Bi bitki ve yagi ilaclarda kullaniliyo iste o mentol gibi ucucu keskin bi yag. Fazla sol7nmasi cocuklarda sakincali diye biliyorum. Bi de mentol de zararliymis cocuklaraGögüsden ziyade ayagin altina sürmek daha iyiymis... Kafur nedir ablacim?
Neeée sigara miiiiiiiEbru sen sigarayi ne yaptin?
Neeée sigara miiiiiii
SeyEbru sen sigarayi ne yaptin?
Anladim ablacim, bilgilendirdigin icin sagol. Ayagin altindan da mi zararli olur ki?Bi bitki ve yagi ilaclarda kullaniliyo iste o mentol gibi ucucu keskin bi yag. Fazla sol7nmasi cocuklarda sakincali diye biliyorum. Bi de mentol de zararliymis cocuklara
Maalesef ablaNeeée sigara miiiiiii
Su sonuclar bir ciksin sanirim o zaman gercekten varligina inanip birakacagim, simdi daha pek aliglayamiyorum.Kullaniyordu ama birakmistir ogrendiginden beri. O da sinir-istah yapar.
Seyhenüz birakmadim abla, Allahin bildigini sizden saklamam günde 2-3 tane iciyorum en hafiflerinden.
Anladim ablacim, bilgilendirdigin icin sagol. Ayagin altindan da mi zararli olur ki?
Maalesef abla
Zor degil aslinda abla, tamamen beyinde bitiyor. Kilo vermek gibi bir sey... Insanoglunu Rabbim öyle bir yaratmis ki, gercekten istedigimiz bir sey varsa bunu basariyoruz. BIRAKACAGIM :)Canim cok zor oldugunu biliyorum ama kuzun icin birak bir tanem. Tum olumsuzluklarinin yaninda dusuge de sebep olabiliyor. Ne kadar geciktirirsen o kadar zorlanacaksin. Canin istedikce derin derin nefes al, suyunu eksik etme. 1 haftadan sonra yoksunluk belirtileri azalacak, dayanmasi kolay olacak gulum.
spor yok mu guzelim ?
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Canlarim takim kaptanimiz ve yardimcilarimizin ortak karari ile;
Bu haftadan itibaren mazeretsiz bir sekilde menu ve sporlarimizi 3 gun ustuste yazmazsak 1 sari kart, 3 kez sari kart alirsak da 1 kirmizi kart alacagiz.Kirmizi kart aldigimizda eger yeni uyeysek listeye alinmama, listede bulunan uyeysek de listeden cikartilma durumlari uygulanacaktir.
Sari kart alan uyelerimiz tum hafta boyunca duzenli olarak menu ve sporlarini yazarlarsa sari kartlari silinecektir.Lutfen menu ve egzersizlerimizi yazmayi unutmayalim
Haftalik egzersizlerimiz 17211. sayfadadir.
PAZARTESI VE SALI GUNKU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler :)
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.
[TD][/td]
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe belindamm - - hawar - - Slm09 - - AKovser - - - zey zey - MUAF MUAF - - Hayaller35 MUAF - - saricicek123 - - gogo2405 - - Mavibocuk - - D3S1R3 - - seyhan77 - - haeshin - - yawrukush - - Saadetim33 - - shrr - - asya_01 - -
[TD]_Simurg_[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[/td]
DIPNOT:zey zey canim cumartesiyi kontrol ettim ogun sporun icin arti almissin zaten, cis menuye gelmis.Cumartesi gunu menunde borek ve lavas arasi cig kofte yemissin :) Yani yanlislik yok kuzum...
@_Simurg_ canim pazar ve pazartesi gunku sporlarini goremedim! Eger yaptiysan haber ver listede duzeltme yapayim:)
Akin kotuledi canim sorma
Oksurugu o kadar artti ki oksurmekten nefes alamiyor ve 2 kez oksurmekten istifra etti
Aksam azicik corba icmisti oda gitti haybeye..
Insallah gece uyur bakalim dun uyuyamamisti.
Yarin dr.a goturcem olmadi..
Bu arada oksuruge ne iyi gelir Buse?
Tek soyleyecegim sey sen yapamazsan kimse yapamaz biliyorsun degil miSenin icin de yarisiyorum. Kocluk yap bana
Yok artik ebru hala mi. Umarim bir onceki cumlede ebruş degil sert bir sesle EBRU dedigimi farketmissindir. Sen bilirsin guzelim kac yasindasin sorumluluk bilincin kendince gelismistir herhalde.Seyhenüz birakmadim abla, Allahin bildigini sizden saklamam günde 2-3 tane iciyorum en hafiflerinden.
Anladim ablacim, bilgilendirdigin icin sagol. Ayagin altindan da mi zararli olur ki?
Maalesef abla
Tek soyleyecegim sey sen yapamazsan kimse yapamaz biliyorsun degil mi
Emin olmadigim bir seyi soylemem ki kuzum cok iddaliyim dedigim salyangoz modelini uygulayalim. Az az 20 20 yapip 30 ar dk ara arada oglusla vakit gecirmece sonra 20 daha. Bir haftadir bosuna dinlendirmedin kaideni :)))Tam kocsun ha buse
Emin olmadigim bir seyi soylemem ki kuzum cok iddaliyim dedigim salyangoz modelini uygulayalim. Az az 20 20 yapip 30 ar dk ara arada oglusla vakit gecirmece sonra 20 daha. Bir haftadir bosuna dinlendirmedin kaideni :)))
Senden dayak giyebilecegimin gayet farkindayim ablacim :)Yok artik ebru hala mi. Umarim bir onceki cumlede ebruş degil sert bir sesle EBRU dedigimi farketmissindir. Sen bilirsin guzelim kac yasindasin sorumluluk bilincin kendince gelismistir herhalde.
Senden dayak giyebilecegimin gayet farkindayim ablacim :)
Sagol mavis guzelim :)Evet canim Allah dermansiz dert vermesin de...
Senin halin kurudu mu?
Canim bagisikligi zayifladi, grip oldu ama cok sukur 1-2 gune toparlariz kuzum:)
Yok canım gelmedi yarın doktora gideceğiz ama annem birazdaha mı beklesek hemen doğum kontrol ilacı verir diyor
Canım virüs bi bulaşınca çıkmak bilmez Rabbim şifalar versin inşallah canım
Televizyonda bi uzmandan dinlenmişim lodos şişkinlik yapar o dönemde tartılmayın diye bende çok şaşırmıştımCiddimisin hiç bilmiyordum lodos var kaç gündür tramvayda sürekli uyarı anonsu yapılıyor. Olaya bak regl ol şişlik bulgur ye şişlik turşu zaten şişlik birde lodos çıktı iyimi
Bu haftaki yarışmacılar nedense brokoli ye sarıldı.en çok brokoli yiyen kazansın:))Menüm gelsin artık.
Sabah 2 dilim çavdar ekmeği peynir le tost nescafe
Ara yarım mız
Öğlen 5-6 tane çiğköfte marulla arkadaş yaptı elcazıyla çayla yedik
Akşam Yarım kepçe çorba yarım çupra ızgara 4 kaşık kabak kavurma soğan salatası
Ara çeyrek elma çeyrek mandalina
Su 2 lt limon zencefil maydanoz saplı detoks suyu
Spor 300 dizleri çekerek koşma 200 zıplama
Yarın pazar var gidip brokoli alıcam canım çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?