Ya hepside aynı işte anneye bütün nazları :))Hehehe nazlarini bizden baskasi cekmez. Annemle yalniz kalinca hic sesi cikmiyormus. Ne verirsem yiyor, hadi uyu diyorum uyuyor diyor. Bana gelince
Doğru hiç baba demiyoruz hep anneye kosuyoruz. İşte çiğer yanında anne alıyor sadece acısını . Allah basimizdan eksik etmesin onları.Gecmiyor gulum. Kardeslerim evli barkli, hala birsey oldugunda anne anne diye yardim istiyorlar:)
Doğru hiç baba demiyoruz hep anneye kosuyoruz. İşte çiğer yanında anne alıyor sadece acısını . Allah basimizdan eksik etmesin onları.
Evet te beni uyku işi çok yormuştu bide öğle uykusunu bıraktı ama bende akşam 8 de uyutmaya başladım şimdi o düzen devam1-3 ay arasi normal birakma suresi canim. Erken bile birakmis senin pasa:)
Bu gelip giden arkadaşları napiyoruz abla cuma günü? Mesela latifemine falan? Bi görünüyor lar bi gidiyorlar.Amin insallah.
Evet te beni uyku işi çok yormuştu bide öğle uykusunu bıraktı ama bende akşam 8 de uyutmaya başladım şimdi o düzen devam
Kaç yaşında senin oğlan?Evet te beni uyku işi çok yormuştu bide öğle uykusunu bıraktı ama bende akşam 8 de uyutmaya başladım şimdi o düzen devam
Bu gelip giden arkadaşları napiyoruz abla cuma günü? Mesela latifemine falan? Bi görünüyor lar bi gidiyorlar.
Hiç 2 yaşında memeyle bıraktıHic mi uyumuyor gunduz?
Nisanda 6 olcakKaç yaşında senin oğlan?
Hiç 2 yaşında memeyle bıraktı
Nisanda 6 olcak
Benimkini 8 30 da yatırıyorum sabah 7 de kalkıyor. Bana diyo ki anne ben insan değilim size hiç kimseye benzemiyorum uyumama gerek yok uyumak çok sıkıcı keşke uyku diye bişey olmasaydı ben geceleri seviyorum diyor. akşam oldumu günün en kötü zamanı geldi diyor sen düşün artıkCocukken annemi dinlemez biz de uyumaz, onu uyutup kacardik:) Simdi uyuyayim diyorum elime gecmiyor:)
Afiyetolsun canım bende oğlanı almaya gidiyorum görüşürüzBen ogle yemegine geciyorum canlar. Gorusuruz
Sükür güle iyiyim, bir sorunum yok. Bulantilarim yok Allaha sükür, öyle kokuya karsi bir hassasiyetim de yok simdilik :)Saat farkı yok cane ama ne zman olandan fırsat bulup gelsem kimse olmuyor :))))Nasılsın bu arada cane? Var mı bulantı? Benim sadece 1 hafta bulantı olmuştu her yer kızartma yağı kokuyordu bana aman Yarabbim .
Sende iyiki varsin cicegim ♥Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,hep beraber inşallah nice nice yıllara, sizleri çok seviyorum , iyiki varsınız
Ay yerim ben onu ya :)Iyiyiz hamdolsun canim. Inat etti uyumadi bugun. Simdi de sut sut diye pacamda
Tesekkür ederim kuzum :*E-brulim canım kan tahlili yaptırmışsın sorun yokmuş çok sevindim güzelim, sigarayıda bırakmışsın bağımlı için gerçekten zor tebrik ederim güzelim
Laflara bak laflaraBenimkini 8 30 da yatırıyorum sabah 7 de kalkıyor. Bana diyo ki anne ben insan değilim size hiç kimseye benzemiyorum uyumama gerek yok uyumak çok sıkıcı keşke uyku diye bişey olmasaydı ben geceleri seviyorum diyor. akşam oldumu günün en kötü zamanı geldi diyor sen düşün artık
Evet abliş bende sabah uyanır uyanmaz yaparım etki olsun diye1-2 haftaya fark gorursun. 10 dk zaten. Sikilasalim iyice:)
tesekkur ederim iyiyim canım benim bizim ufaklik bu günlerde bana kök söktüruyör. Geçmeyen pışık gibi bir şeyi vardı yarın doktora goturcez aslında şu zamanda hiç hastaneye götürmek istemiyorum çocuğu ama geçmedi bir turlu.Günaydın kızlar tekrardan:)
D3S1R3 canım dün izinliydim misafirden fırsat bulup gelemedim, ama kaçamak sıfır:)
@Mavibocuk teyzemin bişeyi yokmuş şükür sevindim, sen nasılsn
@Yawrukush çok geçmiş olsun güzelim, Rabbim sağlık afiyet versin inşallah, şu sıra bünye zayıfladı heralde paşanın atalatamıyor bi türlü
E-brulim canım kan tahlili yaptırmışsın sorun yokmuş çok sevindim güzelim, sigarayıda bırakmışsın bağımlı için gerçekten zor tebrik ederim güzelim
S shrrr nasılsın rakibelerin güzeli
@haeshin canım enişte nasıl oldu?
@seyhan77 abla günün vardı bugün kolay gelsin:))
bak sen oglusa :))))))Benimkini 8 30 da yatırıyorum sabah 7 de kalkıyor. Bana diyo ki anne ben insan değilim size hiç kimseye benzemiyorum uyumama gerek yok uyumak çok sıkıcı keşke uyku diye bişey olmasaydı ben geceleri seviyorum diyor. akşam oldumu günün en kötü zamanı geldi diyor sen düşün artık
Maalesef ev kaloriferli kuzumOh yağmura karşı keyif. Ne güzel hele bi de sobanın yanıyorsa bayılıyorum o hisse.
Benim yeğenim 1 haftada bıraktı abliş.bir hafta sonra annesi vermeye çalışınca midesini bulandırıyordu1-3 ay arasi normal birakma suresi canim. Erken bile birakmis senin pasa:)
Amin kuzumDoğru hiç baba demiyoruz hep anneye kosuyoruz. İşte çiğer yanında anne alıyor sadece acısını . Allah basimizdan eksik etmesin onları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?