Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gelmis gecmis olsun ablacim, gece gece bir sürü ugrasmissin yazik ya. Yat önce bir dinlen zaten hastasin, daha kötü olma sonra.

Geçmiş olsun gülüm.bana da geçen kış olmuştu akşam musluk patlamış sabah uyandım ev su içinde yüzüyor bir ağladım görecektin. Sadece tek halıysa bir şekilde kurur üzülme.dinlen

Şöyle anlatılır AŞKama sen yinede güçlü olmalısın beslenmeye dikkat et hasta olma onun da aklı sende kalmasın onun için daha zor emin ol canım

Gelmis gecmis olsun ablacim, gece gece bir sürü ugrasmissin yazik ya. Yat önce bir dinlen zaten hastasin, daha kötü olma sonra.
Sağol canım yattım ben görüşürüz
Geçmiş olsun gülüm.bana da geçen kış olmuştu akşam musluk patlamış sabah uyandım ev su içinde yüzüyor bir ağladım görecektin. Sadece tek halıysa bir şekilde kurur üzülme.dinlen
Bende ilk öyle sandım ama neyseki değilmiş benim başıma ağrılar dikildi kış günü çok zor napcamı şaşırdım gece gece neyse uyarınca düşüncem Sağol canım
Hamd olsun ablam ♥
Sen nasilsin (hali haricinde)?
Uykusuz tatlım az yatayım gelirim sen test yapcan mı haber ver morelini de bozma öpüyorum

Allah rahatlik versin ablam, uyu bir güzel dinlen :)
Aksam yapacagim testi, ne cikarsa kabulüm, su belirsizlik ortadan kalksin baska bir sey istemiyorum :)
Tatli rüyalar...

ah canim yaa cok gecmis olsun

Dünku Menüm

Sabah
1 haslanmis yumurta
peynir
zeytin salatasi
ceyrek simit
sekersiz cay
Aksam
Patates yemegi
2 yk pilav (cok uzun zamandir yemiyordum sanırım)
yogurt

Su : 1 lt
Spor:Saatlerce temizlik

Yawrukush kuzum ctesi sporuma saatlerce yürüyüş yazmistim ama spor tablosunda yok ciks görünüyor bebeim

Günaydın kızlar:))
Gidecem inşallah en kısa zamanda canım
Canım geçen gün gittiğimde hormon testi yaptılar hiç bişi yok dediler aslında birazda ondan rahatlamıştım artık bigün ayarlayıp doktora gidecem inşallah

Kaktus reçelimi ilk kez duydum tadı nasıl:))

Tatlım geçmişi bu ara tam okumadım pek kaçırdım sanırım geçmiş olsun ne diye doktora gitceksin?

Gunaydin canlar, keyifli bir hafta olsun insallah:) Yawrukush iyi uykular guzelim, Allah rahatlik versin

Ben bir kahve icip hazirlanacagim. Ilceye gidecegim basvuru icin bugun. Oglen donmus olurum sanirim
Allah kolaylık versib işinde abliş:))
Ayy ablişimm yaaa ne denir bilemedim ki çok geçmiş olsun yaaa

Günaydin kizlar elifim gecmis olsun canin sagolsun napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…