Allaha sükür, gözünüz aydin ablacim.Dr geldi kocam yok mutlu gibi guluyo dr demek ki iyi gecti hmm
Gözünaydın tatlım :)
Teşekkür ederim canım benim.hastanede beklemek zor allah sabır versin canim18 kişi varmış daha akşam olmadan sıra gelir inşallah
Lezzetli bişeyler yapıcam hani bu extradan:) belki poşetleyip hatıra olarakda verebilirim bilmiyorum sadece ne kadar hamur gidiyor onu bilmiyorum netten hamur siparis edicem:)Hehe komplo iyi fikir. Seker hamuru kurabiye seklen cok guzel ama tadi hos degil bence dis kalibiyla lezzetli biseyler yap ille de seker hamuru diyorsan sayili yap cok yenmiyor tecrubeyle sabit:))) dis bugdayi var kosuunn lelelelee :))))
Yok kuzum aksine çok güzel duruyorÖyleymis gercekten kuzum. Komik mi duruyor peki hic canlandiramadim :)))
Ay hayirlisi olsun insallah :)
Ben öyle bir seye asersem bulamam da :)))
Masallah abla valla harikasin, ben olsam 10 kere yediydim :))))
Madem öyle o zaman lütfen gamzesi seninkine ceksinYok kuzum aksine çok güzel duruyor
Çok sukur canim hadi gözün aydinDr geldi kocam yok mutlu gibi guluyo dr demek ki iyi gecti hmm
nöbete gitcem aksamIyiyiz guzellik, sen nasilsin?:)
Kız görmedin mi sabah bile brokoli yemişSu dakikaya kadar bozmadim regl bi yandan aclik bi yandan sikistirmaya basladi bozmayacagim ama belli de olmaz elifle seyhan abla kasmasin fazlaa tamam yav yesinler :))))
hadi gözünüz aydinDr geldi kocam yok mutlu gibi guluyo dr demek ki iyi gecti hmm
Gözün aydın kuzum.Dr geldi kocam yok mutlu gibi guluyo dr demek ki iyi gecti hmm
Rabbim onun gönlüne göre versin kuzum belki o orda istemezMadem öyle o zaman lütfen gamzesi seninkine ceksin
nöbete gitcem aksamama genede iyiyim sükür iiyilestim
gözünaydın canım darısı 2. inşallahEsim iyi kizlar bu surecte yanimdaydiniz tesekkur ederim. Meniskusu dikmisler 4 veya 5 gun sonra ikinci bir ameliyat olacakmis. Heralde bu 15 gun hastanede olacak. Cok enteresan spinal yapmislar belden asagisi uyusuk. Uyudu simdi. Once size haber verdim annemi arayim :)
Esim iyi kizlar bu surecte yanimdaydiniz tesekkur ederim. Meniskusu dikmisler 4 veya 5 gun sonra ikinci bir ameliyat olacakmis. Heralde bu 15 gun hastanede olacak. Cok enteresan spinal yapmislar belden asagisi uyusuk. Uyudu simdi. Once size haber verdim annemi arayim :)
Amin gülüm hayirlisi olsun :)Rabbim onun gönlüne göre versin kuzum belki o orda istemez
Gelmis gecmis olsun ablacim, insallah ikinci de güzel bir sekilde gecer ve sag salim yuvasina geri döner :)Esim iyi kizlar bu surecte yanimdaydiniz tesekkur ederim. Meniskusu dikmisler 4 veya 5 gun sonra ikinci bir ameliyat olacakmis. Heralde bu 15 gun hastanede olacak. Cok enteresan spinal yapmislar belden asagisi uyusuk. Uyudu simdi. Once size haber verdim annemi arayim :)
2 gündür yapıyorum canım akşama halim kalmıyor onun için en erken saatte yapmaya çalışıyorm :)Jillian ı sabahları mı yapıyosun tatlım. Sabah bende bi uyansam erken neler neler yapcam.
Aynn kıskançtı zaten canımmmAblam kardesinin bebisi geliyor ya yakinda :)
Amin tüm hamislere insallah ablacim, Allah razi olsun ♥
Amin insallah ablacim, Allah razi olsun ♥
Saadete aserdim
Allah allah nerde ola ki? Sende insani cok meraklandiriyorsun gülüm ya :)))
Halt etmis o bunu söyleyen kisinin gamzesi olmadigi icin kiskancligindan kendini böyle avutuyordur
Hayir olsun insallah
Allah razi olsun kuzum, sen baskalarina dua ederken melekler de sana amin diyor, her ettigin duada melekler sana milyonlarca kez amin desin
3 erkek mihey masallah, tabi hayirlisi olsun Rabbimin takdiri neyse kabulüm
Hamileyken ayva yersen bebis gamzeli olurmus
Cok ayip etmis amaseni mutlu edecek baska birini bulalim gülüm
Gözün aydın canım. 2. yide kolaylıkla atlatır inşEsim iyi kizlar bu surecte yanimdaydiniz tesekkur ederim. Meniskusu dikmisler 4 veya 5 gun sonra ikinci bir ameliyat olacakmis. Heralde bu 15 gun hastanede olacak. Cok enteresan spinal yapmislar belden asagisi uyusuk. Uyudu simdi. Once size haber verdim annemi arayim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?