Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar ben üst dis çıkacak diye beklerken bizimkinin alttan iki dışı çıkmış galiba.1 mm yüzeyde ve tırtıkli:) dis tir degilmi o:)
Çocuğun kaç gündür derdi belli oldu
Ay masallah melegime
Elimden gelenin en iyisini yapacagim ablacim, insallah bende Desire ablam gibi direncli olur nefsime yenik düsmem
Hayır kuzum bildiğin popo
Vuuuu hic öyle bir seyle karsilasmadim bu güne kadar

Ay masallah melegime

Elimden gelenin en iyisini yapacagim ablacim, insallah bende Desire ablam gibi direncli olur nefsime yenik düsmem

Vuuuu hic öyle bir seyle karsilasmadim bu güne kadar
Evet kuzum demiştim sana tuhaf bir yerde diye

Ben de ikiz diyorum bi kader ortagim olsun de mi :)))

Canım bugün yine anjisi vardı 1 damar kalmıştı ona bakılacaktı, doktor vucudun dinlensin 1 ay sonra bakalım demiş, tahlil falan yapmışlar kalp grafiğine bakacaklarmış sonuçları bekliyoruz

Dogru evet unutmusum. Guzel haberler aliriz insallah canim.

Bisikleti oglan uyurken yapabiliyorum sessiz calisiyor da kosu bandi imkansiz:) Yarin yaris var diye kac gundur bisiklet de surmedim. haeshin kurtuldu son dk gerci. @Yawrukush beni cig cig yiyecek
Soyle yapsak benim bir hafta boyunca surdugum km leri toplasak

Niye kizalim tecrube hepsi

Ben aserdim Ebrum. Bilumum eksiye aserdim. Surekli koruk yedim

Sanmiyorum saadet bi aksilik olmazsa 1 1.5 saat diye tahmin ediyorum onceden girip cikanlara bakarak.
İnşallah çıkmayacak kuzum haber verirsin bize.hastahanedeyim ayağına diyeti bozma kız elif Seyhan ablalar pek iddialı

Niye kizalim tecrube hepsi

Ben aserdim Ebrum. Bilumum eksiye aserdim. Surekli koruk yedim
Koruk muuu hahahaa benim kizin biri koruk delisi ayni babannesi :)) ya simdi kizmak derken soyle benden cok daha tecrubeli ablalarimiz var onlar ne dusunuyor bilmiyorum ama bu hamilelik konusunda toplumda dogru bilinen coook yanlislar var. Sen karsi ciktiginda da oyle tepki aliyosun ki bazen. Batil inanc gibi olmus. Ben de artik cekine cekine soyluyorum. Ama su bi gercek askinda herkesin hamileligi kendine özel oluyor. Ama yine de zararli seyleri aseriyorum diye yemek dogru degil :))) soyledim iste soyledim

Ay cok zor. Biran once cikar insallah. Kac gun kalacaksiniz hastanede belli mi?
Ameliyattan sonra belli olacak demet. Iki asamali yapmalari gerekebilirmis oyle olursa iki hafta kadar ama tek asamali olursa 1 hafta. Ben sadece bugun belki bir de yarin kalirim ama sonrasini ne yapariz bilmiyorum g3rek olmaz umarim. Cocuklari daha fazla birakamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…