Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Oh iyi hadi orda yalnız olduğunu düşünmek istemedim doğrusu sen temizlik yapma madem herkes orda durumu olan yardıma gelsin ebruş özellikle 3 ay çok önemli

Ozellikle 3 ay cok dikkat etmelisin bir tanem. Tedbirin fazlasi olmaz bu durumda. Sen sakin elinden geldigince. Birak is guc kalsin kuzum.
Tedbir bizden takdir Allah'tan
Sağolun canlarım, teşekkür ediyorum hepinize...

Onu geçen adet döneminden önce yapmıştım ebrum o zaman vaktinde olmuştum tmm canım yarın gideyim o zaman

Yarın kesinleşecek ablişim kontrole gideceğiz doktor izindeydi ne zamandır
Hayırlı haberlerle gelin inşallah bitanem, hem sen hem anneciğin inşallah.

Oh iyi hadi orda yalnız olduğunu düşünmek istemedim doğrusu sen temizlik yapma madem herkes orda durumu olan yardıma gelsin ebruş özellikle 3 ay çok önemli
Henüz kimse bilmiyor :) artık kardeşimi çağırırım elinden geldiğince yapar Prensesim :) sağol ablam teşekkür ederim

Ya hangisi bebiş ten önemli varsın biraz tozun içinde oturun ver süpürgeni eşine üstten tutsun benimki ev hanımı gibiydi valla
Yapar ablam da ben temizlik konusunda biraz manyağım :))))) neyse artık görmeyeceğim dip köşeleri

kardeşler bugünler için var ebrum ah yardım dediğinde yanında bitiverir hemen
İnşallah mavişim, küçük bizim kız o yüzden pek kıyamıyorum da ama artık ablası için sıkacak biraz dişini :) sen tecrübelisin bu konuda

Yapar ablam da ben temizlik konusunda biraz manyağım :))))) neyse artık görmeyeceğim dip köşeleri
Bende öyleydim ebru ilki düşük olunca doktorda yasakları koyunca durumun ciddiyetini farkediyorsun. sayılı zaman sen tozları görme bebişinin güzel yüzünü hayal et

Hayırlı geceler herkese :))

Evet canım, maalesef geciktiriyor.. 1 hafta kadar geciktirdiği oluyor.. şimdi de kendiliğinden gecikti zaten bir de spor yaparak daha da geciktirmek istemiyorum.. Razıyım yaa 2-3 katını yaparım cezamın, yeter ki, daha fazla gecikmesin şiştimmm

Bende öyleydim ebru ilki düşük olunca doktorda yasakları koyunca durumun ciddiyetini farkediyorsun. sayılı zaman sen tozları görme bebişinin güzel yüzünü hayal et
Geçmiş olsun ablacım, Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah.
Aynen ebrum yakın olaydık gelirdim sana temizliğe
Allah razı olsun benim güzel yürekli kardeşim, senin düşünmen yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…