Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kaslandi da bak, hic kurtulusun olmaz
Ezer gecer :)
Hayirli olsun mini mini disleriniz :)
Birakacagim insallah kuzum

Senden dayak giyebilecegimin gayet farkindayim ablacim :)
Ebru hic acimam bazen tek bir cumleyle dövmekten beter edebilirim bebeginin sagligi bozulacagina sen bozul sakin ol ve birak o sigarayi elinden !!!! Duymayim bi daha vallahi kuserim gercekten kuserim resmen kalbim kirildi. Icme. Nokta.

Ebru hic acimam bazen tek bir cumleyle dövmekten beter edebilirim bebeginin sagligi bozulacagina sen bozul sakin ol ve birak o sigarayi elinden !!!! Duymayim bi daha vallahi kuserim gercekten kuserim resmen kalbim kirildi. Icme. Nokta.
Özür dilerim abla, niyetim seni kirmak degildi Sen beni istedigin kadar boz, benim zaten aklimin basina gelmesi icin buna ihtiyacim var. Seni üzmek istemedim

Günaydın kızlar:)) geç oldu ama öptüm sizi işim var sonra oğlanı alıp gelcem
Ay buse alah senin eline düşürmesin mi desem kızdın mı sana yaklaşmamalı kızım valla adam top oynadığına bin pişman olmuştur zaten kolay gelsin güzelim
Kara turp bulabilirsen doğrayıp üstüne pekmez koycAksın o sulanıyor onu için birebir geliyor canım

Gazete mi ama mürekkep belki cildine dokunur viksi 6 yaşına kadar önermiyorlar

Sey henüz birakmadim abla, Allahin bildigini sizden saklamam günde 2-3 tane iciyorum en hafiflerinden.

Anladim ablacim, bilgilendirdigin icin sagol. Ayagin altindan da mi zararli olur ki?

Maalesef abla
Ay ebru seni şuan çok kınadım sakın hemen bırak bebeğine böyle bir haksızlık yapamazsın en az 2 sene önce bırakmış olmalıydın çünkü bebek senin kanından depolarından besleniyor günah

Özür dilerim abla, niyetim seni kirmak degildi Sen beni istedigin kadar boz, benim zaten aklimin basina gelmesi icin buna ihtiyacim var. Seni üzmek istemedim
Uzulurum uzulurum ama uzuldum mu oturup aglamam biliyosun icme rica ediyorum. Sana guveniyorum durust davranacagina inaniyorum bir daha icme lütfen paketin varsa birak oylece yarim kalsin cikar cantandan kaldir at hatta misafirine bile tutma.

Yok dogru soylersin elif biraz koc burcuyum

Sey henüz birakmadim abla, Allahin bildigini sizden saklamam günde 2-3 tane iciyorum en hafiflerinden.

Anladim ablacim, bilgilendirdigin icin sagol. Ayagin altindan da mi zararli olur ki?

Maalesef abla
Ay ebru seni şuan çok kınadım sakın hemen bırak bebeğin böyle bir haksızlık yapamazsın en az 2 sene önce bırakmış olmalıydın çünkü bebek senin kanından depolarından besleniyor çok kızdım ebru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…