Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gözünaydın tatlım :)

18 kişi varmış daha akşam olmadan sıra gelir inşallah
Teşekkür ederim canım benim.hastanede beklemek zor allah sabır versin canim

Hehe komplo iyi fikir. Seker hamuru kurabiye seklen cok guzel ama tadi hos degil bence dis kalibiyla lezzetli biseyler yap ille de seker hamuru diyorsan sayili yap cok yenmiyor tecrubeyle sabit:))) dis bugdayi var kosuunn lelelelee :))))
Lezzetli bişeyler yapıcam hani bu extradan:) belki poşetleyip hatıra olarakda verebilirim bilmiyorum sadece ne kadar hamur gidiyor onu bilmiyorum netten hamur siparis edicem:)

Öyleymis gercekten kuzum. Komik mi duruyor peki hic canlandiramadim :)))

Ay hayirlisi olsun insallah :)

Ben öyle bir seye asersem bulamam da :)))

Masallah abla valla harikasin, ben olsam 10 kere yediydim :))))
Yok kuzum aksine çok güzel duruyor

Su dakikaya kadar bozmadim regl bi yandan aclik bi yandan sikistirmaya basladi bozmayacagim ama belli de olmaz elifle seyhan abla kasmasin fazlaa tamam yav yesinler :))))
Kız görmedin mi sabah bile brokoli yemiş

Esim iyi kizlar bu surecte yanimdaydiniz tesekkur ederim. Meniskusu dikmisler 4 veya 5 gun sonra ikinci bir ameliyat olacakmis. Heralde bu 15 gun hastanede olacak. Cok enteresan spinal yapmislar belden asagisi uyusuk. Uyudu simdi. Once size haber verdim annemi arayim :)

gözünaydın canım darısı 2. inşallah

Gozun aydin canim:)

Rabbim onun gönlüne göre versin kuzum belki o orda istemez
Amin gülüm hayirlisi olsun :)
Gelmis gecmis olsun ablacim, insallah ikinci de güzel bir sekilde gecer ve sag salim yuvasina geri döner :)

Aynn kıskançtı zaten canımmm

Merhabaaa

Uzun süre bakmamak hiç iyi olmuyor yaa, kaç dakikadır okuyorum, sonunda bitti :)))

Ben cumaya kadar spor yapmamak için izin istiyorum.. Reglim gecikiyor sinirim bozuldu iyice normalde zaten çok hareket edince gecikir, şimdi gecikmesinin üstüne spor yapmak istemiyorum, başlasın bir an önce sözz spora da başlayacağım..
Cezalarımı da toplayıp yapıcam, hepsini rapor ederim

Gözün aydın canım. 2. yide kolaylıkla atlatır inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…