Annene cok sevindim tatlim sonuclarinin normal gelmesi de cok guzel allah allah bu subat atamasi stresinden mi kiAbliş geldim :) anneme ameliyat gerekmiyor dedi gayet iyi dedi banada biraz daha bekleyelim dedi test sonuçlarıma baktı geçen hafta yapılmıştıya ultrasona baktı bişi görünmüyor ilacada başlamayalım hemen dedi steestendir dedi olmadı 10-15 gün sonra tekrar gel dedi:)
Ah abliş erkekler hiç futboldan vazgeçemiyor bana bak maç var gidecem felan diyo beni iyi diyorum bak sonradan kızma diyo şimdiden diyorum diyo sonra bunu deyince hiç kızamıyorum
Annene cok sevindim tatlim sonuclarinin normal gelmesi de cok guzel allah allah bu subat atamasi stresinden mi ki
Gel kuzum arkadaşlar bunun için var ♥Zayiflamaya mi geldin kardes
Biraktim gitti Saadetim, icmeyecegim insallah... Cok canim cekersede artik gelir basinizi sisiririm
Bizde çok sevindik ablacım çok şükür:)) abla bu 1,5-2 aydır annem ameliyat oldu bebek hep bizde atama sıkıntısı bizimki ilede bir ara bozuştuk hepsi hop stres sıkıntı oldu galiba inşallah en kısa zamanda olurum diyorum :)Annene cok sevindim tatlim sonuclarinin normal gelmesi de cok guzel allah allah bu subat atamasi stresinden mi ki
E o da vardir tabi :)))Gorucu stresi
Boncuğum gözün aydın teyze iyiymiş.sende öyleAaa bide o vardı demi
Bugün jillianla aşkımızın 3. Günü ve gayet mutlu ayrıldık birazcık bende ağrılar olsada çok mutluyuz ikimiz
Sagol Saadetim iyiki varsiniz ♥Gel kuzum arkadaşlar bunun için var ♥
Sagol Saadetim iyiki varsiniz ♥
Sağol saadetimm yok vermedi bi sıkıntı yok dedi olmazsam 10-15 gün sonra yine gidecem :)Boncuğum gözün aydın teyze iyiymiş.sende öylebence adette gelir dr ilaç mı verdi sana
Aldım abliş bu sefer sıkmadan aldım:))Olcu al mavisim:)
Sende öyle kuzum.şimdi gördüm değerler gayet güzel çıkmış hayırlısıyla pıt pıt sesleri duymaya inşallah gülümSagol Saadetim iyiki varsiniz ♥
İyiymiş bende verdiyse de bekle kullanma diyecektimSağol saadetimm yok vermedi bi sıkıntı yok dedi olmazsam 10-15 gün sonra yine gidecem :)
Aldım abliş bu sefer sıkmadan aldım:))
Annemde kullanmama izin vermezdi zaten kuzum :))İyiymiş bende verdiyse de bekle kullanma diyecektim
Hamd olsun ablacim iyi Allaha sükür... Tam olarak inanamiyoruz hala :) görmeden olmaz diyorEniste nasil gamzelim, aradin mi sonucu soylemek icin?:)
Allah razi olsun bitanem insallah.Sende öyle kuzum.şimdi gördüm değerler gayet güzel çıkmış hayırlısıyla pıt pıt sesleri duymaya inşallah gülüm
Haslayip salatasini yapabilirsin mervisim. Yag, limon, tuz döksen yetiyor :)Kızlar brokoliyi yoğrutlama ve çorbasından başka ne yapıyorsunuz ye tarifler bekliyorum :))
Hımm tamm tatlış öylede yiyordum :)) gerçi öğlen ve sabah yedim bakalım akşama ne yiycemHamd olsun ablacim iyi Allaha sükür... Tam olarak inanamiyoruz hala :) görmeden olmaz diyor
Allah razi olsun bitanem insallah.
Haslayip salatasini yapabilirsin mervisim. Yag, limon, tuz döksen yetiyor :)
Patates, havuc ve brokoliyi buharda pisirebilirsin :) afiyet olsun güzelimHımm tamm tatlış öylede yiyordum :)) gerçi öğlen ve sabah yedim bakalım akşama ne yiycem
Diger sebzelerle turlusunu bir de sade kiymalisini yapiyorum.Kızlar brokoliyi yoğrutlama ve çorbasından başka ne yapıyorsunuz ye tarifler bekliyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?