Harika olmuş abla, bu hafta seni mi desteklesem :)))Bu mesajim nasil kaptanim
Kirmizi et niye yok, ne yiyecegiz:)
Sac spreyiBana duvar temizligi gorundu yine
Sanmıyorum cumayi bile bulabilir dedi dr iyilesme hiziyla alakaliymis ama bence bulmaz cabuk iyileşir. Eve geldim şimdi sagolsun bi arkadas geldi beni azad etti. Cocuklarla oynadim yemek yedirdim. Uyuttum. Bisiklete çıktım :))) bitince dusumu alir biseyler yer dönerim. Plan bu eger daha once gel emri gelmezse:))Nasilsin guzelim, pzt mi cikacaksiniz?
Aaaah yasemin yüreğime dokundun edebiyat hep istedigim bolumdu benim olmadiEdebiyat okuyorum :) Normalde yurtta kaliyorum fakat suan tatildeyim evdeyim.O da cok kotu oluyor.Bir hafta oldu geleli bir haftadir yemedigim sey kalmadi.
Tatlim hangi üniOkulda pek öyle imkanlar yok yani cok uzak bana.Sabah ogle kacamak olmuyor ama yurdun aksam yemekleri bazen gercekten kotu oldugu icin disaridan yiyoruz.O zaman da maalesef asiyorum.Bazen de sirf doymak icin cok ekmek yiyoruz :| Yurt hayati, ogrencilik...
Hoşgeldin canım kaptanımız sana ne yapman gerektiğini yazar beslenme önerilerin de bulunur sorunun çözülür :)
Korktum abla ya tırt dedin 800 verdin nası korkmayım:)beslenme konusunda söylediklerine katılıyorum herkesin bir doğrusu var ne desek boş tabi ama ben sadece sağlık yönünü vurgulamak istedim neyse herkes önce kendinden mesul :)geçmiş olsun abla oğlum da da var alerji yükseldi mi grip gibi oluyor
Ah anne elinden aşure olsun afiyet olsun canım
Ben kız tarafıyım ancak seni korurum Aydınlı erkekler böyle heral
Günaydın canım iyi hafta sonları
Jiliana bira hedefine yaklasip basla istersen biz hep oyle yaptik su an bitirmek uzere olan yeni baslayan arkadaslar var o programa bitirenlerde var benim gibi :)))Hava ve ev sartlarindan dolayi her gun cikmam mumkun olmuyor.Jillian Micheals' in 30 gunluk programini yapmak istedim ama deneyince cok zorlandim.Telefonuma play store den bir uygulama indirdim.Adi ucretsiz gunluk egzersizler.Ayirmis bacak kol karin vs diye her birinde ayri videolar var hareketler.Onu dusunuyorum.
Sibel kesin incelir bisiklet jiliandan kolay ama bacaklarda onun kadar etkili daha da zevkli ne marka alacaksinizSağlık olsun canım umarım bu sefer hedefine ulasirsin.
Tatlım özürlük bir durum yok. Kacamagin olsun.
Ellerine sağlık kuzum fırsat bulur bulmaz cezası yapıcam. Malum kacamagim cezası kalamaz.
Hadi yaw :))O da iyiymiş :)
Canım inceldim bariz belli zaten. Bisiklet işini de bu önümüzdeki hafta ici siparis veriyoruz. O gelince daha iyi olucak . Problemli bacaklarım yaza incelir bari.
İyi eğlenceler canım.
Canım benim sevgin daim olsun çocukları seven insan merhametlidir sevkatlidir sen de öylesin.
Adaçayı dene kuzum stres yapma o regl buraya gelecek :)))))))
Ablacim jillian bitince bisiklete baslamayi düsünüyorum. Günde 30 dk 20 dk Allah ne verdiyse yaparım.
Hoşgeldin
Hepimiz girduk faydasini canim ama dedigim gibi once hedefe yaklas biraz sıkılastirmaya yonelik zira oCok tesekkur ederim artik vermem lazim gercekten bunu biliyorum sadece.Bu arada Jillian yapip cok fazla faydasini goren var mi takimda?Agir geldi bana ama bir yandan istiyorum yapmayi.
Haha emin olma seyhan sultan bomba gibi geliyorumBu mesajim nasil kaptanim
Cok tesekkur ederim guzel yorumlarin icin :) Edebiyat konusunda her zaman bir seyler paylasmaya hazirim :) Ankara'da okuyorum.Tatlim hangi üni
Ebrus gelin gelin ustume daha cok hirslandirinHarika olmuş abla, bu hafta seni mi desteklesem :)))
Hahahaa kol egzersizi :)))Bana duvar temizligi gorundu yine
Gelecegin varsa göreceginde var pembe salyangozHaha emin olma seyhan sultan bomba gibi geliyorum
Paylas tatlim zevkle okurum divan siiri olsun 19. 20. Yy edebiyati olsun icerim icimde sublimlestirir ucusurumCok tesekkur ederim guzel yorumlarin icin :) Edebiyat konusunda her zaman bir seyler paylasmaya hazirim :) Ankara'da okuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?