ohhh ohhh pilavlar kekler afiyet olsun 1. liğe oynamaktan vazgeçtin heraldePazartesi menüm
Sabah yulaf ezmesi yarım muz sütle
Ara nescafe 1 hurma
Akşam 2 kaşık pilav 4 kaşık nohut küçük 1 parça tavuk yoğurtlu kereviz salatası
Ara çay yarım dilim kek
Su 2 lt
Spor 150 dizleri karna çekerek koşma 100 zıplama
Sanırım kendime zarar verdim bacağımda bileğin yukarısında bi ağrı oldu yarına geçer inşallah.
Çok zorlu bir süreç canım Allah yardımcınız olsun. Benim de bi tanıdık bundan dolayı operasyon geçirmişti. Rabbim tez zamanda şifasını versin, sanada bol sabır güç kuvvet versinOzgecim menisküs ve capraz bag ameliyati. Capraz baglari kopardi adam messi ya kendisi . Cok kiziyorum ya profosyonel degilsen riskli sporu yapma arkadasim sen bundan para kazanmiyosun aldigin zevk alsigin riskten daha mu ustun. Bu arada yarin olacak ameliyat. Gecmisi okuyum anlatacağım kizlar
Günaydın gülüm erkencisin, nasılsın, prenses nasıl damaklar iyice sertleştimi :))Günaydın kızlar
Yawrukush um geçmiş olsun canım benim.
@Hayaller35 bol ter atmalar:)
Millet Nerdesiniz
Ebrusum nerdesin kiz:) kaptanim sende bu saatte olurdun bir sıkıntı yoktur ins
Hoşgeldin gülo:)) Vucud dinlendi hızlı gidecek kilolar inşallah:)Kizlar merhaba. Habersiz kayboldum kusura bakmayinwhatsapptan katilima devam eedicektim ama teelfonum calindi numarami iptal edince whatsapp da silindi ayni numarayi cikardim ama numaralarinizi kaydetmemisim diye mesaj atamadim. Beni ekler misiniz whatsappa tekrar?
Neler yapiyosunuz nasil gidiyo diyet? Ben diyeti bozdum ama kilo almadim ayni kilodayim hala 65-65.5 arasi gidip geliyorum, simdi yeniden basliyorum son 10 kg icin.
Erkenciyim kahvaltıyi bile yaptımGünaydın gülüm erkencisin, nasılsın, prenses nasıl damaklar iyice sertleştimi :))
İyiyim canım rakibeciğimsaricicek123 im nasılsın canım rakibem:)
Artı eksi durumları nasil:))) Benim sabit zor gidecek son kilolar belli oldu
haeshin canım bugündu ameliyat degilmi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım benim
Gecmis olsun canim bugun icin sana da kolay gelsinHayırlı geceler kızlar
Bugün işten izin aldım evde bakamadım fazla geçmişi de yarın okurum , sabah misafirler geçti akşamda akşam 11 de misafirim bitti sonra evi topladım çocukların kıyafetleri hazırladım anneme geldim yarın kayınvalidem anji olacak yine annem bakacak çocuklara , anneme 12 de gelince sohbet muhabbet bu vakit oldu ve ben sabah erken kalkmak zorundayım , menümü yazıp uyuyayım
Sabah: 2 Çavdar , yumurta salatası, yoğurt, 5 zeytin
Ara: 1 elma
Öğlen: karnıbahar , kara lahana
Akşam: fırında et, salata, yoğurt
Spor olamadı hiç boş vaktim yoktu
Sagol esracim sana da kolay gelsin bugun hastanelerdeyizÇok zorlu bir süreç canım Allah yardımcınız olsun. Benim de bi tanıdık bundan dolayı operasyon geçirmişti. Rabbim tez zamanda şifasını versin, sanada bol sabır güç kuvvet versin
Bugun canim daha girmedi bekliyoruz oyle:) bebegin napiyo adasimi opsaricicek123 im nasılsın canım rakibem:)
Artı eksi durumları nasil:))) Benim sabit zor gidecek son kilolar belli oldu
haeshin canım bugündu ameliyat degilmi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım benim
Allah razi olsun ablacim, bu Rabbimin mucizesi "doktor zor dedi, ALLAH OL DEDI"...Ebru tüylerim diken diken oldu ciddimisin sen ne kadar sevindim anlatamam allah tamamına erdirsin sağ salim kucağına almayı nasip etsin daha ne diyim bilemedim çok mutlu oldum allah diğer kızlara da nasip etsin tez zamanda
Canimsin yaEbrusum s kiz mesajı defalarca okudum dogrumu ya varya nasıl gözlerim doldu sarılıp öptüm seni hayali canım
Allahim Sağ salim kucağına almayi nasip etsin ins canım benim
Kuzum bende diğer topikte okurken o kadar mutlu oldum ki heyecandan alıntılandığım onca mesajı sildim
Gülüm nasil gecti ilk jillian maceran?Sonucu merakla bekleyip sabırla devam edecem inşallah tatlım başta aman başlamadan bitsin dedim ama sonra yap kızım yap dedim sanki 1 aycık nevar :))
Gecmis olsun Zeynebim, dikkat et kendine.Zeynebin Menüsü
Sabah
Ceyrekten az simit
sekersiz cay
Ara
Yesilcay
Oglen
Pide et döner
Ayran
Aksam
Cornflakes
Su :2 lt
Spor Yok
Yawrukush canim dün ters bi hareket yaptim sanirim belimi incilttim esim simdi bengayla masaj yapti guzelce sardik insallah iyi gelir. o nedenle spor olarak yormadim kendimi bilgin olsun tatlim
Ablacim sende whatsapp grubumuza katilsana :)Akşamları demet olurdu genelde bişeyi yok demi kızlar
Amin Allah razi olsun Özgem, kutlama dansi yaptiniz mi kiz :)Yasasiiiiiin beeee, Allaaaaah beeee coook sevindim Ebrusuuuuum:)
Rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin.
Darisi bebek isteyen tum arkadaslarima insallah..
Kasimsiz olmaz :)))Listede kasım ayı yokk, 9 kasım olarak gireyim mi listeye ?
Canım ablammm, çok sevindimmmm, çok mutlu oldummm..
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Uyudum mu gece uyumadim mi hic bilmiyorum :) tuhaf bir geceydi :)Kizlar oglani uyuttum simdi bulasik, yemek ve utuleri halledicem:)
Hepinize iyi geceler, Ebru haricE-brulim onu bugun uyku tutmaz :)
Yarin gorusmek uzere citirlarrrr operimmmm...
Benim yüzümden azar isitmissin özür dilerim ablacim... Messi enistem kusura bakmasin, cok gecmis olsun, insallah bir cirpida hallolur ameliyati.Ebrusumun guzel hab3rini hastan3de aldim yarin ameliyata giriyor evimizin messisi.
Ameliyata hazirlik icin epilasyon asamasindaydik hatta isi gucu biraktim vatsapla ilgilendim diye atarlandi bana. Hehe.
Yarin olup bitsin buraya girerim gorusuruz zaten. Fakat bu haftaki yarislarima istirak edemeyecegim sanirsam.
Tebrik ederim ablacim, masallah sana :)Kizlar Ben onumuzdeki hafta icin 1 kilo hedef koymustum, ama simdiden hedefime ulastim
1 ,5 olsun hedefim
Cok gecmis olsun abla, bir kac gün zorlama istersen.Sanırım kendime zarar verdim bacağımda bileğin yukarısında bi ağrı oldu yarına geçer inşallah.
Cicegim annen nasil?
Seherim sabah sorun vardi ya giremedim bir türlü :)Günaydın kızlar
Yawrukush um geçmiş olsun canım benim.
@Hayaller35 bol ter atmalar:)
Millet Nerdesiniz
Ebrusum nerdesin kiz:) kaptanim sende bu saatte olurdun bir sıkıntı yoktur ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?