Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ebru kendisi gamzeli abliş bebiş gamzeli olur büyük ihtimal ♥

Haklisin ablacim, yarin ne olacagimiz belli degilken 10 sene sonrasinin planini yapiyoruz.

Olabilir ablacim, benim cildim biraz bozuk, simdi güzellesmeye basladi :)
Ya doğru oğlan anneye güzellik katıyor benim cildim özellikle saçlarım çok güzel olmuştu.bide olanlar anneye aşık düşkün oluyor

Bu ayva işini bilmiyordum hiç ilk defa duydum:)
Herkesin bulantısı olmuyor galiba benim bir arkadaşın hiç olmadı benimde 7 8 9 haftalarda tavan yaptı birde ben salak tatile gitmiştim otelde kahvaltıda......
Rezil olmuştum çok utandim:))))

Evet ya zormus uzun mesafe ise gidip gelmek:)

Yok kuzum doktor erken dedi, 25 inde gidecegim ultrasona.

Kuzum ben 1. cocugum, esim 5 kardes, 5. ikiz dogurmus kayinvalidem :)
Düsük yasadim 1 tane kuzum
Hmm sen değil kuzum annenle kayınvaliden hiç düşün yapmışmı
1+5:6 oluyor kızdır diye çıkıyor annem çin, rus takvimine felan bakmıştı

Benim hic midem bulanmadi. Ramazandi zaten. Bilmeden ramazanin sonuna kadar gelmistim. Yalniz birgun canim cok fena koruk cekmisti. Oructandir demistim. Esim milletin bahcesinden koruk dilenmisti
Benim canım özel bişey çekmedi ama ıspanak tan tiksinmiştim . ben ilk 3 ay bebek tutunsun diye ilaç kullandım o ilaçlar hem bulantı hem uyku yapıyordu çok kötüydü. 3 aydan sonra çok rahattım

Heyecanlandim bak simdi :) hayirlisi olsun :)
Ebru kendisi gamzeli abliş bebiş gamzeli olur büyük ihtimal ♥
Saadetim darisi sana melegim ♥ insallah önümüzde ki ay da seni konusuruz
Ya doğru oğlan anneye güzellik katıyor benim cildim özellikle saçlarım çok güzel olmuştu.bide olanlar anneye aşık düşkün oluyor
Masallah ablacim, Rabbim oglusunla askini daim etsin :) hayirlisi neyse o olsun
Ah canim benim ya kiyamam, neyse ki kimse seni tanimiyor :)

Hmm sen değil kuzum annenle kayınvaliden hiç düşün yapmışmı
1+5:6 oluyor kızdır diye çıkıyor annem çin, rus takvimine felan bakmıştı
Kayinvalidemi bilmiyorum ama annem yapmis kuzum :)
Rus takvimi bilmiyorum da cin takvimine baktim kiz diyor :))))
5+1=6 cift. Kiz kiz
Kiz anneyi cirkinlestirir ama

Ikiz kizin bile olsa seni cirkinlestirmesi pek mumkum degil. Masallah, Allah ozenmis de yaratmis:)

Hmm senden önce yaptıysa onuda sayacaksın kuzum ona göre toplayıp yapacaksın ayy hadi hayırlısı olsun bitanem sağlıklı sıhhatli olsunda

Kıyamam ilaç kullanmaya belki benimde olmazdı

İnşallah hayırlısı ile gelsin gülüm.kız olsa senin gibi kıvır kıvır saçları ay yerim onu annesi ♥

Ikiz kizin bile olsa seni cirkinlestirmesi pek mumkum degil. Masallah, Allah ozenmis de yaratmis:)
Ay yok abla naptin o senin yüreginin güzelligi... cok utandim sen böyle deyince
Hmm senden önce yaptıysa onuda sayacaksın kuzum ona göre toplayıp yapacaksın ayy hadi hayırlısı olsun bitanem sağlıklı sıhhatli olsunda
Annem tam emin degil kuzum wc ye düsmüs cünkü... Rabbim hayirlisini versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…