Allahim karnimda bi karincalanma boyle ne bileyim bi kaslarimin acilmasi degisik duygu ve hislerdeyim su an. Yasemin anlatim bozukluğu mu oldu ama nasil anlatsam hirslandigimiGelecegin varsa göreceginde var pembe salyangoz
Ebrus gelin gelin ustume daha cok hirslandirin
Tatlim dogru yoldasinBen de seni mi tutsamm
Bu hafta rekabet daha sert olacak gibi :)) hadi bekliyoruzTatlim dogru yoldasin
Su an beynimde eye of tiger caliyoBu hafta rekabet daha sert olacak gibi :)) hadi bekliyoruz
Bence sen aksam bi arkadasina teyzene halana falan git :)))Annem akşama düşbere (bir çeşit mantı) yapıyor, ağlamaya başlasam mı acabaa
Gecmis olsun zeynep masallah yoğunluk iyidir iyiKizlar selamm
su 2 gun 1 hafta gibi geldi resmen
Yegenimiz daha iyi olsu cok şükür.
Esim abisi ve ailesiyle ankaraya gitti dun aksam aslinda b3nde gidecektim ama is arkadasim benden mozaik pasta rica etti kizinin dogum gunu var bugun cesit olsun istedi kiramadim bu ankara meseleside sonradan patlak verince gidemedim.
Dun gece 4te uyuyabildim kardesim geldi bize ama esim olmadan yatak odasina gecemedim onlar varmadanda uyku gitmedi gözüme
Sabahta erkenden kalkip malzeme al pasta yap kahvalti derken yola ancak koyulabildimm
Simdi besiktasa geciyorum aksamda beylikduzune arkadasimla bulusucamm
Yazarken ben bile yoruldum vallahi
Gecmise bakamadim kizlar yalan yok yoldayim tele surekli bakamayanlardanim
Gecmis olsun zeynep masallah yoğunluk iyidir iyi
Sağol kuzum.bende kilo eksiltme de yarışıyorum ama Seyhan ablayı mı desteklesem diyorum.malum çok yoğun olmasına rağmen geçen hafta hiç kaçamak yoktu ful çay ve brokoli vardı menülerde bence bu hafta çok kilo verecekkkkBen bu hafta.bisiklet veya spor yarismasina katilamicam saadeti desteklediğimi kamuoyuna duyurmustum. Resmi olarak kilo eksiltme yarısında seyhan ablaya meydan okuyorum. Kaptanim duyuyosun de mi:)
Cay ve brokolimi bamyayi unutma lütfenSağol kuzum.bende kilo eksiltme de yarışıyorum ama Seyhan ablayı mı desteklesem diyorum.malum çok yoğun olmasına rağmen geçen hafta hiç kaçamak yoktu ful çay ve brokoli vardı menülerde bence bu hafta çok kilo verecekkkkhele bide bu hafta yoğun da değil
Özür dilerim abliş bide bamya doğruCay ve brokolimi bamyayi unutma lütfen
Özür dilerim abliş bide bamya doğru
Vuuuu çok iddialıHaha emin olma seyhan sultan bomba gibi geliyorum
Bende tam seni destekliyorum diyecektimEbrus gelin gelin ustume daha cok hirslandirin
İşte bak şimdi ikilemde kaldımGelecegin varsa göreceginde var pembe salyangoz
büyüdüyse çatlamaya yakınsa ya çatlatma iğnesi verecek yada kendiliğinden çatlicak gibiyse ilişki günü önerecek abla ama yok hiç büyümemişse bu ay çöp oldu demek adeti beklicemAsya buyuduyse ne yapilacak?
Kiz sen sporda degil miydin bu hafta yok o zaman rakipsinSağol kuzum.bende kilo eksiltme de yarışıyorum ama Seyhan ablayı mı desteklesem diyorum.malum çok yoğun olmasına rağmen geçen hafta hiç kaçamak yoktu ful çay ve brokoli vardı menülerde bence bu hafta çok kilo verecekkkkhele bide bu hafta yoğun da değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?