Demet sen hic kacamak yapmadin bu gune kadar hic mi nefsine yenilmiyosun kuzum yani bence biraz odullendir kendini :))))Yaris ugruna takimi mi yakacaksinizKimse kacamak yapmasin, en cok egzersiz yapan kazansin:)
Girdi canim su anda bekliyorum sizinle sohbet ediyorum iste zaman gecmiyorCanım nasılsın ameliyat saat kaçta olacak
Aferin merveye optum hadi bakalim kas yapcaksinilerde biz ona yaptırırız abliş abla düşün sabah hemen kalkıp yaptım yaa mis gibi ama hafta sonu akşam yapmak zorunda kalacağım ayh
Ben ciddiyimEspiri kaptanım takılıyorum yoksa sabah brokoli yemeye başlamış millet ben de akşam yiyim bari :)))
Ay masallah melegimeKızlar ben üst dis çıkacak diye beklerken bizimkinin alttan iki dışı çıkmış galiba.1 mm yüzeyde ve tırtıkli:) dis tir degilmi o:)
Çocuğun kaç gündür derdi belli oldu
Elimden gelenin en iyisini yapacagim ablacim, insallah bende Desire ablam gibi direncli olur nefsime yenik düsmemTatlim simdi burda bana kizabilir bazi arkadaslar ama affedin beni :) aserme diye bisey yok. Hic bisey olmaz sana da bebise de tam tersi canim cekti ay bisey olmasin surasi sismesin burasi duzgun olur dersen ve yersen zararli seyleri hamileyim diye seker tansiyon asiri kilo herseyden tehlikeli. Ben hamileligimin yarisinda gebelik sekeri oldum bana resmen zorla her gordugumu yedirmeye calisanlarla gorusmeyi kesiverdim. Faydasi olmayan hic birseyi yeme!!!
Vuuuu hic öyle bir seyle karsilasmadim bu güne kadarHayır kuzum bildiğin popo
Hadi hayırlı haberlerle çıksın inşallah canım. Uzun mu sürecek bir ameliyatGirdi canim su anda bekliyorum sizinle sohbet ediyorum iste zaman gecmiyor
Evet kuzum demiştim sana tuhaf bir yerde diyeAy masallah melegime
Elimden gelenin en iyisini yapacagim ablacim, insallah bende Desire ablam gibi direncli olur nefsime yenik düsmem
Vuuuu hic öyle bir seyle karsilasmadim bu güne kadar
Ben de ikiz diyorum bi kader ortagim olsun de mi :)))Adet gelsin de baslayayim diyordum kendimce :)
Tamam ablacim daha dikkatli olacagim bundan böyle :)
Özge erkek diyor, gonca abla da kiz dedi, bende keske ikiz olsa bir kiz bir erkek diyorumsaka bir yana Rabbim saglikli sihhatli kavusmayi nasip etsin kiz erkek hic farketmez, hayirlisi olsun.
4. günböyle olursun :)
Acayip bir enerji veriyordu jillian bana, seni uyutuyor mu?
Canım bugün yine anjisi vardı 1 damar kalmıştı ona bakılacaktı, doktor vucudun dinlensin 1 ay sonra bakalım demiş, tahlil falan yapmışlar kalp grafiğine bakacaklarmış sonuçları bekliyoruz
Kızlar ben üst dis çıkacak diye beklerken bizimkinin alttan iki dışı çıkmış galiba.1 mm yüzeyde ve tırtıkli:) dis tir degilmi o:)
Çocuğun kaç gündür derdi belli oldu
Soyle yapsak benim bir hafta boyunca surdugum km leri toplasakBisikleti oglan uyurken yapabiliyorum sessiz calisiyor da kosu bandi imkansiz:) Yarin yaris var diye kac gundur bisiklet de surmedim.haeshin kurtuldu son dk gerci. @Yawrukush beni cig cig yiyecek
Tatlim simdi burda bana kizabilir bazi arkadaslar ama affedin beni :) aserme diye bisey yok. Hic bisey olmaz sana da bebise de tam tersi canim cekti ay bisey olmasin surasi sismesin burasi duzgun olur dersen ve yersen zararli seyleri hamileyim diye seker tansiyon asiri kilo herseyden tehlikeli. Ben hamileligimin yarisinda gebelik sekeri oldum bana resmen zorla her gordugumu yedirmeye calisanlarla gorusmeyi kesiverdim. Faydasi olmayan hic birseyi yeme!!!
Sanmiyorum saadet bi aksilik olmazsa 1 1.5 saat diye tahmin ediyorum onceden girip cikanlara bakarak.Hadi hayırlı haberlerle çıksın inşallah canım. Uzun mu sürecek bir ameliyat
Demet sen hic kacamak yapmadin bu gune kadar hic mi nefsine yenilmiyosun kuzum yani bence biraz odullendir kendini :))))
İnşallah çıkmayacak kuzum haber verirsin bize.hastahanedeyim ayağına diyeti bozma kız elif Seyhan ablalar pek iddialıSanmiyorum saadet bi aksilik olmazsa 1 1.5 saat diye tahmin ediyorum onceden girip cikanlara bakarak.
Girdi canim su anda bekliyorum sizinle sohbet ediyorum iste zaman gecmiyor
Ben ciddiyim
Koruk muuu hahahaa benim kizin biri koruk delisi ayni babannesi :)) ya simdi kizmak derken soyle benden cok daha tecrubeli ablalarimiz var onlar ne dusunuyor bilmiyorum ama bu hamilelik konusunda toplumda dogru bilinen coook yanlislar var. Sen karsi ciktiginda da oyle tepki aliyosun ki bazen. Batil inanc gibi olmus. Ben de artik cekine cekine soyluyorum. Ama su bi gercek askinda herkesin hamileligi kendine özel oluyor. Ama yine de zararli seyleri aseriyorum diye yemek dogru degil :))) soyledim iste soyledimNiye kizalim tecrube hepsi
Ben aserdim Ebrum. Bilumum eksiye aserdim. Surekli koruk yedim
Soyle yapsak benim bir hafta boyunca surdugum km leri toplasak
Ameliyattan sonra belli olacak demet. Iki asamali yapmalari gerekebilirmis oyle olursa iki hafta kadar ama tek asamali olursa 1 hafta. Ben sadece bugun belki bir de yarin kalirim ama sonrasini ne yapariz bilmiyorum g3rek olmaz umarim. Cocuklari daha fazla birakamamAy cok zor. Biran once cikar insallah. Kac gun kalacaksiniz hastanede belli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?