Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sonucu merakla bekleyip sabırla devam edecem inşallah tatlım başta aman başlamadan bitsin dedim ama sonra yap kızım yap dedim sanki 1 aycık nevar :))
Aynen canım inan çok çabuk geçiyor kopamıyorsun zaten jillian baya alıştırıyor kendine

Ben kendimi üzmücem de size karşı sorumluluk hissediyorum listeyi aşağıya Çekecem diye bide tabi demorelize oluyorum ister istemez
Ablişim sen kaçamak yapmadan devam ediyorsun elinden gelen herşeyi yapıyorsun bizde görüyoruz bunu inşallah vereceksinde:)
Öp onu ye .benimki 5.5 yaşında hala mıncıklarım bayılıyor öyle sevilmeye
Yiyorum abliş onunda çok hoşuna gidiyor delice sevilmek sadece bende ses çıkartmıyor:)) sende miniği öp benim yerime abliş

cislar icin ayrica telafi yapicimm özgemm
Tamam canim :)

Hallettim ccanım halıyı.hastalığında daha iyi

Kolay gelsin canım
Cok sukur canim sporunu bile yapmissin :)

Cok keyifli bir sinavmis, hangi okul mezunusun sen Demetcim, zooloji her universitede olan bir bolum mu?
Burada cevre bilim ve hayvan bilimle ilgili bilimsel calismalar yapanlar var epey Turkiye'de de boyle arastirmalarin yapiliyor olmasi gurur verdi, epeydir uzak kalinca ulkeden, kaciriyoruz boyle guzel seyleri..

Benimki marcy marka kuzum, amerikan markasi bilmiyorum var midir sizin orada??

Canim armut suyu hazir armut sularindan miydi?

Kızlar spordan geldim deli karın basen çalıştık ölüyorum Sabah 9 da gitcem bakalım yarın ne süprizler bekliyor beni
Cok heyecanli :)

Jillianla ilk randevunuz nasildi mavisim :)

Elif ablam teyze oluyorsun Allah'ın izniyle Rabbim Saadetime, Asya'ma ve Hatice'me de nasip etsin inşallah
Yasasiiiiiin beeee, Allaaaaah beeee coook sevindim Ebrusuuuuum:)
Rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin.
Darisi bebek isteyen tum arkadaslarima insallah..

Canim spor yapma dinlendir belini, peki oglen pide buyuk muydu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…