Tebrikler canım:)Merhaba canlar,
Dun yorgunluktan uyumus kalmisim.
Tabloyuda hazirlayamadim afedersiniz kizlar.
Insallah hepiniz iyisinizdir.
Tartildim az evvel 2 haftadir az az gidiyor.55i goremedim ucundan kiyisindan...
KILO BILDIRIMI
Gecen H:56.3
Bu H:56
Fark:0.3
Yuzde:0.532
Ah bitanem Allahtan kötü birşey olmamışş çook geçmiş olsun dikkat et canımmKizlar dun hastaneden geldik Akin uyudu, bende ocaga yemek koydum sonra gunlerin yorgunluguyla uyumus kalmisim.
Bir kokuyla uyandim, yemek yanmis, tencere yanmis.
Hayir alti harli atesteyken uyumusum kisiga bile alamadan
Allahtan alarmlar calmadan uyandim.
Yoksa polis, itfaiye kapimiza dayanacakti, boy boy haberimiz cikardi gazetelere..
Bir suru alinti yapmistim dun hepsi uctu gitti.
haeshin canim nasilsiniz?Ciktiniz mi hastaneden?
saricicek123 annen nasil kuzum?
@ebrulim kan testi sonucu cikmis cok sevindim guzelim, sigari icmedin degil mi dunden beri??
Mavibocuk canim annecigine cok sevindim kuzum, adet geldi mi?
S shrrr incileriniz hayirli olsun guzelim:)
B belindamm sende ne var ne yok canim?
@D3S1R3, @gogo2405 , B BaslarsanBitirirsin , M M_atruska , @AKovser , @asya_01 sizler nasilsiniz canlar?
@zey zey nasil oldu belin?
Findikfaresi123 ablacim ve @Hayaller35 nasil gidiyor yarisma :)
Kolay gelsin ablacım sana görüşürüzYatili misafirim var. Yarin sabah da aktif olamayabilirim. Yolcu edince gelirim. Iyi aksamlar simdiden.
Yawrukush kuzun daha iyidir insallah. Kilo icin de tebrik ederim gulum. Az kaldi hedefe:)
1 kg kaldi canim onuda bir versem mezun olsam :)Canım geçmiş olsun kuzuna. Terledigi için olabilir tabi ama bi dr a götür.
Ye kuzum. Çünkü bebeğin beyin gelişiminde çok önemli.
Geçmiş olsun bir sorun yoktur insallah.
Tebrikler kuzum artık yeter değil mi annem:))))
Kuzum yüreğim ağzıma geldi Allah korusun Özge lütfen buraya bile uğramadan gerekirse ama nolursun dinlen oğlun uyuyunca sen de uyu . İnsan yorgun olunca ne yaptığını bilmiyor.
Kolay gelsin, iyi eglenceler canim :)Yatili misafirim var. Yarin sabah da aktif olamayabilirim. Yolcu edince gelirim. Iyi aksamlar simdiden.
Yawrukush kuzun daha iyidir insallah. Kilo icin de tebrik ederim gulum. Az kaldi hedefe:)
listeyi hallettim, sagolasin canim :)Tebrikler gülüm ♥
Sen iyi olda listeyi iyi olunca yaparsın acelesi yok ki
daha iyice canim, antibiyotik rahatlatti sukur, enerjisi ve huysuzlugu yerine geldi :)İyiyim canım sağol.sen ve akın paşa iyi olunda.iyileşmedi mi biraz daha
sagolasin mavisim, oglan daha iyi gibi, enerjisi yerinde en azindan :)Selam kızlar nasılsınız:)) ay yemek felan derken annem ablam paşamız ben oturuyoruz :)) menümü vereyim
Sabah
Havuç
Sütlü tarçınlı türk kahvesi
Ara
Biberiye çayı
Öğlen
Yulaflı ekmek
Kırmızı biber közlemesi
Mor lahana yoğurtlaması
Domates
Salatalık
Peynir
Akşam
Tatlı kabak yemeği
Yoğurt
Salata
Yulaflı ekmek
3 litre su :) mistik ve soda içerim
30 dk yürüyüş, jillian level1 4. Gün, haftalık egzersizözgem bu hafta ilk defa yaptım jilliana yeni başladığım için :)
saricicek123 canım nasılsın anca gelebildim
Yawrukush paşa nasıl oldu canımm
haeshin abla eşin nasıl yarın tekrar ameliyat olacakmış çok geçmiş olsun ablacım inşallah iyileşir tez zamanda
@saadettim33 canım nasılsın:))
E-brulim canım nasılsın tatlış
Tebrikler canım:)
Verilmis sadakamiz varmis mavisim cok sukur...Ah bitanem Allahtan kötü birşey olmamışş çook geçmiş olsun dikkat et canımm
Çok sağol tatlım yok daha gelmedi
Ahh iyi bari yaa çok sevindim canım yaaa hoplasın zıplasın ohh:))1 kg kaldi canim onuda bir versem mezun olsam :)
Yorgunluk gercekten insani ne hale sokuyor..
Hic yapmayacagimi dusundugum birsey geldi basima..
Kolay gelsin, iyi eglenceler canim :)
listeyi hallettim, sagolasin canim :)
daha iyice canim, antibiyotik rahatlatti sukur, enerjisi ve huysuzlugu yerine geldi :)
sagolasin mavisim, oglan daha iyi gibi, enerjisi yerinde en azindan :)
sizede keyifli oturmalar canim :)
Aynen canım Rabbim korumuş çok kötü şeyler olabilirdi çok şükür uyanmışsın kuzummVerilmis sadakamiz varmis mavisim cok sukur...
Evet canim hic yapmadigim bir seyi yaptim, yemek ocaga konulup uyunur muAhh iyi bari yaa çok sevindim canım yaaa hoplasın zıplasın ohh:))
Aynen canım Rabbim korumuş çok kötü şeyler olabilirdi çok şükür uyanmışsın kuzumm
Kaç gündür dinlenemedin ki kuzumm yaa inşallah bidaha böyle bişi olmaz canımEvet canim hic yapmadigim bir seyi yaptim, yemek ocaga konulup uyunur mu
Ama yorgunluktan kelimenin tam anlamiyla sizmisim...
Sen nasilsin canim?
Bu ne abla çay günü mü yaptin:))Anca geldim demetim günde bitti bende bittim
Sabah:sütlü kahve
Ara:üc bardak cay
Ögle:tekrar cay
Aksam üzeri:cay,salata cesitleri ispanakli bir dilim börek
Yesilcay sizler ne yaptiniz bakalim demet misafir kim
Ne bilim abla öyle aklımda kalmış :))) Sen nasılsın günün nasıl geçti?Latifeminemi lamelifamine olmasin o sibel cok hossun canim
Ah canım o kadar iyi anlıyorum ki bunlar yalnızlığın getrdigi sinir bosalmalari ve yorgunluklar. Oğlan duzelince bi şeyler yap dağıt kuzum. Başınızın gözünüzün sadakasi olsun.1 kg kaldi canim onuda bir versem mezun olsam :)
Yorgunluk gercekten insani ne hale sokuyor..
Hic yapmayacagimi dusundugum birsey geldi basima..
Kolay gelsin, iyi eglenceler canim :)
listeyi hallettim, sagolasin canim :)
daha iyice canim, antibiyotik rahatlatti sukur, enerjisi ve huysuzlugu yerine geldi :)
sagolasin mavisim, oglan daha iyi gibi, enerjisi yerinde en azindan :)
sizede keyifli oturmalar canim :)
Gelmis gecmis olsun özgecan allah korusun hepimiziVerilmis sadakamiz varmis mavisim cok sukur...
Gün iste kalabalikti yorucuydu ama bir sene rahatim artikBu ne abla çay günü mü yaptin:))
Ne bilim abla öyle aklımda kalmış :))) Sen nasılsın günün nasıl geçti?
Ah canım o kadar iyi anlıyorum ki bunlar yalnızlığın getrdigi sinir bosalmalari ve yorgunluklar. Oğlan duzelince bi şeyler yap dağıt kuzum. Başınızın gözünüzün sadakasi olsun.
Iyiyim bocukum cok yorgunum erken yatacam@Hayaller35 ablacım sen nasılsın
Findikfaresi123 ablacım gün nasıl geçti
S shrrr napıyorsun tatlım
@AKovser sen nasılsın canım:)
İyiyim gülüm teşekkür ederim.çok yoğun geçiyor dershane sanırım baya yoruluyorsunSelam kızlar nasılsınız:)) ay yemek felan derken annem ablam paşamız ben oturuyoruz :)) menümü vereyim
Sabah
Havuç
Sütlü tarçınlı türk kahvesi
Ara
Biberiye çayı
Öğlen
Yulaflı ekmek
Kırmızı biber közlemesi
Mor lahana yoğurtlaması
Domates
Salatalık
Peynir
Akşam
Tatlı kabak yemeği
Yoğurt
Salata
Yulaflı ekmek
3 litre su :) mistik ve soda içerim
30 dk yürüyüş, jillian level1 4. Gün, haftalık egzersizözgem bu hafta ilk defa yaptım jilliana yeni başladığım için :)
saricicek123 canım nasılsın anca gelebildim
Yawrukush paşa nasıl oldu canımm
haeshin abla eşin nasıl yarın tekrar ameliyat olacakmış çok geçmiş olsun ablacım inşallah iyileşir tez zamanda
@saadettim33 canım nasılsın:))
E-brulim canım nasılsın tatlış
Tebrikler canım:)
Sen naptin bocukum geldimi beklenen adet
Hayırlı olsun gülüm sende jilliancı oldun hadi bakalım :) kız ilk gün zaten zorluyor bide o kadar squat yapmışsınKahvaltı
1 cennet hurması
Ara
1 bardak süt
Öğle
Döner (pidesini yemedim sadece eti yedim)
1 ayran
Akşam
kıymalı yumurta
1 dilim ekmek
Ara
1 kase yoğurt
1 saat yürüyüş
jillian level 1
250 squat
Ölüyorummmmmmmmmmmmmmm
Günün vardı demi abliş bugün nasıldı günün yorulmuşsundur yat da dinlen ablişIyiyim bocukum cok yorgunum erken yatacam
Evet kuzum yaa etüt olunca yoruluyoruz baya bide 1 arkadaş gelmedi bugün baya yoğunluk vardı ödev grubu var onada yardıma girdim öyle :)İyiyim gülüm teşekkür ederim.çok yoğun geçiyor dershane sanırım baya yoruluyorsun
Yok abliş yaa kedinin ciğer beklediği gibi bekliyorum ama gelmiyorSen naptin bocukum geldimi beklenen adet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?