Kizlar oglani uyuttum simdi bulasik, yemek ve utuleri halledicem:)
Hepinize iyi geceler, Ebru haric @E-brulim onu bugun uyku tutmaz :)
Yarin gorusmek uzere citirlarrrr operimmmm...
Amin canim hepimizin:)Tamam ozaman stres yapmıyorum giderse gider ya amaaan .allah gönlüne göre versin canım benim
Elimiz şişer kız yazmazsak
Kolay gelsin tatlım
Neeee streste mi kilo yapıo özgemmm
Evet canim bilimsel olarak stres kilo yapiyor..Elimiz şişer kız yazmazsak
Kolay gelsin tatlım
Neeee streste mi kilo yapıo özgemmm
Gelmiyor bacım gelmiyor inat etti vallahaYaaaa
Senin regl ne olduu ??
Sagol canim :)Kolay gelsin canım :)
Kızma artık olmuş olan bidaha oynamaz artık zaten bildiğim bütün arkadaşların eşleri ameliyattan sonra bıraktı.hadi gel hemenOzgecim menisküs ve capraz bag ameliyati. Capraz baglari kopardi adam messi ya kendisi . Cok kiziyorum ya profosyonel degilsen riskli sporu yapma arkadasim sen bundan para kazanmiyosun aldigin zevk alsigin riskten daha mu ustun. Bu arada yarin olacak ameliyat. Gecmisi okuyum anlatacağım kizlar
Aynen yazda okuyayım bende nerde aldım bu kiloları diyorum canım yaaa artık benim kilolar ödem değil stresEvet canim bilimsel olarak stres kilo yapiyor..
Aaa super bir konu bu aksam firsat bulursam siz uyurken yazayim bu konuda size :)
Özgem minnoşa iyi bak iyileşsin biran önce çok öptüm siziSize hic doyum olmuyor, gidesimde yok ama oglan hasta gidip yemegimi halledeyim..
Busecim yarin guzel haberlerinizi bekliyoruz canim.
Tum arkadaslarim hepinize iyi geceler...
Gelmiyor bacım gelmiyor inat etti vallaha
Oğlan hasta mı aynı hastalık mı başka mı oldunuzSize hic doyum olmuyor, gidesimde yok ama oglan hasta gidip yemegimi halledeyim..
Sagol canim benim ama benim sinirim yatismadi muthis sorumsuzluk olarak goruyorum uzgunum.Canim olacagi varmis olmus, yolda yururkende dusup capraz baglarini koparabilirdi.
En azindan sevdigi bir seyi yaparken oldu, birde bu acidan bak :)
Erkekler malesef biraz futbola duskun oluyorlar, kafa dagitiyorlar oyle..
Yarin mi ameliyat, cabuk bir haber oldu yine, canim Allah yardimciniz olsun, kolaylikla atlatin.
Dualarim sizinle...
Size hic doyum olmuyor, gidesimde yok ama oglan hasta gidip yemegimi halledeyim..
Biberiye papatya çayı diyorlar canım bide ballı kekik çayı diye yazmışlar internet demet ablada demişti biberiyeyi canım ah ah bakalım doktor bana yine ne diyecek :)Offff seninki çok gecikmiş sanırımm..
Benimki 2-3 gün daha ama gecikmesi sinirimi bozuyor...
Bir de spor yapınca normalde gecikiyor, şimdi yeni başladım biraz daha gecikirse delircem sanırımm
Yok mu şunun bir çaresiii
Abliş sakın olSagol canim benim ama benim sinirim yatismadi muthis sorumsuzluk olarak goruyorum uzgunum.
Biberiye papatya çayı diyorlar canım bide ballı kekik çayı diye yazmışlar internet demet ablada demişti biberiyeyi canım ah ah bakalım doktor bana yine ne diyecek :)
Yok ilkkez yaşadım canım ama kilo verdiğim için her ay doktora gidiyorm sıkıldım sevmiyorum doktora gitmeyide:))Hep mi sorun yaşıyorsun bu konuda ?
Sanki her ay doktordaymışsın gibi konuştun da
Yok ilkkez yaşadım canım ama kilo verdiğim için her ay doktora gidiyorm sıkıldım sevmiyorum doktora gitmeyide:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?