Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Guzeller kizmayin gamzelime. Sigara cok guclu bir bagimlilik yaratiyor maalesef. Ona kizip ofkeyle yaklasirsak yardimci olamayiz. Mumkun mertebe moralini yukseltmesi basarmasi icin tesvik etmeliyiz.

Ebrum uzulme kirilma kuzum. Moral bozmak da yok. Zararin neresinden donsen kar bir tanem. Kendine kizmak birakmanin ilk asamasi olmamali. En mutlu gunlerindesin. Onun sevinci ve enerjisiyle birakmayi denersen muvaffak olursun canimin ici.

Kinama abla, istedigin kadar kiz ama kinama... kinadigin sey basina gelmeden ölmezmis insan.
Tamam ablacim icmiyorum baska.
Uzulurum uzulurum ama uzuldum mu oturup aglamam biliyosun icme rica ediyorum. Sana guveniyorum durust davranacagina inaniyorum bir daha icme lütfen paketin varsa birak oylece yarim kalsin cikar cantandan kaldir at hatta misafirine bile tutma.
Ablacim ben zaten yanimda sigara tasimiyorum, evde iciyordum... Tamam bundan sonra icmek yok, üzülme sen olur mu - kiyamam.
Abla sen ne güzel bir insansin ♥ Ben kimseyi yanlis anlamiyorum, kizmiyorum da cünkü hakli olduklarini biliyorum... Icmiyorum bundan sonra, insallah Rabbim bana o kuvveti versin, bir daha o meret aklima bile gelmesin.

No kizmiyorum birakacak zaten ben yok sayiyorum onun o zararli aliskanligini kizginkigim gecti. Zaten yok ki oyle bisey de mi ebruş

Bulanti falan var mi baslar yakinda yavas yavas miden burulmaya. Ilk aylar kilo bile verebilirsin. Normal ama ilk 5 ay kilo almamaya calis sonra alman gerekecek.
Bana dr ilk 5 ay 1 gr bile almayacaksin demisti zaten az degildi cunku kilom.

No kizmiyorum birakacak zaten ben yok sayiyorum onun o zararli aliskanligini kizginkigim gecti. Zaten yok ki oyle bisey de mi ebruş
Evet yok öyle bir sey :) anlastik biz bu konuda :)
Bulanti falan var mi baslar yakinda yavas yavas miden burulmaya. Ilk aylar kilo bile verebilirsin. Normal ama ilk 5 ay kilo almamaya calis sonra alman gerekecek.
Bana dr ilk 5 ay 1 gr bile almayacaksin demisti zaten az degildi cunku kilom.
Bulantim yok simdilik allaha sükür ablacim, saglikli beslenerek sizin tavsiyelerinize uyarak insallah kilo almadan atlatirim bütün süreci. Benim kilom da az degil o yüzden daha dikkatli olmaliyim.

Atlatirsin tabi hic zor degil sadece saglikli beslen yeter zaten bak ebrus dogumdan sonra eski kilondan bile zayif oluyosun 1 hafta icinde cok fit olcaksin

Atlatirsin tabi hic zor degil sadece saglikli beslen yeter zaten bak ebrus dogumdan sonra eski kilondan bile zayif oluyosun 1 hafta icinde cok fit olcaksin
Rabbim o günleri görmeyi nasip eder insallah ablacim ♥ Moralimi yüksek tutuyorum, Allahin izniyle her sey güzel olacak.

Atama olayı olsun annemin ameliyatı olsun biraz streslendim kuzum yaaa
Kıyamam kuzuma. Bugün dr a gidiyormussun haber et bizlere.
Sağol ablam. Ne çok geçmiş olsunluk bi takımiz :))))))
Geçmiş olsun canım 1 aşıdan daha kurtuldunuz[/QUOTE]
Çok sukur aşı olunca 2 gün ateşlerini içinde oluyor benim oglum. Kurtulduk.
Bu cuma S shrrr i mezun edelim. Keklerden pogacalardan bir iki isirik almaktan kurtulsun, keyfince yesin guzellik
Kız o ısırık kelimesini görünce çok gulmustum. Ye bi tane gitsin :)
Yapar ablam da ben temizlik konusunda biraz manyağım :))))) neyse artık görmeyeceğim dip köşeleri
Dikkat et ama çok da kendini nazli etme gule. Ben 9 ay boyunca ayakta çalıştım. Evvel Allah içini ferah tut hiçbi şey olmaz. Tabiki dolapları uzanan ağır kaldırma bazı şeyleri görmezden gel ama yürüyüş yap bol bol düzenli beslen VE SİGARAYI BIRAK O SİGARA KUTUSUNU BUGÜN DÜRÜP ÇÖPE ATIYORSUN BİTMİŞTİR. BU DÜNYADA BEBEĞİN DEN ÖNEMLİ BİR ŞEY YOOOOOOKKKK.

Süper bir egzersiz kuzum . Emeğine sağlık.
Canım nasılsın sen ve enişte? Baban geliyor mu bugün bari dinlenirsin biraz. Çok zor hastane ev arası mekik dokumak da. Allah sabır versin yardım etsin bu günler de.

Canım benim çok üzüldüm akın paşa ya. Ihlamur u balla karıştırıp da verebilirsin gülüm göğsünü rahatlatır. Yatağına bir iki damla lavanta yağı ya da okaliptüs yağı damlat. Solunum yoluyla cigerlerini rahatlatır ve rahat nefes almasını sağlar.
Demet sibel nerede iki gündür yok oburkedide vazgecti galiba
Ben burdayım ablam :)
Sey henüz birakmadim abla, Allahin bildigini sizden saklamam günde 2-3 tane iciyorum en hafiflerinden.

Anladim ablacim, bilgilendirdigin icin sagol. Ayagin altindan da mi zararli olur ki?

Maalesef abla
ARTIK TARİH OLDU O SİGARA DEME GULE CAN?

Kıyamam kuzuma. Bugün dr a gidiyormussun haber et bizlere.

Geçmiş olsun canım 1 aşıdan daha kurtuldunuz
Çok sukur aşı olunca 2 gün ateşlerini içinde oluyor benim oglum. Kurtulduk.

Kız o ısırık kelimesini görünce çok gulmustum. Ye bi tane gitsin :)

Dikkat et ama çok da kendini nazli etme gule. Ben 9 ay boyunca ayakta çalıştım. Evvel Allah içini ferah tut hiçbi şey olmaz. Tabiki dolapları uzanan ağır kaldırma bazı şeyleri görmezden gel ama yürüyüş yap bol bol düzenli beslen VE SİGARAYI BIRAK O SİGARA KUTUSUNU BUGÜN DÜRÜP ÇÖPE ATIYORSUN BİTMİŞTİR. BU DÜNYADA BEBEĞİN DEN ÖNEMLİ BİR ŞEY YOOOOOOKKKK.

Süper bir egzersiz kuzum . Emeğine sağlık.

Canım nasılsın sen ve enişte? Baban geliyor mu bugün bari dinlenirsin biraz. Çok zor hastane ev arası mekik dokumak da. Allah sabır versin yardım etsin bu günler de.

Canım benim çok üzüldüm akın paşa ya. Ihlamur u balla karıştırıp da verebilirsin gülüm göğsünü rahatlatır. Yatağına bir iki damla lavanta yağı ya da okaliptüs yağı damlat. Solunum yoluyla cigerlerini rahatlatır ve rahat nefes almasını sağlar.

Ben burdayım ablam :)
ARTIK TARİH OLDU O SİGARA DEME GULE CAN?[/QUOTE]
Babam gelecek sibelcim daha gelmedi ama

Orta ayari bulacagim insallah kuzum. Sigara? O ne? Hic duymadim :)
ARTIK TARİH OLDU O SİGARA DEME GULE CAN?
Öyle oldu insallah cane :)

Yürüyüş yarışınıza bende katılsam :/
Adımsayar km ve kalori gösteriyor ordan ölçsem olur mu ki?

Gosteren bir uygulama indir canim telefonuna. Katil tabi memnun oluruz:) Ilk yaris yarin. Asya da var. 1 saatte en fazla km yapan kazanir:)

Hadi guzel haberlerle gel kuzum
Abliş geldim :) anneme ameliyat gerekmiyor dedi gayet iyi dedi banada biraz daha bekleyelim dedi test sonuçlarıma baktı geçen hafta yapılmıştıya ultrasona baktı bişi görünmüyor ilacada başlamayalım hemen dedi steestendir dedi olmadı 10-15 gün sonra tekrar gel dedi:)
Hahaa mervecim mumkun degil o dedigin su futbol isin8 halletsem yetecek bana :)))
Ah abliş erkekler hiç futboldan vazgeçemiyor bana bak maç var gidecem felan diyo beni iyi diyorum bak sonradan kızma diyo şimdiden diyorum diyo sonra bunu deyince hiç kızamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…