Bamya ozellikle basen yagliari ve yanak yaglarini eritmede birebirmis duyumlara gore ayak parmaklarinin üstündekiCay ve brokolimi bamyayi unutma lütfen
Safini belirle cekirgeVuuuu çok iddialı
Bende tam seni destekliyorum diyecektim
İşte bak şimdi ikilemde kaldım
Tevekkeli yüzüm kücücük kaldiBamya ozellikle basen yagliari ve yanak yaglarini eritmede birebirmis duyumlara gore ayak parmaklarinin üstündekitombiklikleri de forma sokuyormus
Evet ablam suzuldun sen en iyisi ekmegi bana bana ye bamyaya. Mmmm soyle eksili eksili tazecik ekmekle mmmTevekkeli yüzüm kücücük kaldi
Evet ablam suzuldun sen en iyisi ekmegi bana bana ye bamyaya. Mmmm soyle eksili eksili tazecik ekmekle mmm
mistiğin glisemik indeksi yüksekmiymiş gülüm anlamadımmHastaneye geldim herkes uyuyo burda. Mistik aldim sirf can sıkıntısindan ama baktim staviyanin glisemik indeksi 0 mis öylesini aldim bocuk de onu iciyormus ya.
Yok steviya var icinde dogal tatlandirici onun gkisemik indeksi 0 mis yani icebilirim. Ondan aldim. Seher falan da aldi ya can sıkıntısindan dedim bosluktayim burda hastanede ondan. Kitabim bitti dergi aldim. Mistik aldim geceye hazirimmistiğin glisemik indeksi yüksekmiymiş gülüm anlamadımm
anladım gülüm mistik bende de var sütle harika oluyorrrYok steviya var icinde dogal tatlandirici onun gkisemik indeksi 0 mis yani icebilirim. Ondan aldim. Seher falan da aldi ya can sıkıntısindan dedim bosluktayim burda hastanede ondan. Kitabim bitti dergi aldim. Mistik aldim geceye hazirim
Rekabet kizismis:) Cuma gununu iple cekiyorum
Biz yeni geldik sayilir. Baligi yolladim firina, salata yapacagim. Bir bakayim guzellerde ne var ne yok dedim
Hem spordayım hem rakibimKiz sen sporda degil miydin bu hafta yok o zaman rakipsin
Merhaba kizlar,nasilsiniz?
Biz uyandik,kahvalti ediyoruz.
1 saate misafirlerim gelecek,firsat buldukca ugrarim,optum :)
Ahh keşke gidebilsemmmBence sen aksam bi arkadasina teyzene halana falan git :)))
Oh oh ye pilavları poğaçaları kuzum.seyhan ablada yesin bamya brokoliMenumu vereyim
Sabah
1 kucuk pogac8 9 belki 10 zeytin
Aksam
Pirasa
Biraz bulgur pilavi
Cig fistik
Su saymadim ama 2 lt gecmistir evde cok ictim
Spor 1 saat bisiklet Eki Görüntüle 1746438
Pozitif düşün gülüm, büyüdü o yumoşlar :)büyüdüyse çatlamaya yakınsa ya çatlatma iğnesi verecek yada kendiliğinden çatlicak gibiyse ilişki günü önerecek abla ama yok hiç büyümemişse bu ay çöp oldu demek adeti beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?