Daha iyiyiz ozgecim akin nasil oldu uyuttun muNasil esin Busem daha iyi misiniz?
Iyi hadi canim ne guzel sizden boyle haberler almak :)Vuuu hem de ne egzersiz cok agrili. Dr zaten esini seviyorsan sen yaptiramazsin dedi bana. Ben de seviyorum ama cok kizginim bi guzel yaptiririm dedim hehe tamam oyleyse bana senin gibi refakatci lazim dedi ve oldurucu egzersiLeri gosterdi cok fena. Sabaha kadar saatte bir o inledi ben sen misin topa giden diye diye egzersiz yaptik. Simdi daha iyi allahtan. Agrisi oluyor yaparken ama aksamki kadar degil. Akli basina gelmistir umarim. Dun arkadaslari geldi aksam ne zaman donuyosun diyolar eşlerini organize etcem dur sen dur.
Akin kotuledi canim sormaDaha iyiyiz ozgecim akin nasil oldu uyuttun mu
Vuuau aynen aydinda lodos var hastanedeyim wc ye çıkamıyorum onun sisligi var regl var dun borek ve eriste yedim az az da olsa nescafe ictim o da su toplar huhihuhu sabah da kucuk bi pogaca yedim alelacele bu hafta bitun yarislarda tosladimCiddimisin hiç bilmiyordum lodos var kaç gündür tramvayda sürekli uyarı anonsu yapılıyor. Olaya bak regl ol şişlik bulgur ye şişlik turşu zaten şişlik birde lodos çıktı iyimi
Benim bildigim kafaya gitmeyi koyduysa gider. Ama kendinin kiymetini bilen mantikli bir adamdir ayni hatayi iki kere yapmaz genelde ben de cok merak ediyorum. Bakma ben soyleniyorum ama baski olusturmaz onun ustunde bunu da biliyorum. Tabi ki kendi karari ama yalniz yasamiyor. Bakalim demet ne olacak :)Gunaydin guzeller:)
haeshin egzersiz maceraniz guldurdu:) Hic baski yapma, bakalim gidecek mi. Ben de merak ettim
Yawrukush kaptanim egzersizler icin cok tesekkur ederiz. Pc gecince ogrenip rutinime ekleyecegim. Bir tanesin Bronsiolit mi oldu pasamiz. Bogar o oksuruk. Dogal ne iyi gelir bilmiyorum ben canim. Yarin doktoru rahatlatacak birseyler verir insallah.
Tatlim benim menum cisli spor yok sen nerden gulen ikon koydun bana tumden batigim :))TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Canlarim takim kaptanimiz ve yardimcilarimizin ortak karari ile;
Bu haftadan itibaren mazeretsiz bir sekilde menu ve sporlarimizi 3 gun ustuste yazmazsak 1 sari kart, 3 kez sari kart alirsak da 1 kirmizi kart alacagiz.Kirmizi kart aldigimizda eger yeni uyeysek listeye alinmama, listede bulunan uyeysek de listeden cikartilma durumlari uygulanacaktir.
Sari kart alan uyelerimiz tum hafta boyunca duzenli olarak menu ve sporlarini yazarlarsa sari kartlari silinecektir.Lutfen menu ve egzersizlerimizi yazmayi unutmayalim
Haftalik egzersizlerimiz 17211. sayfadadir.
PAZARTESI VE SALI GUNKU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler :)
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.
[TD][/td]
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe belindamm - - hawar - - Slm09 - - AKovser - - - zey zey - MUAF MUAF - - Hayaller35 MUAF - - saricicek123 - - gogo2405 - - Mavibocuk - - D3S1R3 - - seyhan77 - - haeshin - - yawrukush - - Saadetim33 - - shrr - - asya_01 - -
[TD]_Simurg_[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[/td]
DIPNOT: @zey zey canim cumartesiyi kontrol ettim ogun sporun icin arti almissin zaten, cis menuye gelmis.Cumartesi gunu menunde borek ve lavas arasi cig kofte yemissin :) Yani yanlislik yok kuzum...
@_Simurg_ canim pazar ve pazartesi gunku sporlarini goremedim! Eger yaptiysan haber ver listede duzeltme yapayim:)
Hahahaha de mi benim elim agirdir biraz kopabilir:))) allhtan jilian yaptim bir bacak bu kadar mi agir olur arkadas de bile sormus ama ne kadar agir kasli bu bacak senin meslek ne kardeşim diye :))) aslinda gunluk sporumu agirlik çalışarak yaptim sayilir :))))Iyi hadi canim ne guzel sizden boyle haberler almak :)
Yazik cok yuklenme sinirle, bir daha kopmasin baglar :))
Canim benim oksurugu taze zencefili inc3 ince dogra veya rendele incecil limon dogra ustunu ortecek kadar balla kapat 10 saat kadar bekledikten sonra bu bakdan bir tatli kasigi ilik suya karistirip iciriyorsun hemen kesiyor. Fakat. Bala alerji si varsa asla yapmamalisin. Bir de enfeksyon kaynakli bir oksurukse dr in verecegi ilaci kullanmalisin.Akin kotuledi canim sorma
Oksurugu o kadar artti ki oksurmekten nefes alamiyor ve 2 kez oksurmekten istifra etti
Aksam azicik corba icmisti oda gitti haybeye..
Insallah gece uyur bakalim dun uyuyamamisti.
Yarin dr.a goturcem olmadi..
Bu arada oksuruge ne iyi gelir Buse?
Insallah canim sinir minir kalmadi bi rahatlama geldi bana da :)))
Tatlim ya kusmaya kadar giden oksuruk Boğaz veya akciger sorunundan olabilir enfeksyon veya bronsit gibi dr goturun hemen burda olsa antibiyotigi dayiyolar hemen geciyor orda basil bilmiyorum ki ama o balli karisimi yap istersen sip diye kesiyor oksurugu bal alerjisine dikkat et amaAkin kotuledi canim sorma
Oksurugu o kadar artti ki oksurmekten nefes alamiyor ve 2 kez oksurmekten istifra etti
Günaydinnnnn sekerlerim nasiliz bu gün ben yine yogunum bu hafta böyle olacak galiba haftaya bomba gibi gelirim insallah demetim sagol düsünmüs sormussun beni canimhaeshin ilk gunden egzersiz mi yapiyorsunuz gulum. Nasil oldu, agrisi var mi enistemizin?
E-brulim sen nasilsin guzelim?:)
Findikfaresi123 abla cok az ugruyor artik. Aksamlari da menu verip gidiyor. Tatil bitmedi mi ablacigim?:)
Abla biz de dusunuyos bi kere kabusum oldunuz borek yiyin dedim dedim kendim yedim yaGünaydinnnnn sekerlerim nasiliz bu gün ben yine yogunum bu hafta böyle olacak galiba haftaya bomba gibi gelirim insallah demetim sagol düsünmüs sormussun beni canim
Allah razi olsun gülüm, kan verdim artik ama yinede rahatladim sen öyle deyince. Burada da 5,5-6 haftadan önce ultrasonda bakilmiyor. Sanirim kalp atisiyla birlikte yapiliyor ve sonrasinda ne oluyor hic bilmiyorum :)Canim Abdde gebelik testi pozitif cikinca kan testi yapilmiyor.
9.haftada kalp atisini dinlemeye gittik, birde 20.haftada ultrasonla bebegin gelisimine bakildi o kadar.
Eger bir aksilik yoksa bu sekilde oluyor.
Sizin orada nasil bilemiyorum ama kana bakmalarina hic gerek yok bitanem icin rahat etsin.
Bana hic bakilmamisti :)
Müsade varmi sizin orda Özgem? Almanyada yasak yilbasi haric havai fisek gösterileri :)Benimde yan komsum oyle cani sIkILdi mi havai fisek atar :)
Roket, maytap ne ararsan vardi abla... Biz yilbasindan alisigiz gerci ama yinede korktum...Kiz ne roketi cok korkarim ben de. Almanlar cogalma olayina cok sempatik bakiyorlar zaten nufus bir ülkenin en onemli sosyoekonomik gucu siz soy olarak turk olsaniz da artik o ulke icin çalışıyorsunuz. Sonucta ekonomilerini göçmenler sayesinde topladilar 2. Dünya savasindan sonra bi zahmet gicik olmasinlar.
Ellerine kollarina saglik kuzucum :)YENI EGZERIZLERIMIZ
1)Ilk egzersizimiz alt bacak kaslarimiz icin.Bu egzersizi dambiliniz varsa dambillarla, su siseleriyle ya da hic bir agirlik olmadan yapabilirsiniz.Omuzlar geride, vucut posturumuz duz olacak,20 kez tekrarliyoruz.
2)Bu egzersizimizde arka bacak, basen ve kalcalar icin geliyor.Oklava yardimiyla yapabilirsiniz.20 kez tekrarliyoruz.
3)Bu egzersizimizde karin kaslarimiz icin.Kollarimiz dirseklerden bukulu ve yerden destek alarak,vucudumuz duz bir serit halinde olacak, dayanabildiginiz kadar duruyorsunuz.Karin kaslarinizin yandigini hissetmelisiniz.
4)Yine bir karin egzersizi, evde varsa top ya da herhangi bir esya ile yapabilirsiniz.Toplam 20 kez tekrarliyoruz.
5)Simdi sirada kol, gogus ve omuz icin kombine egzersizlerimiz var.Ilk iki egzersizi oklava ya da varsa bir sopa yardimiyla yapabilirsiniz.15er kez tekrarliyoruz.
Sonraki 3 egzersizimizi eger varsa dambil ile, yoksa su siseleriyle, oda yoksa hicbir agirlik kullanmadan sadece egzersizi yapabilirsiniz. 10ar kez tekrarliyoruz.
Canim ya cok gecmis olsun. Kuzunun ayaginin altina vicks sür yatarken, öksürügü hafifler... Bugün nasil tosba?Akin kotuledi canim sorma
Günaydinnnnn sekerlerim nasiliz bu gün ben yine yogunum bu hafta böyle olacak galiba haftaya bomba gibi gelirim insallah demetim sagol düsünmüs sormussun beni canim
Allah razi olsun gülüm, kan verdim artik ama yinede rahatladim sen öyle deyince. Burada da 5,5-6 haftadan önce ultrasonda bakilmiyor. Sanirim kalp atisiyla birlikte yapiliyor ve sonrasinda ne oluyor hic bilmiyorum :)
Müsade varmi sizin orda Özgem? Almanyada yasak yilbasi haric havai fisek gösterileri :)
Roket, maytap ne ararsan vardi abla... Biz yilbasindan alisigiz gerci ama yinede korktum...
Almanlarin cogu "yabancilardan" haz etmiyor ablacim, biz onlar icin islerini calan insanlariz ama gel gör ki her kösede dönerci, her almanin elinde dönerci. Bu ne perhiz, bu ne lahana tursusu :) söze gelince hic sevmezler bizi :)
Ellerine kollarina saglik kuzucum :)
Canim ya cok gecmis olsun. Kuzunun ayaginin altina vicks sür yatarken, öksürügü hafifler... Bugün nasil tosba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?