66.3 olsun bence abla... sözde 60in hayalini kuruyorduk yalan oldu :)))
Ah ablam hayranım zaten maşallah sana çok güzel yetişiyorsun herşeyeBisikleti oglan uyurken yapabiliyorum sessiz calisiyor da kosu bandi imkansiz:) Yarin yaris var diye kac gundur bisiklet de surmedim. @haeshin kurtuldu son dk gerci. @Yawrukush beni cig cig yiyecek
Benim içime oğlan doğdu.Hamdolsun:) Iddia vardi aksam. Ben kiz bekliyorum
Derste uyurdum deyince seyettim :))) gittikce enerjin artacak kuzum bak gör :)Yok kız ne uyutması benide uyutmuyor:) ama ilerleyen zamanda ne olur bilemem
Masallah ablam, onu gamzeli yaradana kurban :) Ayvayi da pek sevmem ama :)Tabi zaten herşeyin hayırlısı ebruş.yakında bulantıların başlar.bol bol ayva ye ebru gamzeli olur. annem bana hamileyken yemiş bende var bende oğluma hamileyken ilk 3 ay ayva yedim limonlayıp iki yanağında kocaman sevimli gamzeleri oldu maaşallah
Tabi zaten herşeyin hayırlısı ebruş.yakında bulantıların başlar.bol bol ayva ye ebru gamzeli olur. annem bana hamileyken yemiş bende var bende oğluma hamileyken ilk 3 ay ayva yedim limonlayıp iki yanağında kocaman sevimli gamzeleri oldu maaşallah
bugün dinlenme günüm canım işteyim :)) Eşim izin aldı bugün o var hastanede, benim tempo yarın başlayacak hayırla atlatsın da inşallah, sen nasılsın
Sagol canim he bizimki uluslararasi messi
Cansin sen :) Hem hala, hem teyze ne güzel masallah :)
Isteyim suan ablacim, aradim doktoru 25.01. icin randevu verdi, daha önce ultrasonda görünmez dedi. Kan testine geleyim mi diye sordum gerek yok dedi... hayret bir sey :)
Yemek getirmedim ablacim, cünkü isten sonra yemege gidecegiz :)
O köreltenlere yol ver gülüm :)))
Iyiyim sükür zeynebim, her sey yolunda gibi simdilik...
Ah ablam hayranım zaten maşallah sana çok güzel yetişiyorsun herşeye
Haklisin ablacim, yarin ne olacagimiz belli degilken 10 sene sonrasinin planini yapiyoruz.Kulun bir plani, yaradanin baska yazgisi var. Cok plan yapmamak lazim 3 gunluk dunyada:)
Olabilir ablacim, benim cildim biraz bozuk, simdi güzellesmeye basladi :)Benim içime oğlan doğdu.
Dün ama yol yordu seni abliş ondanYetisemiyorum, sizdim dun aksam. Makaleler yatagin icinde uyumusum
Ebrum sen kaçıncı çocuksun eşin kaçıncı çocuksun bide düşük felan varsa onuda sayda söylesene
Bende hiç sevmem sadece hamilelikte yedim midem de bulanıyor ya limonlu limonlu nası yiyordum iyi geliyorduDerste uyurdum deyince seyettim :))) gittikce enerjin artacak kuzum bak gör :)
Masallah ablam, onu gamzeli yaradana kurban :) Ayvayi da pek sevmem ama :)
Dün ama yol yordu seni abliş ondan
Yok kuzum doktor erken dedi, 25 inde gidecegim ultrasona.
oyle mii insallah gecmis olur
bende cok sukur iim kuzum is guc ev devam iste hersey olaganca standart
ahah ah bu erkeklerr
vercem vercemm
Allahin izniyle hersey guzel olacak bebeimm
bugun gidip ultrasondan bakacaksin dimi
Kuzum ben 1. cocugum, esim 5 kardes, 5. ikiz dogurmus kayinvalidem :)Ebrum sen kaçıncı çocuksun eşin kaçıncı çocuksun bide düşük felan varsa onuda sayda söylesene
Yok kuzum doktor erken dedi, 25 inde gidecegim ultrasona.
Kuzum ben 1. cocugum, esim 5 kardes, 5. ikiz dogurmus kayinvalidem :)
Düsük yasadim 1 tane kuzum
Yerim gamzelerini benim oğlan da bana çekmiş :)Bana esim 1 kere zorla yedirmisti. Iki yanaginda var gamzesi:) Babasina cekmis:)
Hayırlısı ile abliş inşallah.
Evet hemşire bi arkadaşım varda o demişti ikisinin toplamı tek ise erkek çift ise kız demişti ablamda tuttu kuzenimdede tuttu her zaman tutarmu bilemiyorumCinsiyeti mi bulacaksin?:)
Benim hic midem bulanmadi. Ramazandi zaten. Bilmeden ramazanin sonuna kadar gelmistim. Yalniz birgun canim cok fena koruk cekmisti. Oructandir demistim. Esim milletin bahcesinden koruk dilenmistiBende hiç sevmem sadece hamilelikte yedim midem de bulanıyor ya limonlu limonlu nası yiyordum iyi geliyordu
Yok maalesef :)Senin anne tarafinda var mi ikiz canim?:)
Erkek o zaman :)Evet hemşire bi arkadaşım varda o demişti ikisinin toplamı tek ise erkek çift ise kız demişti ablamda tuttu kuzenimdede tuttu her zaman tutarmu bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?