Geldim yine oglani uyutmustum aglay aglaya uyandi..Oğlan hasta mı aynı hastalık mı başka mı oldunuz
Uzme tatli canini, bundan sonra oynayamayacak nasilsa, hem bundan sonra senide dinler..Sagol canim benim ama benim sinirim yatismadi muthis sorumsuzluk olarak goruyorum uzgunum.
Tmm ablişim gideceğim annemde diyor ablaların ne diyo onlarada sor diyordu :))Kizlar menumu vereyim
Sabah
Iki yumurta Peynir omlet
Bol zeytin
Zeytinyaği
Tereyagli kayisi
Susam
Ogle
Sade kahve
Aksam
Kuru fasulye
Salata
Tursu
Su 1.5 anca ama 1 daha icerim
Spor su an bisikletteyim bitince miktarini çekerkoyarım
Ebrusumun guzel hab3rini hastan3de aldim yarin ameliyata giriyor evimizin messisi.
Ameliyata hazirlik icin epilasyon asamasindaydik hatta isi gucu biraktim vatsapla ilgilendim diye atarlandi bana. Hehe.
Yarin olup bitsin buraya girerim gorusuruz zaten. Fakat bu haftaki yarislarima istirak edemeyecegim sanirsam.
@D3S1R3 bisikleti erteleyelim sen ozge yle yap ben sizetezahürat ederim anca. Haftalik kilo v3rme yarismasinda varim.ama hala regl oldum bi arada.
Mavibocuk tatlim dr git senin yasinda b3n de cok gecikm3 yasiyodum. Mutlaka git.
Mevsimsel bir sey olabilir mavisim, strese dayali olabilir sen git dr.a bakalim...Biberiye papatya çayı diyorlar canım bide ballı kekik çayı diye yazmışlar internet demet ablada demişti biberiyeyi canım ah ah bakalım doktor bana yine ne diyecek :)
Cok iyi canim, terra tebrik ederimYrd. Doc canım. Nasılsın, nasıl gidiyor bu hafta?
Inşallah canım daha geçen perşembe günümüydü ne hormon testi felan yaptırdım birşey çıkmadı bakalım ne olacakİnşaAllah ciddi birşey yoktur canım..
Aa ne guzel haber tebrikler :)Kizlar Ben onumuzdeki hafta icin 1 kilo hedef koymustum, ama simdiden hedefime ulastim
1 ,5 olsun hedefim
Cok iyi canim, terra tebrik ederim
Sagligim gecen hafta ya gore Cok iyi , ama hala tam iyilesemedim
Biraz yogun bir hafta Benin icin, yazili yap oku sisteme gir
Bnde öyle düşünüyorumda bu kadar hiç olmamıştım aynen gitmekte bi fayda var gidecem kuzummm:)Mevsimsel bir sey olabilir mavisim, strese dayali olabilir sen git dr.a bakalim...
MaşallahKizlar Ben onumuzdeki hafta icin 1 kilo hedef koymustum, ama simdiden hedefime ulastim
1 ,5 olsun hedefim
Cok iyi canim, terra tebrik ederim
Sagligim gecen hafta ya gore Cok iyi , ama hala tam iyilesemedim
Biraz yogun bir hafta Benin icin, yazili yap oku sisteme gir
Iyi geceler mavisim :)İyi geceler kızlar
Yarını hayırlısıyla atlatın da gerisi önemli değil.acil şifalar diliyorum canım.Kizlar menumu vereyim
Sabah
Iki yumurta Peynir omlet
Bol zeytin
Zeytinyaği
Tereyagli kayisi
Susam
Ogle
Sade kahve
Aksam
Kuru fasulye
Salata
Tursu
Su 1.5 anca ama 1 daha icerim
Spor su an bisikletteyim bitince miktarini çekerkoyarım
Ebrusumun guzel hab3rini hastan3de aldim yarin ameliyata giriyor evimizin messisi.
Ameliyata hazirlik icin epilasyon asamasindaydik hatta isi gucu biraktim vatsapla ilgilendim diye atarlandi bana. Hehe.
Yarin olup bitsin buraya girerim gorusuruz zaten. Fakat bu haftaki yarislarima istirak edemeyecegim sanirsam.
@D3S1R3 bisikleti erteleyelim sen ozge yle yap ben sizetezahürat ederim anca. Haftalik kilo v3rme yarismasinda varim.ama hala regl oldum bi arada.
Mavibocuk tatlim dr git senin yasinda b3n de cok gecikm3 yasiyodum. Mutlaka git.
Üşütmüş gibi grip mi oldunuz acaba .işleri dert etme olur gider hepimiz yaşadık aynılarını.güzel haber 5 yaşından sonra o kadar hasta olumuyorlar özgecim her yönden rahata eriyorsunGeldim yine oglani uyutmustum aglay aglaya uyandi..
Burnu akiyor oksuruyor, ates azicik var off offf
Temizlige basladim yarim kaldi' utuye basladim yarim kaldi.
Yemek yapamadim
Midem agriyor diyor bakalim ne olacak
İyi geceler kızlar
Tuh ya cocuum benim bagisikligi mi dustu acaba onceki rahatsizligi yuzunden. G3cmis olsun ozgecimGeldim yine oglani uyutmustum aglay aglaya uyandi..
Burnu akiyor oksuruyor, ates azicik var off offf
Temizlige basladim yarim kaldi' utuye basladim yarim kaldi.
Yemek yapamadim
Midem agriyor diyor bakalim ne olacak
Zaten önceki hastalığın bir sebebi de bağışıklığın düşük olmasıTuh ya cocuum benim bagisikligi mi dustu acaba onceki rahatsizligi yuzunden. G3cmis olsun ozgecim
Kızlar bende yatıyorum sabah oğlanı bırakıp spora gitcem eve gel yemek yap ortalığı topla oğlanı al gel anlayacağınız bi ara gelirim işte iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?