Olur inşallah sıkma canını iyleşin çıkın bi halolur düzen bozuldu şimdi normalAllah baska dert vermesin elifcim ya buna da sukur napalim en azindan hersey ust uste geldi bu hafta oldu bitti haftaya bol eksim olur insallah
Canım benim sende haklısın gelmez inşallah ama duyunca şok oldum öyle dedim ama ebru hem tedavilere gidecek kadar bebek isteyip hem bunu yapman beni çok etkiledi.bununda büyük vebali var güzelim sana güveniyorum.Kinama abla, istedigin kadar kiz ama kinama... kinadigin sey basina gelmeden ölmezmis insan.
Tamam ablacim icmiyorum baska.
Ablacim ben zaten yanimda sigara tasimiyorum, evde iciyordum... Tamam bundan sonra icmek yok, üzülme sen olur mu - kiyamam.
Abla sen ne güzel bir insansin ♥ Ben kimseyi yanlis anlamiyorum, kizmiyorum da cünkü hakli olduklarini biliyorum... Icmiyorum bundan sonra, insallah Rabbim bana o kuvveti versin, bir daha o meret aklima bile gelmesin.
Sağol özgem benimde ihtiyacıö vardı.M M_atruska canim bugun benden karin kaslari icin egzersiz istemistin.
Bu programi kendimde yapmistim evvelden ve oldukca etkili.
Bugun bir dene bakalim gulum eger zorlanirsan, belini falan agritirsa haber ver daha karin egzersizlerimiz bol :)
Karinda baklava isteyen tum citirlar bu egzersizi yapabilir :)
Ozel bir egzersiz isteginiz olursa cekinmeden beni durtun
Viksi direk sürmeyin kızlar çocuklara yatağın başucuna yastığın bi kenarına falan az bişey sürseniz yeter kokusuSeyhenüz birakmadim abla, Allahin bildigini sizden saklamam günde 2-3 tane iciyorum en hafiflerinden.
Anladim ablacim, bilgilendirdigin icin sagol. Ayagin altindan da mi zararli olur ki?
Maalesef abla
Hava çok fena gidemedim pazara.Bu haftaki yarışmacılar nedense brokoli ye sarıldı.en çok brokoli yiyen kazansın:))
Sevindim maviş inşallah tez zamanda olur kurtulursun.anne de çok geçmiş olsunAbliş geldim :) anneme ameliyat gerekmiyor dedi gayet iyi dedi banada biraz daha bekleyelim dedi test sonuçlarıma baktı geçen hafta yapılmıştıya ultrasona baktı bişi görünmüyor ilacada başlamayalım hemen dedi steestendir dedi olmadı 10-15 gün sonra tekrar gel dedi:)
Ah abliş erkekler hiç futboldan vazgeçemiyor bana bak maç var gidecem felan diyo beni iyi diyorum bak sonradan kızma diyo şimdiden diyorum diyo sonra bunu deyince hiç kızamıyorum
Insan sahip olmadan bazi seylerin degerini anlamiyor ablacim. Ben senelerdir sigara iciyorum, etrafimda sigara icenlerin cocuklarinin saglikli olmasina kapildim herhalde... Kendime ceki düzen verecegim bundan sonra...Canım benim sende haklısın gelmez inşallah ama duyunca şok oldum öyle dedim ama ebru hem tedavilere gidecek kadar bebek isteyip hem bunu yapman beni çok etkiledi.bununda büyük vebali var güzelim sana güveniyorum.
sen sigara mı içiyordunInsan sahip olmadan bazi seylerin degerini anlamiyor ablacim. Ben senelerdir sigara iciyorum, etrafimda sigara icenlerin cocuklarinin saglikli olmasina kapildim herhalde... Kendime ceki düzen verecegim bundan sonra...
Bu arada kan sonucum da cikti, her sey yolundaymis Allaha sükür. Degerim 1400 küsür.
Okudum bende allah şifa versin Sağol ebru vesile oldunMinik bir yavruya dua... belki yardim etmek istersiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/allah-rizasi-icin-11-ihlas-11-fatiha.894996/
Bravo ebruş güveniyorum sana bu konuyu kapatıyorum.Birakiyorum ablacim, ben bu bebegi 3 senedir bekliyorum onun hayatini tehlikeye atamam. Rabbim alirsa saglik sorunlarindan dolayi ona sesim cikmaz, kaderime razi gelirim ama kendi sacmaliklarim yüzünden kaybedersem vicdanim beni rahat birakmaz.
Gonca abla gondereyim mi?Sağol özgem benimde ihtiyacıö vardı.
Viksi direk sürmeyin kızlar çocuklara yatağın başucuna yastığın bi kenarına falan az bişey sürseniz yeter kokusu
Hava çok fena gidemedim pazara.
Evet abliş hay hay olurHaftaya 2 gun yapariz o zaman? Km gosteriyor degil mi?
Çok şükür canım bol uyu güzel şeyler ye tatlım benim bebişimize güzel bakInsan sahip olmadan bazi seylerin degerini anlamiyor ablacim. Ben senelerdir sigara iciyorum, etrafimda sigara icenlerin cocuklarinin saglikli olmasina kapildim herhalde... Kendime ceki düzen verecegim bundan sonra...
Bu arada kan sonucum da cikti, her sey yolundaymis Allaha sükür. Degerim 1400 küsür.
Iciyordum biraktim :)sen sigara mı içiyordun
Agzina yüregine saglik, insallah dualarimizla iyilesir yavru.Okudum bende allah şifa versin Sağol ebru vesile oldun
Sagol ablacim, güvenini bosa cikarmayacagim ♥Bravo ebruş güveniyorum sana bu konuyu kapatıyorum.
iyi iyi sevindimIciyordum biraktim :)
Agzina yüregine saglik, insallah dualarimizla iyilesir yavru.
Sagol ablacim, güvenini bosa cikarmayacagim ♥
Ebrum bende Buseye hak veriyorum bırak sigarayı yeğenimizi taşıyorsun ona göreÖzür dilerim abla, niyetim seni kirmak degildiSen beni istedigin kadar boz, benim zaten aklimin basina gelmesi icin buna ihtiyacim var. Seni üzmek istemedim
Zayiflamaya mi geldin kardesiyi iyi sevindim
Biraktim gitti Saadetim, icmeyecegim insallah... Cok canim cekersede artik gelir basinizi sisiririmEbrum bende Buseye hak veriyorum bırak sigarayı yeğenimizi taşıyorsun ona göre
Insan sahip olmadan bazi seylerin degerini anlamiyor ablacim. Ben senelerdir sigara iciyorum, etrafimda sigara icenlerin cocuklarinin saglikli olmasina kapildim herhalde... Kendime ceki düzen verecegim bundan sonra...
ben zayıfım şekerim ihtiyacım yokZayiflamaya mi geldin kardes
Biraktim gitti Saadetim, icmeyecegim insallah... Cok canim cekersede artik gelir basinizi sisiririm
çokkk şükürrrr
Sen bize sisko mu demek istedin simdi?ben zayıfım şekerim ihtiyacım yok
biliyorum gülümmcanimsin... darisi size, hep dua ediyorum.
Sen bize sisko mu demek istedin simdi?
Kac kilosun söyle cabuk
Amin bitanem insallahbiliyorum gülümmsağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?