Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sozunde durur da toplu verir insallah canim. Allah kolaylik versin.

Saat yapariz. En cok suren kazanir. Gunu soyle:)
tamam anlaştık pazar olsun o zaman, umarım misafir gelmez :)) Demet bacak ölçülerin değiştimi :)

benim bisikletim yok ki:))
haftaya bakalım ins 60 in altına inerim:)
Bende haftaya 60'lı rakamları görürüm inşallah :)) hedefide düşürürüm

Bende iyim kuzum çok şükür bende de annemde de bişi yokmuş derse gircem şimdi sen nasılsın canımm:)
İyiyim şükür canım bende , sağlık herşey gerçekten insan gördükçe yaşadıkça daha iyi anlıyor, iyi dersler fıstığım

tamam anlaştık pazar olsun o zaman, umarım misafir gelmez :)) Demet bacak ölçülerin değiştimi :)

S shrrr 60 görürsem sen 58 görmeden kazanmış sayarım kendimi haberin olsun

60 görürsem sen 58 görmeden kazanmış sayarım kendimi haberin olsun
bak senn keşke bende 60 yapsaydim hedefi:)) kız sen kesin kazanirsin o zaman 59 da takılcam gibi hissediyorum niyeyse:)
eşim duymasın benim hedefim aslında 57 :)) o zaman cincik gibi olurum:)))

Pazar olsun:) Tek seans yapalim. Dk usulu en cok suren kazansin. Olcmedim ama inceldi gulum.

bak senn keşke bende 60 yapsaydim hedefi:)) kız sen kesin kazanirsin o zaman 59 da takılcam gibi hissediyorum niyeyse:)
eşim duymasın benim hedefim aslında 57 :)) o zaman cincik gibi olurum:)))
Ayhh inşallah bazen patlama yaşıyorum, durduramıyorum kendimi bende korkuyorum takılıp kalmaktan inşallah öyle bişey yaşamayız,
Pazar olsun:) Tek seans yapalim. Dk usulu en cok suren kazansin. Olcmedim ama inceldi gulum.
tamamdır :))

Ayhh inşallah bazen patlama yaşıyorum, durduramıyorum kendimi bende korkuyorum takılıp kalmaktan inşallah öyle bişey yaşamayız,

tamamdır :))

Egzersizi arttirin, takilma duraklama olmuyor. Hergun fazladan yapacaginiz 10dk nin bile etkisini gorursunuz:)

İyi akşamlar kızlar..
Çok halsiz, moralsiz bir gün geçirdim, yattım bütün gün diyebilirim..
Hiç canım yemek de istemedi, elektrik olmayınca annem yemek yapamamıştı, aceleyle patates kızartmış öğlen için, 4-5 dilim ondan yedim öğlen..
Akşam
1 kase kırmızı mercimek çorbası ve salata

Daha da birşey yemem herhalde

Geçmiş olsun canım , kötü bişey yokya

Sabah bildirim yapamayabilirim

Kilom aynı, hiç azalmamış, artık reglden mi, başka bir hatam mı oldu bilmiyorum..
Ama 58-le başladım 56.5-e kadar indi regl zamanında durdu, regl de olamayınca kaldım öyle
Geçmiş olsun canım kilo nda iyi fıstık gibisin:) darısı basimiza:))

Merhaba canlar,
Dun yorgunluktan uyumus kalmisim.
Tabloyuda hazirlayamadim afedersiniz kizlar.
Insallah hepiniz iyisinizdir.
Tartildim az evvel 2 haftadir az az gidiyor.55i goremedim ucundan kiyisindan...

KILO BILDIRIMI
Gecen H:56.3
Bu H:56
Fark:0.3
Yuzde:0.532

Eklentiler

• IMAG1247.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 37
Dag cayi, afiyet olsun:)

asya_01 ihmal ediyorsun bizi:)

S shrrr gida alerjisinde oluyor canim o. Ne yediginde/yedirdiginde arttigini takip et.
bugün öyle oldu ablacım ya yakın arkadaşım çağardı sabah aradı çok stem etti kahvaltıdan sonra hemen gittim biraz önce geldim bırakmadı bir türlü yemeğimi bile yeni pişirdim baya stemlenmişş

kızlar menümü vereyimm

sabah
yarım çay bardağı lor
5 zeytin
1 salatalık
1 yumurta
çay

ara
1 fincan sütlü kahve(şekersiz)

öğle 2 kaşık kısır
salata(arkadaşım o kadar ısrar etmesine rağmen kısırı 2 kaşık aldım)

ara
2 çay(çayın yanına kek poaça çıkardı arkadaşım ama yemedim)
1 portakal

akşam
1 tabak kadar kuru fasulye
1 bardak ayran
salata

su 1,5
spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…