Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Nasilsin guzelim, pzt mi cikacaksiniz?
Sanmıyorum cumayi bile bulabilir dedi dr iyilesme hiziyla alakaliymis ama bence bulmaz cabuk iyileşir. Eve geldim şimdi sagolsun bi arkadas geldi beni azad etti. Cocuklarla oynadim yemek yedirdim. Uyuttum. Bisiklete çıktım :))) bitince dusumu alir biseyler yer dönerim. Plan bu eger daha once gel emri gelmezse:))

Tatlim hangi üni

Jiliana bira hedefine yaklasip basla istersen biz hep oyle yaptik su an bitirmek uzere olan yeni baslayan arkadaslar var o programa bitirenlerde var benim gibi :)))

Sibel kesin incelir bisiklet jiliandan kolay ama bacaklarda onun kadar etkili daha da zevkli ne marka alacaksiniz

Cok tesekkur ederim artik vermem lazim gercekten bunu biliyorum sadece.Bu arada Jillian yapip cok fazla faydasini goren var mi takimda?Agir geldi bana ama bir yandan istiyorum yapmayi.
Hepimiz girduk faydasini canim ama dedigim gibi once hedefe yaklas biraz sıkılastirmaya yonelik zira o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…