Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canim oglan grip oldu.
Senin kuzun nasil, asi sonrasi??

sagol canim, simdide grip olduk

gecen haftaki hastaligimiz iyilesti de canim, simdide grip olduk..

sagol canim grip oldu teyzesi, sen nasilsin??

afiyet olsun canim:0

ne guzel iss cok ozendim...

saadetim gecen haftaki virusu atlatmistik, simdide bunyesi ayifladi kuzumun grip oldu, ins gecer 1-2 gune.
sen nasilsin guzelim?[/QUOTE]

ahahah ben hala düsündukce gülüyorum yavv

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Canlarim takim kaptanimiz ve yardimcilarimizin ortak karari ile;
Bu haftadan itibaren mazeretsiz bir sekilde menu ve sporlarimizi 3 gun ustuste yazmazsak 1 sari kart, 3 kez sari kart alirsak da 1 kirmizi kart alacagiz.Kirmizi kart aldigimizda eger yeni uyeysek listeye alinmama, listede bulunan uyeysek de listeden cikartilma durumlari uygulanacaktir.
Sari kart alan uyelerimiz tum hafta boyunca duzenli olarak menu ve sporlarini yazarlarsa sari kartlari silinecektir.Lutfen menu ve egzersizlerimizi yazmayi unutmayalim
Haftalik egzersizlerimiz 17211. sayfadadir.

PAZARTESI VE SALI GUNKU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler :)
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
belindamm --
hawar --
Slm09 --
AKovser- --
zey zey- MUAF MUAF--
Hayaller35 MUAF --
saricicek123 --
gogo2405 --
Mavibocuk --
D3S1R3 --
seyhan77 --
haeshin --
yawrukush --
Saadetim33 --
shrr --
asya_01 --

[TD]_Simurg_[/TD]

[TD] [/TD]

[TD] [/TD]

[TD] [/TD]

[TD] [/TD]

[TD] [/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[/td]
[TD][/td]

DIPNOT: zey zey canim cumartesiyi kontrol ettim ogun sporun icin arti almissin zaten, cis menuye gelmis.Cumartesi gunu menunde borek ve lavas arasi cig kofte yemissin :) Yani yanlislik yok kuzum...

@_Simurg_ canim pazar ve pazartesi gunku sporlarini goremedim! Eger yaptiysan haber ver listede duzeltme yapayim:)

Meraba arkadaslar.. Bende katilmak istiyorum 80 üzerindeyim, nasil katılıyoruz, neler yapiyoruz, katilmak icin kime rica ediyorz. Bi wl ativerin
Merhaba canim daha oncede 4.takimda miydin, eski mesajlarindan gordum.
Aslinda diyet gruplarina katilmak icin cuma yarismasina katilmak isteyenler topigine yaziyorsun ve hangi takimin uye ihtiyaci varsa davet ediyorlar.
Ancak bizimde yeni uye ihtiyacimiz var.
Dilersen bizimle birlikte kilo verebilirsin:)

@Saadetim33 canim bugun benden karin kaslari icin egzersiz istemistin.
Bu programi kendimde yapmistim evvelden ve oldukca etkili.
Bugun bir dene bakalim gulum eger zorlanirsan, belini falan agritirsa haber ver daha karin egzersizlerimiz bol :)
Karinda baklava isteyen tum citirlar bu egzersizi yapabilir :)
Ozel bir egzersiz isteginiz olursa cekinmeden beni durtun

Buse usulu zeytin mi harika :))

canim oglan grip oldu.
Senin kuzun nasil, asi sonrasi??

sagol canim, simdide grip olduk

gecen haftaki hastaligimiz iyilesti de canim, simdide grip olduk..

sagol canim grip oldu teyzesi, sen nasilsin??

afiyet olsun canim:0

ne guzel iss cok ozendim...

saadetim gecen haftaki virusu atlatmistik, simdide bunyesi ayifladi kuzumun grip oldu, ins gecer 1-2 gune.
sen nasilsin guzelim?[/QUOTE]
Seni uzun alintilar kralicesi seciyorum :))))

Kiz ne roketi cok korkarim ben de. Almanlar cogalma olayina cok sempatik bakiyorlar zaten nufus bir ülkenin en onemli sosyoekonomik gucu siz soy olarak turk olsaniz da artik o ulke icin çalışıyorsunuz. Sonucta ekonomilerini göçmenler sayesinde topladilar 2. Dünya savasindan sonra bi zahmet gicik olmasinlar.

YENI EGZERIZLERIMIZ

1)Ilk egzersizimiz alt bacak kaslarimiz icin.Bu egzersizi dambiliniz varsa dambillarla, su siseleriyle ya da hic bir agirlik olmadan yapabilirsiniz.Omuzlar geride, vucut posturumuz duz olacak,20 kez tekrarliyoruz.

2)Bu egzersizimizde arka bacak, basen ve kalcalar icin geliyor.Oklava yardimiyla yapabilirsiniz.20 kez tekrarliyoruz.

3)Bu egzersizimizde karin kaslarimiz icin.Kollarimiz dirseklerden bukulu ve yerden destek alarak,vucudumuz duz bir serit halinde olacak, dayanabildiginiz kadar duruyorsunuz.Karin kaslarinizin yandigini hissetmelisiniz.

4)Yine bir karin egzersizi, evde varsa top ya da herhangi bir esya ile yapabilirsiniz.Toplam 20 kez tekrarliyoruz.

5)Simdi sirada kol, gogus ve omuz icin kombine egzersizlerimiz var.Ilk iki egzersizi oklava ya da varsa bir sopa yardimiyla yapabilirsiniz.15er kez tekrarliyoruz.
Sonraki 3 egzersizimizi eger varsa dambil ile, yoksa su siseleriyle, oda yoksa hicbir agirlik kullanmadan sadece egzersizi yapabilirsiniz. 10ar kez tekrarliyoruz.

Seni uzun alintilar kralicesi seciyorum :))))[/QUOTE]

Saat farki sagolsun, saygilaaaar :)

haeshin ilk gunden egzersiz mi yapiyorsunuz gulum. Nasil oldu, agrisi var mi enistemizin?

@E-brulim sen nasilsin guzelim?:)

@seyhan77 abla cok az ugruyor artik. Aksamlari da menu verip gidiyor. Tatil bitmedi mi ablacigim?:)
Vuuu hem de ne egzersiz cok agrili. Dr zaten esini seviyorsan sen yaptiramazsin dedi bana. Ben de seviyorum ama cok kizginim bi guzel yaptiririm dedim hehe tamam oyleyse bana senin gibi refakatci lazim dedi ve oldurucu egzersiLeri gosterdi cok fena. Sabaha kadar saatte bir o inledi ben sen misin topa giden diye diye egzersiz yaptik. Simdi daha iyi allahtan. Agrisi oluyor yaparken ama aksamki kadar degil. Akli basina gelmistir umarim. Dun arkadaslari geldi aksam ne zaman donuyosun diyolar eşlerini organize etcem dur sen dur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…