Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızma artık olmuş olan bidaha oynamaz artık zaten bildiğim bütün arkadaşların eşleri ameliyattan sonra bıraktı.hadi gel hemen

Evet canim bilimsel olarak stres kilo yapiyor..
Aaa super bir konu bu aksam firsat bulursam siz uyurken yazayim bu konuda size :)
Aynen yazda okuyayım bende nerde aldım bu kiloları diyorum canım yaaa artık benim kilolar ödem değil stres
Özgem şaka biyanada vallaha ben birazcık fazla stres yapan bi insanım her yerin ağrıyor stresten midem gözüm başım hep doktora gittim hepside herşeyi yaptı sonunda stres dedi vallaha bu daha stresten olması gayet normal diye düşünüyorum şuan

Sagol canim benim ama benim sinirim yatismadi muthis sorumsuzluk olarak goruyorum uzgunum.

Biberiye papatya çayı diyorlar canım bide ballı kekik çayı diye yazmışlar internet demet ablada demişti biberiyeyi canım ah ah bakalım doktor bana yine ne diyecek :)

Kizlar menumu vereyim
Sabah
Iki yumurta Peynir omlet
Bol zeytin
Zeytinyaği
Tereyagli kayisi
Susam

Ogle
Sade kahve

Aksam
Kuru fasulye
Salata
Tursu
Su 1.5 anca ama 1 daha icerim
Spor su an bisikletteyim bitince miktarini çekerkoyarım
Ebrusumun guzel hab3rini hastan3de aldim yarin ameliyata giriyor evimizin messisi.
Ameliyata hazirlik icin epilasyon asamasindaydik hatta isi gucu biraktim vatsapla ilgilendim diye atarlandi bana. Hehe.
Yarin olup bitsin buraya girerim gorusuruz zaten. Fakat bu haftaki yarislarima istirak edemeyecegim sanirsam.
D3S1R3 bisikleti erteleyelim sen ozge yle yap ben sizetezahürat ederim anca. Haftalik kilo v3rme yarismasinda varim.ama hala regl oldum bi arada.
Mavibocuk tatlim dr git senin yasinda b3n de cok gecikm3 yasiyodum. Mutlaka git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…