Ben bile Seyhan ablayı tutuyorum kuzum
ayy inş rabbim duysun ağzından inşallahhhPozitif düşün gülüm, büyüdü o yumoşlar :)
Seyhan abla beni kaale almadı, haeshin ablaya gazın alasını vermişler, bende seni tutayım dedim :) sana güveniyorum saadetim, seyhan da kimmiş :)))Ben bile Seyhan ablayı tutuyorum kuzum
ama yine teşekkürler
Âmin Asya'm âmin, Allah gönlüne göre versin.ayy inş rabbim duysun ağzından inşallahhh
Gözün aydın kuzum bitti şükür, ölçülerini merakla bekliyorum :)Bugün ki menüm
Sabah
Limonlu su
Kabaklı yumurta
Zeytin
Tereyağı
Domates Salatalık
Öğlen
Armut
Akşam
Taze fasulye
Ayran
Su 2 litre
Spor jillian VEEEE SONN
Çaktırma gülüm sağ gösterip sol vuracağım Seyhan abla duymasınSeyhan abla beni kaale almadı, haeshin ablaya gazın alasını vermişler, bende seni tutayım dedim :) sana güveniyorum saadetim, seyhan da kimmiş :)))
Âmin Asya'm âmin, Allah gönlüne göre versin.
Gözün aydın kuzum bitti şükür, ölçülerini merakla bekliyorum :)
Ne kadar incelme olmuşsa iyi sence gülümSeyhan abla beni kaale almadı, haeshin ablaya gazın alasını vermişler, bende seni tutayım dedim :) sana güveniyorum saadetim, seyhan da kimmiş :)))
Âmin Asya'm âmin, Allah gönlüne göre versin.
Gözün aydın kuzum bitti şükür, ölçülerini merakla bekliyorum :)
Ebruuu niye sattin beni saadet bile beni destekliyo bilesin
Çaktırma gülüm sağ gösterip sol vuracağım Seyhan abla duymasın
Vuhuuu işte budurÇaktırma gülüm sağ gösterip sol vuracağım Seyhan abla duymasın
Kuzum insanına göre değişir, vücudunun her yerinden toplam 30 cm incelener var. Bence 10-15 arası incelme muhteşem bir sonuç :)Ne kadar incelme olmuşsa iyi sence gülüm
Ben şampiyonun yanındayım ablaEbruuu niye sattin beni saadet bile beni destekliyo bilesin
Cokomelim hoşgeldinKiz ebrus sen hala mezun olmadin mi bakem
Hay Allah bana sen mezun olmak istemiyormussun gibi geliyor biraz da burayi sevdigin icin iyiyim ya is ev cocuk ugrasiyorum. Biraz kilo almaya meyillendim bu ara malum kis aylarindayiz. Bi ara 63 e dusmustum hedef kilom 65 di hatirlarsan simdi yine 65- daha cok 66 civarlarindayim ara sira ip atlayip pilates yapiyorum tabiCokomelim hoşgeldin
100 gram ile mezuniyet direğinden döndümizinliyim canım kolay kolay mezun olamam artık
Sen nasılsın ince bacaklı arkadaşım?
Seviyorum burayı yalan yok, mezun olsamda gitmezdim ama olamadım işteHay Allah bana sen mezun olmak istemiyormussun gibi geliyor biraz da burayi sevdigin icin iyiyim ya is ev cocuk ugrasiyorum. Biraz kilo almaya meyillendim bu ara malum kis aylarindayiz. Bi ara 63 e dusmustum hedef kilom 65 di hatirlarsan simdi yine 65- daha cok 66 civarlarindayim ara sira ip atlayip pilates yapiyorum tabi
Yaziyi degistir elifim haftaya seyhan birinci yaz meselaSabah 1 dilim peynir 1 dilim ekmek Domates 6 zeytin çay 1 muz
Öğle 1 dilim börek 1 kase yoğurt
Ara 1 dilim elma az çerez
Akşam 2 biber dolması 1 bardak ayran
Su 2 litre
Spor 5 mil leslie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?