Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ay cok sukur. Annene nasil sevindim anlatamam. Hamdolsun. Gozumuz aydin

Evet canım gittim geldim bi 10-15 gün daha bekleyelim dedi sonra tekrar kontrole gitcem birsey yok dedi :)

Allaha sükürler olsun, gözünüz aydin Mervem ♥ üzerinden bir yük kalkmistir eminim ki, simdi adette olursun kuzum.

Kıyamam kuzuma. Bugün dr a gidiyormussun haber et bizlere.

Geçmiş olsun canım 1 aşıdan daha kurtuldunuz

Gittim geldim sporumu bile yaptm anca girebildim internete canım bi sıkıntı yok dedi 10-15 gün sonra olmazsam tekrar gideceğim ilaç felan vermedi çok şükür :)

Kızlar ben bu hafta baya bir artıdayım spora başladım diye düşünüyorum ama yinede canım sıkıldı

Egzersiz + adettir canim. Gecen hafta da cok vermistin. Normal bu hafta duraklamasi. Bir de onu stres yapma Allah ini seversen:)

Ebrus gocmenler genelde buyuk sehirlerde ve sanayi bolgelerinde degil mi kırsal yerlesimlerde de var mi Türk falan. Hos sibeller de koyde oturuyoruz demisti simdi hatirladim
Bizim oturduğunuz yer köy gülüm ama şehir merkezinde oturan Türkler de çok. Burda Türklerin durumu iyi genel olarak . Çoğunun kendine ait evi var. Caliskanlar yani büyük bölümü.
Orta ayari bulacagim insallah kuzum. Sigara? O ne? Hic duymadim :)

Öyle oldu insallah cane :)
Senin iyiliğin için minnosun için bitanem. Zaten istedin mi yaparsın cane mın.

B belindamm seni mi kastetmisti @seyhan77 ablam. Ben slm09 ablamiz sanmistim:)

Belindamm temizlikten bize firsat bulamiyor seyhan abla:)
Hahahahah aynen öyle abla. Bugün de koltuklara giristim. Bi de tam elime telefonu alıp alıntı yapacam benim sipa bağırıyor çığlık cigliga kucağına al diye. Yeni huyumuz da kız gibi çığlık atmak :)

Gittim geldim sporumu bile yaptm anca girebildim internete canım bi sıkıntı yok dedi 10-15 gün sonra olmazsam tekrar gideceğim ilaç felan vermedi çok şükür :)
Çok sukur kuzum annene de sana da çok sevindim. Ultrason da da temiz çıkmış. Stres kaynaklidir. Gelir bikaç güne inşallah.
Kızlar ben bu hafta baya bir artıdayım spora başladım diye düşünüyorum ama yinede canım sıkıldı
Canım sorun yapma kendine önemli olan sağlığın. Kaç gündür adetinin gelmemesi ve spor arti çıkarıyor seni. Sakın moral bozmak yok.

Tmm tatlımm inşallah gelir mutluyum gerçekten çok şükür annem ameliyat olmuyor :))

Ben 10 sene içtim canım zor olduğunu biliyorum ama bebek başka bişey içinde canlı varken bunu yapmamalı.ben inanıyorum bırakacağına.ben çok üzüldüm şahsen onu yargılamak değil yardımcı olmak için söyledim.@E-brulim güzelim bebeğinin organları oluşmaya başlayacak tertemiz minicik değil mi bunları düşün birde sigara düşük sebebi bunu da bilesin lütfen yerine başka bişey koy.

Birakiyorum ablacim, ben bu bebegi 3 senedir bekliyorum onun hayatini tehlikeye atamam. Rabbim alirsa saglik sorunlarindan dolayi ona sesim cikmaz, kaderime razi gelirim ama kendi sacmaliklarim yüzünden kaybedersem vicdanim beni rahat birakmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…