Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu gelip giden arkadaşları napiyoruz abla cuma günü? Mesela latifemine falan? Bi görünüyor lar bi gidiyorlar.

Cikarttim listeden canim. Geri doner azmederlerse aliriz yeniden. Lamelif in hesabi kapanmisti. Bilmiyorum acildi mi.

Cocukken annemi dinlemez biz de uyumaz, onu uyutup kacardik:) Simdi uyuyayim diyorum elime gecmiyor:)
Benimkini 8 30 da yatırıyorum sabah 7 de kalkıyor. Bana diyo ki anne ben insan değilim size hiç kimseye benzemiyorum uyumama gerek yok uyumak çok sıkıcı keşke uyku diye bişey olmasaydı ben geceleri seviyorum diyor. akşam oldumu günün en kötü zamanı geldi diyor sen düşün artık

Saat farkı yok cane ama ne zman olandan fırsat bulup gelsem kimse olmuyor :))))Nasılsın bu arada cane? Var mı bulantı? Benim sadece 1 hafta bulantı olmuştu her yer kızartma yağı kokuyordu bana aman Yarabbim .
Sükür güle iyiyim, bir sorunum yok. Bulantilarim yok Allaha sükür, öyle kokuya karsi bir hassasiyetim de yok simdilik :)
Sen nasilsin? Bembeyaz olmus sizin oralar ne güzel :)
Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,hep beraber inşallah nice nice yıllara, sizleri çok seviyorum , iyiki varsınız
Sende iyiki varsin cicegim ♥
Iyiyiz hamdolsun canim. Inat etti uyumadi bugun. Simdi de sut sut diye pacamda
Ay yerim ben onu ya :)
E-brulim canım kan tahlili yaptırmışsın sorun yokmuş çok sevindim güzelim, sigarayıda bırakmışsın bağımlı için gerçekten zor tebrik ederim güzelim
Tesekkür ederim kuzum :*

Laflara bak laflara cok tatli masallah

tesekkur ederim iyiyim canım benim bizim ufaklik bu günlerde bana kök söktüruyör. Geçmeyen pışık gibi bir şeyi vardı yarın doktora goturcez aslında şu zamanda hiç hastaneye götürmek istemiyorum çocuğu ama geçmedi bir turlu.

bak sen oglusa :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…