Yok canım benden geçti artık zaten allah isteyenlere versinGeçmiş olsun ablacım, Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah.
Allah razı olsun benim güzel yürekli kardeşim, senin düşünmen yeter
Iyi gecelerBana müsade canlarimiyi geceler, Allah rahatlık versin
Geçmiş olsun ablacım, Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah.
Allah razı olsun benim güzel yürekli kardeşim, senin düşünmen yeter
İyi geceler bitanem güzelce dinlenBana müsade canlarimiyi geceler, Allah rahatlık versin
İyi geceler ablişKızlar sohbetinize doyum yok ama yatıyom artık hepinize iyi geceler
O ağrılar çok feci demin anneme masaj yaptırırken şekilden şekile girdim bende canımmerhaba arkadaşlar
menümü yazayım sonra becerebilirsem geçmişi okuyayım
sabah 1 yumurta, 1 dilim çavdar
çökelek, domates, salatalık, zeytin
öğlen
1 tabak patatesli sulu köfte, 2 kaşık pırasa
yarım kase yoğurt
ara 1 ayva, yarım elma
ara sade türk kahvesi
akşam
1 tabak pırasa, brokoli, yarım kase yoğurt
ara 6-7 fındık
bolca şekersiz çay, 2 lt su
spor yok sayılır 150 ip atlama uzun süredir spor yapmayınca bacaklar ağrıyor
İyi geceler ablacımIyi geceler canlar, Allah rahatlik versin:)Yawrukush pasamiz daha iyi olur insallah canim. Yarin da guzel bir rekabet ortami olusturmak icin elimden geleni yapacagim. Iyi olan kazansin
Iyi geceler canlar, Allah rahatlik versin:)Yawrukush pasamiz daha iyi olur insallah canim. Yarin da guzel bir rekabet ortami olusturmak icin elimden geleni yapacagim. Iyi olan kazansin
Kızlar sohbetinize doyum yok ama yatıyom artık hepinize iyi geceler
Bana müsade canlarimiyi geceler, Allah rahatlık versin
Evet canim Allah dermansiz dert vermesin de...Iyi canım uğraşıyoruz. Çok hasta olunca insan o hisse kapılıyor.ama işte böyle böyle büyüyolar
Canim bagisikligi zayifladi, grip oldu ama cok sukur 1-2 gune toparlariz kuzum:)Yawrukush canım paşa nas? geçmişte okudum. Ben gibi çok sık hasta oluyo sanki bağışıklık sistemini nasıl güçlendirsen ki.
Distir canım çok zor valla. Ates yapabilir ishal de olabilir merak etme dışten kaynaklı.
Canım çok geçmiş olsun enistemize tekrar.Allah kolaylik versin sana da .
Çok sevindim canim. Tekrar geçmiş olsun.
İnşallah canaminSağol ablam. Ne çok geçmiş olsunluk bi takımiz :))))))
canim dusuklerle beraber 6 ama bizim sipa kiz degil oglan :)canim oglan grip oldu.
Senin kuzun nasil, asi sonrasi??
sagol canim, simdide grip olduk
gecen haftaki hastaligimiz iyilesti de canim, simdide grip olduk..
sagol canim grip oldu teyzesi, sen nasilsin??
afiyet olsun canim:0
ne guzel iss cok ozendim...
saadetim gecen haftaki virusu atlatmistik, simdide bunyesi ayifladi kuzumun grip oldu, ins gecer 1-2 gune.
sen nasilsin guzelim?
Himm burada hic oyle testler yapilacagini sanmiyorum canim ama pekmezli sut iciriyorum bol bol.Yawrukush immün sistem testleri yapılacak bir sor. belkide yapmıştır doktorunuz.zaten geçirdiğiniz el ayak hastalığı bağışıklık sistemi zayıflığı kaynaklanıyor birde grip olmuş şimdi sık hastaların çocuklara yapıyorlar geçen sene oğluma da yaptılar bi araştır canım kandan bakılacak zaten .çok geçmiş olsun özgecim
Benimde yan komsum oyle cani sIkILdi mi havai fisek atar :)1,5 senedir kullanıyorum ablacım, ihmal etmiyorum onu.
Hayırlı işler abla :)
Sağlık ocağı yok burada ablam, tüp bebek merkezine gittim kan verdim, yarın tahlil sonucumu alacağım. Benim guatr değerim yüksekti o doktora da uğradım ayda 1 kan vermem gerekiyormuş, değerime göre o ilacı da kullanacağım.
Kızlar az önce karşı binada manyağın biri balkondan roket attı bir sürü, bende korkup polisi aradım :) az evvel zil çaldı polis geldi, ifade verdim. Gecelik testlerim masanın üstündeydi, gülmeye başladılar :)))) hemen sonucu sordular :)))) çokta gıcık değil bu almanlar :)
Canim ben kendim hazirlamistim gramaj olarak bilemiyorum ama 750 gr beyaz 250gr pembe yeter sanki..Kızlar ıyı akşamlar menumu yazıp uyuyacagim:)
Sabah
1 has yumurta peynir zeytin 3 poğaça yanlız kucuktu şekersiz çay
Ara
Orta türk kahvesi
Öğle
Korili tavuk ayran salata
Ara
Tarcinli sut yarısını içebildim yine 2 ceviz 4 findik
Aksam
Kuru fasulye yogurtlu kuru biber
Kek yapmıştım 1 isirikda tadına baktım.
Şu 3.5 lt
Egzersiz yok
Kızlar yarın sabahtan anneme geçeceğim çok yorgun hissediyorum kendimi çünku
Yawrukush ben şeker hamuru kurabiye hiç yapmadım daha önce netten hamur siparis edicem ama miktarını bilemiyorum ne kadar gider 30 kurabiye olsa birde pastanın üstünü kaplasam 1 kg beyaz 250 gr pembe yetermi?
Isirik olunca bende ne yapacagimi bilemiyorum, telafi gelsin mi gelmesin mi insan arafta kaliyor :)Bu cuma @shrrr i mezun edelim. Keklerden pogacalardan bir iki isirik almaktan kurtulsun, keyfince yesin guzellik
Ciddimisin hiç bilmiyordum lodos var kaç gündür tramvayda sürekli uyarı anonsu yapılıyor. Olaya bak regl ol şişlik bulgur ye şişlik turşu zaten şişlik birde lodos çıktı iyimiAbla orda hava nasıl lodos şişkinlik yaparmış ona göre
Tamam canim ben cezalari islerim hergun :)Hayırlı geceler herkese :))
Evet canım, maalesef geciktiriyor.. 1 hafta kadar geciktirdiği oluyor.. şimdi de kendiliğinden gecikti zaten bir de spor yaparak daha da geciktirmek istemiyorum.. Razıyım yaa 2-3 katını yaparım cezamın, yeter ki, daha fazla gecikmesin şiştimmm
Iyi istirahatler :)Bana müsade canlarimiyi geceler, Allah rahatlık versin
Iyi geceler canim :)Kızlar sohbetinize doyum yok ama yatıyom artık hepinize iyi geceler
ip atlama zamanla cogalir canim hic merak etme:)merhaba arkadaşlar
menümü yazayım sonra becerebilirsem geçmişi okuyayım
sabah 1 yumurta, 1 dilim çavdar
çökelek, domates, salatalık, zeytin
öğlen
1 tabak patatesli sulu köfte, 2 kaşık pırasa
yarım kase yoğurt
ara 1 ayva, yarım elma
ara sade türk kahvesi
akşam
1 tabak pırasa, brokoli, yarım kase yoğurt
ara 6-7 fındık
bolca şekersiz çay, 2 lt su
spor yok sayılır 150 ip atlama uzun süredir spor yapmayınca bacaklar ağrıyor
Bende canim iyi olan kazansin, iyi geceler:)Iyi geceler canlar, Allah rahatlik versin:)Yawrukush pasamiz daha iyi olur insallah canim. Yarin da guzel bir rekabet ortami olusturmak icin elimden geleni yapacagim. Iyi olan kazansin
Ah ah o sinir bendede var canım Allah kurtarsın ikimizdeSana da canımm :)
Eh işte, regl bekliyorum sinirler biraz tepemde
Sen nasılsın, doktora gittin mi?
Sagol mavis guzelim :)Evet canim Allah dermansiz dert vermesin de...
Senin halin kurudu mu?
Canim bagisikligi zayifladi, grip oldu ama cok sukur 1-2 gune toparlariz kuzum:)
Yok canım gelmedi yarın doktora gideceğiz ama annem birazdaha mı beklesek hemen doğum kontrol ilacı verir diyor
Canım virüs bi bulaşınca çıkmak bilmez Rabbim şifalar versin inşallah canım
Ah ah o sinir bendede var canım Allah kurtarsın ikimizdeyarın gideceğim canım
Sagol mavis guzelim :)
İnşallah canaminHayırlısı olsun... Sezeryan düşünmüyorum da tabi Allah bilir, ben çok sık wc ye çıkıyorum kuzum, korkuyorum daha kötü olur diye. Birde yaşlılığımda tutamaz olursam
Kıyamam kuzuma ben, acil şifalar dilerim Özgem inşallah çabuk atlatır ve bürün kış boyunca bir daha hasta olmaz.
Sizin tavsiyelerinize uymaya çalışıyorum gülüm, 2 portakal yedim bugün, 1 bardakta süt içtim :) ceviz olsa onu da yiyecektim ama evde kalmamış, yarın öbür gün alacağım alışverişe gidince.
Gebelik testinde pozitif çıkınca zaten %99 hamile oluyorsunda hadi benim değerim düşükse? Ultrasonu geçtim ondan zaten bir şey gözükmüyor ilk başlarda ama en azından kana bakmaları gerekmez mi Özgem?
Canim Abdde gebelik testi pozitif cikinca kan testi yapilmiyor.
9.haftada kalp atisini dinlemeye gittik, birde 20.haftada ultrasonla bebegin gelisimine bakildi o kadar.
Eger bir aksilik yoksa bu sekilde oluyor.
Sizin orada nasil bilemiyorum ama kana bakmalarina hic gerek yok bitanem icin rahat etsin.
Bana hic bakilmamisti :)
canim dusuklerle beraber 6 ama bizim sipa kiz degil oglan :)
İnşallah gülüm.bünyesi de güçlenir en kısa zamanda.Bende iyiyim gülüm aslında paşan hasta hiç sırası değil ama 4 güne jillian bitiyor göbek için videolar isteyebilir miyim.çünkü bacaklarım baya inceldi göbek öyle duruyor çok az gitmiş
Tabiki canim, bugun haftalik egzersizleri paylasacagim, onunla beraber saanda sirf karin egzersizi paylasirim :)
Himm burada hic oyle testler yapilacagini sanmiyorum canim ama pekmezli sut iciriyorum bol bol.
Bahceden mandalina toplayip sIktim, limon ve pekmezle veriyorum.
Buhar makinasida tum gun calisiyor, birazda yemek yese gececek insallah..
Benimde yan komsum oyle cani sIkILdi mi havai fisek atar :)
Canim ben kendim hazirlamistim gramaj olarak bilemiyorum ama 750 gr beyaz 250gr pembe yeter sanki..
Isirik olunca bende ne yapacagimi bilemiyorum, telafi gelsin mi gelmesin mi insan arafta kaliyor :)
Tutmadı o zaman şekerim
Bende yatar kızlar iyi geceler; )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?