Bilmiyorum ablacim, ilk düsügümde ultrasonla bakmisti... Bakalim Allah nasip ederse gidisati görecegiz :)7. hafta kalp atisi duyulur canim. Sonrasinda acil bir durum olmadiktan sonra (kanama, agri vs) aylik kontrole cagirir seni. Bizde her ay ultrasonla muayene var. Sizde son aya kadar ultrasonla bakmiyorlar sanirim. Elle muayene ediyor ebeler demisti hollandali bir arkadasim.
Eline saglikOglani uyutup kahve yapayim size:)
Akin kotuledi canim sorma
Oksurugu o kadar artti ki oksurmekten nefes alamiyor ve 2 kez oksurmekten istifra etti
Aksam azicik corba icmisti oda gitti haybeye..
Insallah gece uyur bakalim dun uyuyamamisti.
Yarin dr.a goturcem olmadi..
Bu arada oksuruge ne iyi gelir Buse?
Ya öyle olur iste bana meydan okunmaz gülüm iyimi durumu esininAbla biz de dusunuyos bi kere kabusum oldunuz borek yiyin dedim dedim kendim yedim yabu hafta yarislarim yatti
Butun avrupada oyle bir algi var canim ama kazin ayagi oyle degil kendi vatandaslari cogalmiyorlar aslinda odleri kopuyor nufus azalir diye yani sizlerin cogalmasina muhtac onlar. Ulke ekonomisi donmez butun batı avrupada ingiltere haric nufus problemi var azalmamalari gerekiyor ondan zaten dogumu tesvik edici uygulamalar var. Genc nufus cok onemliAllah razi olsun gülüm, kan verdim artik ama yinede rahatladim sen öyle deyince. Burada da 5,5-6 haftadan önce ultrasonda bakilmiyor. Sanirim kalp atisiyla birlikte yapiliyor ve sonrasinda ne oluyor hic bilmiyorum :)
Müsade varmi sizin orda Özgem? Almanyada yasak yilbasi haric havai fisek gösterileri :)
Roket, maytap ne ararsan vardi abla... Biz yilbasindan alisigiz gerci ama yinede korktum...
Almanlarin cogu "yabancilardan" haz etmiyor ablacim, biz onlar icin islerini calan insanlariz ama gel gör ki her kösede dönerci, her almanin elinde dönerci. Bu ne perhiz, bu ne lahana tursusu :) söze gelince hic sevmezler bizi :)
Ellerine kollarina saglik kuzucum :)
Canim ya cok gecmis olsun. Kuzunun ayaginin altina vicks sür yatarken, öksürügü hafifler... Bugün nasil tosba?
Hahaa mervecim mumkun degil o dedigin su futbol isin8 halletsem yetecek bana :)))Günaydın kızlar :)
haeshin bence eşin artık hiç biryere senden izinsizgitmez abla @Yawrukush canımmm paşaya çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşallah kısa sürede atlatır @Saadetim33 sağol canım inşallah kızlar şimdilik ben kaçar görüşürüz doktordan sonra
Evet almanyayi yabancilar ele gecireceklerButun avrupada oyle bir algi var canim ama kazin ayagi oyle degil kendi vatandaslari cogalmiyorlar aslinda odleri kopuyor nufus azalir diye yani sizlerin cogalmasina muhtac onlar. Ulke ekonomisi donmez butun batı avrupada ingiltere haric nufus problemi var azalmamalari gerekiyor ondan zaten dogumu tesvik edici uygulamalar var. Genc nufus cok onemli
Viksi bizim bakici teyzemizde suruyor kirmamak icin birsey soyleyemiyorum ama kafur var onun icinde kana karismasi ve solunmasi pek saglikli degil aslinda. Ama iyi geldigini soyluyorlarGünaydınnn
Özgecim balli limonlu zencefili söylemişler o iyi gerçekten ama başta biraz arttırıp sonra kesiyor öksürüğü.
Viks ayakların altına sürüncede işe yarıyor. Birde göğsüne sürünce o bölgeye teniyle havlu arasına gazete gibi bir kagıt koy. Tecrubeyle sabit. Ufaklık hısırtıdan rahatsız olur belki ama üstüne dar bişey giydirirsen unutur varlıgını sonra.
Tekrar geçmiş olsun .
İnş şimdi rahatca uyur miniğin.
Iyi ablacim egzersizlere devam hastanedeyiz iste ne zamana kadar surecrk bilemiyorum. Ben eksi gorur muyum ki ya.da acaba.kiloma bakabilecek miyiim ki olmazsa gider eczanede tartilirimYa öyle olur iste bana meydan okunmaz gülüm iyimi durumu esinin
Ebrus gocmenler genelde buyuk sehirlerde ve sanayi bolgelerinde degil mi kırsal yerlesimlerde de var mi Türk falan. Hos sibeller de koyde oturuyoruz demisti simdi hatirladimEvet almanyayi yabancilar ele gecireceklergerisini onlar düsünsün
Demet sibel nerede iki gündür yok oburkedide vazgecti galiba
Gögüsden ziyade ayagin altina sürmek daha iyiymis... Kafur nedir ablacim?Viksi bizim bakici teyzemizde suruyor kirmamak icin birsey soyleyemiyorum ama kafur var onun icinde kana karismasi ve solunmasi pek saglikli degil aslinda. Ama iyi geldigini soyluyorlar
Hadi bakalim taraf tutmuyorum ozge yenerSade turk kahvesi gelsin benden size:) Pc gecemedim. Bismillah dedim bisiklete basladim:)
Hadi bakalim taraf tutmuyorum ozge yenersaka saka demet kesin alir hahahaaa yoksa yoksa ozge saatte 40 mi yapmis yok ya benim bildigim demet yener cok kiskandim eve gidersem iki saat gecireceksem evde 1 saatini bisiklet yapcam dur sen dur
Var abla, belki ilk geldiklerinde büyük sehirlere yerlesmislerdir ama zamanla her yere dagildilar. Benim görümcemlerde köyde oturuyorlar.Ebrus gocmenler genelde buyuk sehirlerde ve sanayi bolgelerinde degil mi kırsal yerlesimlerde de var mi Türk falan. Hos sibeller de koyde oturuyoruz demisti simdi hatirladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?