Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Annene cok sevindim tatlim sonuclarinin normal gelmesi de cok guzel allah allah bu subat atamasi stresinden mi ki

Annene cok sevindim tatlim sonuclarinin normal gelmesi de cok guzel allah allah bu subat atamasi stresinden mi ki
Bizde çok sevindik ablacım çok şükür:)) abla bu 1,5-2 aydır annem ameliyat oldu bebek hep bizde atama sıkıntısı bizimki ilede bir ara bozuştuk hepsi hop stres sıkıntı oldu galiba inşallah en kısa zamanda olurum diyorum :)

Eniste nasil gamzelim, aradin mi sonucu soylemek icin?:)
Hamd olsun ablacim iyi Allaha sükür... Tam olarak inanamiyoruz hala :) görmeden olmaz diyor
Sende öyle kuzum.şimdi gördüm değerler gayet güzel çıkmış hayırlısıyla pıt pıt sesleri duymaya inşallah gülüm
Allah razi olsun bitanem insallah.
Kızlar brokoliyi yoğrutlama ve çorbasından başka ne yapıyorsunuz ye tarifler bekliyorum :))
Haslayip salatasini yapabilirsin mervisim. Yag, limon, tuz döksen yetiyor :)

Hamd olsun ablacim iyi Allaha sükür... Tam olarak inanamiyoruz hala :) görmeden olmaz diyor

Allah razi olsun bitanem insallah.

Haslayip salatasini yapabilirsin mervisim. Yag, limon, tuz döksen yetiyor :)
Hımm tamm tatlış öylede yiyordum :)) gerçi öğlen ve sabah yedim bakalım akşama ne yiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…