Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kıyamam kuzuma. Bugün dr a gidiyormussun haber et bizlere.

Geçmiş olsun canım 1 aşıdan daha kurtuldunuz
Çok sukur aşı olunca 2 gün ateşlerini içinde oluyor benim oglum. Kurtulduk.

Kız o ısırık kelimesini görünce çok gulmustum. Ye bi tane gitsin :)

Dikkat et ama çok da kendini nazli etme gule. Ben 9 ay boyunca ayakta çalıştım. Evvel Allah içini ferah tut hiçbi şey olmaz. Tabiki dolapları uzanan ağır kaldırma bazı şeyleri görmezden gel ama yürüyüş yap bol bol düzenli beslen VE SİGARAYI BIRAK O SİGARA KUTUSUNU BUGÜN DÜRÜP ÇÖPE ATIYORSUN BİTMİŞTİR. BU DÜNYADA BEBEĞİN DEN ÖNEMLİ BİR ŞEY YOOOOOOKKKK.

Süper bir egzersiz kuzum . Emeğine sağlık.

Canım nasılsın sen ve enişte? Baban geliyor mu bugün bari dinlenirsin biraz. Çok zor hastane ev arası mekik dokumak da. Allah sabır versin yardım etsin bu günler de.

Canım benim çok üzüldüm akın paşa ya. Ihlamur u balla karıştırıp da verebilirsin gülüm göğsünü rahatlatır. Yatağına bir iki damla lavanta yağı ya da okaliptüs yağı damlat. Solunum yoluyla cigerlerini rahatlatır ve rahat nefes almasını sağlar.

Ben burdayım ablam :)
ARTIK TARİH OLDU O SİGARA DEME GULE CAN?[/QUOTE]
Canim eşime yapmıştım birde komşu vereyim dedim bir ısırık alıp tadına baktım sadece ama 1 dilim yemiş kadar tepki gordum:)
Yok seher ben dogumdan 1 hafta sonra hamile kaldigim kilomdan cok daha düşük kilodaydim. Sonra sut olsun diye yedim de yedim azdi artmasi bir turlu iki bebeği beslemedi.
Canim bravo ne diyeyim ilk 6 ay vücut bir şekli siz oluyor sismanlikla alakası yok bildigin sekilsiz:) adet oldukça göbek iniyor falan.dogumdan 3 ay sonra tatile gittik ben amorflugun doruklarinda :)çok kötü hissettim kendimi:) hala fotolara bakıyorum şişmanlık değil o lohusalik tan kaynaklanan birsey galiba:)

Evet canım gittim geldim bi 10-15 gün daha bekleyelim dedi sonra tekrar kontrole gitcem birsey yok dedi :)
oh çok sukur mavişim annene sanada gecmis olsun:)

bu arada kimseninde aklına gelmemişim

Mutfak oyle zaten. Kurali kaidesi yok. Deneye yanila yeni yeni seyler cikiyor:)
Aynen öyle abliş ki ben evin en küçüğü olarak hiç mutfağa girmemiştim ama sağolsun üniversite çok şey kattı
Ünide okurken birkeresinde un helvası yapmıştm çook kötü olmuştu

Şeker yoksa ceviz dök bi parça ye sonuçta sebze dukan da tatlandırıcı serbest diye biliyorum sen niye yemek istemiyorsun
Ablacım ben dukanı tam uygulamıyorum şuaralar ve tatlandırıcı kullanmakta istemiyorum demet abla kanserojen madde var demişti annemde kabak çok sağlıklı ye diyor uff

Ablacım ben dukanı tam uygulamıyorum şuaralar ve tatlandırıcı kullanmakta istemiyorum demet abla kanserojen madde var demişti annemde kabak çok sağlıklı ye diyor uff
canım ben çay şekerini tatlandırıcı ile bıraktım ama zararlı oldugunu biliyorum.annen kabağı sana soğanlı kavursun az da toz kırmızıbiber koysun kavrulurken üstünede sarımsaklı yoğurt oh mis canım çekti

Herkese merhabalar canlar,
Oglan gece yine uyuyamadi, simdi kahvalti ediyoruz.
Yemegede direniyor.
Tum gece onun yatagindaydim, agrimayan bir cm yer bile yok vucudumda..
Gunlerdir uykusuzluktan artik sinirlerimde harap oldu..
kendimi cok tukenmis hissediyorum..
sizler nasilsiniz?

Bugun doktora gideceksiniz degil mi canim?

Dag cayi ve ceviz de benden:) Yesinler pasani. Naz da edermis:)
Ahhh bi de kız olsa napardim bilmiyorm.
Allah kabul etsin kizlar, insallah Rabbim minigin sifasini verir. Agziniza saglik...
Amin cane. Konu çocuk oldu mu benim için akan sular durur.
Maşallah cane. İnşallah 25 inde minigin kalp atislarini da duyarsınız.
Bugün jillianla aşkımızın 3. Günü ve gayet mutlu ayrıldık birazcık bende ağrılar olsada çok mutluyuz ikimiz
Allah ayırmasın :))
Canim eşime yapmıştım birde komşu vereyim dedim bir ısırık alıp tadına baktım sadece ama 1 dilim yemiş kadar tepki gordum:)

Canim bravo ne diyeyim ilk 6 ay vücut bir şekli siz oluyor sismanlikla alakası yok bildigin sekilsiz:) adet oldukça göbek iniyor falan.dogumdan 3 ay sonra tatile gittik ben amorflugun doruklarinda :)çok kötü hissettim kendimi:) hala fotolara bakıyorum şişmanlık değil o lohusalik tan kaynaklanan birsey galiba:)

oh çok sukur mavişim annene sanada gecmis olsun:)

bu arada kimseninde aklına gelmemişim [/QUOTE]
Yok cnm hepimiz kacamak yapıyoruz . Tepki değil.
Özgem doktora götür bugün muhakkak. Bronşite cevirmesin Allah korusun.

Bugun doktora gideceksiniz degil mi canim?
1 saat sonraya randevumuz canim.
Sabah kalkar kalkmaz aldim.
Kahvaltida etmedi, sinirlerim bosaldi, bir guzel gecmisi okuyup, bir yandanda agliyorum :)
Regliyede 4 gun kaldi hormonlar allak bullak :)
Ama yarismayi birakmiyorum aynen devam, ben boyle zamanlarda sporla atarim sIkIntimi.
Hastaneden donelim baslarim bisiklete.

Gülüm ya ağla içi bosaliyor insanın böyle durumlarda. Rabbim çocuklara sağlık versin. Ben de senin gibiyim . Çocuk hastaysa bende bitigim Gececek guzelim inşallah.

Zinde oldugun, sikintin olmayan bir zamanda yap ozge. Ben o zaman paylasirim km yi. Kuzunla ilgilen bugun lutfen. Doktordan guzel haberlerle donersiniz insallah. Kendini bile bile ac birakmaz canim. Belli ki cani istemiyor. Zorlama hic.

Minik bi çatal alsa kacamak olur mu kaptanim D3S1R3 :)))

Tam senden alinti yapacaktim:)

Onceki mesajina katilmiyorum esmer guzelim. Hepimiz kacamak yapmiyoruz. Daha once ozellikle uyarmistim kendiniz icin yapmiyorsaniz, takim arkadaslarinizi dusunun duzgun menu ve egzersiz verin diye. S shrrr in menulerine zaten tolerans gosteriyoruz durumundan dolayi. Ancak bu toleransimiza karsilik ondan da daha dikkatli olmasini bekliyorum dogal olarak. O yuzden evet tepki aldi guzelim.

Zinde oldugun, sikintin olmayan bir zamanda yap ozge. Ben o zaman paylasirim km yi. Kuzunla ilgilen bugun lutfen. Doktordan guzel haberlerle donersiniz insallah. Kendini bile bile ac birakmaz canim. Belli ki cani istemiyor. Zorlama hic.
insallah birsey cikmaz, bu sefer hem kendi doktorumuza gidiyoruz.Haftaici oldugu icin.
Donustede markete ugrayip meyve alacagim oglana, kac gundur evdeyix disari cikamadik.
canim oglende aksamda oglan uyuduktan sonra yapacagim bisikleti.
Tr saatiyle sabah 8de abdde gecec 12 oluyor paylasirim kmyi..

Annen ne dedi?:)
Annem henüz bilmiyor abla, eşim yarın çalışmıyor birlikte gidip söyleyeceğiz inşallah :)
Aaa nası anlamadın sen beni tutuyormuydun.ebruş ta bana çok güveniyordu işte yarışmayı diyorum.- diyorum
Ben hala seni tutuyorum ve aana güveniyorum :)
Patates tüketmemeye çalışıyorum kuzum ama brokoli ve havuç ımmmm canım çekti havuç şuan:))
Gülüm bende demet ablam gibi uyduruk bir şeyler yaptım :))) brokoliyi haşlayıp üstüne yumurta kırdım yanına da yoğurt :) kulağa tuhaf gelsede tadı güzel oldu. Haşlanmış suyu da içeceğim çok sağlıklıymış :)

Sen bilirsin gulum. Sen de yatip dinlen bence o uyudukca. Ne zaman yapsan kabulum benim. Zaten amac takimi canlandirmak. Ikimiz de duzenli egzersiz yapan kaptanlariz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…