Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar selamm

su 2 gun 1 hafta gibi geldi resmen

Yegenimiz daha iyi olsu cok şükür.

Esim abisi ve ailesiyle ankaraya gitti dun aksam aslinda b3nde gidecektim ama is arkadasim benden mozaik pasta rica etti kizinin dogum gunu var bugun cesit olsun istedi kiramadim bu ankara meseleside sonradan patlak verince gidemedim.

Dun gece 4te uyuyabildim kardesim geldi bize ama esim olmadan yatak odasina gecemedim onlar varmadanda uyku gitmedi gözüme
Sabahta erkenden kalkip malzeme al pasta yap kahvalti derken yola ancak koyulabildimm
Simdi besiktasa geciyorum aksamda beylikduzune arkadasimla bulusucamm
Yazarken ben bile yoruldum vallahi
Gecmise bakamadim kizlar yalan yok yoldayim tele surekli bakamayanlardanim

Gecmis olsun zeynep masallah yoğunluk iyidir iyi

Ben bu hafta.bisiklet veya spor yarismasina katilamicam saadeti desteklediğimi kamuoyuna duyurmustum. Resmi olarak kilo eksiltme yarısında seyhan ablaya meydan okuyorum. Kaptanim duyuyosun de mi:)
Sağol kuzum.bende kilo eksiltme de yarışıyorum ama Seyhan ablayı mı desteklesem diyorum.malum çok yoğun olmasına rağmen geçen hafta hiç kaçamak yoktu ful çay ve brokoli vardı menülerde bence bu hafta çok kilo verecekkkk hele bide bu hafta yoğun da değil

Cay ve brokolimi bamyayi unutma lütfen

Kiz sen sporda degil miydin bu hafta yok o zaman rakipsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…