Bende iyim kuzum çok şükür bende de annemde de bişi yokmuş derse gircem şimdi sen nasılsın canımm:)
daha oncede para verdigim ve berdigim parayi aldigim birisiydi ama bu kadar yuksek ilk ve son oldu bakalim adam hic ödemicem demiyor ama 1 senedir ödemiyorda bekliyoruz
aminn esracim
esimle Allahtan sorun yasamadik ama cok huzursuz zamanlar gecirdik
hayirlisi artik
Teşekkür ederiz kendi istedi uğraşsin dursun artık :)Iyi masallah. Darisi yeterliligine:)
tamam anlaştık pazar olsun o zaman, umarım misafir gelmez :)) Demet bacak ölçülerin değiştimi :)Saat yapariz. En cok suren kazanir. Gunu soyle:)
Bende haftaya 60'lı rakamları görürüm inşallah :)) hedefide düşürürümbenim bisikletim yok ki:))
haftaya bakalım ins 60 in altına inerim:)
İyiyim şükür canım bende , sağlık herşey gerçekten insan gördükçe yaşadıkça daha iyi anlıyor, iyi dersler fıstığımBende iyim kuzum çok şükür bende de annemde de bişi yokmuş derse gircem şimdi sen nasılsın canımm:)
tamam anlaştık pazar olsun o zaman, umarım misafir gelmez :)) Demet bacak ölçülerin değiştimi :)
Bende haftaya 60'lı rakamları görürüm inşallah :)) hedefide düşürürüm
bak senn keşke bende 60 yapsaydim hedefi:)) kız sen kesin kazanirsin o zaman 59 da takılcam gibi hissediyorum niyeyse:)60 görürsem sen 58 görmeden kazanmış sayarım kendimi haberin olsun
tamam anlaştık pazar olsun o zaman, umarım misafir gelmez :)) Demet bacak ölçülerin değiştimi :)
Bende haftaya 60'lı rakamları görürüm inşallah :)) hedefide düşürürüm
Ayhh inşallah bazen patlama yaşıyorum, durduramıyorum kendimi bende korkuyorum takılıp kalmaktan inşallah öyle bişey yaşamayız,bak senn keşke bende 60 yapsaydim hedefi:)) kız sen kesin kazanirsin o zaman 59 da takılcam gibi hissediyorum niyeyse:)
eşim duymasın benim hedefim aslında 57 :)) o zaman cincik gibi olurum:)))
tamamdır :))Pazar olsun:) Tek seans yapalim. Dk usulu en cok suren kazansin. Olcmedim ama inceldi gulum.
Ayhh inşallah bazen patlama yaşıyorum, durduramıyorum kendimi bende korkuyorum takılıp kalmaktan inşallah öyle bişey yaşamayız,
tamamdır :))
Geçmiş olsun canım , kötü bişey yokyaİyi akşamlar kızlar..
Çok halsiz, moralsiz bir gün geçirdim, yattım bütün gün diyebilirim..
Hiç canım yemek de istemedi, elektrik olmayınca annem yemek yapamamıştı, aceleyle patates kızartmış öğlen için, 4-5 dilim ondan yedim öğlen..
Akşam
1 kase kırmızı mercimek çorbası ve salata
Daha da birşey yemem herhalde
İyi akşamlar kızlar..
Çok halsiz, moralsiz bir gün geçirdim, yattım bütün gün diyebilirim..
Hiç canım yemek de istemedi, elektrik olmayınca annem yemek yapamamıştı, aceleyle patates kızartmış öğlen için, 4-5 dilim ondan yedim öğlen..
Akşam
1 kase kırmızı mercimek çorbası ve salata
Daha da birşey yemem herhalde
Geçmiş olsun canım kilo nda iyi fıstık gibisin:) darısı basimiza:))Sabah bildirim yapamayabilirim
Kilom aynı, hiç azalmamış, artık reglden mi, başka bir hatam mı oldu bilmiyorum..
Ama 58-le başladım 56.5-e kadar indi regl zamanında durdu, regl de olamayınca kaldım öyle
bugün öyle oldu ablacım ya yakın arkadaşım çağardı sabah aradı çok stem etti kahvaltıdan sonra hemen gittim biraz önce geldim bırakmadı bir türlü yemeğimi bile yeni pişirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?