Hala fenayım canımGülüm sorun nedir anlatmak istermisin?
Anneni anliyorum, benimde etrafimda ki insanlar baski yapiyordu bir ara taa ki ben caktirmadan "falanca bana cocuk sorup duruyor, cok gücüme gidiyor benim elimde olan bir sey degil" diyene kadar - kizim sana söylüyorum gelinim sen anla misali :) annen hic bir zaman senin kötülügünü istemez, bilerek kirmaz seni.. sadece senin dedigin gibi kendine hakim olamiyor demek ki. Belki annene bu durumun seni ne kadar üzdügünü daha iyi anlatman gerekir?
Rabbim insallah tez vakitte önce göbüsünü sonra kucagini doldursun arkadasim ♥
Nasil oldun ablacim?
Evet kuzum ilk torun Allah nasip ederse :)
Bir Özge vakasi dahaseninle saat farki da yok aramizda...
Allah rahatlik versin canim, iyice dinlen insallah.
Özgem tekrar gecmis olsun, insallah cabuk atlatir hastaligi. Rabbim sifa versin yavruna.
Yok yaa ben tırt çıktımŞu bizim yarışmacı arakadaşlar @Hayaller35 ,gogo2405 , Findikfaresi123 , @haeshin ne durumdasınız kızlar, hafifleme varmı :))
Allah kolaylık versin boncuğum ♥ yarın tartı diye bugün az yedim acım şimdiGünün vardı demi abliş bugün nasıldı günün yorulmuşsundur yat da dinlen abliş
Evet kuzum yaa etüt olunca yoruluyoruz baya bide 1 arkadaş gelmedi bugün baya yoğunluk vardı ödev grubu var onada yardıma girdim öyle :)
Yok abliş yaa kedinin ciğer beklediği gibi bekliyorum ama gelmiyorbizimkilerle oturuyoruz işte ablam bizde kalacak bugün eşi işe gidecek :)
Geçmiş olsun ablacım.üşüttün mü ne olduMenümü yazayım
Sabah 1 dilim çavdar ekmeği az bal kaymak peynir baharatlı bitki çayı
Öğlen 1 lokma kek az ıspanak yoğurt
Akşam 1 kase tarhana çorbası 1 dilim ekmek
Su 2 lt
Spor bugünde yok halsizlik var hala aldığım ilaç alerji yaptı birde alerji ilacı içtim.
Geçmiş olsun ablacımMenümü yazayım
Su 2 lt
Spor bugünde yok halsizlik var hala aldığım ilaç alerji yaptı birde alerji ilacı içtim.
Amin bitanemAllah kolaylık versin boncuğum ♥ yarın tartı diye bugün az yedim acım şimdi
Süt içtim bir bardak gülüm.Geçmiş olsun ablacım
Amin bitanem
Demet ablacım ne diyor aç kalmayın yoğurt salatalık havuç felan ye canısı
Afiyet olsun canım:)Süt içtim bir bardak gülüm.
yok canım jilliancı değilim. focus t 25 e başlıcam ama baktım doğru düzgün yapamıyorum biraz vücudum çalışsın diye jillian yaptım bugünHayırlı olsun gülüm sende jilliancı oldun hadi bakalım :) kız ilk gün zaten zorluyor bide o kadar squat yapmışsın
Kuşum mavişim iyiyim sen nasılsın? Geldi mi kız Reglin?
Sene de 1 mi geliyor sıra abla?Gün iste kalabalikti yorucuydu ama bir sene rahatim artik
Dikkat et ablacim olmadı doğal yollardan geçirmeye çalış. Soğan suyu gribe iyi geliyor. Balla karistirirsaan alır halsizligini.Menümü yazayım
Su 2 lt
Evet canim 12 kisiyizKuşum mavişim iyiyim sen nasılsın? Geldi mi kız Reglin?
Sene de 1 mi geliyor sıra abla?
Vay be iyiymis :))Evet canim 12 kisiyiz
Bizde simdiye kadar hic hasta olmuyorduk canim.Dediğim testi sormadın mı hem kulak hem grip arka arkaya çok zor canım senin içinde bebiş içinde allah şifa versin tez zamanda toparlanır inşallah.özge sen böyle yazdıkça geçen seneki halim aklıma geliyor uykusuzluktan yorgunluktan bitik vaziyetteydim nerdeyse bütün yıl hastalıkla ve özel günlerde kusma ishalle uğraştım. Büyüdükçe daha az hasta olcak daha rahat edeceksin allah dermansız dert vermesin çok geçmiş olsun canım
Canim ilk sayfadaki formu doldurun kaptanimizda yazmis ablanida, senide bekliyoruz :)Evet 2 gun filan omrum olmuştu sanirim takim da sonra internet baglantim da sorun oldu, arkasindan ameliyat filan derken bugunlere geldim. :)) size katilmak istiyorum ben ? Birisine başvurmak gerekiyormu prosudurleri tamamen unutmuş durumdayim. Bir an once size katilip tam motive dev etmek istiyorum. Bu arada ablam da katilmak istiyor.. Napiyoruz şimdi? Biz haziriz da
ayy ne guzel olmus bu mesaj :)Günaydin kizlar
@saricicek123 cicegimdogum günün kutlu olsun
Nice mutlu, saglikli, huzur dolu yillarin olsun...
Yeni yasinda herseyin gönlünce olmasini dilerim
Tüm güzel cicekleri sana armagan ediyorum
sagol canim :)Gülüm sorun nedir anlatmak istermisin?
Anneni anliyorum, benimde etrafimda ki insanlar baski yapiyordu bir ara taa ki ben caktirmadan "falanca bana cocuk sorup duruyor, cok gücüme gidiyor benim elimde olan bir sey degil" diyene kadar - kizim sana söylüyorum gelinim sen anla misali :) annen hic bir zaman senin kötülügünü istemez, bilerek kirmaz seni.. sadece senin dedigin gibi kendine hakim olamiyor demek ki. Belki annene bu durumun seni ne kadar üzdügünü daha iyi anlatman gerekir?
Rabbim insallah tez vakitte önce göbüsünü sonra kucagini doldursun arkadasim ♥
Nasil oldun ablacim?
Evet kuzum ilk torun Allah nasip ederse :)
Bir Özge vakasi dahaseninle saat farki da yok aramizda...
Allah rahatlik versin canim, iyice dinlen insallah.
Özgem tekrar gecmis olsun, insallah cabuk atlatir hastaligi. Rabbim sifa versin yavruna.
ahh bir bilsem 2 haftadir hasta kuzum...Yawrukush um nedir bu oglusun çektiği geçmiş olsun canım
sagol canim benim :)Çok geçmiş olsun canım.İnşallah hemen ilaçlar etkisini gösterir de paşan iyi olur
Daha iyi canim, eksik olma:)Yawrukush canım inşallah paşa daha iyi olmuştur.
bir tanede bende var :)Şimdiki oğlan çocukları kızlardan beter . Bi nazli da bende :)
Günaydın kızlar tekrardan:)
@D3S1R3 canım dün izinliydim misafirden fırsat bulup gelemedim, ama kaçamak sıfır:)
Mavibocuk teyzemin bişeyi yokmuş şükür sevindim, sen nasılsn
Yawrukush çok geçmiş olsun güzelim, Rabbim sağlık afiyet versin inşallah, şu sıra bünye zayıfladı heralde paşanın atalatamıyor bi türlü
@E-brulim canım kan tahlili yaptırmışsın sorun yokmuş çok sevindim güzelim, sigarayıda bırakmışsın bağımlı için gerçekten zor tebrik ederim güzelim
@shrrr nasılsın rakibelerin güzeli
@haeshin canım enişte nasıl oldu?
Findikfaresi123 abla günün vardı bugün kolay gelsin:))
hahaha mutfak camina mi firlatiyor :)Benimkinin ne sevdigi/sevecegi belli olmuyor. 2 gun muza saldiriyor, ucuncu gun mutfak camina firlatiyor kivi istiyor. Bir gun et yemiyor ertesi gun et et diye masaya vuruyor:)
ohh mis gibi :)İyiyim gülüm yağmur yağıyor bende yeşil çay keyfi yapıyorum
canim ya mantar olmasin...tesekkur ederim iyiyim canım benim bizim ufaklik bu günlerde bana kök söktüruyör. Geçmeyen pışık gibi bir şeyi vardı yarın doktora goturcez aslında şu zamanda hiç hastaneye götürmek istemiyorum çocuğu ama geçmedi bir turlu.
bak sen oglusa :))))))
canim insallah borclarini oderler,cok uzuldum
canim gun gectikce daha ii oluyor bugunde cok şükür iim
canim bir kac kere cok net anlattim hatta haklisin dedi ama dedigim gibi güdülernden kaynakli oldugunu düşünüyorum
Ben hamileligimde sagligim elverdikce calismak istiyorum ancak suan is konusunda bi sabitlik tutturamadim
ama en onmeli sorunumuz bi arkadasimizin esine bizim icin ciddi bi rakam kredi cektik ve adam odemiyor malesef cok buyuk sikintilar yasadik halada yasiyoruz kendi yasantimizda bu kredi disinda maddi sorunumuz yok mal varligimizda yok ama biz huzurluyuz ama bu kredo malesef bizi mahvetti suan ne araba isine girebiliyoruz ne ev ne cocuk bu krediyi halletmemiz sart.
Allah nasip ederse hasa karsi degilim ama bu is bendeyse bu durumlardan dolayi bekliyoruz sadece
ozel sektor hep boyle be guzelim...Kizlarr
Sabah egitimdeydim yemektir falan ancak gelebildim.
Aksam 2 saat mesaim var yürüyüşe katilamicam kizlar bilginiz olsun.
Sabahki egitimden kaynakli aksama ekleme yapildi.
Malesef sadece kendi cikarlarini dusunen ve hep karşı taraftan beklentisi olan bi yerde calisiyorum hakkimsa hayirlisi
Ayni bennn :)Sağol canım benim hamileyken is yerinde bunlar iyi günlerin uykusuz gecelere hazır ol falan derlerdi ne sinir olurdum ne kadar dogrumus yamuldum kaç gündür tipi kaydı insan icine çıkacak halim yok:)))
hadi gozunuzaydin canim :)aciklanmis 100 almış çalışkandir bizimki:)))
hayirdir neyin var canim?İyi akşamlar kızlar..
Çok halsiz, moralsiz bir gün geçirdim, yattım bütün gün diyebilirim..
Hiç canım yemek de istemedi, elektrik olmayınca annem yemek yapamamıştı, aceleyle patates kızartmış öğlen için, 4-5 dilim ondan yedim öğlen..
Akşam
1 kase kırmızı mercimek çorbası ve salata
Daha da birşey yemem herhalde
canim egzersiz yaparsan gider kilolar, regli gelsin, egzersize baslarsin gider kilolar merak etme...Sabah bildirim yapamayabilirim
Kilom aynı, hiç azalmamış, artık reglden mi, başka bir hatam mı oldu bilmiyorum..
Ama 58-le başladım 56.5-e kadar indi regl zamanında durdu, regl de olamayınca kaldım öyle
borek miiiii, sporda yok mu yoksaa??Anca geldim demetim günde bitti bende bittim
Sabah:sütlü kahve
Ara:üc bardak cay
Ögle:tekrar cay
Aksam üzeri:cay,salata cesitleri ispanakli bir dilim börek
Yesilcay sizler ne yaptiniz bakalim demet misafir kim
jillian hayirli olsun canim :)Kahvaltı
1 cennet hurması
Ara
1 bardak süt
Öğle
Döner (pidesini yemedim sadece eti yedim)
1 ayran
Akşam
kıymalı yumurta
1 dilim ekmek
Ara
1 kase yoğurt
1 saat yürüyüş
jillian level 1
250 squat
Ölüyorummmmmmmmmmmmmmm
oh ne guzel mavisim, evet zombi gibiyim :)Kaç gündür dinlenemedin ki kuzumm yaa inşallah bidaha böyle bişi olmaz canım
Bende etütten geldim yemek felan derken kahve yaptı ablam onu içtik :) öyle yani kuzum:)
evet canim hem sadaka mi verecegim, hemde birseyler hazirlayip ogrencilere goturecegim...Bu ne abla çay günü mü yaptin:))
Ne bilim abla öyle aklımda kalmış :))) Sen nasılsın günün nasıl geçti?
Ah canım o kadar iyi anlıyorum ki bunlar yalnızlığın getrdigi sinir bosalmalari ve yorgunluklar. Oğlan duzelince bi şeyler yap dağıt kuzum. Başınızın gözünüzün sadakasi olsun.
sagol ablacim..Gelmis gecmis olsun özgecan allah korusun hepimizi
1 sene mii nasil gun bu abla? :)Gün iste kalabalikti yorucuydu ama bir sene rahatim artik
Ya öyle daha neler var:)Laflara bak laflaracok tatli masallah
Büyüsün seninki neler dicek bakalımtesekkur ederim iyiyim canım benim bizim ufaklik bu günlerde bana kök söktüruyör. Geçmeyen pışık gibi bir şeyi vardı yarın doktora goturcez aslında şu zamanda hiç hastaneye götürmek istemiyorum çocuğu ama geçmedi bir turlu.
bak sen oglusa :))))))
Çok üzüldüm inşallah çözülür mesele çok zor bi durum haklısın
canim gun gectikce daha ii oluyor bugunde cok şükür iim
canim bir kac kere cok net anlattim hatta haklisin dedi ama dedigim gibi güdülernden kaynakli oldugunu düşünüyorum
Ben hamileligimde sagligim elverdikce calismak istiyorum ancak suan is konusunda bi sabitlik tutturamadim
ama en onmeli sorunumuz bi arkadasimizin esine bizim icin ciddi bi rakam kredi cektik ve adam odemiyor malesef cok buyuk sikintilar yasadik halada yasiyoruz kendi yasantimizda bu kredi disinda maddi sorunumuz yok mal varligimizda yok ama biz huzurluyuz ama bu kredo malesef bizi mahvetti suan ne araba isine girebiliyoruz ne ev ne cocuk bu krediyi halletmemiz sart.
Allah nasip ederse hasa karsi degilim ama bu is bendeyse bu durumlardan dolayi bekliyoruz sadece
Sabahlari kalkinca ben
Aa birilerinin aklına yarışma gelmiş:) e yarın görürsün artıkŞu bizim yarışmacı arakadaşlar @Hayaller35 ,gogo2405 , Findikfaresi123 , @haeshin ne durumdasınız kızlar, hafifleme varmı :))
Iyi geceler tatlımm:)Kızçeler iyi geceler seviyorum Sizleri ♥♥
Bende iyiyim kuzum :)) yok inatçı keçi gelmedi daha kuzum:)Kuşum mavişim iyiyim sen nasılsın? Geldi mi kız Reglin?
Sene de 1 mi geliyor sıra abla?
Avukata sordunuz mu çünkü yeni çıkan bi düzenleme var eşinin haberi olmadan imzalamış kefil belgesinden sorumlu olunmuyor galiba
daha oncede para verdigim ve berdigim parayi aldigim birisiydi ama bu kadar yuksek ilk ve son oldu bakalim adam hic ödemicem demiyor ama 1 senedir ödemiyorda bekliyoruz
aminn esracim
esimle Allahtan sorun yasamadik ama cok huzursuz zamanlar gecirdik
hayirlisi artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?