Hamd olsun ablacim iyi Allaha sükür... Tam olarak inanamiyoruz hala :) görmeden olmaz diyor
Allah razi olsun bitanem insallah.
Haslayip salatasini yapabilirsin mervisim. Yag, limon, tuz döksen yetiyor :)
Keyfi bilir :)9 ay bekleyecek o zaman:)
Keyfi bilir :)
Inşallah canım.bende senin güvenini hani yarışma diyorum cuma diyorum rakipleri naptı ki diyorumIciyordum biraktim :)
Agzina yüregine saglik, insallah dualarimizla iyilesir yavru.
Sagol ablacim, güvenini bosa cikarmayacagim ♥
Inşallah canım.bende senin güvenini hani yarışma diyorum cuma diyorum rakipleri naptı ki diyorum
Haşla zeytinyağı limon dök canımKızlar brokoliyi yoğrutlama ve çorbasından başka ne yapıyorsunuz ye tarifler bekliyorum :))
Olur gulum. Km usulu yarisiyoruz. Ayarla pedometreni, gel:)
@_Simurg_ bana tek kendine ikiz diye yormus :)))
Canim zeynebim tesekkür ederim, darisi senin ve isteyen herkesin basina insallah kuzum ♥
Annem ilaç versede kullandırmaz tatlım yaaaa inşallah ilaçsızca olurum diye düşünüyorum :)
Ya bilmiyordum güzel oluyor mu ki Kıymalı hayal edemedim:))Diger sebzelerle turlusunu bir de sade kiymalisini yapiyorum.
Aaa nası anlamadın sen beni tutuyormuydun.ebruş ta bana çok güveniyordu işte yarışmayı diyorum.- diyorumAnlamadim ne diyorsun?:)
Patates tüketmemeye çalışıyorum kuzum ama brokoli ve havuç ımmmm canım çekti havuç şuan:))Patates, havuc ve brokoliyi buharda pisirebilirsin :) afiyet olsun güzelim
Ya bilmiyordum güzel oluyor mu ki Kıymalı hayal edemedim:))
Aaa nası anlamadın sen beni tutuyormuydun.ebruş ta bana çok güveniyordu işte yarışmayı diyorum.- diyorum
Hm tamam abliş türlü deniyecem pazardan alayım bu hafta yineDiger sebzelerle turlusunu bir de sade kiymalisini yapiyorum.
Tamam ablişHaşla zeytinyağı limon dök canım
Aynen ben bu sabah bekliyordum ama olmadı inşallah olurum canım :)
telefonumun kendisinde shealt uygulamasi var kuzum ondan ayarlarim
insallahh ebruummm Allah razi olsun
genelde hastaligin doktor fobisi oluyor hastaligin neyse doktora gidince genelde ii oluyorsun ahahah insallah olursunn
Bende uyduruyorum hep:)Dene canim. Ben her sebzeyi deniyorum oyle. Uydurup uydurup yapiyorum:)
Bende uyduruyorum hep:)
Deneyim madem.Dene canim. Ben her sebzeyi deniyorum oyle. Uydurup uydurup yapiyorum:)
Aaa niyeki 4 5 kişi vardık sanki buse gitti en az 3 olmamız lazım hani bu yarışanlar? korkup kaçtınız mı yoksa.Bastıracam bende hiç rakip yok meydanda yoksa kendimle mi yarışıyorum esra dan da ses yokAramizda kalsin sen ve cicegim kaldiniz sanki yarisan. Bastir elifim
Deneyim madem.
Aaa niyeki 4 5 kişi vardık sanki buse gitti en az 3 olmamız lazım hani bu yarışanlar? korkup kaçtınız mı yoksa.Bastıracam bende hiç rakip yok meydanda yoksa kendimle mi yarışıyorum esra dan da ses yok
Yapıyorum zaten sen hiç merak etme bu yarışın birincisi belli 2.si kimKorktularElinden geleni yap gulum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?