıza toparlanmış olarak döneceğim :)

Eline saglik ozgecim ev maratonunda amaciniza uygun dereceler alirsiniz umarim. Basarilar :) ev aldiktan sonra ku hafta sonlari bol bol dinlenirsiniz tatlim zaten tasinma yerlesme yorgunlugu baya suruyor:)
Ah derece almasak da olur Busem bir kotarabilseydik su durumu:)
Haftasonlari dinlenme miiii , bizim oglanla mi :)

Hamama bende bayilirim, ohh saunada varmis ama bu sefer gidememissiniz, bir dahakine bol bol keselenmeler :)

Amin canım, çok sağol :)

Patatesten ilk cezamı almışım, hayırlı uğurlu olsun

Bizde hava kapalı, resmi görünce içim açıldıı :)
patates cezasi :)

Cok sukur canim daha iyi olmana cok sevindim :)

Kolay gelsin canım zor işler ev almak yeni bi düzen kurmak inşallah tez zamanda aradığınızı bulursunuz
Cok zor gercekten bugun 2 ev daha gorduk birini begenedik, digerinin yeri ve bahcesi cok guzel ama ici coook harabeydi yani evi alip icini bastan yapmak gerekli bakalim ne olacak ...

Tek basima, oglumla, her turlu halay itinayla cekilir:)
Canim sende insallah kendini aha iyi hissedersin, Allah icine ferahliklar versin kuzum...

Bakalim babannesine birakayim onların evine avm çok yakın ağlarda 5 dk da ordayiz:)
Canim aman haa dikkat edin, Allah korusun...

merhaba arkadaşlar saatlerdir işlerle uğraşıyorum bu hafta çok yoğun olacam
ama tatilde umarım size ve kendime çok ca zaman ayırabilirim
Bekliyoruz canim tatili 4 gozle :)

Mutfagi temizledim cam sildim evi topladim makineye camasir koydum bitti yenisini koydum bugün pazar degilmiydi yahu
Pazar iste simdi pazar olmus ablacim :)
Ev hanimlarinin pazari:)

Yaaa hamama gidemedik annemler geliyor esim yarin hastaneye yatacakmis aradilar hastaneden. Sansa bak neyse sağlık olsun da gideriz yine. Iyi geçiyodur pazariniz umarim ben yemek yaptim oturdum simdi birazdan gelir annemler
Hay Allah ne cabuk oldu hastaneye yatis canim, insallah saglikla, kolayca atlatirsiniz ameliyati.
Allah yardimciniz olsun...

Asyacim menulerin 5 yildizli pekiyo aliyor benden :)

Metabolizmamı hızlandırayım :))Eki Görüntüle 1740432
Afiyet olsun cicegim ooohh :)

Yawrukush kız hobi mi edindiniz karı koca :) Allah içinize sindirsin ev için gülüm insallh istediğiniz evi alırsınız kuzum Akın paşa da kosturur içinde :)
eheeh ailecek hobimiz, ama sorma kiz bugun ne zorlandik tam evi detayli inceliyoruz, oglan hop kosuyor bahceye..
Bir odaya giriyoruz oglan kosuyor salona
Allahim esim arabaya kitlesek mi napsak bu oglani dedi en son:)
Vallahi bizi cileden cikardi kuzummm...

Inşallah canım vallaha adette geçikti inşallah o olur :) pandifle geziyorum evde:))
Ya kuzum cok gecikti bir hormonlarina vs baktirsan mavisim, ihmal etme..

Yok once yatis oluyor sonra kullanilacak malzemelerin ihalesi oluyor ondan bir iki gun once yatis yapiliyor. Ameliyati bir an önce olsun insallah. Tesekkur ederim.
Canim insallah sIkIntisiz atlatirsiniz bu donemi, yorucu olacak elbet ama esin sagligina kavussunda..
Kuzularinda cok uslu olur seni hic uzmerler insallah canim..

Annenler, gorumcen yardim ederler canim, stres yapma.
Kalabalaikla hemen gecer gider insallah.
Zorlandigin, yoruldugun yerde yardim iste yakinlarindan..
Gececek hic merak etme...

Slm09 ablacim sen nasilsin?

Süpersiniz kuzum maşallah :) oğluşun da senin gibi çok enerjik :)
Allah razı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…