Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Allah baska dert vermesin elifcim ya buna da sukur napalim en azindan hersey ust uste geldi bu hafta oldu bitti haftaya bol eksim olur insallah
Olur inşallah sıkma canını iyleşin çıkın bi halolur düzen bozuldu şimdi normal
Canım benim sende haklısın gelmez inşallah ama duyunca şok oldum öyle dedim ama ebru hem tedavilere gidecek kadar bebek isteyip hem bunu yapman beni çok etkiledi.bununda büyük vebali var güzelim sana güveniyorum.

Sağol özgem benimde ihtiyacıö vardı.
Sey henüz birakmadim abla, Allahin bildigini sizden saklamam günde 2-3 tane iciyorum en hafiflerinden.

Anladim ablacim, bilgilendirdigin icin sagol. Ayagin altindan da mi zararli olur ki?

Maalesef abla
Viksi direk sürmeyin kızlar çocuklara yatağın başucuna yastığın bi kenarına falan az bişey sürseniz yeter kokusu
Bu haftaki yarışmacılar nedense brokoli ye sarıldı.en çok brokoli yiyen kazansın:))
Hava çok fena gidemedim pazara.

Sevindim maviş inşallah tez zamanda olur kurtulursun.anne de çok geçmiş olsun

Canım benim sende haklısın gelmez inşallah ama duyunca şok oldum öyle dedim ama ebru hem tedavilere gidecek kadar bebek isteyip hem bunu yapman beni çok etkiledi.bununda büyük vebali var güzelim sana güveniyorum.
Insan sahip olmadan bazi seylerin degerini anlamiyor ablacim. Ben senelerdir sigara iciyorum, etrafimda sigara icenlerin cocuklarinin saglikli olmasina kapildim herhalde... Kendime ceki düzen verecegim bundan sonra...

Bu arada kan sonucum da cikti, her sey yolundaymis Allaha sükür. Degerim 1400 küsür.

sen sigara mı içiyordun

Birakiyorum ablacim, ben bu bebegi 3 senedir bekliyorum onun hayatini tehlikeye atamam. Rabbim alirsa saglik sorunlarindan dolayi ona sesim cikmaz, kaderime razi gelirim ama kendi sacmaliklarim yüzünden kaybedersem vicdanim beni rahat birakmaz.
Bravo ebruş güveniyorum sana bu konuyu kapatıyorum.

Çok şükür canım bol uyu güzel şeyler ye tatlım benim bebişimize güzel bak

Özür dilerim abla, niyetim seni kirmak degildi Sen beni istedigin kadar boz, benim zaten aklimin basina gelmesi icin buna ihtiyacim var. Seni üzmek istemedim
Ebrum bende Buseye hak veriyorum bırak sigarayı yeğenimizi taşıyorsun ona göre

çokkk şükürrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…