Yaristakilerden biri artiyla gelsin, ben de ciddilesecegim
Ya sen yaparsin nolcak kafaya koy yeter :))) kiz saka yapiyorum ben diskalifiye siz yarisinNasil olacak da biz sana rakip olacagiz 1 gunluk performansla?:) Ayni gun ust uste surunce hizli da gidilmez. 60-70 km yapsam opup basima koyacagim:)
Koruk muuu hahahaa benim kizin biri koruk delisi ayni babannesi :)) ya simdi kizmak derken soyle benden cok daha tecrubeli ablalarimiz var onlar ne dusunuyor bilmiyorum ama bu hamilelik konusunda toplumda dogru bilinen coook yanlislar var. Sen karsi ciktiginda da oyle tepki aliyosun ki bazen. Batil inanc gibi olmus. Ben de artik cekine cekine soyluyorum. Ama su bi gercek askinda herkesin hamileligi kendine özel oluyor. Ama yine de zararli seyleri aseriyorum diye yemek dogru degil :))) soyledim iste soyledim
Tez zamanda toparlanır eşin inş canım. ameliyat güzel geçsinde ahaberini alalım bi an önce.Ameliyattan sonra belli olacak demet. Iki asamali yapmalari gerekebilirmis oyle olursa iki hafta kadar ama tek asamali olursa 1 hafta. Ben sadece bugun belki bir de yarin kalirim ama sonrasini ne yapariz bilmiyorum g3rek olmaz umarim. Cocuklari daha fazla birakamam
Öyleymis gercekten kuzum. Komik mi duruyor peki hic canlandiramadim :)))Evet kuzum demiştim sana tuhaf bir yerde diye
Ay hayirlisi olsun insallah :)Ben de ikiz diyorum bi kader ortagim olsun de mi :)))
Ben öyle bir seye asersem bulamam da :)))Niye kizalim tecrube hepsi
Ben aserdim Ebrum. Bilumum eksiye aserdim. Surekli koruk yedim
Masallah abla valla harikasin, ben olsam 10 kere yediydim :))))Yenilsem kacamak yapmis olurdumDondurma cekiyor canim 2 haftadir. Dayaniyorum:)
Ameliyattan sonra belli olacak demet. Iki asamali yapmalari gerekebilirmis oyle olursa iki hafta kadar ama tek asamali olursa 1 hafta. Ben sadece bugun belki bir de yarin kalirim ama sonrasini ne yapariz bilmiyorum g3rek olmaz umarim. Cocuklari daha fazla birakamam
Öyleymis gercekten kuzum. Komik mi duruyor peki hic canlandiramadim :)))
Ay hayirlisi olsun insallah :)
Ben öyle bir seye asersem bulamam da :)))
Masallah abla valla harikasin, ben olsam 10 kere yediydim :))))
yarışa katılmadım çok pişmanım
Ay iki kiz beni ne hale getirdi bi ara size atayim fotoHeyecanlandim bak simdi :) hayirlisi olsun :)
Saadetim darisi sana melegim ♥ insallah önümüzde ki ay da seni konusuruz
Masallah ablacim, Rabbim oglusunla askini daim etsin :) hayirlisi neyse o olsun
Ah canim benim ya kiyamam, neyse ki kimse seni tanimiyor :)
Kayinvalidemi bilmiyorum ama annem yapmis kuzum :)
Rus takvimi bilmiyorum da cin takvimine baktim kiz diyor :))))
Kiz anneyi cirkinlestirir ama
Ya sen yaparsin nolcak kafaya koy yeter :))) kiz saka yapiyorum ben diskalifiye siz yarisin
Evet gamze hucre kaybiymis cok ilginc insanoglu bir guzellik unsuru olarak kabuk etmis bu eksikligi ama guzel gerçekten :))Ayva işi kanıtlandı.gamze , o bölgedeki hücrelerin gelişmemesinden kaynaklanan bir görüntü demekki ayva buna sebebiyet veriyor
Su dakikaya kadar bozmadim regl bi yandan aclik bi yandan sikistirmaya basladi bozmayacagim ama belli de olmaz elifle seyhan abla kasmasin fazlaa tamam yav yesinler :))))İnşallah çıkmayacak kuzum haber verirsin bize.hastahanedeyim ayağına diyeti bozma kız elif Seyhan ablalar pek iddialı
insallah bizede nasip olur güzel haberleri vermek canim
Hayir canim ameliyathane onu kusu oldum elimde telefonhaeshin çıktımı canım eşin ameliyattan
Sagol mervecimTez zamanda toparlanır eşin inş canım. ameliyat güzel geçsinde ahaberini alalım bi an önce.
canim gecmis olsun hayirdir ne ameliyatiHayir canim ameliyathane onu kusu oldum elimde telefon
İnşaallah, inşaallah canım, Rabbim önce göbüşlerinizi sonra kucaklarınızı tez vakitte doldursuninsallah bizede nasip olur güzel haberleri vermek canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?