Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi hadi canim ne guzel sizden boyle haberler almak :)
Yazik cok yuklenme sinirle, bir daha kopmasin baglar :))

Daha iyiyiz ozgecim akin nasil oldu uyuttun mu
Akin kotuledi canim sorma
Oksurugu o kadar artti ki oksurmekten nefes alamiyor ve 2 kez oksurmekten istifra etti
Aksam azicik corba icmisti oda gitti haybeye..
Insallah gece uyur bakalim dun uyuyamamisti.
Yarin dr.a goturcem olmadi..
Bu arada oksuruge ne iyi gelir Buse?

Gunaydin guzeller:)

haeshin egzersiz maceraniz guldurdu:) Hic baski yapma, bakalim gidecek mi. Ben de merak ettim

Yawrukush kaptanim egzersizler icin cok tesekkur ederiz. Pc gecince ogrenip rutinime ekleyecegim. Bir tanesin Bronsiolit mi oldu pasamiz. Bogar o oksuruk. Dogal ne iyi gelir bilmiyorum ben canim. Yarin doktoru rahatlatacak birseyler verir insallah.

Ciddimisin hiç bilmiyordum lodos var kaç gündür tramvayda sürekli uyarı anonsu yapılıyor. Olaya bak regl ol şişlik bulgur ye şişlik turşu zaten şişlik birde lodos çıktı iyimi
Vuuau aynen aydinda lodos var hastanedeyim wc ye çıkamıyorum onun sisligi var regl var dun borek ve eriste yedim az az da olsa nescafe ictim o da su toplar huhihuhu sabah da kucuk bi pogaca yedim alelacele bu hafta bitun yarislarda tosladim ( ah koca

Benim bildigim kafaya gitmeyi koyduysa gider. Ama kendinin kiymetini bilen mantikli bir adamdir ayni hatayi iki kere yapmaz genelde ben de cok merak ediyorum. Bakma ben soyleniyorum ama baski olusturmaz onun ustunde bunu da biliyorum. Tabi ki kendi karari ama yalniz yasamiyor. Bakalim demet ne olacak :)

Tatlim benim menum cisli spor yok sen nerden gulen ikon koydun bana tumden batigim :))

Iyi hadi canim ne guzel sizden boyle haberler almak :)
Yazik cok yuklenme sinirle, bir daha kopmasin baglar :))
Hahahaha de mi benim elim agirdir biraz kopabilir:))) allhtan jilian yaptim bir bacak bu kadar mi agir olur arkadas de bile sormus ama ne kadar agir kasli bu bacak senin meslek ne kardeşim diye :))) aslinda gunluk sporumu agirlik çalışarak yaptim sayilir :))))

Günaydın kızlar ♥
Yawrukush kuzum teşekkürler egzersiz için.bugün denerim.jillian bitincede düzenli hergün yaparım.
haeshin gülüm eşine yaptırdığın egzersizler güldürdü.Şükür iyiymiş inşallah 2. Atlatır.
Mavibocuk kuzum inşallah hem sen hem annenden güzel haberler alırız

Canim benim oksurugu taze zencefili inc3 ince dogra veya rendele incecil limon dogra ustunu ortecek kadar balla kapat 10 saat kadar bekledikten sonra bu bakdan bir tatli kasigi ilik suya karistirip iciriyorsun hemen kesiyor. Fakat. Bala alerji si varsa asla yapmamalisin. Bir de enfeksyon kaynakli bir oksurukse dr in verecegi ilaci kullanmalisin.

Insallah canim sinir minir kalmadi bi rahatlama geldi bana da :)))

Tatlim ya kusmaya kadar giden oksuruk Boğaz veya akciger sorunundan olabilir enfeksyon veya bronsit gibi dr goturun hemen burda olsa antibiyotigi dayiyolar hemen geciyor orda basil bilmiyorum ki ama o balli karisimi yap istersen sip diye kesiyor oksurugu bal alerjisine dikkat et ama

Günaydinnnnn sekerlerim nasiliz bu gün ben yine yogunum bu hafta böyle olacak galiba haftaya bomba gibi gelirim insallah demetim sagol düsünmüs sormussun beni canim

Günaydinnnnn sekerlerim nasiliz bu gün ben yine yogunum bu hafta böyle olacak galiba haftaya bomba gibi gelirim insallah demetim sagol düsünmüs sormussun beni canim
Abla biz de dusunuyos bi kere kabusum oldunuz borek yiyin dedim dedim kendim yedim ya bu hafta yarislarim yatti

Allah razi olsun gülüm, kan verdim artik ama yinede rahatladim sen öyle deyince. Burada da 5,5-6 haftadan önce ultrasonda bakilmiyor. Sanirim kalp atisiyla birlikte yapiliyor ve sonrasinda ne oluyor hic bilmiyorum :)

Benimde yan komsum oyle cani sIkILdi mi havai fisek atar :)
Müsade varmi sizin orda Özgem? Almanyada yasak yilbasi haric havai fisek gösterileri :)

Roket, maytap ne ararsan vardi abla... Biz yilbasindan alisigiz gerci ama yinede korktum...
Almanlarin cogu "yabancilardan" haz etmiyor ablacim, biz onlar icin islerini calan insanlariz ama gel gör ki her kösede dönerci, her almanin elinde dönerci. Bu ne perhiz, bu ne lahana tursusu :) söze gelince hic sevmezler bizi :)
Ellerine kollarina saglik kuzucum :)
Canim ya cok gecmis olsun. Kuzunun ayaginin altina vicks sür yatarken, öksürügü hafifler... Bugün nasil tosba?

7. hafta kalp atisi duyulur canim. Sonrasinda acil bir durum olmadiktan sonra (kanama, agri vs) aylik kontrole cagirir seni. Bizde her ay ultrasonla muayene var. Sizde son aya kadar ultrasonla bakmiyorlar sanirim. Elle muayene ediyor ebeler demisti hollandali bir arkadasim.

Hadi guzel haberlerle gel kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…