Annem henüz bilmiyor abla, eşim yarın çalışmıyor birlikte gidip söyleyeceğiz inşallah :)
Ben hala seni tutuyorum ve aana güveniyorum :)
Gülüm bende demet ablam gibi uyduruk bir şeyler yaptım :))) brokoliyi haşlayıp üstüne yumurta kırdım yanına da yoğurt :) kulağa tuhaf gelsede tadı güzel oldu. Haşlanmış suyu da içeceğim çok sağlıklıymış :)
tamam canim anlayisin icin sagol yapabilirsem eger yazarim yoksa yarin obur gun yapip yazarim :)Sen bilirsin gulum. Sen de yatip dinlen bence o uyudukca. Ne zaman yapsan kabulum benim. Zaten amac takimi canlandirmak. Ikimiz de duzenli egzersiz yapan kaptanlariz:)
Özgem Allah yardımcın olsun, doktordan güzel haberlerle gelirsiniz inşallah... İnşallah bu süreç çabuk geçer, oğlan iyileşsin inşallah da gerisi hallolur.Herkese merhabalar canlar,
Oglan gece yine uyuyamadi, simdi kahvalti ediyoruz.
Yemegede direniyor.
Tum gece onun yatagindaydim, agrimayan bir cm yer bile yok vucudumda..
Gunlerdir uykusuzluktan artik sinirlerimde harap oldu..
kendimi cok tukenmis hissediyorum..
sizler nasilsiniz?
Âmin güle inşallah duyarızAhhh bi de kız olsa napardim bilmiyorm.
Amin cane. Konu çocuk oldu mu benim için akan sular durur.
Maşallah cane. İnşallah 25 inde minigin kalp atislarini da duyarsınız.
Allah ayırmasın :))
Yok cnm hepimiz kacamak yapıyoruz . Tepki değil.
Özgem doktora götür bugün muhakkak. Bronşite cevirmesin Allah korusun.
Biz çok ağlak bir aileyiz, bende ağlar diye düşünüyorum :) tabi bende :)Benim annem aglamisti. Senin annen ne yapacak bakalim:)
tamam canim anlayisin icin sagol yapabilirsem eger yazarim yoksa yarin obur gun yapip yazarim :)
bende iyiyim gülümm
bende katilmak isterim ama kosu bandim yok disarida yurucem oda aksam olur mu ki ??
canim gözun aydin
insallah ilac kullanmadan regl olursun tatlim o ilaclarda mahvediyor adami
cok şükür iyilik guzellik tatlim sen nasilsin
ebrum herkes gerekeni soylemis sende karar vermissin zaten sen baskasini bile canini yakmak istemeyecek bi insanken kendi bebegini oncelikle tabiki sen dusuneceksin eminim.
bu arada degerlerden pek anlamam ama sen iyi diyorsan sevindim gülum gözun aydinn
Gönder canım yarın yerim :)Gonca abla gondereyim mi?
Kontrole bi götür canım biraz zor iyileşiyor o hastalık.Herkese merhabalar canlar,
Yemegede direniyor.
sizler nasilsiniz?
Haklısın abla . Sen çok iradelisin mesela. Bir catallik dahi kacamak yapmiyrosun. Tabi kacamak yapınca da menu de diğer arkadaslara ayıp oluyor ama bazen nefsimize yenilebiliyoruz.Tam senden alinti yapacaktim:)
Onceki mesajina katilmiyorum esmer guzelim. Hepimiz kacamak yapmiyoruz. Daha once ozellikle uyarmistim kendiniz icin yapmiyorsaniz, takim arkadaslarinizi dusunun duzgun menu ve egzersiz verin diye. @shrrr in menulerine zaten tolerans gosteriyoruz durumundan dolayi. Ancak bu toleransimiza karsilik ondan da daha dikkatli olmasini bekliyorum dogal olarak. O yuzden evet tepki aldi guzelim.
ablacım 5 km yapabildimmasya_01 ne yaptin kuzum, 6km yurudun mu?:)
Canım çok üzüldüm üst üste geldi tabi doktora götürdün müHerkese merhabalar canlar,
Yemegede direniyor.
sizler nasilsiniz?
Annem henüz bilmiyor abla, eşim yarın çalışmıyor birlikte gidip söyleyeceğiz inşallah :)
Ben hala seni tutuyorum ve aana güveniyorum :)
Gülüm bende demet ablam gibi uyduruk bir şeyler yaptım :))) brokoliyi haşlayıp üstüne yumurta kırdım yanına da yoğurt :) kulağa tuhaf gelsede tadı güzel oldu. Haşlanmış suyu da içeceğim çok sağlıklıymış :)
Iyi uykular canımMenümü yazayım erkenden
Öğlen kepekli sandviç ekmeği peynirli sandviç ıhlamur
Ara çay 1 kare bitter
Akşam 1.5 kepçe çorba 2 kaşık kabak salatası 1 dilim fırında patates
Sade kahve 1 kare bitter
Su 2 lt
spor yapamıycam acaip halsizlik var her yerim ağrıyo şimdi ilaç içtim battaniyenin altına girdim uyuycam.
Geçmiş olsun abla dinlenmene bak.Menümü yazayım erkenden
Ara çay 1 kare bitter
Sade kahve 1 kare bitter
Su 2 lt
spor yapamıycam acaip halsizlik var her yerim ağrıyo şimdi ilaç içtim battaniyenin altına girdim uyuycam.
İyi istirahatler ablacımMenümü yazayım erkenden
Ara çay 1 kare bitter
Sade kahve 1 kare bitter
Su 2 lt
Çıktınız mi doktordan canım? Nasıl oldu paşa?insallah birsey cikmaz, bu sefer hem kendi doktorumuza gidiyoruz.Haftaici oldugu icin.
Donustede markete ugrayip meyve alacagim oglana, kac gundur evdeyix disari cikamadik.
canim oglende aksamda oglan uyuduktan sonra yapacagim bisikleti.
Tr saatiyle sabah 8de abdde gecec 12 oluyor paylasirim kmyi..
Hamd olsun ablacim iyi Allaha sükür... Tam olarak inanamiyoruz hala :) görmeden olmaz diyor
Allah razi olsun bitanem insallah.
Haslayip salatasini yapabilirsin mervisim. Yag, limon, tuz döksen yetiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?