Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

merhaba arkadaşlar
menümü yazayım sonra becerebilirsem geçmişi okuyayım

sabah 1 yumurta, 1 dilim çavdar
çökelek, domates, salatalık, zeytin

öğlen
1 tabak patatesli sulu köfte, 2 kaşık pırasa
yarım kase yoğurt

ara 1 ayva, yarım elma

ara sade türk kahvesi

akşam
1 tabak pırasa, brokoli, yarım kase yoğurt

ara 6-7 fındık

bolca şekersiz çay, 2 lt su

spor yok sayılır 150 ip atlama uzun süredir spor yapmayınca bacaklar ağrıyor

Kızlar sohbetinize doyum yok ama yatıyom artık hepinize iyi geceler
İyi geceler abliş
O ağrılar çok feci demin anneme masaj yaptırırken şekilden şekile girdim bende canım

Iyi canım uğraşıyoruz. Çok hasta olunca insan o hisse kapılıyor.ama işte böyle böyle büyüyolar
Evet canim Allah dermansiz dert vermesin de...
Senin halin kurudu mu?

Yawrukush canım paşa nas? geçmişte okudum. Ben gibi çok sık hasta oluyo sanki bağışıklık sistemini nasıl güçlendirsen ki.
Canim bagisikligi zayifladi, grip oldu ama cok sukur 1-2 gune toparlariz kuzum:)

Distir canım çok zor valla. Ates yapabilir ishal de olabilir merak etme dışten kaynaklı.

Canım çok geçmiş olsun enistemize tekrar.Allah kolaylik versin sana da .

Çok sevindim canim. Tekrar geçmiş olsun.

Yok canım gelmedi yarın doktora gideceğiz ama annem birazdaha mı beklesek hemen doğum kontrol ilacı verir diyor

Canım virüs bi bulaşınca çıkmak bilmez Rabbim şifalar versin inşallah canım[/QUOTE]
Sagol mavis guzelim :)

Sağol ablam. Ne çok geçmiş olsunluk bi takımiz :))))))
İnşallah canamin Hayırlısı olsun... Sezeryan düşünmüyorum da tabi Allah bilir, ben çok sık wc ye çıkıyorum kuzum, korkuyorum daha kötü olur diye. Birde yaşlılığımda tutamaz olursam

Kıyamam kuzuma ben, acil şifalar dilerim Özgem inşallah çabuk atlatır ve bürün kış boyunca bir daha hasta olmaz.

Sizin tavsiyelerinize uymaya çalışıyorum gülüm, 2 portakal yedim bugün, 1 bardakta süt içtim :) ceviz olsa onu da yiyecektim ama evde kalmamış, yarın öbür gün alacağım alışverişe gidince.

Gebelik testinde pozitif çıkınca zaten %99 hamile oluyorsunda hadi benim değerim düşükse? Ultrasonu geçtim ondan zaten bir şey gözükmüyor ilk başlarda ama en azından kana bakmaları gerekmez mi Özgem?[/QUOTE]
Canim Abdde gebelik testi pozitif cikinca kan testi yapilmiyor.
9.haftada kalp atisini dinlemeye gittik, birde 20.haftada ultrasonla bebegin gelisimine bakildi o kadar.
Eger bir aksilik yoksa bu sekilde oluyor.
Sizin orada nasil bilemiyorum ama kana bakmalarina hic gerek yok bitanem icin rahat etsin.
Bana hic bakilmamisti :)

Canım ne kadar az yemişsin öylee

Yawrukush tatlış düşük varsa ondan olabilir:)

canim dusuklerle beraber 6 ama bizim sipa kiz degil oglan :)

İnşallah gülüm.bünyesi de güçlenir en kısa zamanda.Bende iyiyim gülüm aslında paşan hasta hiç sırası değil ama 4 güne jillian bitiyor göbek için videolar isteyebilir miyim.çünkü bacaklarım baya inceldi göbek öyle duruyor çok az gitmiş[/QUOTE]
Tabiki canim, bugun haftalik egzersizleri paylasacagim, onunla beraber saanda sirf karin egzersizi paylasirim :)

Himm burada hic oyle testler yapilacagini sanmiyorum canim ama pekmezli sut iciriyorum bol bol.
Bahceden mandalina toplayip sIktim, limon ve pekmezle veriyorum.
Buhar makinasida tum gun calisiyor, birazda yemek yese gececek insallah..

Benimde yan komsum oyle cani sIkILdi mi havai fisek atar :)

Canim ben kendim hazirlamistim gramaj olarak bilemiyorum ama 750 gr beyaz 250gr pembe yeter sanki..

Bu cuma @shrrr i mezun edelim. Keklerden pogacalardan bir iki isirik almaktan kurtulsun, keyfince yesin guzellik
Isirik olunca bende ne yapacagimi bilemiyorum, telafi gelsin mi gelmesin mi insan arafta kaliyor :)

Tamam canim ben cezalari islerim hergun :)

Bana müsade canlarim iyi geceler, Allah rahatlık versin
Iyi istirahatler :)

Kızlar sohbetinize doyum yok ama yatıyom artık hepinize iyi geceler
Iyi geceler canim :)

ip atlama zamanla cogalir canim hic merak etme:)

Iyi geceler canlar, Allah rahatlik versin:) Yawrukush pasamiz daha iyi olur insallah canim. Yarin da guzel bir rekabet ortami olusturmak icin elimden geleni yapacagim. Iyi olan kazansin
Bende canim iyi olan kazansin, iyi geceler:)

Menüm gelsin artık.
Sabah 2 dilim çavdar ekmeği peynir le tost nescafe

Ara yarım mız

Öğlen 5-6 tane çiğköfte marulla arkadaş yaptı elcazıyla çayla yedik

Akşam Yarım kepçe çorba yarım çupra ızgara 4 kaşık kabak kavurma soğan salatası

Ara çeyrek elma çeyrek mandalina

Su 2 lt limon zencefil maydanoz saplı detoks suyu
Spor 300 dizleri çekerek koşma 200 zıplama

Yarın pazar var gidip brokoli alıcam canım çekti

Sana da canımm :)
Eh işte, regl bekliyorum sinirler biraz tepemde
Sen nasılsın, doktora gittin mi?
Ah ah o sinir bendede var canım Allah kurtarsın ikimizde yarın gideceğim canım
Sagol mavis guzelim :)

İnşallah canamin Hayırlısı olsun... Sezeryan düşünmüyorum da tabi Allah bilir, ben çok sık wc ye çıkıyorum kuzum, korkuyorum daha kötü olur diye. Birde yaşlılığımda tutamaz olursam

Kıyamam kuzuma ben, acil şifalar dilerim Özgem inşallah çabuk atlatır ve bürün kış boyunca bir daha hasta olmaz.

Sizin tavsiyelerinize uymaya çalışıyorum gülüm, 2 portakal yedim bugün, 1 bardakta süt içtim :) ceviz olsa onu da yiyecektim ama evde kalmamış, yarın öbür gün alacağım alışverişe gidince.

Gebelik testinde pozitif çıkınca zaten %99 hamile oluyorsunda hadi benim değerim düşükse? Ultrasonu geçtim ondan zaten bir şey gözükmüyor ilk başlarda ama en azından kana bakmaları gerekmez mi Özgem?[/QUOTE]
Canim Abdde gebelik testi pozitif cikinca kan testi yapilmiyor.
9.haftada kalp atisini dinlemeye gittik, birde 20.haftada ultrasonla bebegin gelisimine bakildi o kadar.
Eger bir aksilik yoksa bu sekilde oluyor.
Sizin orada nasil bilemiyorum ama kana bakmalarina hic gerek yok bitanem icin rahat etsin.
Bana hic bakilmamisti :)

canim dusuklerle beraber 6 ama bizim sipa kiz degil oglan :)

İnşallah gülüm.bünyesi de güçlenir en kısa zamanda.Bende iyiyim gülüm aslında paşan hasta hiç sırası değil ama 4 güne jillian bitiyor göbek için videolar isteyebilir miyim.çünkü bacaklarım baya inceldi göbek öyle duruyor çok az gitmiş[/QUOTE]
Tabiki canim, bugun haftalik egzersizleri paylasacagim, onunla beraber saanda sirf karin egzersizi paylasirim :)

Himm burada hic oyle testler yapilacagini sanmiyorum canim ama pekmezli sut iciriyorum bol bol.
Bahceden mandalina toplayip sIktim, limon ve pekmezle veriyorum.
Buhar makinasida tum gun calisiyor, birazda yemek yese gececek insallah..

Benimde yan komsum oyle cani sIkILdi mi havai fisek atar :)

Canim ben kendim hazirlamistim gramaj olarak bilemiyorum ama 750 gr beyaz 250gr pembe yeter sanki..

Isirik olunca bende ne yapacagimi bilemiyorum, telafi gelsin mi gelmesin mi insan arafta kaliyor :)[/QUOTE]
Tutmadı o zaman şekerim

Amin canım :))

Bende yatar kızlar iyi geceler; )

İyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…