Ezer gecer :)Kaslandi da bak, hic kurtulusun olmaz
Hayirli olsun mini mini disleriniz :)Günaydın kızlar kabus gibi bir geceden sonra üst 2 disimiz de yerlerini belli etti.zombi gibiyim şu anda
@Yawrukush um oglusa kiyamam ya ins iyileşir en kisa zamanda kuzu
haeshin Yaman bir refakatçi olmuşsun kiz:)))
E-brulim Sigarayı derhal bırak
@Mavibocuk canım bugün gideceksin degilmi doktora
Tamamdir o zaman bugun senin gunun sen bunu hakettin kac gundur dinlendirme adina bisikletine hasret kaldin tutma kendini asil pedallara hadiiiIyi yapmisim dinlendirmekle ama. Yorgunluk agri yok sukur:)
Tamamdir o zaman bugun senin gunun sen bunu hakettin kac gundur dinlendirme adina bisikletine hasret kaldin tutma kendini asil pedallara hadiii
Ebru hic acimam bazen tek bir cumleyle dövmekten beter edebilirim bebeginin sagligi bozulacagina sen bozul sakin ol ve birak o sigarayi elinden !!!! Duymayim bi daha vallahi kuserim gercekten kuserim resmen kalbim kirildi. Icme. Nokta.Senden dayak giyebilecegimin gayet farkindayim ablacim :)
Ben seni tutuyorum abliş bence yenersin senSenin icin de yarisiyorum. Kocluk yap bana
Ben seni tutuyorum abliş bence yenersin sen
Özür dilerim abla, niyetim seni kirmak degildiEbru hic acimam bazen tek bir cumleyle dövmekten beter edebilirim bebeginin sagligi bozulacagina sen bozul sakin ol ve birak o sigarayi elinden !!!! Duymayim bi daha vallahi kuserim gercekten kuserim resmen kalbim kirildi. Icme. Nokta.
Jillian ctesi bitiyor haftaya yapsak olur mu abliş.Bu hafta senle yarisamadik. Yarina hazirlan. Sen ben asya. Sadece yurume konusunda yarisacagiz. En cok km yapan kazanir. Programin km gosteriyor mu?
Ay buse alah senin eline düşürmesin mi desem kızdın mı sana yaklaşmamalı kızım valla adam top oynadığına bin pişman olmuştur zaten kolay gelsin güzelimVuuu hem de ne egzersiz cok agrili. Dr zaten esini seviyorsan sen yaptiramazsin dedi bana. Ben de seviyorum ama cok kizginim bi guzel yaptiririm dedim hehe tamam oyleyse bana senin gibi refakatci lazim dedi ve oldurucu egzersiLeri gosterdi cok fena. Sabaha kadar saatte bir o inledi ben sen misin topa giden diye diye egzersiz yaptik. Simdi daha iyi allahtan. Agrisi oluyor yaparken ama aksamki kadar degil. Akli basina gelmistir umarim. Dun arkadaslari geldi aksam ne zaman donuyosun diyolar eşlerini organize etcem dur sen dur.
Kara turp bulabilirsen doğrayıp üstüne pekmez koycAksın o sulanıyor onu için birebir geliyor canımAkin kotuledi canim sorma
Oksurugu o kadar artti ki oksurmekten nefes alamiyor ve 2 kez oksurmekten istifra etti
Aksam azicik corba icmisti oda gitti haybeye..
Insallah gece uyur bakalim dun uyuyamamisti.
Yarin dr.a goturcem olmadi..
Bu arada oksuruge ne iyi gelir Buse?
Gozun aydin canim. Isirir da memeyi artik dikkat et:)
Teşekkür ederiz kızlar :))Ezer gecer :)
Hayirli olsun mini mini disleriniz :)
Birakacagim insallah kuzum
Bu hafta seni görmeyelim canım istersen seni başında bir sürü dert sıkıntıAbla biz de dusunuyos bi kere kabusum oldunuz borek yiyin dedim dedim kendim yedim yabu hafta yarislarim yatti
Jillian ctesi bitiyor haftaya yapsak olur mu abliş.
Gazete mi ama mürekkep belki cildine dokunur viksi 6 yaşına kadar önermiyorlarGünaydınnn
Özgecim balli limonlu zencefili söylemişler o iyi gerçekten ama başta biraz arttırıp sonra kesiyor öksürüğü.
Viks ayakların altına sürüncede işe yarıyor. Birde göğsüne sürünce o bölgeye teniyle havlu arasına gazete gibi bir kagıt koy. Tecrubeyle sabit. Ufaklık hısırtıdan rahatsız olur belki ama üstüne dar bişey giydirirsen unutur varlıgını sonra.
Tekrar geçmiş olsun .
İnş şimdi rahatca uyur miniğin.
Evet haklısın zararlı çocuklar içinViksi bizim bakici teyzemizde suruyor kirmamak icin birsey soyleyemiyorum ama kafur var onun icinde kana karismasi ve solunmasi pek saglikli degil aslinda. Ama iyi geldigini soyluyorlar
Ay ebru seni şuan çok kınadım sakın hemen bırak bebeğine böyle bir haksızlık yapamazsın en az 2 sene önce bırakmış olmalıydın çünkü bebek senin kanından depolarından besleniyor günahSeyhenüz birakmadim abla, Allahin bildigini sizden saklamam günde 2-3 tane iciyorum en hafiflerinden.
Anladim ablacim, bilgilendirdigin icin sagol. Ayagin altindan da mi zararli olur ki?
Maalesef abla
Uzulurum uzulurum ama uzuldum mu oturup aglamam biliyosun icme rica ediyorum. Sana guveniyorum durust davranacagina inaniyorum bir daha icme lütfen paketin varsa birak oylece yarim kalsin cikar cantandan kaldir at hatta misafirine bile tutma.Özür dilerim abla, niyetim seni kirmak degildiSen beni istedigin kadar boz, benim zaten aklimin basina gelmesi icin buna ihtiyacim var. Seni üzmek istemedim
Yok dogru soylersin elif biraz koc burcuyumGünaydın kızlar:)) geç oldu ama öptüm sizi işim var sonra oğlanı alıp gelcem
Ay buse alah senin eline düşürmesin mi desem kızdın mı sana yaklaşmamalı kızım valla adam top oynadığına bin pişman olmuştur zaten kolay gelsin güzelim
Kara turp bulabilirsen doğrayıp üstüne pekmez koycAksın o sulanıyor onu için birebir geliyor canım
Ay ebru seni şuan çok kınadım sakın hemen bırak bebeğin böyle bir haksızlık yapamazsın en az 2 sene önce bırakmış olmalıydın çünkü bebek senin kanından depolarından besleniyor çok kızdım ebruSeyhenüz birakmadim abla, Allahin bildigini sizden saklamam günde 2-3 tane iciyorum en hafiflerinden.
Anladim ablacim, bilgilendirdigin icin sagol. Ayagin altindan da mi zararli olur ki?
Maalesef abla
Bilmem mi bende 2 tane varYok dogru soylersin elif biraz koc burcuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?