- 5 Nisan 2015
- 3.612
- 11.820
- 128
aylaar önce dartıldığımda 58 dim şimdi nedir bilmiyem sen kaç tonsun şekerimcanimsin... darisi size, hep dua ediyorum.
Sen bize sisko mu demek istedin simdi?
Kac kilosun söyle cabuk
Boyun kac boyun?aylaar önce dartıldığımda 58 dim şimdi nedir bilmiyem sen kaç tonsun şekerim
162Boyun kac boyun?
Benim tarti ton tartmiyor kuzum
Insan sahip olmadan bazi seylerin degerini anlamiyor ablacim. Ben senelerdir sigara iciyorum, etrafimda sigara icenlerin cocuklarinin saglikli olmasina kapildim herhalde... Kendime ceki düzen verecegim bundan sonra...
Bu arada kan sonucum da cikti, her sey yolundaymis Allaha sükür. Degerim 1400 küsür.
Iyimissin masallah
Tesekkür ederim ablacimTebrikler kuzum
Tesekkür ederim ablacim
Hic bir bilgim yok bu konuda :) Rabbim hayirlisini versin ablacim...5. haftada benim de degerim 1300-1400 arasiydi. Cogul gebelikte daha yuksek oluyor diye biliyorum. Yanlissam duzeltin.
ay yarış bugün mü yarın mıydı demet unuttum bile
Inşallah canım :)Okudum ebrum.
Bak motivasyonun daha da artacak canım.
Hic bir bilgim yok bu konuda :) Rabbim hayirlisini versin ablacim...
Gosteren bir uygulama indir canim telefonuna. Katil tabi memnun oluruz:) Ilk yaris yarin. Asya da var. 1 saatte en fazla km yapan kazanir:)
Abliş geldim :) anneme ameliyat gerekmiyor dedi gayet iyi dedi banada biraz daha bekleyelim dedi test sonuçlarıma baktı geçen hafta yapılmıştıya ultrasona baktı bişi görünmüyor ilacada başlamayalım hemen dedi steestendir dedi olmadı 10-15 gün sonra tekrar gel dedi:)
Ah abliş erkekler hiç futboldan vazgeçemiyor bana bak maç var gidecem felan diyo beni iyi diyorum bak sonradan kızma diyo şimdiden diyorum diyo sonra bunu deyince hiç kızamıyorum
nasılsınız kızlar keyifler nasıll
Insan sahip olmadan bazi seylerin degerini anlamiyor ablacim. Ben senelerdir sigara iciyorum, etrafimda sigara icenlerin cocuklarinin saglikli olmasina kapildim herhalde... Kendime ceki düzen verecegim bundan sonra...
Bu arada kan sonucum da cikti, her sey yolundaymis Allaha sükür. Degerim 1400 küsür.
bende katilmak isterim ama kosu bandim yok disarida yurucem oda aksam olur mu ki ??
canim gözun aydin
insallah ilac kullanmadan regl olursun tatlim o ilaclarda mahvediyor adami
cok şükür iyilik guzellik tatlim sen nasilsin
ebrum herkes gerekeni soylemis sende karar vermissin zaten sen baskasini bile canini yakmak istemeyecek bi insanken kendi bebegini oncelikle tabiki sen dusuneceksin eminim.
bu arada degerlerden pek anlamam ama sen iyi diyorsan sevindim gülum gözun aydinn
Sağol ablişimmm:)) inşallah; )Sevindim maviş inşallah tez zamanda olur kurtulursun.anne de çok geçmiş olsun
B BaslarsanBitirirsin bana tek kendine ikiz diye yormus :)))Simurg 3 uz gorunce beklentiye girdim de ben
Canim zeynebim tesekkür ederim, darisi senin ve isteyen herkesin basina insallah kuzum ♥ebrum herkes gerekeni soylemis sende karar vermissin zaten sen baskasini bile canini yakmak istemeyecek bi insanken kendi bebegini oncelikle tabiki sen dusuneceksin eminim.
bu arada degerlerden pek anlamam ama sen iyi diyorsan sevindim gülum gözun aydinn
B BaslarsanBitirirsin bana tek kendine ikiz diye yormus :)))
Canim zeynebim tesekkür ederim, darisi senin ve isteyen herkesin basina insallah kuzum ♥
Annem ilaç versede kullandırmaz tatlım yaaaa inşallah ilaçsızca olurum diye düşünüyorum :)
bende katilmak isterim ama kosu bandim yok disarida yurucem oda aksam olur mu ki ??
canim gözun aydin
insallah ilac kullanmadan regl olursun tatlim o ilaclarda mahvediyor adami
cok şükür iyilik guzellik tatlim sen nasilsin
ebrum herkes gerekeni soylemis sende karar vermissin zaten sen baskasini bile canini yakmak istemeyecek bi insanken kendi bebegini oncelikle tabiki sen dusuneceksin eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?