Gelmis gecmis olsun ablacim, gece gece bir sürü ugrasmissin yazik ya. Yat önce bir dinlen zaten hastasin, daha kötü olma sonra.Herkese Günaydın dün 3 te uyandım bide ne göreyim mutfak halısı ıslak hem nasıl damacana delinmiş akşam koyarken farketmedik tabi 10 lt sini halı bi güzel içmiş ay gece onla uğraştım 1 saat sinirlerim oynadı dışarıda yağmur yaş nası kuracak bu halıçok uykusuzlum başım ağrıdı az daha yatayım kalkınca düşünücem
Sağol güzelim
Sen nasıl iyi hissetceksen öyle olsun ebruş toparlan gel bekliyoruz
Bulunur canım azimli sin maaşallah ben eşya değiştirelim dedim ama öyle kaldı totomuzu kaldırıp yapamadık daha yağmur yaş soğuk hep bahanemiz var bahara kaldı artık :))
Geçmiş olsun gülüm.bana da geçen kış olmuştu akşam musluk patlamış sabah uyandım ev su içinde yüzüyor bir ağladım görecektin. Sadece tek halıysa bir şekilde kurur üzülme.dinlenHerkese Günaydın dün 3 te uyandım bide ne göreyim mutfak halısı ıslak hem nasıl damacana delinmiş akşam koyarken farketmedik tabi 10 lt sini halı bi güzel içmiş ay gece onla uğraştım 1 saat sinirlerim oynadı dışarıda yağmur yaş nası kuracak bu halıçok uykusuzlum başım ağrıdı az daha yatayım kalkınca düşünücem
Sağol güzelim
Bulunur canım azimli sin maaşallah ben eşya değiştirelim dedim ama öyle kaldı totomuzu kaldırıp yapamadık daha yağmur yaş soğuk hep bahanemiz var bahara kaldı artık :))
Şöyle anlatılır AŞKAnladım canım :)
Aslında konu yemek falan değil de.. iştahım yok.. aklım sürekli nişanlımda, aç olduğum halde sofraya oturup ilk lokmada doyduğum oluyor, zorla yemeğe çalıştığım.. yemeği zorla yiyorum canım hiçbirşey istemiyorken, meyve falan hiç yiyemem..
bugün de nasıl oldu bisküvi yedim bilmiyorum, tam birşey yemek istiyorum nişanlım aklıma geliyor yeme isteğim gidiyor, başka nasıl anlatılır durumum bilmiyorum ama öyle işte..
Günaydın ebruş bugün daha iyimisin
Hamd olsun ablam ♥Günaydın ebruş bugün daha iyimisin
Günaydın canım kolay gelsinGunaydin canlar, keyifli bir hafta olsun insallah:)Yawrukush iyi uykular guzelim, Allah rahatlik versin
Ben bir kahve icip hazirlanacagim. Ilceye gidecegim basvuru icin bugun. Oglen donmus olurum sanirim
Günaydın canımGünaydın kızlar mutlu ve bol eksili bir hafta olsun hepinize
Sağol canım yattım ben görüşürüzGelmis gecmis olsun ablacim, gece gece bir sürü ugrasmissin yazik ya. Yat önce bir dinlen zaten hastasin, daha kötü olma sonra.
Bende ilk öyle sandım ama neyseki değilmiş benim başıma ağrılar dikildi kış günü çok zor napcamı şaşırdım gece gece neyse uyarınca düşüncem Sağol canımGeçmiş olsun gülüm.bana da geçen kış olmuştu akşam musluk patlamış sabah uyandım ev su içinde yüzüyor bir ağladım görecektin. Sadece tek halıysa bir şekilde kurur üzülme.dinlen
Uykusuz tatlım az yatayım gelirim sen test yapcan mı haber ver morelini de bozma öpüyorumHamd olsun ablam ♥
Sen nasilsin (hali haricinde)?
Allah rahatlik versin ablam, uyu bir güzel dinlen :)Sağol canım yattım ben görüşürüz
Bende ilk öyle sandım ama neyseki değilmiş benim başıma ağrılar dikildi kış günü çok zor napcamı şaşırdım gece gece neyse uyarınca düşüncem Sağol canım
Uykusuz tatlım az yatayım gelirim sen test yapcan mı haber ver morelini de bozma öpüyorum
Herkese Günaydın dün 3 te uyandım bide ne göreyim mutfak halısı ıslak hem nasıl damacana delinmiş akşam koyarken farketmedik tabi 10 lt sini halı bi güzel içmiş ay gece onla uğraştım 1 saat sinirlerim oynadı dışarıda yağmur yaş nası kuracak bu halıçok uykusuzlum başım ağrıdı az daha yatayım kalkınca düşünücem
Sağol güzelim
Gidecem inşallah en kısa zamanda canımHayırlısı olsun gülüm, bazen insan çok rahat oluyor bazende bazı sebepler yüzünden takıyorsun.
Niye o kadar gecikti acaba? Bir doktora görünseydin bitanem
Kuzum tam kafam dağılıyor öyle bir şey oluyor ki içime acaba düşüyor. Adetim gelseydi yine bu kadar takmazdım. Yarın test yapacağım, bir şey çıkmazsa jilliana başlıyorum :)
Ablam Allah yardımcın olsun, kolay atlatırsınız inşallah bu süreci.
Boş değil ablacım, hani insanın kendine bile söylemek istemediği şeyler olur ya kafasına sokmamak için, işte öyle :) yarın toparlanıyorum söz...
İYİKİ VARSINIZ KIZLAR
Sen bu kadar tatlı sorarsında ben yapmazmıyım :)
Umudum tam Allah'a şükür ablacım, Rabbim imanımızı imtihanımızdan güçlü eylesin hep... Bana yarına kadar müsade, yarın aranıza toparlanmış olarak döneceğim :)
Canım geçen gün gittiğimde hormon testi yaptılar hiç bişi yok dediler aslında birazda ondan rahatlamıştım artık bigün ayarlayıp doktora gidecem inşallahAh derece almasak da olur Busem bir kotarabilseydik su durumu:)
Haftasonlari dinlenme miiii , bizim oglanla mi :)
Hamama bende bayilirim, ohh saunada varmis ama bu sefer gidememissiniz, bir dahakine bol bol keselenmeler :)
patates cezasi :)
Cok sukur canim daha iyi olmana cok sevindim :)
Cok zor gercekten bugun 2 ev daha gorduk birini begenedik, digerinin yeri ve bahcesi cok guzel ama ici coook harabeydi yani evi alip icini bastan yapmak gerekli bakalim ne olacak ...
Tek basima, oglumla, her turlu halay itinayla cekilir:)
Canim sende insallah kendini aha iyi hissedersin, Allah icine ferahliklar versin kuzum...
Canim aman haa dikkat edin, Allah korusun...
Bekliyoruz canim tatili 4 gozle :)
Pazar iste simdi pazar olmus ablacim :)
Ev hanimlarinin pazari:)
Hay Allah ne cabuk oldu hastaneye yatis canim, insallah saglikla, kolayca atlatirsiniz ameliyati.
Allah yardimciniz olsun...
Asyacim menulerin 5 yildizli pekiyo aliyor benden :)
Afiyet olsun cicegim ooohh :)
eheeh ailecek hobimiz, ama sorma kiz bugun ne zorlandik tam evi detayli inceliyoruz, oglan hop kosuyor bahceye..
Bir odaya giriyoruz oglan kosuyor salona
Allahim esim arabaya kitlesek mi napsak bu oglani dedi en son:)
Vallahi bizi cileden cikardi kuzummm...
Ya kuzum cok gecikti bir hormonlarina vs baktirsan mavisim, ihmal etme..
Canim insallah sIkIntisiz atlatirsiniz bu donemi, yorucu olacak elbet ama esin sagligina kavussunda..
Kuzularinda cok uslu olur seni hic uzmerler insallah canim..
Annenler, gorumcen yardim ederler canim, stres yapma.
Kalabalaikla hemen gecer gider insallah.
Zorlandigin, yoruldugun yerde yardim iste yakinlarindan..
Gececek hic merak etme...
@Slm09 ablacim sen nasilsin?
Kaktus reçelimi ilk kez duydum tadı nasıl:))MENUM
SABAH (misafirlikteydik)
Yarim haslanmis yumurta
Biraz sucuklu yumurta
Zeytin
Peynir
Tandir ekmegi tam bugday unundan 1 dilim
Koy kaymagi
2 dilim pastirma
2 ceviz, 1 hurma
1 cay kasigi kaktus receli
ARA
2 adet filtre kahve
OGLEN
Sogus et
Karnabahar yemegi
ARA
Yesil cay
4 kaju,4 findik
AKSAM
Kavurma
Salata
1.5 lt su
30 dk bisiklet, haftalik egzersizler
Allah sifa versin mavisimGidecem inşallah en kısa zamanda canım
Tatlım geçmişi bu ara tam okumadım pek kaçırdım sanırım geçmiş olsun ne diye doktora gitceksin?Günaydın kızlar:))
Gidecem inşallah en kısa zamanda canım
Canım geçen gün gittiğimde hormon testi yaptılar hiç bişi yok dediler aslında birazda ondan rahatlamıştım artık bigün ayarlayıp doktora gidecem inşallah
Allah kolaylık versib işinde abliş:))Gunaydin canlar, keyifli bir hafta olsun insallah:)Yawrukush iyi uykular guzelim, Allah rahatlik versin
Ben bir kahve icip hazirlanacagim. Ilceye gidecegim basvuru icin bugun. Oglen donmus olurum sanirim
Ayy ablişimm yaaa ne denir bilemedim ki çok geçmiş olsun yaaaHerkese Günaydın dün 3 te uyandım bide ne göreyim mutfak halısı ıslak hem nasıl damacana delinmiş akşam koyarken farketmedik tabi 10 lt sini halı bi güzel içmiş ay gece onla uğraştım 1 saat sinirlerim oynadı dışarıda yağmur yaş nası kuracak bu halıçok uykusuzlum başım ağrıdı az daha yatayım kalkınca düşünücem
Sağol güzelim
Canım reglim 18 gün geçtide ondan gideceğim normalde hiç böyle olmazdıTatlım geçmişi bu ara tam okumadım pek kaçırdım sanırım geçmiş olsun ne diye doktora gitceksin?
Günaydin kizlar elifim gecmis olsun canin sagolsun napalimSağol canım yattım ben görüşürüz
Bende ilk öyle sandım ama neyseki değilmiş benim başıma ağrılar dikildi kış günü çok zor napcamı şaşırdım gece gece neyse uyarınca düşüncem Sağol canım
Uykusuz tatlım az yatayım gelirim sen test yapcan mı haber ver morelini de bozma öpüyorum
Hmm çok can sıkıcı bir dert git bi an önce de rahatla canım. Bitki çayı içiyor musun oda olumsuz etkiliyor olabilir?Canım reglim 18 gün geçtide ondan gideceğim normalde hiç böyle olmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?