Ayva işi kanıtlandı.gamze , o bölgedeki hücrelerin gelişmemesinden kaynaklanan bir görüntü demekki ayva buna sebebiyet veriyorAnnem bendede ayva yemiş benimde gamzem var:) belimde bile var
Kız erkek her ikiside çok tatlılarAy yok abla naptino senin yüreginin güzelligi... cok utandim sen böyle deyince
Annem tam emin degil kuzum wc ye düsmüs cünkü... Rabbim hayirlisini versin insallah
Amin insallah bitanem... ♥İnşallah hayırlısı ile gelsin gülüm.kız olsa senin gibi kıvır kıvır saçları ay yerim onu annesi ♥
Allah sağlıklı versin bunlar Latife hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinHeyecanlandim bak simdi :) hayirlisi olsun :)
Saadetim darisi sana melegim ♥ insallah önümüzde ki ay da seni konusuruz
Masallah ablacim, Rabbim oglusunla askini daim etsin :) hayirlisi neyse o olsun
Ah canim benim ya kiyamam, neyse ki kimse seni tanimiyor :)
Kayinvalidemi bilmiyorum ama annem yapmis kuzum :)
Rus takvimi bilmiyorum da cin takvimine baktim kiz diyor :))))
Kiz anneyi cirkinlestirir ama
Amin insallah bitanem... ♥
Sen bana benziyorsun, cocuk sana da benzeyebilir
Yani :))İşi garantilesin diyorsun he
Abla gamze aslında vücuttaki o bölgede bulunan kas eksikliği gibi bir şey.bir yerden okumuştum ama tam hatırlayamadım yine güzel :)Ayva işi kanıtlandı.gamze , o bölgedeki hücrelerin gelişmemesinden kaynaklanan bir görüntü demekki ayva buna sebebiyet veriyor
Ama benim gamzem tahmin edilemeyecek bir yerde ona göre gamzesi sana benzesin mümkünseAmin insallah bitanem... ♥
Sen bana benziyorsun, cocuk sana da benzeyebilir
Aklıma ünideki bir arkadaşım geldi bana demişti ki aaa gamzen varmış yanağında dedi bende evet dedim o kilodan oluyor demişti o kadar sinir olmuştm ki halbuki hücre oluşmaması imiş araştırmıştım sinirlenmiştimmAyva işi kanıtlandı.gamze , o bölgedeki hücrelerin gelişmemesinden kaynaklanan bir görüntü demekki ayva buna sebebiyet veriyor
Ela doğuyor ya abliş hayırlısıyla onu seversin inşallah ♥Yeni dogmus bebek sevesim geldi. Nasil bekleyecegiz 9 ay:) Gerci gamzelim burada da yasamiyor. Sevemeyecegiz. Kismet Allah im saglikla kucagina almayi nasip etsin ebrum:)
Eşimin kardeşi bebekten ölmüş benim annesinden 1 düştüğü var ama kv kürtaj da yaptırmış neyse bizimki biraz karışık hesap tutmaz :)Düşük olmuşmu abliş
Ablam 1. Çocuk eniştem 3. Çocuk ama eniştemden önce annesi düşük yapmış yani eniştem 4. Çocuk 1+4:5 tek erkek oldu
Ela doğuyor ya abliş hayırlısıyla onu seversin inşallah ♥
Evet aynen canım boş konuşan insan çokAklıma ünideki bir arkadaşım geldi bana demişti ki aaa gamzen varmış yanağında dedi bende evet dedim o kilodan oluyor demişti o kadar sinir olmuştm ki halbuki hücre oluşmaması imiş araştırmıştım sinirlenmiştimm
hadi ordan deseydin. ben kilo verince minicik bir gamzem oluşmaya başlamıştı kilom yükselince yok oldu ona dicek o arkadasAklıma ünideki bir arkadaşım geldi bana demişti ki aaa gamzen varmış yanağında dedi bende evet dedim o kilodan oluyor demişti o kadar sinir olmuştm ki halbuki hücre oluşmaması imiş araştırmıştım sinirlenmiştimm
Tatlış sen kendin kaçıncı çocuksun annen senden önce düşük yapmışmı onuda doğmuş gibi sayıyorsun ona göre kaçıncı çocuk oldugunu bulup sonra eşininde aynı şekilde kaçıncı çocuk oldugunu buluyorsun ikisinin toplamı tek ise erkek, çift ise kız diyorlarmışay sonunda gelebildim
Ebruuuuuu dün gece rüyamda gördüm seni. Dün akşam keyifsiz hatta ağlarken vatsapta haberini görünce öyle mutlu oldum ki gece çok dua ettim sağlıkla kucagınıza almanız için.
Sonra noldu rüyamda senle uğraştımHislerim ve rüyama güvenerek diyorum ki erkek
Ama işin ilginci rüyamda 3 erkek bebiş vardı. 3 üz olmaz heralde o zaman 2 si benim ikizlerim diye kapayım
Şaka bi yana Allah hayırlısını sağlıklı sıhhatlisini ömrü güzel bereketlisini versinde cinsiyet önemsiz.
Ama bu ayva konusu nedir?
Bide merve neyi sayıyonuz da kız erkek tahnini yapıyosun anlamadım bi açıklayın. Konuya sonra dahil olunca anlayamıyor muyum ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?