Allah baska dert vermesin elifcim ya buna da sukur napalim en azindan hersey ust uste geldi bu hafta oldu bitti haftaya bol eksim olur insallahBu hafta seni görmeyelim canım istersen seni başında bir sürü dert sıkıntı
Kinama abla, istedigin kadar kiz ama kinama... kinadigin sey basina gelmeden ölmezmis insan.Ay ebru seni şuan çok kınadım sakın hemen bırak bebeğine böyle bir haksızlık yapamazsın en az 2 sene önce bırakmış olmalıydın çünkü bebek senin kanından depolarından besleniyor günah
Ablacim ben zaten yanimda sigara tasimiyorum, evde iciyordum... Tamam bundan sonra icmek yok, üzülme sen olur mu - kiyamam.Uzulurum uzulurum ama uzuldum mu oturup aglamam biliyosun icme rica ediyorum. Sana guveniyorum durust davranacagina inaniyorum bir daha icme lütfen paketin varsa birak oylece yarim kalsin cikar cantandan kaldir at hatta misafirine bile tutma.
Abla sen ne güzel bir insansin ♥ Ben kimseyi yanlis anlamiyorum, kizmiyorum da cünkü hakli olduklarini biliyorum... Icmiyorum bundan sonra, insallah Rabbim bana o kuvveti versin, bir daha o meret aklima bile gelmesin.Guzeller kizmayin gamzelime. Sigara cok guclu bir bagimlilik yaratiyor maalesef. Ona kizip ofkeyle yaklasirsak yardimci olamayiz. Mumkun mertebe moralini yukseltmesi basarmasi icin tesvik etmeliyiz.
Ebrum uzulme kirilma kuzum. Moral bozmak da yok. Zararin neresinden donsen kar bir tanem. Kendine kizmak birakmanin ilk asamasi olmamali. En mutlu gunlerindesin. Onun sevinci ve enerjisiyle birakmayi denersen muvaffak olursun canimin ici.
No kizmiyorum birakacak zaten ben yok sayiyorum onun o zararli aliskanligini kizginkigim gecti. Zaten yok ki oyle bisey de mi ebruşGuzeller kizmayin gamzelime. Sigara cok guclu bir bagimlilik yaratiyor maalesef. Ona kizip ofkeyle yaklasirsak yardimci olamayiz. Mumkun mertebe moralini yukseltmesi basarmasi icin tesvik etmeliyiz.
Ebrum uzulme kirilma kuzum. Moral bozmak da yok. Zararin neresinden donsen kar bir tanem. Kendine kizmak birakmanin ilk asamasi olmamali. En mutlu gunlerindesin. Onun sevinci ve enerjisiyle birakmayi denersen muvaffak olursun canimin ici.
Bulanti falan var mi baslar yakinda yavas yavas miden burulmaya. Ilk aylar kilo bile verebilirsin. Normal ama ilk 5 ay kilo almamaya calis sonra alman gerekecek.Kinama abla, istedigin kadar kiz ama kinama... kinadigin sey basina gelmeden ölmezmis insan.
Tamam ablacim icmiyorum baska.
Ablacim ben zaten yanimda sigara tasimiyorum, evde iciyordum... Tamam bundan sonra icmek yok, üzülme sen olur mu - kiyamam.
Abla sen ne güzel bir insansin ♥ Ben kimseyi yanlis anlamiyorum, kizmiyorum da cünkü hakli olduklarini biliyorum... Icmiyorum bundan sonra, insallah Rabbim bana o kuvveti versin, bir daha o meret aklima bile gelmesin.
Evet yok öyle bir sey :) anlastik biz bu konuda :)No kizmiyorum birakacak zaten ben yok sayiyorum onun o zararli aliskanligini kizginkigim gecti. Zaten yok ki oyle bisey de mi ebruş
Bulantim yok simdilik allaha sükür ablacim, saglikli beslenerek sizin tavsiyelerinize uyarak insallah kilo almadan atlatirim bütün süreci. Benim kilom da az degil o yüzden daha dikkatli olmaliyim.Bulanti falan var mi baslar yakinda yavas yavas miden burulmaya. Ilk aylar kilo bile verebilirsin. Normal ama ilk 5 ay kilo almamaya calis sonra alman gerekecek.
Bana dr ilk 5 ay 1 gr bile almayacaksin demisti zaten az degildi cunku kilom.
Atlatirsin tabi hic zor degil sadece saglikli beslen yeter zaten bak ebrus dogumdan sonra eski kilondan bile zayif oluyosun 1 hafta icinde cok fit olcaksinEvet yok öyle bir sey :) anlastik biz bu konuda :)
Bulantim yok simdilik allaha sükür ablacim, saglikli beslenerek sizin tavsiyelerinize uyarak insallah kilo almadan atlatirim bütün süreci. Benim kilom da az degil o yüzden daha dikkatli olmaliyim.
Rabbim o günleri görmeyi nasip eder insallah ablacim ♥ Moralimi yüksek tutuyorum, Allahin izniyle her sey güzel olacak.Atlatirsin tabi hic zor degil sadece saglikli beslen yeter zaten bak ebrus dogumdan sonra eski kilondan bile zayif oluyosun 1 hafta icinde cok fit olcaksin
hocam fazla iddialı olmadimi:)))Atlatirsin tabi hic zor degil sadece saglikli beslen yeter zaten bak ebrus dogumdan sonra eski kilondan bile zayif oluyosun 1 hafta icinde cok fit olcaksin
Kıyamam kuzuma. Bugün dr a gidiyormussun haber et bizlere.Atama olayı olsun annemin ameliyatı olsun biraz streslendim kuzum yaaa
Geçmiş olsun canım 1 aşıdan daha kurtuldunuz[/QUOTE]Sağol ablam. Ne çok geçmiş olsunluk bi takımiz :))))))
Kız o ısırık kelimesini görünce çok gulmustum. Ye bi tane gitsin :)
Dikkat et ama çok da kendini nazli etme gule. Ben 9 ay boyunca ayakta çalıştım. Evvel Allah içini ferah tut hiçbi şey olmaz. Tabiki dolapları uzanan ağır kaldırma bazı şeyleri görmezden gel ama yürüyüş yap bol bol düzenli beslen VE SİGARAYI BIRAK O SİGARA KUTUSUNU BUGÜN DÜRÜP ÇÖPE ATIYORSUN BİTMİŞTİR. BU DÜNYADA BEBEĞİN DEN ÖNEMLİ BİR ŞEY YOOOOOOKKKK.Yapar ablam da ben temizlik konusunda biraz manyağım :))))) neyse artık görmeyeceğim dip köşeleri
Süper bir egzersiz kuzum . Emeğine sağlık.@Saadetim33 canim bugun benden karin kaslari icin egzersiz istemistin.
Bu programi kendimde yapmistim evvelden ve oldukca etkili.
Bugun bir dene bakalim gulum eger zorlanirsan, belini falan agritirsa haber ver daha karin egzersizlerimiz bol :)
Karinda baklava isteyen tum citirlar bu egzersizi yapabilir :)
Ozel bir egzersiz isteginiz olursa cekinmeden beni durtun
Canım nasılsın sen ve enişte? Baban geliyor mu bugün bari dinlenirsin biraz. Çok zor hastane ev arası mekik dokumak da. Allah sabır versin yardım etsin bu günler de.Vuuu hem de ne egzersiz cok agrili. Dr zaten esini seviyorsan sen yaptiramazsin dedi bana. Ben de seviyorum ama cok kizginim bi guzel yaptiririm dedim hehe tamam oyleyse bana senin gibi refakatci lazim dedi ve oldurucu egzersiLeri gosterdi cok fena. Sabaha kadar saatte bir o inledi ben sen misin topa giden diye diye egzersiz yaptik. Simdi daha iyi allahtan. Agrisi oluyor yaparken ama aksamki kadar degil. Akli basina gelmistir umarim. Dun arkadaslari geldi aksam ne zaman donuyosun diyolar eşlerini organize etcem dur sen dur.
Canım benim çok üzüldüm akın paşa ya. Ihlamur u balla karıştırıp da verebilirsin gülüm göğsünü rahatlatır. Yatağına bir iki damla lavanta yağı ya da okaliptüs yağı damlat. Solunum yoluyla cigerlerini rahatlatır ve rahat nefes almasını sağlar.Akin kotuledi canim sorma
Oksurugu o kadar artti ki oksurmekten nefes alamiyor ve 2 kez oksurmekten istifra etti
Aksam azicik corba icmisti oda gitti haybeye..
Insallah gece uyur bakalim dun uyuyamamisti.
Yarin dr.a goturcem olmadi..
Bu arada oksuruge ne iyi gelir Buse?
Ben burdayım ablam :)Demet sibel nerede iki gündür yok oburkedide vazgecti galiba
ARTIK TARİH OLDU O SİGARA DEME GULE CAN?Seyhenüz birakmadim abla, Allahin bildigini sizden saklamam günde 2-3 tane iciyorum en hafiflerinden.
Anladim ablacim, bilgilendirdigin icin sagol. Ayagin altindan da mi zararli olur ki?
Maalesef abla
Yok seher ben dogumdan 1 hafta sonra hamile kaldigim kilomdan cok daha düşük kilodaydim. Sonra sut olsun diye yedim de yedim azdi artmasi bir turlu iki bebeği beslemedi.hocam fazla iddialı olmadimi:)))
Çok sukur aşı olunca 2 gün ateşlerini içinde oluyor benim oglum. Kurtulduk.Kıyamam kuzuma. Bugün dr a gidiyormussun haber et bizlere.
Geçmiş olsun canım 1 aşıdan daha kurtuldunuz
Orta ayari bulacagim insallah kuzum. Sigara? O ne? Hic duymadim :)Dikkat et ama çok da kendini nazli etme gule. Ben 9 ay boyunca ayakta çalıştım. Evvel Allah içini ferah tut hiçbi şey olmaz. Tabiki dolapları uzanan ağır kaldırma bazı şeyleri görmezden gel ama yürüyüş yap bol bol düzenli beslen VE SİGARAYI BIRAK O SİGARA KUTUSUNU BUGÜN DÜRÜP ÇÖPE ATIYORSUN BİTMİŞTİR. BU DÜNYADA BEBEĞİN DEN ÖNEMLİ BİR ŞEY YOOOOOOKKKK.
Öyle oldu insallah cane :)ARTIK TARİH OLDU O SİGARA DEME GULE CAN?
Yürüyüş yarışınıza bende katılsam :/
Adımsayar km ve kalori gösteriyor ordan ölçsem olur mu ki?
Oley ama akşamları geç saatte yürüyebilirim ben. Sonuç için size ters olmasın.Gosteren bir uygulama indir canim telefonuna. Katil tabi memnun oluruz:) Ilk yaris yarin. Asya da var. 1 saatte en fazla km yapan kazanir:)
Oley ama akşamları geç saatte yürüyebilirim ben. Sonuç için size ters olmasın.
Abliş geldim :) anneme ameliyat gerekmiyor dedi gayet iyi dedi banada biraz daha bekleyelim dedi test sonuçlarıma baktı geçen hafta yapılmıştıya ultrasona baktı bişi görünmüyor ilacada başlamayalım hemen dedi steestendir dedi olmadı 10-15 gün sonra tekrar gel dedi:)Hadi guzel haberlerle gel kuzum
Ah abliş erkekler hiç futboldan vazgeçemiyor bana bak maç var gidecem felan diyo beni iyi diyorum bak sonradan kızma diyo şimdiden diyorum diyo sonra bunu deyince hiç kızamıyorumHahaa mervecim mumkun degil o dedigin su futbol isin8 halletsem yetecek bana :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?