Öyle güzelim bide tek çocuk hiç akrabımız da yok burda çocuk okul dışında bi beni bi babayı görüyo ondan da biz aynı zamanda arkadaşlık yapıyoruz baba gelince onun esiri zaten yatana kadar oyunŞimdiki oğlan çocukları kızlardan beter . Bi nazli da bende :)
Muz çok seviyor çocuklar. Yumuşak diye herhalde.Muz verdim eline. Muzlu sut istiyor herhalde
Öyle güzelim bide tek çocuk hiç akrabımız da yok burda çocuk okul dışında bi beni bi babayı görüyo ondan da biz aynı zamanda arkadaşlık yapıyoruz baba gelince onun esiri zaten yatana kadar oyun
Demetçim Kaç aylık oğlanMuz verdim eline. Muzlu sut istiyor herhalde
O da çok kötü işte. Arkadaşı olsa enerjisini atar onunla.Öyle güzelim bide tek çocuk hiç akrabımız da yok burda çocuk okul dışında bi beni bi babayı görüyo ondan da biz aynı zamanda arkadaşlık yapıyoruz baba gelince onun esiri zaten yatana kadar oyun
Demetçim Kaç aylık oğlan
Muz çok seviyor çocuklar. Yumuşak diye herhalde.
Günaydın kızlar tekrardan:)
D3S1R3 canım dün izinliydim misafirden fırsat bulup gelemedim, ama kaçamak sıfır:)
Mavibocuk teyzemin bişeyi yokmuş şükür sevindim, sen nasılsn
Yawrukush çok geçmiş olsun güzelim, Rabbim sağlık afiyet versin inşallah, şu sıra bünye zayıfladı heralde paşanın atalatamıyor bi türlü
E-brulim canım kan tahlili yaptırmışsın sorun yokmuş çok sevindim güzelim, sigarayıda bırakmışsın bağımlı için gerçekten zor tebrik ederim güzelim
S shrrr nasılsın rakibelerin güzeli
haeshin canım enişte nasıl oldu?
@seyhan77 abla günün vardı bugün kolay gelsin:))
İyiyim gülüm yağmur yağıyor bende yeşil çay keyfi yapıyorumİyiyiz canım sen nasılsın?
Var ama hep hafta sonu bi işe yaramıyor yaniKeyif aldigi bir aktivite varsa ona gonder canim. Enerjisini atar sosyallesir:)
Arkadaş çok ama okul saatleri uymadığı için görüşemiyolar yazın çok rahat oluyo hep BahçedelerO da çok kötü işte. Arkadaşı olsa enerjisini atar onunla.
Sütten kesmicekmisin artık 24 ü mü bekliyorsun :)Mart sonu 2 yasina girecek. 22 aylik oluyor sanirim.
Var ama hep hafta sonu bi işe yaramıyor yani
Arkadaş çok ama okul saatleri uymadığı için görüşemiyolar yazın çok rahat oluyo hep Bahçedeler
Sütten kesmicekmisin artık 24 ü mü bekliyorsun :)
Zamane çocuğu bunlar ablam. Ben bazen oğluma diyorum arpan fazla yawrum o yüzden böyle yapıyorsun.Benimkinin ne sevdigi/sevecegi belli olmuyor. 2 gun muza saldiriyor, ucuncu gun mutfak camina firlatiyor kivi istiyor. Bir gun et yemiyor ertesi gun et et diye masaya vuruyor:)
İyi bari yazın rahatliyorsundur.Var ama hep hafta sonu bi işe yaramıyor yani
Arkadaş çok ama okul saatleri uymadığı için görüşemiyolar yazın çok rahat oluyo hep Bahçedeler
Sütten kesmicekmisin artık 24 ü mü bekliyorsun :)
Zamane çocuğu bunlar ablam. Ben bazen oğluma diyorum arpan fazla yawrum o yüzden böyle yapıyorsun.
Oh yağmura karşı keyif. Ne güzel hele bi de sobanın yanıyorsa bayılıyorum o hisse.İyiyim gülüm yağmur yağıyor bende yeşil çay keyfi yapıyorum
Evet nazlaniyorlar bize. Çanları sağ olsun da bu da geçer :)))Hehehe nazlarini bizden baskasi cekmez. Annemle yalniz kalinca hic sesi cikmiyormus. Ne verirsem yiyor, hadi uyu diyorum uyuyor diyor. Bana gelince
Benim çok zor olmuştu 1 ay da zor unuttu memede uyuyodu çünkü. sabaha kadar oturuyorduk artık2 yasina girsin de yavas yavas azaltacak sutu:) Birkac aya da birakir.
Evet yazın çok rahat oluyoİyi bari yazın rahatliyorsundur.
Evet nazlaniyorlar bize. Çanları sağ olsun da bu da geçer :)))
Benim çok zor olmuştu 1 ay da zor unuttu memede uyuyodu çünkü. sabaha kadar oturuyorduk artık
Evet yazın çok rahat oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?