Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aserme (benim yasadigim tecrubeyle anlatayim) hamileligin ilk ayinda daha hamile oldugunu bile bilmeden caninin aklinda fikrinde hic olmayan birseyi cekmesi. Sonra olmuyor zaten. Ben ilk koruk istedim. Sonra markette bamya gorunce agzim sulandi. Omrumde 1-2 defa yemisimdir hic sevmem:)

Senin bahsettigin durumu anliyorum ben. Surekli iki canlisin diye sagliksiz seyleri dayatir da dururlar. Hele bebek zayif olsun biraz, vay haline

Tez zamanda toparlanır eşin inş canım. ameliyat güzel geçsinde ahaberini alalım bi an önce.

Evet kuzum demiştim sana tuhaf bir yerde diye
Öyleymis gercekten kuzum. Komik mi duruyor peki hic canlandiramadim :)))
Ben de ikiz diyorum bi kader ortagim olsun de mi :)))
Ay hayirlisi olsun insallah :)
Niye kizalim tecrube hepsi

Ben aserdim Ebrum. Bilumum eksiye aserdim. Surekli koruk yedim
Ben öyle bir seye asersem bulamam da :)))
Yenilsem kacamak yapmis olurdum Dondurma cekiyor canim 2 haftadir. Dayaniyorum:)
Masallah abla valla harikasin, ben olsam 10 kere yediydim :))))

Insallah tutmazlar fazla canim. Refakatci gerekiyor mu ki?

Öyleymis gercekten kuzum. Komik mi duruyor peki hic canlandiramadim :)))

Ay hayirlisi olsun insallah :)

Ben öyle bir seye asersem bulamam da :)))

Masallah abla valla harikasin, ben olsam 10 kere yediydim :))))

Herkesin iradesi bir degil canim. Benimki belki de iradesizlik. Tadinda birakamam diye hic yemeyeyim daha iyi diyorum:)

Ay iki kiz beni ne hale getirdi bi ara size atayim foto

Ayva işi kanıtlandı.gamze , o bölgedeki hücrelerin gelişmemesinden kaynaklanan bir görüntü demekki ayva buna sebebiyet veriyor
Evet gamze hucre kaybiymis cok ilginc insanoglu bir guzellik unsuru olarak kabuk etmis bu eksikligi ama guzel gerçekten :))

İnşallah çıkmayacak kuzum haber verirsin bize.hastahanedeyim ayağına diyeti bozma kız elif Seyhan ablalar pek iddialı
Su dakikaya kadar bozmadim regl bi yandan aclik bi yandan sikistirmaya basladi bozmayacagim ama belli de olmaz elifle seyhan abla kasmasin fazlaa tamam yav yesinler :))))

Yaptığım tüm alıntılar gitmiş sinirlendim
haeshin babannesine komplo kurup sanki disi ilk o görmüş süsü vericem:))))

Aserme konusunda benimde ilk aserdigim haşlanmış mısırdi :) daha bişey Aserme dim zaten ılk 3 ay bisey yemedim fenaydi

Bizim dış çıktığına göre gelsin parti:)))başlasın hazirliklar:)

Şeker hamurundan kurabiye yapan varsa ses versin birkac sorum olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…