Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Şimdiki oğlan çocukları kızlardan beter . Bi nazli da bende :)
Öyle güzelim bide tek çocuk hiç akrabımız da yok burda çocuk okul dışında bi beni bi babayı görüyo ondan da biz aynı zamanda arkadaşlık yapıyoruz baba gelince onun esiri zaten yatana kadar oyun

Öyle güzelim bide tek çocuk hiç akrabımız da yok burda çocuk okul dışında bi beni bi babayı görüyo ondan da biz aynı zamanda arkadaşlık yapıyoruz baba gelince onun esiri zaten yatana kadar oyun

Keyif aldigi bir aktivite varsa ona gonder canim. Enerjisini atar sosyallesir:)

O da çok kötü işte. Arkadaşı olsa enerjisini atar onunla.

Günaydın kızlar tekrardan:)
D3S1R3 canım dün izinliydim misafirden fırsat bulup gelemedim, ama kaçamak sıfır:)
Mavibocuk teyzemin bişeyi yokmuş şükür sevindim, sen nasılsn
Yawrukush çok geçmiş olsun güzelim, Rabbim sağlık afiyet versin inşallah, şu sıra bünye zayıfladı heralde paşanın atalatamıyor bi türlü
E-brulim canım kan tahlili yaptırmışsın sorun yokmuş çok sevindim güzelim, sigarayıda bırakmışsın bağımlı için gerçekten zor tebrik ederim güzelim
S shrrr nasılsın rakibelerin güzeli
haeshin canım enişte nasıl oldu?
@seyhan77 abla günün vardı bugün kolay gelsin:))

Iyi merak ettim seni. Telden de rahatsiz etmek istemedim. Gecmisi de okuyorum ama kaciriyorum bazi mesajlari demek ki:)

Keyif aldigi bir aktivite varsa ona gonder canim. Enerjisini atar sosyallesir:)
Var ama hep hafta sonu bi işe yaramıyor yani
O da çok kötü işte. Arkadaşı olsa enerjisini atar onunla.
Arkadaş çok ama okul saatleri uymadığı için görüşemiyolar yazın çok rahat oluyo hep Bahçedeler
Mart sonu 2 yasina girecek. 22 aylik oluyor sanirim.
Sütten kesmicekmisin artık 24 ü mü bekliyorsun :)

Var ama hep hafta sonu bi işe yaramıyor yani

Arkadaş çok ama okul saatleri uymadığı için görüşemiyolar yazın çok rahat oluyo hep Bahçedeler

Sütten kesmicekmisin artık 24 ü mü bekliyorsun :)

2 yasina girsin de yavas yavas azaltacak sutu:) Birkac aya da birakir.

Benimkinin ne sevdigi/sevecegi belli olmuyor. 2 gun muza saldiriyor, ucuncu gun mutfak camina firlatiyor kivi istiyor. Bir gun et yemiyor ertesi gun et et diye masaya vuruyor:)
Zamane çocuğu bunlar ablam. Ben bazen oğluma diyorum arpan fazla yawrum o yüzden böyle yapıyorsun.

Zamane çocuğu bunlar ablam. Ben bazen oğluma diyorum arpan fazla yawrum o yüzden böyle yapıyorsun.

Hehehe nazlarini bizden baskasi cekmez. Annemle yalniz kalinca hic sesi cikmiyormus. Ne verirsem yiyor, hadi uyu diyorum uyuyor diyor. Bana gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…