Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bilmiyorum ablacim, ilk düsügümde ultrasonla bakmisti... Bakalim Allah nasip ederse gidisati görecegiz :)

Günaydınnn

Özgecim balli limonlu zencefili söylemişler o iyi gerçekten ama başta biraz arttırıp sonra kesiyor öksürüğü.
Viks ayakların altına sürüncede işe yarıyor. Birde göğsüne sürünce o bölgeye teniyle havlu arasına gazete gibi bir kagıt koy. Tecrubeyle sabit. Ufaklık hısırtıdan rahatsız olur belki ama üstüne dar bişey giydirirsen unutur varlıgını sonra.
Tekrar geçmiş olsun .
İnş şimdi rahatca uyur miniğin.

Ödemi etkileyen bazı durumlar
Aşırı sıcak ve nem:
Fazla ısı, damarları genişletir ve dolaşımı etkiler. Yüksek nem bu tabloyu daha da ağırlaştırır. Bu yüzden aşırı sıcaklarda soğuk duş, serin içecekler tercih edilip fazla dışarıda olmamak gerekir.

Lodos:
Sebebi tam bilinmemekle birlikte bazı bireyler lodos olduğu günlerde şişkinlik, gerginlik ve yorgunluk hissettiklerini bildiriyor. Bu durumu kabul edip geçici bir dönem olduğunu hatırlayarak strese girmemek gerekir.

Tuzlu besin tüketimi:
Vücut dokularının belli oranlarda tuza ihtiyacı vardır, ancak aşırı tuz tüketimi ödeme sebep olur. Turşu, soya sosu, salamura yiyecekler, tuzlu zeytin gibi aşırı sodyum içeren besinleri de azaltmanız gerekir.

Âdet ve hamilelik:
Hormon seviyelerindeki değişim sıvı tutulmasına neden olur.

Yetersiz su tüketimi:
Vücut susuz kaldığında bunu tehlike olarak algılayıp besinler yoluyla gelen tüm sıvıyı biriktirmeye başlar.

Fazla kilo:
Fazla kilo ve hareketsizlik damarlar üzerinde ekstra basınç oluşmasına, dolaşımın yavaşlamasına ve sonuçta vücuttaki sıvı dengesinin bozulmasına neden olabilir.

Ne yapabilirsiniz?
Hareketi artırılmalıdır:
Hareketsizlik, dolaşım bozukluğu yapabilir ve sıvı akışına engel olabilir. Bu durumda dokulardan damara akış bozulabilir.

Masaj yaptırın:
Masaj, vücuttaki ödemin çözülmesine yardım edebilir.

Potasyum içeren besinleri her gün tüketin:
Hekiminiz tarafından aksi söylenmedikçe sodyum - potasyum dengesi açısından her gün kuru kayısı veya ıspanak veya patates veya kavun gibi potasyum kaynağı bir besine beslenmenizde yer verin.
Bazı besinler işe yarayabilir:
Kiraz, maydanoz, ananas, yeşil yapraklı sebzeler ödemi azaltıcı etki göstermektedir.

Butun avrupada oyle bir algi var canim ama kazin ayagi oyle degil kendi vatandaslari cogalmiyorlar aslinda odleri kopuyor nufus azalir diye yani sizlerin cogalmasina muhtac onlar. Ulke ekonomisi donmez butun batı avrupada ingiltere haric nufus problemi var azalmamalari gerekiyor ondan zaten dogumu tesvik edici uygulamalar var. Genc nufus cok onemli

Hahaa mervecim mumkun degil o dedigin su futbol isin8 halletsem yetecek bana :)))

Evet almanyayi yabancilar ele gecirecekler gerisini onlar düsünsün

Viksi bizim bakici teyzemizde suruyor kirmamak icin birsey soyleyemiyorum ama kafur var onun icinde kana karismasi ve solunmasi pek saglikli degil aslinda. Ama iyi geldigini soyluyorlar

Demet sibel nerede iki gündür yok oburkedide vazgecti galiba

Sibel abla gelebildiginde menu veriyor sadece ablacigim. Yogun, pek firsat bulamiyor sanirim. 1 kg verdi ama geldiginden beri. Zayiflamasina yardimci olabilirsek ne mutlu bize:)

Viksi bizim bakici teyzemizde suruyor kirmamak icin birsey soyleyemiyorum ama kafur var onun icinde kana karismasi ve solunmasi pek saglikli degil aslinda. Ama iyi geldigini soyluyorlar
Gögüsden ziyade ayagin altina sürmek daha iyiymis... Kafur nedir ablacim?

Sade turk kahvesi gelsin benden size:) Pc gecemedim. Bismillah dedim bisiklete basladim:)
Hadi bakalim taraf tutmuyorum ozge yener saka saka demet kesin alir hahahaaa yoksa yoksa ozge saatte 40 mi yapmis yok ya benim bildigim demet yener cok kiskandim eve gidersem iki saat gecireceksem evde 1 saatini bisiklet yapcam dur sen dur

Hadi bakalim taraf tutmuyorum ozge yener saka saka demet kesin alir hahahaaa yoksa yoksa ozge saatte 40 mi yapmis yok ya benim bildigim demet yener cok kiskandim eve gidersem iki saat gecireceksem evde 1 saatini bisiklet yapcam dur sen dur

Senin icin de yarisiyorum. Kocluk yap bana

Ebrus gocmenler genelde buyuk sehirlerde ve sanayi bolgelerinde degil mi kırsal yerlesimlerde de var mi Türk falan. Hos sibeller de koyde oturuyoruz demisti simdi hatirladim
Var abla, belki ilk geldiklerinde büyük sehirlere yerlesmislerdir ama zamanla her yere dagildilar. Benim görümcemlerde köyde oturuyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…