Aynn abla yaaa bende çook sevindimmmBen bugün çok yorgunum ama ebrunun haberinde sonra canlandı.sende şı regli işini ihmal etme artık randevu aldın mı
Aynen canım inan çok çabuk geçiyor kopamıyorsun zaten jillian baya alıştırıyor kendineSonucu merakla bekleyip sabırla devam edecem inşallah tatlım başta aman başlamadan bitsin dedim ama sonra yap kızım yap dedim sanki 1 aycık nevar :))
Ah maviş arayış içindeyim bu haftada aynısı olursa naparım bilemiyorumAblacım ben yoğurt felan yemeyi çok seviyorum ondan dolayı kolay gitti :) ama durmadan aynı şeyi yemek bazen sıkıyor ama hırs yapınca gidiyor abliş:) abla seninki spordan kaynaklıdır
Bağımlısı oluyormuşuzAynen canım inan çok çabuk geçiyor kopamıyorsun zaten jillian baya alıştırıyor kendine
Sağlığını ihmal etme canım paşayı da öp benim içinAynn abla yaaa bende çook sevindimmmYok almadım daha abla ablamlar buradaydı paşa bizimle kalacak bugün fırsat bulamadım
Ablacım bu haftada olabilir ama haftaya bundan kurtulursun bence sen kendini üzme yeterki bozma sakınnAh maviş arayış içindeyim bu haftada aynısı olursa naparım bilemiyorum
Aşık oluyorsun yaniAynen canım inan çok çabuk geçiyor kopamıyorsun zaten jillian baya alıştırıyor kendine
Şimdi uyudu teyzesi sabah öperim abliş:) etmem abliş:)Sağlığını ihmal etme canım paşayı da öp benim için
Öyle oluyor kuzum.Geçen düşündüm dedim 5 güne biter hedef kiloya gelince yine yaparım diyeBağımlısı oluyormuşuz
Ben kendimi üzmücem de size karşı sorumluluk hissediyorum listeyi aşağıya Çekecem diye bide tabi demorelize oluyorum ister istemezAblacım bu haftada olabilir ama haftaya bundan kurtulursun bence sen kendini üzme yeterki bozma sakınn
Öp onu ye .benimki 5.5 yaşında hala mıncıklarım bayılıyor öyle sevilmeyeŞimdi uyudu teyzesi sabah öperim abliş:) etmem abliş:)
Evet abliş ama baya etkisini görüyorsun ter atmak hoşuna gidiyor haa demek işe yarıyor diyorsun falanAşık oluyorsun yani
Bende 1-2 ay sonra yine yaparım diye düşünüyorum :))Öyle oluyor kuzum.Geçen düşündüm dedim 5 güne biter hedef kiloya gelince yine yaparım diye
Tamam madem deneyince görcem bende1 ay ara vermeden mi olcakEvet abliş ama baya etkisini görüyorsun ter atmak hoşuna gidiyor haa demek işe yarıyor diyorsun falan
Yaza sıkı gireceksin mavişBende 1-2 ay sonra yine yaparım diye düşünüyorum :))
Ablişim sen kaçamak yapmadan devam ediyorsun elinden gelen herşeyi yapıyorsun bizde görüyoruz bunu inşallah vereceksinde:)Ben kendimi üzmücem de size karşı sorumluluk hissediyorum listeyi aşağıya Çekecem diye bide tabi demorelize oluyorum ister istemez
Yiyorum abliş onunda çok hoşuna gidiyor delice sevilmek sadece bende ses çıkartmıyor:)) sende miniği öp benim yerime ablişÖp onu ye .benimki 5.5 yaşında hala mıncıklarım bayılıyor öyle sevilmeye
Vuu koclar sarmis etrafini :)haeshin busecim eşimle doğum günün aynı oda koç oğlum da koç
Inşallah abliş :) hiç bir yaza fit giremedim bu yaz benim yazım olacak inşallahYaza sıkı gireceksin maviş
Tamam canim :)
cislar icin ayrica telafi yapicimm özgemm
Cok sukur canim sporunu bile yapmissin :)Hallettim ccanım halıyı.hastalığında daha iyi
Kolay gelsin canım
Cok keyifli bir sinavmis, hangi okul mezunusun sen Demetcim, zooloji her universitede olan bir bolum mu?Insallah gonlunuze gore bir ev cikar guzelim. Ev bakmak da pek keyifli is ama zaman sinirlamasi olmasa:)
Yds turu sinav belgemiz zaten basvuru sarti canim. Sinav sonucun 100 de olsa, uniler kendi ingilizce sinav yapiyor yabanci diller fakultesinde. Turkceden ingilizceye ve ing-turkce birer sayfalik metin ceviririsi canim.
Benimki marcy marka kuzum, amerikan markasi bilmiyorum var midir sizin orada??Aramiza tekrar hoşgeldin kakaom :)Geçmiş olsun telefonun çalınmış. Kilo almamana da çok sevindim ayrıca ne ara 65 oldun kız helal olsun:))
Sağol ablacim bakıcam.
Allah gönlünüzce bir ev nasip eylesin canım. Teşekkür ederim geçmiş olsun dileğin için. Sen de şöyle biz eve bisiklet almaya karar verdik ne marka tavsiye edersin?
Allah kolaylik versin ablacim gerçi sen bu işi başarırsın ona şüphe yok. Şimdiden başladığına göre kolları sivamaya:)
Canim armut suyu hazir armut sularindan miydi?Menüm
Sabah tavuklu peynirli tost 1 bardak armut suyu
Ara Sütlü kahve
Öğle 1 kepçe ayran çorbası döner salata
Ara Yeşilçay
Su 2 lt jillian level 3 part 3 tamam. Birazdan yaticam bugün çok yoruldum canlar. Herkese iyi geceler.
Cok heyecanli :)Kızlar spordan geldim deli karın basen çalıştık ölüyorum Sabah 9 da gitcem bakalım yarın ne süprizler bekliyor beni
Jillianla ilk randevunuz nasildi mavisim :)Menüm
Sabah
Salatalık
beşibirarada
Öğlen
Kabaklı yoğurt
Peynir
Yulaflı ekmek
Ara
Mistik çay
Akşam
Karnıbahar yemeği
Yoğurt
Salata
3,5 litre su biberiye çayı
40 dk yürüyüş
Jillian Level1 1.gün
Yasasiiiiiin beeee, Allaaaaah beeee coook sevindim Ebrusuuuuum:)Elif ablam teyze oluyorsun Allah'ın izniyleRabbim Saadetime, Asya'ma ve Hatice'me de nasip etsin inşallah
Canim spor yapma dinlendir belini, peki oglen pide buyuk muydu :)Zeynebin Menüsü
Sabah
Ceyrekten az simit
sekersiz cay
Ara
Yesilcay
Oglen
Pide et döner
Ayran
Aksam
Cornflakes
Su :2 lt
Spor Yok
Yawrukush canim dün ters bi hareket yaptim sanirim belimi incilttim esim simdi bengayla masaj yapti guzelce sardik insallah iyi gelir. o nedenle spor olarak yormadim kendimi bilgin olsun tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?