Bende sallama aldım bitanem çok sağol :)Tamam ablam. Bi gelsin bikaç güne alisirim.
Ben sallama içiyorum kuzum tabi sen bilirsin.
Klarfix diye bi marka buldum canım amazon sitesinden kullanıcı yorumları iyi diyor fiyati da uygun. Sanirim onu siparis edicem.
Bak hele kimse bizi desteklemiyor. Neyse susayim çünkü sessiz atın tekmesi sert olur. Wuhuuuuuuuu.....
Oh kurtuldun hadi Paylaş ölçüleri canım.
Çok şükür canım zaten benim inatçı oldugumu biliyorlar çok şükür canım:))Süper olmuş abla
Ne anlayışlı insanlar, çok şanslısın kuzum
Bizi de inandır
Kevserim saadetimde muhteşemdirBen de ben de
Eyvah eyvahTamam ablam. Bi gelsin bikaç güne alisirim.
Ben sallama içiyorum kuzum tabi sen bilirsin.
Klarfix diye bi marka buldum canım amazon sitesinden kullanıcı yorumları iyi diyor fiyati da uygun. Sanirim onu siparis edicem.
Bak hele kimse bizi desteklemiyor. Neyse susayim çünkü sessiz atın tekmesi sert olur. Wuhuuuuuuuu.....
Oh kurtuldun hadi Paylaş ölçüleri canım.
Seyhan ablammm kazanacak ablacık kaçamak yaparsan çekersin bendenKaybedenlerden olmak istiyorsan tut tabibu yarışı Saadet kazanacak
Şifa olsun Merve'm :*Bende sallama aldım bitanem çok sağol :)
Çok şükür canım zaten benim inatçı oldugumu biliyorlar çok şükür canım:))
Anca gelebildim tatlışlar misafirlikteyiz orada yazıyorum:)) geçmişi okuyum azcık :))
Menüm
Sabah
Yumurta haşlaması
Yulaflı ekmek
Peynir
Domates
Salatalık
Öğlen
Karnıbahar yemeği
Yoğurt
Yulaflı ekmek
Akşam
Patlıcan soğan sarımsak fırınlaması
Kırmızı biber közlemesi
Yukaflı ekmek
Yoğurt
Adaçayı
2 litre su:)
Level1 jillian 6. Gün 30 dk yürüyüş :)
Jillianı akşam yapmak çok zormuş
Canım nasıl geçti temizlik kendini yormasaydın :)
Ablacım en uzun 35-40 gün sürerdi o bile nadiren olurdu
Sen naptın ablişimm :)
Nasıl geçti ablişim alışveriş :))
Kevserim saadetimde muhteşemdir
Sağol ebruşummm:)Şifa olsun Merve'm :*
Seyhan ablam kaçamak yaparSeyhan ablammm kazanacak ablacık kaçamak yaparsan çekersin benden
Onun yanında biz varız yürü be seyhan ablammmmÖyle de Seyhan ablayı da yalnız bırakmamak lazımm
Yılda en fazla 2 kez ablacım yaa hmm alışveriş için gitmeyecen abla öylece boş boş gezerken bulursun kıyafet35-40 da cok gulum. Hep mi gecikirdi, ara ara mi yapardi?
Bulamadim birsey. Tayt modasi mi var, kizlarin hepsinde tayt vardi avm de:)
Almanyaya uçarım buradanSeyhan ablam kaçamak yaparbu yarışın birincisi büyük harflerle
SA A D E T
Onun yanında biz varız yürü be seyhan ablammmm
Yılda en fazla 2 kez ablacım yaa hmm alışveriş için gitmeyecen abla öylece boş boş gezerken bulursun kıyafet
Gel gel güzel olur birlikte kaçamak yaparsınızAlmanyaya uçarım buradan
Onun yanında biz varız yürü be seyhan ablammmm
Yılda en fazla 2 kez ablacım yaa hmm alışveriş için gitmeyecen abla öylece boş boş gezerken bulursun kıyafet
Ablam çok yanlış kişiyi tutuyorsunÖyle tabiii
Kaybetmek yokkk ablamm, Ebrunun dilinden kurtulamayızz
Gozlerim kapaniyor canlar. Iyi geceler, Allah rahatlik versin insallah
Aynen yaaÖyle tabiii
Kaybetmek yokkk ablamm, Ebrunun dilinden kurtulamayızz
Ebruş hayatta çelemezGel gel güzel olur birlikte kaçamak yaparsınızo seninde aklını çeler
Evet abliş ama bakalım yinede huzursuzlanıyorumNadir oluyorsa cok takilma kuzum. Ultrason da hormon testlerin de guzeldi zaten.
Tatlı uykular ablacımGozlerim kapaniyor canlar. Iyi geceler, Allah rahatlik versin insallah
İyi geceler ablacım:)Gozlerim kapaniyor canlar. Iyi geceler, Allah rahatlik versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?