Evet hemşire bi arkadaşım varda o demişti ikisinin toplamı tek ise erkek çift ise kız demişti ablamda tuttu kuzenimdede tuttu her zaman tutarmu bilemiyorum
Ebru kendisi gamzeli ablişTabi zaten herşeyin hayırlısı ebruş.yakında bulantıların başlar.bol bol ayva ye ebru gamzeli olur. annem bana hamileyken yemiş bende var bende oğluma hamileyken ilk 3 ay ayva yedim limonlayıp iki yanağında kocaman sevimli gamzeleri oldu maaşallah
Ya doğru oğlan anneye güzellik katıyor benim cildim özellikle saçlarım çok güzel olmuştu.bide olanlar anneye aşık düşkün oluyorHaklisin ablacim, yarin ne olacagimiz belli degilken 10 sene sonrasinin planini yapiyoruz.
Olabilir ablacim, benim cildim biraz bozuk, simdi güzellesmeye basladi :)
Bu ayva işini bilmiyordum hiç ilk defa duydum:)Tabi zaten herşeyin hayırlısı ebruş.yakında bulantıların başlar.bol bol ayva ye ebru gamzeli olur. annem bana hamileyken yemiş bende var bende oğluma hamileyken ilk 3 ay ayva yedim limonlayıp iki yanağında kocaman sevimli gamzeleri oldu maaşallah
Evet ya zormus uzun mesafe ise gidip gelmek:)
Hmm sen değil kuzum annenle kayınvaliden hiç düşün yapmışmıYok kuzum doktor erken dedi, 25 inde gidecegim ultrasona.
Kuzum ben 1. cocugum, esim 5 kardes, 5. ikiz dogurmus kayinvalidem :)
Düsük yasadim 1 tane kuzum
5+1=6 cift. Kiz kizYok maalesef :)
Erkek o zaman :)
Aa olabilir ozaman ama olsun ayva yesin yinedeEbru kendisi gamzeli ablişbebiş gamzeli olur büyük ihtimal ♥
Ben 1. Esim 2. Oglumuz oldu:)
Annem bendede ayva yemiş benimde gamzem var:) belimde bile varAa olabilir ozaman ama olsun ayva yesin yinede
Benim canım özel bişey çekmedi ama ıspanak tan tiksinmiştim . ben ilk 3 ay bebek tutunsun diye ilaç kullandım o ilaçlar hem bulantı hem uyku yapıyordu çok kötüydü. 3 aydan sonra çok rahattımBenim hic midem bulanmadi. Ramazandi zaten. Bilmeden ramazanin sonuna kadar gelmistim. Yalniz birgun canim cok fena koruk cekmisti. Oructandir demistim. Esim milletin bahcesinden koruk dilenmisti
Heyecanlandim bak simdi :) hayirlisi olsun :)Kiz geliyor
Saadetim darisi sana melegim ♥ insallah önümüzde ki ay da seni konusuruzEbru kendisi gamzeli ablişbebiş gamzeli olur büyük ihtimal ♥
Masallah ablacim, Rabbim oglusunla askini daim etsin :) hayirlisi neyse o olsunYa doğru oğlan anneye güzellik katıyor benim cildim özellikle saçlarım çok güzel olmuştu.bide olanlar anneye aşık düşkün oluyor
Ah canim benim ya kiyamam, neyse ki kimse seni tanimiyor :)Bu ayva işini bilmiyordum hiç ilk defa duydum:)
Herkesin bulantısı olmuyor galiba benim bir arkadaşın hiç olmadı benimde 7 8 9 haftalarda tavan yaptı birde ben salak tatile gitmiştim otelde kahvaltıda......
Rezil olmuştum çok utandim:))))
Kayinvalidemi bilmiyorum ama annem yapmis kuzum :)
Hmm sen değil kuzum annenle kayınvaliden hiç düşün yapmışmı
1+5:6 oluyor kızdır diye çıkıyorannem çin, rus takvimine felan bakmıştı
Kiz anneyi cirkinlestirir ama5+1=6 cift. Kiz kiz
İşi garantilesin diyorsun heAa olabilir ozaman ama olsun ayva yesin yinede
Ama ben 1. Eşim 3. Oğlum olduBen 1. Esim 2. Oglumuz oldu:)
Heyecanlandim bak simdi :) hayirlisi olsun :)
Saadetim darisi sana melegim ♥ insallah önümüzde ki ay da seni konusuruz
Masallah ablacim, Rabbim oglusunla askini daim etsin :) hayirlisi neyse o olsun
Ah canim benim ya kiyamam, neyse ki kimse seni tanimiyor :)
Rus takvimi bilmiyorum da cin takvimine baktim kiz diyor :))))
Kiz anneyi cirkinlestirir ama
Hmm senden önce yaptıysa onuda sayacaksın kuzum ona göre toplayıp yapacaksınHeyecanlandim bak simdi :) hayirlisi olsun :)
Kıyamam ilaç kullanmaya belki benimde olmazdıBu ayva işini bilmiyordum hiç ilk defa duydum:)
Herkesin bulantısı olmuyor galiba benim bir arkadaşın hiç olmadı benimde 7 8 9 haftalarda tavan yaptı birde ben salak tatile gitmiştim otelde kahvaltıda......
Rezil olmuştum çok utandim:))))
İnşallah hayırlısı ile gelsin gülüm.kız olsa senin gibi kıvır kıvır saçları ay yerim onu annesi ♥Heyecanlandim bak simdi :) hayirlisi olsun :)
Ay yok abla naptinIkiz kizin bile olsa seni cirkinlestirmesi pek mumkum degil. Masallah, Allah ozenmis de yaratmis:)
Annem tam emin degil kuzum wc ye düsmüs cünkü... Rabbim hayirlisini versin insallahHmm senden önce yaptıysa onuda sayacaksın kuzum ona göre toplayıp yapacaksınayy hadi hayırlısı olsun bitanem sağlıklı sıhhatli olsunda
Düşük olmuşmu ablişAma ben 1. Eşim 3. Oğlum oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?