Görüşürüz ablacımmKızlar ben kaçtım muhabbet çok güzel ama oğlumu almaya gitcem görüşürüz
Ayy evet abliş sağlıklı doğsun inşallahDogru:) 1 aya halayim insallah:)
dedim zaten o zamanlar çok fevri oldugum için lafımı çekmedim kuzum belki olur zayıfla senhadi ordan deseydin. ben kilo verince minicik bir gamzem oluşmaya başlamıştı kilom yükselince yok oldu ona dicek o arkadas
Bu arada belinde gamze olan hatunlardan olaydım iyidi çok çekici oluyorlar yahu. Acep zayıflayınca çıkarmı ki bende de
Ayy evet abliş sağlıklı doğsun inşallah
dedim zaten o zamanlar çok fevri oldugum için lafımı çekmedim kuzum belki olur zayıfla sen
evin işlerinden daha yürüyemedim hazırlandım çıkıyorum şimdi kv e gidiyorum geldikten sonra yüricem abliş
Benim de olmadı, hiç hamile değil gibiydim çok şükür :)) sadece oğlanda bel ağrım çok olduBu ayva işini bilmiyordum hiç ilk defa duydum:)
Herkesin bulantısı olmuyor galiba benim bir arkadaşın hiç olmadı benimde 7 8 9 haftalarda tavan yaptı birde ben salak tatile gitmiştim otelde kahvaltıda......
Rezil olmuştum çok utandim:))))
Bir beni mutlu edemedi :))Jillian insana bir mutluluk yüklüyor gercekten, masallah sana mavisim. 30 gün sonra daha da mutlu olacaksin insallah :)
Canım bugün yine anjisi vardı 1 damar kalmıştı ona bakılacaktı, doktor vucudun dinlensin 1 ay sonra bakalım demiş, tahlil falan yapmışlar kalp grafiğine bakacaklarmış sonuçları bekliyoruzBen kacirdim valla. Ne oldu annene gecmis olsun.
Ablam kardesinin bebisi geliyor ya yakinda :)Yeni dogmus bebek sevesim geldi. Nasil bekleyecegiz 9 ay:) Gerci gamzelim burada da yasamiyor. Sevemeyecegiz. Kismet Allah im saglikla kucagina almayi nasip etsin ebrum:)
Amin insallah ablacim, Allah razi olsun ♥Allah sağlıklı versin bunlar Latife hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Saadete aserdim
Allah allah nerde ola ki? Sende insani cok meraklandiriyorsun gülüm ya :)))Ama benim gamzem tahmin edilemeyecek bir yerde ona göre gamzesi sana benzesin mümkünse
Halt etmis o bunu söyleyen kisinin gamzesi olmadigi icin kiskancligindan kendini böyle avutuyordurAklıma ünideki bir arkadaşım geldi bana demişti ki aaa gamzen varmış yanağında dedi bende evet dedim o kilodan oluyor demişti o kadar sinir olmuştm ki halbuki hücre oluşmaması imiş araştırmıştım sinirlenmiştimm
Hayir olsun insallahay sonunda gelebildim
Ebruuuuuu dün gece rüyamda gördüm seni. Dün akşam keyifsiz hatta ağlarken vatsapta haberini görünce öyle mutlu oldum ki gece çok dua ettim sağlıkla kucagınıza almanız için.
Sonra noldu rüyamda senle uğraştımHislerim ve rüyama güvenerek diyorum ki erkek
Ama işin ilginci rüyamda 3 erkek bebiş vardı. 3 üz olmaz heralde o zaman 2 si benim ikizlerim diye kapayım
Şaka bi yana Allah hayırlısını sağlıklı sıhhatlisini ömrü güzel bereketlisini versinde cinsiyet önemsiz.
Ama bu ayva konusu nedir?
Bide merve neyi sayıyonuz da kız erkek tahnini yapıyosun anlamadım bi açıklayın. Konuya sonra dahil olunca anlayamıyor muyum ne
Cok ayip etmis amaBir beni mutlu edemedi :))
Popomda kuzum hemde kocamanAblam kardesinin bebisi geliyor ya yakinda :)
Amin tüm hamislere insallah ablacim, Allah razi olsun ♥
Amin insallah ablacim, Allah razi olsun ♥
Saadete aserdim
Allah allah nerde ola ki? Sende insani cok meraklandiriyorsun gülüm ya :)))
Halt etmis o bunu söyleyen kisinin gamzesi olmadigi icin kiskancligindan kendini böyle avutuyordur
Hayir olsun insallah
Allah razi olsun kuzum, sen baskalarina dua ederken melekler de sana amin diyor, her ettigin duada melekler sana milyonlarca kez amin desin
3 erkek mihey masallah, tabi hayirlisi olsun Rabbimin takdiri neyse kabulüm
Hamileyken ayva yersen bebis gamzeli olurmus
Cok ayip etmis amaseni mutlu edecek baska birini bulalim gülüm
AnaaaaPopomda kuzum hemde kocaman
Evet canim onunla avundum:)Heyecanlandim bak simdi :) hayirlisi olsun :)
Saadetim darisi sana melegim ♥ insallah önümüzde ki ay da seni konusuruz
Masallah ablacim, Rabbim oglusunla askini daim etsin :) hayirlisi neyse o olsun
Ah canim benim ya kiyamam, neyse ki kimse seni tanimiyor :)
Kayinvalidemi bilmiyorum ama annem yapmis kuzum :)
Rus takvimi bilmiyorum da cin takvimine baktim kiz diyor :))))
Kiz anneyi cirkinlestirir ama
Benimki berbattı bulanti için bitkisel bir ilaç kullandım hatta zencefil li ama yok yani fayda etmedi.öğlen işte yemekhaneye her girişimde yemek kokusu mahvetti beni cikaricam diye çok korkardim:)Kıyamam ilaç kullanmaya belki benimde olmazdı
Benim de olmadı, hiç hamile değil gibiydim çok şükür :)) sadece oğlanda bel ağrım çok oldu
Yiyorum yiyorum boole krem peyniri simidin icine suruyorum bala banip yiyorum canin cektiyse sen de ye kuzum hic elini korkak alistirmaDemi yani ne bu hırs kahvaltıda brokoli yok artık.sende hastanelerde aç kalma canım poğaça açma simit ye bitanem
Tatlim simdi burda bana kizabilir bazi arkadaslar ama affedin beni :) aserme diye bisey yok. Hic bisey olmaz sana da bebise de tam tersi canim cekti ay bisey olmasin surasi sismesin burasi duzgun olur dersen ve yersen zararli seyleri hamileyim diye seker tansiyon asiri kilo herseyden tehlikeli. Ben hamileligimin yarisinda gebelik sekeri oldum bana resmen zorla her gordugumu yedirmeye calisanlarla gorusmeyi kesiverdim. Faydasi olmayan hic birseyi yeme!!!Hayirli haberler alirsiniz insallah gülüm, Rabbim sifa versin.
Hadi hayirlisi ablacim, sag salim girsin ciksin insallah...
Makarna yasak olmasin lütfeeeen :)
Aserme yok bencede abla, kendimi öyle ayarlayacagim :)))
Hayır kuzum bildiğin popoAnaaaabildigimiz popo degil mi? yani bel falan degil
Uuu yerim onun dislerini ben kuzum benim annesi sen gordun hediye al bebise hadi bakalimKızlar ben üst dis çıkacak diye beklerken bizimkinin alttan iki dışı çıkmış galiba.1 mm yüzeyde ve tırtıkli:) dis tir degilmi o:)
Çocuğun kaç gündür derdi belli oldu
Canım nasılsın ameliyat saat kaçta olacakUuu yerim onun dislerini ben kuzum benim annesi sen gordun hediye al bebise hadi bakalim
Cok guzel ifade etmissin seherim tebrik ediyorum canim benim evet ebru su andan itibaren kamptasin menulerini takip edecegimÇiçeğim teyzem allahın izniyle iyileşecek ins
Her gun mutlaka süt yumurta ev yogurdu:) yumurta ne tam haslanmis ne rafadan tam arası.
Kahve yasak çay çok açık 1 bardak kafein zararlı bebise.
En önemlisi sık öğünler aç kalmak yok bol ara öğün yani.ilerde bulanti olursa o zaman ayrı konusuruz:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?