Tatlim ben altis aldim uygun diye. Kosu bandim da altisti. Ama daha iyisini ordan bulabilirsijuz belki.Eşimin önemli bir durum yok şükür rutin dr kontrolü. Eve geç döndük . Bu aradademet abla ve buse ev bisikleti almaya karar verdik esimle sizin kullandığınız markalar neler memnunmusunuz?
Yapıyom güzelim inşallah ödülünü alırım. Öpmek mi yerim bileAblişim sen kaçamak yapmadan devam ediyorsun elinden gelen herşeyi yapıyorsun bizde görüyoruz bunu inşallah vereceksinde:)
Yiyorum abliş onunda çok hoşuna gidiyor delice sevilmek sadece bende ses çıkartmıyor:)) sende miniği öp benim yerime abliş
Evet inadınız beni bitirdi yalnızVuu koclar sarmis etrafini :)
Belki o zaman beraber yaparız kuzumBende 1-2 ay sonra yine yaparım diye düşünüyorum :))
Canım sayılı gün çabuk geçecek inşallah, Allah kavuşturacak sizi ve bu son ayrılığınız olacak... İnşallah sesini de duyarsında için bir nebze rahat eder.
haeshin ablacım eşinin Allah yardımcısı olsun, ameliyatı iyi geçer inşallah.
Şöyle anlatılır AŞKama sen yinede güçlü olmalısın beslenmeye dikkat et hasta olma onun da aklı sende kalmasın onun için daha zor emin ol canım
Anneme göre 1 ocak nüfusa göre 14 ocak yazmis... iki gün önce tekrar sordugumda söylemedi ablacim onu kastettim...
Eki Görüntüle 1741196
Elif ablam teyze oluyorsun Allah'ın izniyleRabbim Saadetime, Asya'ma ve Hatice'me de nasip etsin inşallah
Sporlar tamam hastalığı da attım bu hafta biraz kilo da versem bide üstüne sen istediğin evi bulan oh daha ne isterim özgecimTamam canim :)
Cok sukur canim sporunu bile yapmissin :)
Cok keyifli bir sinavmis, hangi okul mezunusun sen Demetcim, zooloji her universitede olan bir bolum mu?
Burada cevre bilim ve hayvan bilimle ilgili bilimsel calismalar yapanlar var epey Turkiye'de de boyle arastirmalarin yapiliyor olmasi gurur verdi, epeydir uzak kalinca ulkeden, kaciriyoruz boyle guzel seyleri..
Benimki marcy marka kuzum, amerikan markasi bilmiyorum var midir sizin orada??
Canim armut suyu hazir armut sularindan miydi?
Cok heyecanli :)
Jillianla ilk randevunuz nasildi mavisim :)
Yasasiiiiiin beeee, Allaaaaah beeee coook sevindim Ebrusuuuuum:)
Rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin.
Darisi bebek isteyen tum arkadaslarima insallah..
Canim spor yapma dinlendir belini, peki oglen pide buyuk muydu :)
Ben hiç ara vermeden yaptım ara veren nasıl sonuç aldı sormak lazımTamam madem deneyince görcem bende1 ay ara vermeden mi olcak
Canim kilolar gider ama stres haline getirme..Sporlar tamam hastalığı da attım bu hafta biraz kilo da versem bide üstüne sen istediğin evi bulan oh daha ne isterim özgecim
Ozgecim menisküs ve capraz bag ameliyati. Capraz baglari kopardi adam messi ya kendisi . Cok kiziyorum ya profosyonel degilsen riskli sporu yapma arkadasim sen bundan para kazanmiyosun aldigin zevk alsigin riskten daha mu ustun. Bu arada yarin olacak ameliyat. Gecmisi okuyum anlatacağım kizlarcanim kontrol edeyim aslinda menunde cis var ama sporun tammis, belki yanlislik yapmisimdir, ksura bakma canim duzeltirim.
canim cok az yemissin ama karbonhidratli olmus:)
evet canim bende ilkkez yedim, esansli bir tadi vardi cok begendim.
Burada cok kullanilan bir sebze yemegini falanda yapiyorlar, ozellikle meksika mutfaginda cook kullaniliyor:)
niye utandin ablam cok lezzetliydi :)
patlican recelini kayinvalidem oyle guzel yaparki, tatli niyetine yenir, olsada 1 kasik yesem :)
nasilsin canim, sanada iyi haftalar.
jillianin hayirli olsun mavisim:)
hic laf yok onlara mis gibiler :)
canim ya gecmis olsun,hasta hasta birde hali derdi cikmis sana..
toefl'a mi gireceksin canim, yoksa yds gibi bir sinav mi oluyor?
ay bunlar heyecenli kisimlari ne guzel:)
ne malzemesi canim kactir soracagim, meniskus ameliyati degil mi?
cok guzel bir arastirma konusuymus, hem cok da gelecegi olan bir alan.
Basarilarin daim olsun canim:)
ellerine saglik kaptanim :)
supersin kuzum :)
canim suan bizim baktigimiz semtte 4 ev var aktif, satilik olarak.
2 sini begenmedik, 1ini begendik teklif verdik biliyorsunuz ZALIM ev sahibi hala donus yapmadi, digerininde ici cook bakimsiz, bastan herseyi yiktirip yeniden yaptirmamiz lazim, ama onunlada ilgilenecek, ustalara zaman ayiracak bir durumumuz yok..
Bekliyoruz belki yeni satilik evler duser markete diye:)
ben hic goremedim senin fotolarini yaa:)
birgun koyacagin zaman saat belirlede tum takim gorelim canim:)
belindamm beni gecmistir acik ara farkla :)
sagol kuzum senin esinede gecmis olsun.
Nabersin kakao, gecmis olsun canim, hic haber alamayinca senden temelli biraktin diye dusunduk:)
Isler gucler nasil?
Belki üçümüz yaparız :))Belki o zaman beraber yaparız kuzum
Tamam canim :)
Cok sukur canim sporunu bile yapmissin :)
Cok keyifli bir sinavmis, hangi okul mezunusun sen Demetcim, zooloji her universitede olan bir bolum mu?
Burada cevre bilim ve hayvan bilimle ilgili bilimsel calismalar yapanlar var epey Turkiye'de de boyle arastirmalarin yapiliyor olmasi gurur verdi, epeydir uzak kalinca ulkeden, kaciriyoruz boyle guzel seyleri..
Benimki marcy marka kuzum, amerikan markasi bilmiyorum var midir sizin orada??
Canim armut suyu hazir armut sularindan miydi?
Cok heyecanli :)
Jillianla ilk randevunuz nasildi mavisim :)
Yasasiiiiiin beeee, Allaaaaah beeee coook sevindim Ebrusuuuuum:)
Rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin.
Darisi bebek isteyen tum arkadaslarima insallah..
Canim spor yapma dinlendir belini, peki oglen pide buyuk muydu :)
Alacaksın ablacım inanıyorum; )Yapıyom güzelim inşallah ödülünü alırım. Öpmek mi yerim bile
Inşallah tatlışBelki o zaman beraber yaparız kuzum
Evet oda süper olur ablişBelki üçümüz yaparız :))
Görüşürüz kolay gelsin canımKizlar oglani uyuttum simdi bulasik, yemek ve utuleri halledicem:)
Hepinize iyi geceler, Ebru haricE-brulim onu bugun uyku tutmaz :)
Yarin gorusmek uzere citirlarrrr operimmmm...
Vay zalim ev sahibi bekletmesin sizi ya zaten atarliyim ona baslarim ha. Ama dur mutlu haberimiz var bugun sukur rabbime :))) oh azcik relaks oldumcanim kontrol edeyim aslinda menunde cis var ama sporun tammis, belki yanlislik yapmisimdir, ksura bakma canim duzeltirim.
canim cok az yemissin ama karbonhidratli olmus:)
evet canim bende ilkkez yedim, esansli bir tadi vardi cok begendim.
Burada cok kullanilan bir sebze yemegini falanda yapiyorlar, ozellikle meksika mutfaginda cook kullaniliyor:)
niye utandin ablam cok lezzetliydi :)
patlican recelini kayinvalidem oyle guzel yaparki, tatli niyetine yenir, olsada 1 kasik yesem :)
nasilsin canim, sanada iyi haftalar.
jillianin hayirli olsun mavisim:)
hic laf yok onlara mis gibiler :)
canim ya gecmis olsun,hasta hasta birde hali derdi cikmis sana..
toefl'a mi gireceksin canim, yoksa yds gibi bir sinav mi oluyor?
ay bunlar heyecenli kisimlari ne guzel:)
ne malzemesi canim kactir soracagim, meniskus ameliyati degil mi?
cok guzel bir arastirma konusuymus, hem cok da gelecegi olan bir alan.
Basarilarin daim olsun canim:)
ellerine saglik kaptanim :)
supersin kuzum :)
canim suan bizim baktigimiz semtte 4 ev var aktif, satilik olarak.
2 sini begenmedik, 1ini begendik teklif verdik biliyorsunuz ZALIM ev sahibi hala donus yapmadi, digerininde ici cook bakimsiz, bastan herseyi yiktirip yeniden yaptirmamiz lazim, ama onunlada ilgilenecek, ustalara zaman ayiracak bir durumumuz yok..
Bekliyoruz belki yeni satilik evler duser markete diye:)
ben hic goremedim senin fotolarini yaa:)
birgun koyacagin zaman saat belirlede tum takim gorelim canim:)
belindamm beni gecmistir acik ara farkla :)
sagol kuzum senin esinede gecmis olsun.
Nabersin kakao, gecmis olsun canim, hic haber alamayinca senden temelli biraktin diye dusunduk:)
Isler gucler nasil?
Canim olacagi varmis olmus, yolda yururkende dusup capraz baglarini koparabilirdi.Ozgecim menisküs ve capraz bag ameliyati. Capraz baglari kopardi adam messi ya kendisi . Cok kiziyorum ya profosyonel degilsen riskli sporu yapma arkadasim sen bundan para kazanmiyosun aldigin zevk alsigin riskten daha mu ustun. Bu arada yarin olacak ameliyat. Gecmisi okuyum anlatacağım kizlar
Oda olur abliş yeterki gönüller bir olsunBelki üçümüz yaparız :))
Tamam ozaman stres yapmıyorum giderse gider ya amaaan .allah gönlüne göre versin canım benimCanim kilolar gider ama stres haline getirme..
Streste kilo yapar biliyor musun..
Ev konusunda da hayirlisi olsun, simdiye kadar evim yoktu, olursa cok sevinirim, olmazsa da saglik sihat olsun, optum canim:)
Elimiz şişer kız yazmazsakYazmayın artıkk, 200-den fazla mesaj vardı yaa başım döndüüü
İnşaAllah ablamm :)
Çok sağoll.. Haklısın sesini duysam içim rahat edecek de şimdilik pek mümkün gibi görünmüyorum, bekliyorum işte :)
Zaten onun için toparlanmaya çalışıyorum, arar da biriyle konuşursa falann kötü olduğumu, üzgün olduğumu bilmesin..
Alışıcam zamanla..
Listede kasım ayı yokk, 9 kasım olarak gireyim mi listeye ?
Canım ablammm, çok sevindimmmm, çok mutlu oldummm..
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kolay gelsin tatlımKizlar oglani uyuttum simdi bulasik, yemek ve utuleri halledicem:)
Hepinize iyi geceler, Ebru haricE-brulim onu bugun uyku tutmaz :)
Yarin gorusmek uzere citirlarrrr operimmmm...
Neeee streste mi kilo yapıo özgemmmCanim kilolar gider ama stres haline getirme..
Streste kilo yapar biliyor musun..
Ev konusunda da hayirlisi olsun, simdiye kadar evim yoktu, olursa cok sevinirim, olmazsa da saglik sihat olsun, optum canim:)
Bugun bu kadar sevincli haber yeter, bende insallah baska bir gun size ev haberi verebilirim :)Vay zalim ev sahibi bekletmesin sizi ya zaten atarliyim ona baslarim ha. Ama dur mutlu haberimiz var bugun sukur rabbime :))) oh azcik relaks oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?