Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dogru:) 1 aya halayim insallah:)
Ayy evet abliş sağlıklı doğsun inşallah
dedim zaten o zamanlar çok fevri oldugum için lafımı çekmedim kuzum belki olur zayıfla sen

Ayy evet abliş sağlıklı doğsun inşallah

dedim zaten o zamanlar çok fevri oldugum için lafımı çekmedim kuzum belki olur zayıfla sen

Jillian ı sabahları mı yapıyosun tatlım. Sabah bende bi uyansam erken neler neler yapcam.

Benim de olmadı, hiç hamile değil gibiydim çok şükür :)) sadece oğlanda bel ağrım çok oldu

Ben kacirdim valla. Ne oldu annene gecmis olsun.
Canım bugün yine anjisi vardı 1 damar kalmıştı ona bakılacaktı, doktor vucudun dinlensin 1 ay sonra bakalım demiş, tahlil falan yapmışlar kalp grafiğine bakacaklarmış sonuçları bekliyoruz

Yeni dogmus bebek sevesim geldi. Nasil bekleyecegiz 9 ay:) Gerci gamzelim burada da yasamiyor. Sevemeyecegiz. Kismet Allah im saglikla kucagina almayi nasip etsin ebrum:)
Ablam kardesinin bebisi geliyor ya yakinda :)
Amin tüm hamislere insallah ablacim, Allah razi olsun ♥
Allah sağlıklı versin bunlar Latife hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Amin insallah ablacim, Allah razi olsun ♥
Saadete aserdim

Ama benim gamzem tahmin edilemeyecek bir yerde ona göre gamzesi sana benzesin mümkünse
Allah allah nerde ola ki? Sende insani cok meraklandiriyorsun gülüm ya :)))
Halt etmis o bunu söyleyen kisinin gamzesi olmadigi icin kiskancligindan kendini böyle avutuyordur
Hayir olsun insallah
Allah razi olsun kuzum, sen baskalarina dua ederken melekler de sana amin diyor, her ettigin duada melekler sana milyonlarca kez amin desin
3 erkek mi hey masallah, tabi hayirlisi olsun Rabbimin takdiri neyse kabulüm

Hamileyken ayva yersen bebis gamzeli olurmus
Bir beni mutlu edemedi :))
Cok ayip etmis ama seni mutlu edecek baska birini bulalim gülüm

Popomda kuzum hemde kocaman

Evet canim onunla avundum:)

Kıyamam ilaç kullanmaya belki benimde olmazdı
Benimki berbattı bulanti için bitkisel bir ilaç kullandım hatta zencefil li ama yok yani fayda etmedi.öğlen işte yemekhaneye her girişimde yemek kokusu mahvetti beni cikaricam diye çok korkardim:)

Benim de olmadı, hiç hamile değil gibiydim çok şükür :)) sadece oğlanda bel ağrım çok oldu

Demi yani ne bu hırs kahvaltıda brokoli yok artık.sende hastanelerde aç kalma canım poğaça açma simit ye bitanem
Yiyorum yiyorum boole krem peyniri simidin icine suruyorum bala banip yiyorum canin cektiyse sen de ye kuzum hic elini korkak alistirma

Hayirli haberler alirsiniz insallah gülüm, Rabbim sifa versin.

Hadi hayirlisi ablacim, sag salim girsin ciksin insallah...
Makarna yasak olmasin lütfeeeen :)
Aserme yok bencede abla, kendimi öyle ayarlayacagim :)))
Tatlim simdi burda bana kizabilir bazi arkadaslar ama affedin beni :) aserme diye bisey yok. Hic bisey olmaz sana da bebise de tam tersi canim cekti ay bisey olmasin surasi sismesin burasi duzgun olur dersen ve yersen zararli seyleri hamileyim diye seker tansiyon asiri kilo herseyden tehlikeli. Ben hamileligimin yarisinda gebelik sekeri oldum bana resmen zorla her gordugumu yedirmeye calisanlarla gorusmeyi kesiverdim. Faydasi olmayan hic birseyi yeme!!!

Kızlar ben üst dis çıkacak diye beklerken bizimkinin alttan iki dışı çıkmış galiba.1 mm yüzeyde ve tırtıkli:) dis tir degilmi o:)
Çocuğun kaç gündür derdi belli oldu
Uuu yerim onun dislerini ben kuzum benim annesi sen gordun hediye al bebise hadi bakalim

Cok guzel ifade etmissin seherim tebrik ediyorum canim benim evet ebru su andan itibaren kamptasin menulerini takip edecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…