Bir resim paylaşmıştın doğumdan sonra ve şimdiki halim diye, arada dağlar kadar fark vardı, hafızama işledim o resmi kolay kolay unutmamBakiyorum da bacaklarimi unutamamissin ahahaha
Ayy ondan hic suphem yok hem zayiflarim hem zayiflatirim korkun bendennnSeviyorum burayı yalan yok, mezun olsamda gitmezdim ama olamadım iştekuzum gel aramıza 2 hafta içinde 63 olursun
Evet ya ben bile hala hayretler icindeyim o konudaBir resim paylaşmıştın doğumdan sonra ve şimdiki halim diye, arada dağlar kadar fark vardı, hafızama işledim o resmi kolay kolay unutmam
Canım nasıl geçti temizlik kendini yormasaydın :)Şükür gülüm iyiyim, tembellik yapıyorum :) birazdan temizliğe geçeceğim
Ablacım en uzun 35-40 gün sürerdi o bile nadiren olurdu
Sen naptın ablişimm :)Temizlik yapacak Allah izin verirse
Nasıl geçti ablişim alışveriş :))Iyi yapmissin ablacigim. Sormadim ne zamandir. Enistemiz nasil, devam ediyor degil mi?:)
Iyiyiz hamdolsun. Resim yapiyor oglan suan. Umarim defteriyle yetinir de duvar temizligi yaptirmaz bana yine:) Esimi bekliyoruz. Avm gidecegiz. Ust-bas alisverisi:)
O zaman buyurun efendim, bizim kizlar da tam haftalık yarışa başladı. Herkes herkese karşıAyy ondan hic suphem yok hem zayiflarim hem zayiflatirim korkun bendennn
Maşallah de kaşı bir tarafını nazar değmesinEvet ya ben bile hala hayretler icindeyim o konuda
Ay seyhan abla benim yazımı almışsın ben ne yazcam şimdi:)Yaziyi degistir elifim haftaya seyhan birinci yaz mesela
Fazla bir şey yapmadım mavişim, yarısını yarına bıraktımAnca gelebildim tatlışlar misafirlikteyiz orada yazıyorum:)) geçmişi okuyum azcık :))
Menüm
Sabah
Yumurta haşlaması
Yulaflı ekmek
Peynir
Domates
Salatalık
Öğlen
Karnıbahar yemeği
Yoğurt
Yulaflı ekmek
Akşam
Patlıcan soğan sarımsak fırınlaması
Kırmızı biber közlemesi
Yukaflı ekmek
Yoğurt
Adaçayı
2 litre su:)
Level1 jillian 6. Gün 30 dk yürüyüş :)
Jillianı akşam yapmak çok zormuş
Canım nasıl geçti temizlik kendini yormasaydın :)
Ablacım en uzun 35-40 gün sürerdi o bile nadiren olurdu
Sen naptın ablişimm :)
Nasıl geçti ablişim alışveriş :))
Seyhan ablam birinci yaz güzelimAy seyhan abla benim yazımı almışsın ben ne yazcam şimdi:)
Afiyet olsun ablacım :))Hastaneye geldim herkes uyuyo burda. Mistik aldim sirf can sıkıntısindan ama baktim staviyanin glisemik indeksi 0 mis öylesini aldim bocuk de onu iciyormus ya.
Bu söylediğine kendin inanıyormusun ablaSeyhan ablam birinci yaz güzelim
YanlissssBu nasıl olmuş seyhan abla
Oh iyi yapmışsın kuzumm:) yok canım biliyorlar diyet yaptıgımı sadece kırmızı biber yedim azcık zeytinyağ atmış :))Fazla bir şey yapmadım mavişim, yarısını yarına bıraktımsen naptın kuzum? Zorluyor mu seni ev sahibi?
Inaniyorum öyleyse varimBu söylediğine kendin inanıyormusun abla
Tamam ablam. Bi gelsin bikaç güne alisirim.Biraz alis ta seni de bisiklet yarisina dahil edelim:)
Ben sallama içiyorum kuzum tabi sen bilirsin.Ayy bitanem ne güzel şeyler söylemişsin :)) tamm canım deneyeceğim sallama çay olarak mı alayım ot olarak mı:)
Klarfix diye bi marka buldum canım amazon sitesinden kullanıcı yorumları iyi diyor fiyati da uygun. Sanirim onu siparis edicem.Sibel kesin incelir bisiklet jiliandan kolay ama bacaklarda onun kadar etkili daha da zevkli ne marka alacaksiniz
Bak hele kimse bizi desteklemiyor. Neyse susayim çünkü sessiz atın tekmesi sert olur. Wuhuuuuuuuu.....Galiba ben oyumu @Saadetim33 den yana kullanacağım
Bugün ki menüm
Sabah
Limonlu su
Kabaklı yumurta
Zeytin
Tereyağı
Domates Salatalık
Öğlen
Armut
Akşam
Taze fasulye
Ayran
Su 2 litre
Spor jillian VEEEE SONN
Süper olmuş ablaBu nasıl olmuş seyhan abla
Ne anlayışlı insanlar, çok şanslısın kuzumOh iyi yapmışsın kuzumm:) yok canım biliyorlar diyet yaptıgımı sadece kırmızı biber yedim azcık zeytinyağ atmış :))
Bizi de inandırInaniyorum öyleyse varim
Kaybedenlerden olmak istiyorsan tut tabiBn seyhan ablayı tutuyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?