- 17 Kasım 2014
- 1.890
- 8.879
- 88
- 40
Aman iyi geçsinde ameliyatı beklemek değişmez kader zaten hastanedeHayir canim ameliyathane onu kusu oldum elimde telefon
Gözünaydın tatlım :)Yaptığım tüm alıntılar gitmiş sinirlendim
haeshin babannesine komplo kurup sanki disi ilk o görmüş süsü vericem:))))
Aserme konusunda benimde ilk aserdigim haşlanmış mısırdi :) daha bişey Aserme dim zaten ılk 3 ay bisey yemedim fenaydi
Bizim dış çıktığına göre gelsin parti:)))başlasın hazirliklar:)
Şeker hamurundan kurabiye yapan varsa ses versin birkac sorum olucak
Ama iste hamile kadin ne yapsin hayir diyemese hamurisi beslenen annenin bebegi kucuk oluyorAserme (benim yasadigim tecrubeyle anlatayim) hamileligin ilk ayinda daha hamile oldugunu bile bilmeden caninin aklinda fikrinde hic olmayan birseyi cekmesi. Sonra olmuyor zaten. Ben ilk koruk istedim. Sonra markette bamya gorunce agzim sulandi. Omrumde 1-2 defa yemisimdir hic sevmem:)
Senin bahsettigin durumu anliyorum ben. Surekli iki canlisin diye sagliksiz seyleri dayatir da dururlar. Hele bebek zayif olsun biraz, vay haline
Ozgeyi yenmek istiyorsan gun icinde 1 saat 1 saat 20 ser km den 3 saat kadar yap cok hizlanmadan bence yapabilirsin ozge duymasin :))32 yaptigimda zorlanmaya baslamisti bacaklarim artik. Insallah iyi bir performans gosteririm, bakalim:)
Evet canim siz ne yaptiniz oldu mu sizin bekliyor musunuz halaAman iyi geçsinde ameliyatı beklemek değişmez kader zaten hastanede
18 kişi varmış daha akşam olmadan sıra gelir inşallahEvet canim siz ne yaptiniz oldu mu sizin bekliyor musunuz hala
insalah insallah aminnn dualarinizi eksik etmeyinİnşaallah, inşaallah canım, Rabbim önce göbüşlerinizi sonra kucaklarınızı tez vakitte doldursun
Bilemiyorum biz kari koca pek citkirildim degiliz eger hastabakicilar her isinde yardim edevbilecekse ben bir gun kalirim sadece. Bakalim gorcezInsallah tutmazlar fazla canim. Refakatci gerekiyor mu ki?
Dizdeki envayi cesit bag meniskus vs elden gececek canim. Bir nevi 10000 bakimi diyor arkadaslar takilmak icin . Capraz baglari kopardi hali sahada onu tamir edecekler inşallahcanim gecmis olsun hayirdir ne ameliyati
Olsun yinede sana masallah diyorum ablacim :)Herkesin iradesi bir degil canim. Benimki belki de iradesizlik. Tadinda birakamam diye hic yemeyeyim daha iyi diyorum:)
Merakla beklemekteyiz :)Ay iki kiz beni ne hale getirdi bi ara size atayim foto
Hehe komplo iyi fikir. Seker hamuru kurabiye seklen cok guzel ama tadi hos degil bence dis kalibiyla lezzetli biseyler yap ille de seker hamuru diyorsan sayili yap cok yenmiyor tecrubeyle sabit:))) dis bugdayi var kosuunn lelelelee :))))Yaptığım tüm alıntılar gitmiş sinirlendim
haeshin babannesine komplo kurup sanki disi ilk o görmüş süsü vericem:))))
Aserme konusunda benimde ilk aserdigim haşlanmış mısırdi :) daha bişey Aserme dim zaten ılk 3 ay bisey yemedim fenaydi
Bizim dış çıktığına göre gelsin parti:)))başlasın hazirliklar:)
Şeker hamurundan kurabiye yapan varsa ses versin birkac sorum olucak
gecmis olsun canim 10000 bakimi haa güzelmisDizdeki envayi cesit bag meniskus vs elden gececek canim. Bir nevi 10000 bakimi diyor arkadaslar takilmak icin . Capraz baglari kopardi hali sahada onu tamir edecekler inşallah
Ama iste hamile kadin ne yapsin hayir diyemese hamurisi beslenen annenin bebegi kucuk oluyor
Ozgeyi yenmek istiyorsan gun icinde 1 saat 1 saat 20 ser km den 3 saat kadar yap cok hizlanmadan bence yapabilirsin ozge duymasin :))
kizlar nasilsiniz
Uuu anladim bizimki de uzadi daha cikmadi meraktayim18 kişi varmış daha akşam olmadan sıra gelir inşallah
Ay atayim cok komik dogumdan 4 saat oncesiOlsun yinede sana masallah diyorum ablacim :)
Merakla beklemekteyiz :)
Ya iste o cok hizli surcek yorulacak sen az az yapacaksin basariya ulasacaksin. Korelilerin bi ornegi var vazgecmeyen salyangoz agir agir istedigine ulasir yeter ki vaz gecmesin.1 saatte 33 yapiyor o
Dr geldi kocam yok mutlu gibi guluyo dr demek ki iyi gecti hmm
Ya iste o cok hizli surcek yorulacak sen az az yapacaksin basariya ulasacaksin. Korelilerin bi ornegi var vazgecmeyen salyangoz agir agir istedigine ulasir yeter ki vaz gecmesin.
Tamam demet aslinda biliyoruz ozgeye meydan okumak cok buyuk cesaret :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?