Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ebru sen sigarayi ne yaptin?
Sey henüz birakmadim abla, Allahin bildigini sizden saklamam günde 2-3 tane iciyorum en hafiflerinden.
Bi bitki ve yagi ilaclarda kullaniliyo iste o mentol gibi ucucu keskin bi yag. Fazla sol7nmasi cocuklarda sakincali diye biliyorum. Bi de mentol de zararliymis cocuklara
Anladim ablacim, bilgilendirdigin icin sagol. Ayagin altindan da mi zararli olur ki?
Neeée sigara miiiiiii
Maalesef abla

Sey henüz birakmadim abla, Allahin bildigini sizden saklamam günde 2-3 tane iciyorum en hafiflerinden.

Anladim ablacim, bilgilendirdigin icin sagol. Ayagin altindan da mi zararli olur ki?

Maalesef abla

Canim cok zor oldugunu biliyorum ama kuzun icin birak bir tanem. Tum olumsuzluklarinin yaninda dusuge de sebep olabiliyor. Ne kadar geciktirirsen o kadar zorlanacaksin. Canin istedikce derin derin nefes al, suyunu eksik etme. 1 haftadan sonra yoksunluk belirtileri azalacak, dayanmasi kolay olacak gulum.

Zor degil aslinda abla, tamamen beyinde bitiyor. Kilo vermek gibi bir sey... Insanoglunu Rabbim öyle bir yaratmis ki, gercekten istedigimiz bir sey varsa bunu basariyoruz. BIRAKACAGIM :)

spor yok mu guzelim ?

belimden dolayi demistim ya kuzum

tamamdir anlasildii canim

Kizlar Gunaydinn

3 gundur wc sorunu yasadigim bunyem bugun cok azda olsa rahatladi insallah devami gelirr
Aslinda gunluk duzenim vardi ama hava sartlari midir nedir bilemedim

ozgecim oncelikle gecmis olsun daha yesyeni ogrendigim ve super etkili oldugunu siddetle tavsiye eden birisi 1 cay kasigina kaciboynuzu tozunu sabahlari bir kac kasik yedigini ve oksurugunu 1 gunde iyi ettigini soylemisti ama cocuklarda etkisini bilemem kuzum öksürük olursa bende denicem mutlaka cunku adam siddetle tavsiyede bulundu

Maalesef abla
Yok artik ebru hala mi. Umarim bir onceki cumlede ebruş degil sert bir sesle EBRU dedigimi farketmissindir. Sen bilirsin guzelim kac yasindasin sorumluluk bilincin kendince gelismistir herhalde.

Emin olmadigim bir seyi soylemem ki kuzum cok iddaliyim dedigim salyangoz modelini uygulayalim. Az az 20 20 yapip 30 ar dk ara arada oglusla vakit gecirmece sonra 20 daha. Bir haftadir bosuna dinlendirmedin kaideni :)))

Iyi yapmisim dinlendirmekle ama. Yorgunluk agri yok sukur:)

Yok artik ebru hala mi. Umarim bir onceki cumlede ebruş degil sert bir sesle EBRU dedigimi farketmissindir. Sen bilirsin guzelim kac yasindasin sorumluluk bilincin kendince gelismistir herhalde.
Senden dayak giyebilecegimin gayet farkindayim ablacim :)

Sagol mavis guzelim :)

İnşallah canamin Hayırlısı olsun... Sezeryan düşünmüyorum da tabi Allah bilir, ben çok sık wc ye çıkıyorum kuzum, korkuyorum daha kötü olur diye. Birde yaşlılığımda tutamaz olursam

Kıyamam kuzuma ben, acil şifalar dilerim Özgem inşallah çabuk atlatır ve bürün kış boyunca bir daha hasta olmaz.

Sizin tavsiyelerinize uymaya çalışıyorum gülüm, 2 portakal yedim bugün, 1 bardakta süt içtim :) ceviz olsa onu da yiyecektim ama evde kalmamış, yarın öbür gün alacağım alışverişe gidince.

Gebelik testinde pozitif çıkınca zaten %99 hamile oluyorsunda hadi benim değerim düşükse? Ultrasonu geçtim ondan zaten bir şey gözükmüyor ilk başlarda ama en azından kana bakmaları gerekmez mi Özgem?[/QUOTE]
Canim Abdde gebelik testi pozitif cikinca kan testi yapilmiyor.
9.haftada kalp atisini dinlemeye gittik, birde 20.haftada ultrasonla bebegin gelisimine bakildi o kadar.
Eger bir aksilik yoksa bu sekilde oluyor.
Sizin orada nasil bilemiyorum ama kana bakmalarina hic gerek yok bitanem icin rahat etsin.
Bana hic bakilmamisti :)

canim dusuklerle beraber 6 ama bizim sipa kiz degil oglan :)

İnşallah gülüm.bünyesi de güçlenir en kısa zamanda.Bende iyiyim gülüm aslında paşan hasta hiç sırası değil ama 4 güne jillian bitiyor göbek için videolar isteyebilir miyim.çünkü bacaklarım baya inceldi göbek öyle duruyor çok az gitmiş[/QUOTE]
Tabiki canim, bugun haftalik egzersizleri paylasacagim, onunla beraber saanda sirf karin egzersizi paylasirim :)

Himm burada hic oyle testler yapilacagini sanmiyorum canim ama pekmezli sut iciriyorum bol bol.
Bahceden mandalina toplayip sIktim, limon ve pekmezle veriyorum.
Buhar makinasida tum gun calisiyor, birazda yemek yese gececek insallah..

Benimde yan komsum oyle cani sIkILdi mi havai fisek atar :)

Canim ben kendim hazirlamistim gramaj olarak bilemiyorum ama 750 gr beyaz 250gr pembe yeter sanki..

Isirik olunca bende ne yapacagimi bilemiyorum, telafi gelsin mi gelmesin mi insan arafta kaliyor :)[/QUOTE]
Halı kurudu şükür.inşallah biran önce toparlanirsınız özgecim.
Ciddimisin hiç bilmiyordum lodos var kaç gündür tramvayda sürekli uyarı anonsu yapılıyor. Olaya bak regl ol şişlik bulgur ye şişlik turşu zaten şişlik birde lodos çıktı iyimi
Televizyonda bi uzmandan dinlenmişim lodos şişkinlik yapar o dönemde tartılmayın diye bende çok şaşırmıştım

Bu haftaki yarışmacılar nedense brokoli ye sarıldı.en çok brokoli yiyen kazansın:))

Gozun aydin canim. Isirir da memeyi artik dikkat et:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…